Sziasztok!!
Tényleg alig aludtam valamit, reggel alig mertem megcsinálni a tesztet még húztam az időt 6-ig
aztán rohantam és ettől féltem halvány csíkos lett, de jól látható, most még nem tudom örülhetek e, de még nem jött meg és még mindig fáj a hasam és hányingerezek! úgyhogy még várok pár napot az ismétléssel, addig semleges állaspontra helyezkedek apa tanácsa szerint
ő még nem hitte el, biztos nem szeretne csalódni, de már jár az agyam, mint a motolla, hogy lesz mint lesz.....most jöhet az aggódás (olvastam olyat, hogy akkor halvány, ha a beágyazódással gondok vannak, mint ahogy Kriszti is írta vagy méhen kívüli terhesség. A héten szerintetek már menjek dokihoz??(perzse ha nem jön meg
) vagy csak 2 hét múlva amikor már talán szívhang is van??
Ja reggel akartam hőt mérni kiderült, hogy lázas vagyok, fáj a fejem, a hasam, hőhullámok, hányinger szóval ezer sebből vérzek!!
elég nehéz így nyomulni Annával!!
Denni, akkor kíváncsian várjuk mit mond a doki, nekem Annával fájt néha az alhasam feszült inkább, nem görcsös akkor rohantam a kisszobába és befordultam sírva
ez vagyok én!!jó hogy elmész, az a biztos!!
Zsu Te nagyon vállalkozó szellem vagy!! hát én még csónakba is alig merek beszállni, mert félek, hogy felborul beszállás közben
már volt két tuti élményem: ki akartam szállni és a lendülettől a csónak hátra én a vízbe derékig
csónakból kapaszkodtam korlátba odahúzni magam, ellentéte sikerült (nem vagyok egy izmos) teljesen fekvő helyzetbe kerültem lábam a csónakba fogtam a korlátot és ettől röhögés, azt hittem hasas lesz a vízbe
férjem kimentett
Erzsi jó hogy jöttél!! remélem ebben a hónapban már tisztázódik, hogy mi történik a tüszővel! múlt hónapban is csinálhatták volna addig az uh-ot, amíg meg nincs az eredmény!!
A hancúros napok remélem mindenkinél sikeresek lesznek!!! drukkolok!!
Ildi Te merre vagy??
Ancsa írj, ha megjöttél!!