Új privát üzeneted érkezett!

Most egy olcsó Cora-s Corax van itthon! mindjárt megnézem mit ír! ma 14. dpo van, holnap akkor 15!

Kép, Kép
nemen

Nekem az olcsó cora-s kimutatta a halvány két csikot menzi előtt négy nappal.Vettem olyat ami a 3 napos terhességet kimutatja,és 20-a körül jött össze a baba,és 26-án még negativ volt..

Kép

Kép
ancsa03

Köszi a válaszokat!!
10 dpo-t ír, 3 nappal a mensi előtt, akkor holnap (ha addig nem jön meg) elpufogtatom!! :D szerintem nem is tudok aludni!!
Kriszti neked a múltkori halványra végülis nincs semmi magyarázat??

Kép, Kép
nemen

Nemen:Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap nem vagyok,mert orvoshoz megyek(nőgy.cukor)úgyhogy az egész napos program,de este jövök...

Kép

Kép
ancsa03

Enik!
Már ha 15-ik dpo-on vagy kikell mutatni!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valami olyasmit mondott a doki,hogy nem tudott rendesen beágyazódni,ez volt a második,az első akkor volt mikor a vérvételi eredmény mutatta ki!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon. De most csak bejelentkezek, majd holnap visszaolvasok, és írok mindenkinek, meg mesélek a hétvégénkről.
Most beájulok az ágyba, mert hulla vagyok, és fáj mindenem.

Puszi jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!
Ugy látom haza értetek!!
/myvip/

Merre voltatok??Jó volt???

JÓ ÉJT,JÓ PIHIT!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,szépe estét Nektek!

Nemen: drukkolok ezerrel.Szerintem is kimutatná már holnap a teszt.A corax nem rossz teszt.Ha baba van,tuti zebrás lesz!!!!!

Zsu:jól éreztétek magatokat???

Kriszti:ti most nem csavarogtatok?Eszembe jutottatok,mert az elmúlt hetekben Ti sokat mentetek :lol:

AncsaKismami: hogy vagy???Megszoktad már a kismamiságot???? :lol:

Kacika: nektek is mostanság kell belehúzni!!!Hajrá!!! :oops: :lol: Remélem Nekted beválik ez a páfrányos izé :wink: :lol: :lol:

Kislibus: gratulálok a jogsidhoz...de légy óvaros,mert annyi hülye van az utakon!!!! :lol:
vedresandi

Andi!
Ma voltunk Sajószentpéteren,gondolom a helység nekeg nem mond semmit,a fiamnak bajnoki foci meccsén voltunk.

Jó éjszakát,jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: még jó,hogy nem fogadtá,mert jártam már Sajószentpéter és környékén.Nyertek a fiúk???? :lol:
vedresandi

sziasztok lányok ne haragudjatok hogy így eltüntem de szabin voltam meg bérletpénztárba ahol sajnos nincs net, de mostmár itt vagyok :lol: nemen: nagyon megy a drukk kívánom hogy nagyon erős 2 csíkod legyen :lol: t.kriszti: ti hol tartotok? nekem megjött a multkor most ment el pénteken megyek megint dokihoz :roll: zsu: és neked ott van már a pocaklakó??? :lol:
erzsebet0312

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

ANDI!
Még jó,hogy nem fogadtunk,különben vesztettem volna.
1.1 lett az eredmény
A héten ügyeskedjetek!!!

ERZSÉBET!
Sajna neked is megjött ahogy olvasom!!
Hát nekem is,ma az utolsó clostys napom,szombaton kellene uh-ra mennem.

ZSU!
Hogy vagy??

ENIK!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++

ILDI!
Mi van veled?????

KACIKA!
Ügyeskedjetek ti is a héten!!!!!!!!!!!

KRISZTINKA!
Hogy vagy?Hol tartasz??

ANCSA!
Irj,hogy mi volt a kórházba!!!!

DENNI!
Hogy vagytok???

KISLIBUS!!!!
Utólag is gratulálok a jogsidhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/ Reméllem nem hagytam ki senkit!!Ha mégis bocs!!!!!!/
Vendég

Jó reggelt!

Én már 6,30-tól felvagyok, este olyan hamar elaludtam.
Most olvastam vissza, de rájöttem, hogy ma még képtelen leszek mindenkinek írni (vagy csak részletekben) olyan fáradt vagyok. Fáj mindenem. Bocsi, hogy nem osztottam meg veletek hová megyünk, de még én sem tudtam pontosan. A helyet úgy hívják: Liptovski Hradok ( nem tudom jól írtam-e) Poprád környékén van. A cégtől voltunk raftingolni. Sajna a párom nem volt. De hihetetlen élmény volt, el sem lehet mesélni. Képeket majd hozok, én nem nagyon fényképeztem, inkább azok akik nem eveztek.
Egyébként nagyon büszke vagyok magamra, nem gondoltam, hogy ennyi mindenre képes vagyok. Tegnap volt egy borulásunk is, azt sem tudom hogy keveredtem ki a vízből, olyan erős volt a sodrás.Az adrenalinom még most is az egekben van. Teszem hozzá, én még a hullámvasúton is félek.
Babaprojekttel nem tudom mi lesz, már három napja nem mértem hőt, meg két napig nem volt szex, tegnap nem volterőm hozzá. Remélem ma már lesz, bár pillanatnyilag úgy érzem,hogy csak pihenni akarok, szexelni nem.
Bocsi, hogy hosszú voltam, de tele tudnám írni az élményeimmel az egész oldalt. Igazából nem fogom sajnálni, ha nem a hónapban leszek babás, bár tudom,hogy a hó elején nem ezt mondtam. De ez az életre szóló élmény megér ennyit.
Lehet, hogy másnak ez nem olyan nagy szám, de nekem igen.

Puszi mindenkinek, lassan készülök dolgozni.
Szép napot!

Zsu

Kép
bvigh

t.kriszti: :cry: sajnálom a dokid elég furi hogy csak így felírta a clostyt de ne csüggedj a sógornőm 1 évig szedte és utána jött a baba :lol: én pénteken megyek de jó lenne ha végig kísérné az egészet szerintem nem reped meg nekem az a bajom :cry: de majd kiderül. andi: neked hol a babó? mikor szoríthatunk érted :lol: ?
erzsebet0312

Jó reggelt Lányok!

Nemen: Drukkolok nagyon!

t.kriszti: nem vagyok jól, szörnyű erős hasfájásaim vannak és csak akkor jó ha fekszem és fel vannak téve a lábaim. Tegnap reggel volt elősször, hogy reggeli után olyan rosszul lettem, majdnem minden kijött csak hozzá kellett volna segítenem amit nem akartam. Szédülök nagyon pedig nem alacsony a vérnyomásom 103 / 68 pulzus 83, lehet nektek ez is alacsonynak tűnik de nekem redszeresen 80 / 60 na ez az alacsony nálam.

most is fáj a hasam fel is hívom a dokim, mert csak pénteken kell mennem, hogy mit csináljak, már tegnap pityeregtem is, nem szeretném elveszíteni!

És már magamhoz képest nagy a hasam, már csak két olyan nadrágom van amit fel tudok venni, a többit nem mert szorítanak....

Mi a véleményetek erről a hasfájásról? :oops:
denni

Sziasztok, Jó Reggelt!!!

Erzsi: de örülök,hogy itt vagy végre!!!!Hiányozátl!!!!! :lol: :lol:

Denni: én nem értek a terhessgég korai szakaszában levő hasfájáshoz, de a legjobb tényleg az,ha felhívod a dokidat.Én javaslom,ha megnyugtat,vagy "leráz",akkor menj el máshova,mert addig ugy sem tud az ember megnyugodni,amíg nem tudja az okát!!!! :?

Zsu: elhiszem,hogy nagy élmény volt.Én csak tv-ben láttam ilyet,de nekem nem lenne bátordágom a raftinghoz!!!!! :lol:

Kiruszti: kiegyezek egy döntetlenben :lol: :lol:
A vonalzóm szerint most kell ügyeskednünk,de pénteken túl vagyok a pé-n.Megtettünk mindent,amit lehetett :wink: :wink: :wink:
vedresandi

ERZSÉBET!
Reméllem nekem nem kell 1 évet várnom!!!!!!!!
Kicsit durva lenne!!!!!!!!!!

ANDI!
Akkor most izgalamas napok következnek!!!!!!!!!!!!
Drukkolok,hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DENNI!
Hivd fel az orvost,hogy megnyugodj!!!!!!!!!!!!
Én is csak ezt tudom mondani!!!!
Görcsölsz????
Ha igen,én már olvastam több topikban is,hogy fáj a pocid normális az első pár hétben,de az orvosnak föltétlen szóljál!!!!!!!!!!!!!!!

ZSU!
Reméllem teszel fel képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

t.kriszti én sem úgy gondoltam remélem minél előbb babázhatsz :lol: andi: nekem is nagyon nagyon hiányoztatok :lol:
erzsebet0312

DENNI!
Még csak annyit,hogy ez a vérnyomás a korodhoz képest nem is alacsony nem is magas,viszont a pulzusszám,a vérnyomásodhoz képest,vagyis a diasztolés nyomáshoz képest magas,a 83 pulzus ,erre talán annyi magyarázat van,ami érthető a hasfájásod miatt stresszelsz,a magas pulzus okozhatja a szédülést,is nem ártana egy pajtsmirigy vizsgálat/vérből/kizárás képpen.
Azért mondjad az orvosnak a vérnyomásod,de ha rendben van általában akkor mondom ,ez a stressz okozhatja.
Nyugodj meg,pihenj sokat,póckold fel a lábad,magas pulzusra jó.
Vendég

Sziasztok!

Már hívtam a dokim, délben megyek hozzá, megkérdezte milyen fájdalom, mondtam hogy nem oyen menzis erre azt válaszolta, hogy azonnal menjek.

kicsit félek!

Délután ha visszajöttem megírom hogy mit mondott, remélem minden rendben lesz! Pedig ezen a héten 2 vizsgám is van, jog meg könyvelés....hát mit mondjak nem egyszerűek....de így nem fog menni a tanulás :oops:
denni

Denni: most már nyugodj meg (tudom nem könnyű),de örülök,hogy ilyen a dokid,és azonnal tudsz menni hozzá!!!!

Várunk a hírekkel!
vedresandi

DENNI!
NYUGODJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!
SEMMI BAJ NEM LESSZ!!!!!!!!!!!!!!
VÁRJUK!HOGY IRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Denni, nagyon szorítok, remélem nincs semmi gond.

Nemennel mi lehet? Vajon megcsinálta a tesztet?

Holnap ha megkapom a képeket teszek fel.
Most még megpróbálok dolgozni egy kicsit, bár nem nagyon tudok figyelni.

Azért még benézek, kíváncsi vagyok mi van Dennivel!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Denni! Nyugodj meg! Nem lehet semmi baj!!!
Amikor én is terhes voltam, volt az elején olyan görcsöm, hogy nem tudtam mozogni sem, kb. 1-1,5 órát tartott, de én is voltam orvosnál. DE szerencsére nem volt semmi gond.
Nagyon jó, hogy ilyen a dokid! Nagyon szorítok! Várom, hogy mit mond délután!

Enik!!! Hol vagy már??? Teszteltél??, Ne csigázz már minket!!!

Zsu! De jó lehetett! Irigyellek, szerintem én sem próbáltam volna ki. Én nem vagyok olyan vizes típus. Én csak addig szeretek a vízbe menni, ameddig leér a lábam és kint van a fejem, pedig tudok úszni. Én ilyen gyáva vagyok. De a hullámvasutat imádom, bár szerintem ált. iskolás voltam mikor utoljára vidámparkban voltam.

Andi! Remélem jól akcióztatok apával! Jönnek az izgi napok!

Erzsi! De jó, hogy jöttél! Sajnálom a mensit! Nem kapsz esetleg repesztő gyógyzsert , ha az a baja a petéidnek, hogy nem repednek meg??? Kíváncsi vagyok mit mond a dokid!

Kislibus! Akkor Ti most védekezős pozícióban vagytok???

Kriszti! Látom nakad még van egy kis időd pé-ig. De azért lehet sokat hancúrozni így is, mert nekünk is eléggé a hónap elején sikerült még anno Manó, mert akkor is megszakításosan védekeztünk a hónap közepétől, addig meg élesben csináltuk. :oops: Az eredmény alapján sikeresen nem 100%-os védekezéssel :lol: :lol: :lol: .

Kacika! Remélem jól elkaptad apát!!!! Drukk!!!

Nálam még mensi van, de képzeljétek tegnap délelőtt vagy
2 órát szenvedtem, mert fájt a hasam, pedig a 4. napon már nem szokott. A tamponon (normál méret) tök hamar megtelt és amikor pisiltem, tök nagy darabok jöttek ki belőlem , szóval nem csoda, hogy fájtam. Bocsi, hogy ezt így taglaltam, de máskor ekkorákat nem szoktam látni. Remélem most már a nyálkahártyám is elég vastag ahhoz, hogy ebben a hónapban esetleg mi is sikeresek legyünk. Már alig várom , hogy lh tesztelhessek, de az legalább még 2 hét.

Pusza Mindenkinek!

Jaja remélem nem hagytam ki senkit. :oops: Ha igen lehet kiabálni!
Vendég

de ha bebizonyosodi hogy az a baj akkor igen fogok kapni mert csodálkozott az uh-os doki is hogy már a 17. napon voltam és még mindig nem repedt meg csak hatalmas volt. most megyek megint megnézik én már nem bánom alávetem magam mindennek csak sikerüljön :lol:
erzsebet0312

Szia Krisz!

Legalább most jól kijött,aminek ki kellett!!!!A jövő hónap már éles nálatok????
Csak a vonalzómon járunk a "tilosban".Szerintem péntektől a 7végén voltak a hasznos napjaink,de ezt csak én gondolom,mert a hőmet most nem mérem.Kihasználtunk minden lehetőséget :wink: :oops: :lol:

Erzsi:remélem hamar megtalájátok az okokat!!!!!
vedresandi

ILDI!!!!!!!!!!!!!!!
Mi van veled????????????????????????????????

ENIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teszteltél??????????
Drukk hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, mert nem rég értünk haza! Most megyek kipakolom a cuccokat, és beindítom a mosógépet! Majd jövök és visszaolvasok este felé!

Enik! +++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Vendég

Sziasztok!!

Tényleg alig aludtam valamit, reggel alig mertem megcsinálni a tesztet még húztam az időt 6-ig :D aztán rohantam és ettől féltem halvány csíkos lett, de jól látható, most még nem tudom örülhetek e, de még nem jött meg és még mindig fáj a hasam és hányingerezek! úgyhogy még várok pár napot az ismétléssel, addig semleges állaspontra helyezkedek apa tanácsa szerint :roll: ő még nem hitte el, biztos nem szeretne csalódni, de már jár az agyam, mint a motolla, hogy lesz mint lesz.....most jöhet az aggódás (olvastam olyat, hogy akkor halvány, ha a beágyazódással gondok vannak, mint ahogy Kriszti is írta vagy méhen kívüli terhesség. A héten szerintetek már menjek dokihoz??(perzse ha nem jön meg :D ) vagy csak 2 hét múlva amikor már talán szívhang is van??
Ja reggel akartam hőt mérni kiderült, hogy lázas vagyok, fáj a fejem, a hasam, hőhullámok, hányinger szóval ezer sebből vérzek!! :D elég nehéz így nyomulni Annával!! :D

Denni, akkor kíváncsian várjuk mit mond a doki, nekem Annával fájt néha az alhasam feszült inkább, nem görcsös akkor rohantam a kisszobába és befordultam sírva :D ez vagyok én!!jó hogy elmész, az a biztos!!

Zsu Te nagyon vállalkozó szellem vagy!! hát én még csónakba is alig merek beszállni, mert félek, hogy felborul beszállás közben :D már volt két tuti élményem: ki akartam szállni és a lendülettől a csónak hátra én a vízbe derékig :D csónakból kapaszkodtam korlátba odahúzni magam, ellentéte sikerült (nem vagyok egy izmos) teljesen fekvő helyzetbe kerültem lábam a csónakba fogtam a korlátot és ettől röhögés, azt hittem hasas lesz a vízbe :D férjem kimentett :D

Erzsi jó hogy jöttél!! remélem ebben a hónapban már tisztázódik, hogy mi történik a tüszővel! múlt hónapban is csinálhatták volna addig az uh-ot, amíg meg nincs az eredmény!! :roll:

A hancúros napok remélem mindenkinél sikeresek lesznek!!! drukkolok!!

Ildi Te merre vagy??

Ancsa írj, ha megjöttél!!

Kép, Kép
nemen

Kriszti nagyon ügyes a fiacskád!! milyen bajnokság ez?? Lányoddal mi újság?? :D

Krisztinka, remélem mégsem kell dokihoz mennetek!! én 2 hónapban használtam az lh tesztet, de szerintem korrekt volt, hátha most neked is ez lesz a tapasztalatod, de úgy látszik nálunk a pg53 is bejött, más topikokban panaszkodtak rá meg az ovu tesztre is :roll: de szerintem nektek nincs is szükségetek rá, hőt mérsz (állítólag az a tuti) és mindent megtesztek akciók terén!! :D

Kép, Kép
nemen

Sziasztok Lányok!

Megvan az ultrahang, olyan pici prütyike! Na de holnaptól 25-ig ki vagyok írva.....így nem tudok elfolytában írni, mert feküdnöm kell a hasfájások miatt. De majd időközönként jelentkezek.

Ma jelentjük be a szülöknek, szorítsatok :lol: első unoka mindkét félről.....

Mindenkinek szorítok és gondolok rátok

Puszika!
denni

Enik! Halk Gratula Neked! Ez nagyon jó! Tudod egy másik topikba is írok és ott is lett most 3 kismami. És most olyan erősnek érzem magam, hogy "nekem is sikerülni fog ebben a hónapban" érzés kerített a hatalmába! Tudod mi akció terén nem lustálkodunk. :oops:

Denni! Biztosan nagyon fognak örülni a nagyszülők. Nálunk anyukáméknak az első unoka volt a kis Manóm, anyóséknál meg a 4.

Pusszancs
Vendég

Enikő :wink:
Hát ma nem mertem rákérdezni Tőled élőben, de gyanus voltál nekem :lol: Zolcsival is halvány volt az első, ne aggodj, minden ok lesz!!! Halk gratulá!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

nemen: halk de óriási gratula :lol: ez aztán a teljesítmény :lol: nagyon nagyon örülök neki és ez fantasztikus dolog ha halvány is de ott van :lol:
erzsebet0312

ENIK!
Nagyon örülök,neki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!

Dávid,focizik,leigazolttag az Ózdi foci csapatban.Ilyenkor tavasszal és ősszel van bajnoki meccs,rendesen élesbe megy,mint a felnőtteknek,az MB 2-re bályáznak!!!!
Amúgy kapus.
A lányom,készül az évégi vizsgákra,de nagyon aranyos mert mellette sokat besegit itthon,tegnap is vasalt.
Nagyon jó leányzó,nem csavarog itthon ülő,csak egy kicsit tizenéves gondokkal küzd, vele én is,mikor olyan napjai van.
Vendég

Nemen:én is halk gratula!!!
Kérésedre raklak át a másik táblába majd.
Addig ne izgulj,pár nap,és két erős csíkpd lesz :lol: :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Hát most épp önmegtartóztatósdit játtszunk, mert nem telt el a kellő idő.... Meg lassan megjön az első piri a műtét óta, már barnázok.
Az úton vigyázok, mert a hülyékből az oktatás alatt is bőven kijutott.....

Denni! Nagyon gratula! A vizsgák miatt meg ne aggódj, inkább járd újra, vizsgázz újra, úgyse múlik rajta semmi! (hacsak az ösztöndíj nem)

Nemen! Az első nekem is halovány lett a kimaradt mensi után 4 nappal! Szerintem örülj csak bátran, hadd tudja az a pici élet, hogy nagyon örülsz neki! Én ha legközelebb terhes leszek nem megyek el a 8 hét előtt uh-ra! A 6. hét végefele a legjobb menni, akkor már van szívhang. De olyat is olvastam már, hogy a 8. hét előtt nem volt. Aztán lett. Bár ez előfordulat azoknál, akik az egész ciklus alatt akcióztak, mert ott lehet rendkívüli peteérés....

Ancsa! Azért reméltem, hogy csak szurkolsz a kerttakarításhoz! Dokinál mi volt?

No, mihamarabbi babásodást mindenkinek!
kislibus

Sziasztok!

Na itt,de hulla vagyok,és szétesik a fejem......Amugy minden rendben,a cukor nagyon jól beállt,úgyhogy nem is változtattak az inzulinon,a nőgyogyász,meg csak a vérnyomásomat nézte,és két hét mulva lessz uh.12 hetesen..

Denni:Pihenj nagyon sokat,nem lessz semmi baj.nekem is voltak az elején görcseim,és azt mondták,hogy azért mert tágul a méhem..(ha hülyeséget beszélek nyugodtan szoljatok)

Enik:Csatlakozok én is a gratulálók közé.........De a dokival még várj kb.két hetet.Szerintem

Erzsi: Már nagyon hiányoltunk.....Akkor hamarosan mész dokihoz?
Akkor már meg tudják mondani,hogy mi a gond?

Kép

Kép
ancsa03

Nemen! Én még nem mondok semmit. Inkább csak szorítok nagyon, hogy a következő teszed erős pozitívat mutasson.
Erzsi! Most már kíváncsi vagyok,hogy mit csinál veled a doki. Akkor most minden nap, vagy kétnaponta nézi majd a tüsződet?Szerintem nekem nincs pocaklakóm, ma olyan fehér sűrű folyásom volt. Már 3 napja nem mértem hőt, de holnap megmérem,hogy felment-e már.De ha most leszek terhes, akkor az én gyerekem lesz a legvagányabb, azok után amin átmentem.
Denni! Jó, hogy minden rendben van, örülök neki nagyon!!
Krisztinka! Ne gondold,hogy én egy bátor belevaló csajszi vagyok. Nem gondoltam volna magamról, hogy megcsinálom, de első nap könnyű pálya volt, ezért bevállaltam, másnap meg azt gondoltam,hogy én már nem félek semmitől, de tévedtem. Bár jó kis adrenalinlöket volt. Nem bántam meg :)
Mi már ma megpróbálunk egy akciót, ha bírom. Nagyon fáj mindenem, izomlázam is van, meg néhány zúzódás. De mivel sehol a tojásfehérje, ezért nem látok sok esélyt. Igaz ma buborékos volt a pg/53.

Zsu

Kép
bvigh

Nemen! Én még nem mondok semmit. Inkább csak szorítok nagyon, hogy a következő teszed erős pozitívat mutasson.
Erzsi! Most már kíváncsi vagyok,hogy mit csinál veled a doki. Akkor most minden nap, vagy kétnaponta nézi majd a tüsződet?Szerintem nekem nincs pocaklakóm, ma olyan fehér sűrű folyásom volt. Már 3 napja nem mértem hőt, de holnap megmérem,hogy felment-e már.De ha most leszek terhes, akkor az én gyerekem lesz a legvagányabb, azok után amin átmentem.
Denni! Jó, hogy minden rendben van, örülök neki nagyon!!
Krisztinka! Ne gondold,hogy én egy bátor belevaló csajszi vagyok. Nem gondoltam volna magamról, hogy megcsinálom, de első nap könnyű pálya volt, ezért bevállaltam, másnap meg azt gondoltam,hogy én már nem félek semmitől, de tévedtem. Bár jó kis adrenalinlöket volt. Nem bántam meg
Mi már ma megpróbálunk egy akciót, ha bírom. Nagyon fáj mindenem, izomlázam is van, meg néhány zúzódás. De mivel sehol a tojásfehérje, ezért nem látok sok esélyt. Igaz ma buborékos volt a pg/53.

Zsu

Kép
bvigh

Na, nem mutatta, hogy elküldte, erre beillesztettem mégegyszer, és lám kettő lett belőle.
Azt nem is mondtam,hogy ma egész nap azzal húztak bent a fiúk, hogy csókos vagyok, mert a nagyfőnökkel eveztem tegnap.

Zsu

Kép
bvigh

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS JÓ PIHENÉST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Olyan aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok!! nagyon köszi!!

Ancsa úgy látszik ez a fejfájás most nem is annyira egyedi eset :? azért jó, hogy sikerrel jártál!! és nem kell még egyszer állítgatni az adagon!!Húú majd a 12 hetesről hozzál képet is!!

Denni pihenj sokat, amúgy mondott valamit a doki, hogy mitől lehet ez a hasfájás?? A szülők már biztosan megtudták a jó hírt és nagyon örülhettek!! Nálunk inkább a születés volt a nagy öröm a bejelentést tudomásul vették és kész :D bár biztosan örültek nem is tudom mire számítottam, hogy kiugranak a bőrükből :D

Kislibus remélem hamarosan rendeződik a helyzet belülről és kezdődhetnek nálatok is a hancúrok!!

Ma egész nap a tesztet nézegettem :D , a következőt csütörtökön csinálom, ha addig nem jön meg, ezt mindig hozzá teszem, de már egy nap alatt is úgy beleéltem magam, hogy nagy csalódás lenne...
puszpusz

Kép, Kép
nemen

ancsa03: örülök hogy minden rendbe volt a dokinál és jól vagytok a picivel :lol: remélem hamarosan mi is követünk :lol: zsu: hát majd pénteken megmondja hogy hogy is állunk peteérésügyileg ebben a hónapban de én remélem jól érzem hogy alakulgat az a tüszőcske ott benn :lol: végül is ha a múlt hónapban volt akkor remélem most is van :lol: zsu: a fehér folyás az nagyon jó akkor minden bizonnyal van érett tüszőcskéd :lol: mond apának hogy akció indul :lol:
erzsebet0312

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!
A buborékos az nem jó, akkor már vagy volt pé-d, vagy lesz.
A változik azonnak akciózzatok, mert akkor még csak eztán lesz pé.

Csak gyorsan beugrottam, mindjárt benézek Petire.

Ja, és a legfontosabb, Nemen! Óriási Gratula! Tuti babás vagy, és már Denni-nem is megjósoltam :lol: , és bejött :lol:
Szóval csak teszteljél csüt-ön, aztán pihi, és örülj!!!
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enik:Sajnos majd kell állitani,mert a 30.hétig emelkedik a cukor......Hát képet nem biztos,hogy tudok hozni,mert nem nagyon osztogatják..........Hogy kapjál képet rendesen könyörögni kell........

Kép

Kép
ancsa03

KRISZTI:

Kép
vedresandi

Denni & Kriszti!!!

Kép
Vendég

Danni&Kriszti

Kép

Kép