Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti! Eddig semmi mellékhatása a Clostynak, ugye ?

Denni! A követketző uh-ról biztos fülig érő szájjal fogsz kijönni!

Mindenkinek jó éjt!
kislibus

Kislibus!
Ma kezdtem el,semmit nem érzek!!!!!!!!!!
De ha lessz is,5 napot kibirok a cél érdekében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek mikor haza értem nem volt net, és a tv is szar volt. Bent meg időm nem volt.Hívtam a upc-t, és mondták, hogy ugyan volt ma valami karbantartás, de azt már befejezték.Ki akartak jönni mert szerintük nálunk van a hiba. Hát nem nálunk volt, mert a Barátok Közt közben egyszer elment a kép pár percre, és azóta jól működik minden.
Ildi!
Gondoltál már arra, hogy a fiadnak valami képessége van? Mert bár én nem nagyon hiszek az ilyenben, de ez már elég fura.

Én még leszek, olvasok vissza a mai napból.

Zsu

Kép
bvigh

Látom már senki nincs ébren. Most én játszom az éjjeli baglyot, de lassan jó lenne lefeküdni, mert kezdek megéhezni.

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!

/Reméllem a mai nap pörgősebb lessz!!!/
Vendég

Sziasztok, csak gyorsan beugrok, aztán megyünk a mamához!
Tegnap este tiszta páfrányokat mutatott a pg, úgyhogy este megtettük ami tőlünk telt. :lol:

Amúgy ez tutira igaz, hogy a legnagyobb kedve a nőnek a pé körül van.(a természet okosan találta ezt ki) Engem már tegnapelőtt is alig bírt lerázni apa, pedig akkor még a pg szerint nem volt termékeny napom, tegnapra (du-ra)viszont totálisan termékeny napot mutatott.(volt is akció este) És a kedvem mára csak nőtt!. Előtte, vagyis közvetlenül a mensi utáni napokban, inkább Barátok közt-et néztem....

Na majd du valamikor még benézek ha Peti hagy.
Mindenkinek kellemes napot, a nap az süt :D
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök és megkérdem hogy vagytok? Nálatok is süt a nap?

Az előbb annyira megijedtem.....futottam a mellékhelységre, mert azt hitte megjött :oops: , olyan érzésem volt, de hála istennek semmi.
denni

SZIASZTOK!!!!

DENNI!
Gondolom,megijedhettél!!!
Én jól vagyok,itt süt a nap,de essőt mondanak!

HOGY VAGYTOK?????????
Akik még nem jelentkeztek!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek nekem a pg még mindig nem mutat semmit nyállal. Még buborékokat sem, nemhogy páfrányokat!!!!!!!!! Tegnap megnéztem
úgy is, hogy benyúltam magamnak. Azon voltak buborékok is, meg szerintem páfrányok is. A párom szerint csak buborékok.Szóval este azért nem hagytuk ki.........Az is lehet, hogy nem nyúltam fel eléggé, de ez már így is nagy teljesítmény tőlem.

Most megyek, mert ez a banya nem hagy békén.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Én már alig várom, hogy elmúljon a mensim, pedig csak tegnap jött meg és még legalább 4-5 nap, mire eltűnik rendesen.

Ildi! Sajnálom! Lehet, hogy a fiad egy látnok????!!!!

ZSu! Nálatok akciós napok vannak mostanában ugye! Tessék nagyon ráhajtani! :wink:

Lányok, aki nem babás az majdnem mindenki most mensizik, vagy épp akciós napokat tart.

Erzsi! Hová tűntél????

ANdi! Nem is lenne szép, ha mindig a munkára gondolnál, minket meg hanyagolnál! De legalább nálad most így gyorsan telik majd az idő.

Kriszti! Remélme nálad hatni fog aza a bogyó, aztán meg hipp-hopp itt lesz a zebra is! :lol:

Ancsa! Na sikerült kivasalni? Hogy vagy?

Denni! Még jó, hogy nem jött meg! Csak nyugi!

Kislibus? Nálad most mi is helyzet?

Itt nagyon jó idő van, már voltunk a piacon vettem fincsi epret, meg voltunk a játszótéren.
Most cappuccinozok és titeket olvaslak.

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok,csak kihasználtam a jó időt,és kiültem olvasni,meg picit süttettni magam a napon.............
Igen sikerült kivasalnom,és ennek örömére még ma mostam két adagot,hogy legyen mit vasalni..
Sőt még takaritottam is,mert apa szabad a hétvégén,és akkor már nem akarok ilyenekkel foglalkozmi............

Denni:Nekem a mai napig vannak ilyen érzéseim........... :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

KRISZTINKA!
Reméllem hatnak majd a csodaszerek!!!!!!!!!!!!
Ezeket szedem:
Folsav 2x1
E vitamin 2x2
Clostibegyt 2x1
Méhpempőkapszula 1

Reméllem bevállik!!!!!!!!!!!!!!!

Én is mensizek,már múllik,holnap véget ér reméllem azután jöhet,aminek jönnie kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Vendég

Sziasztok!

Most lett egy kis időm Rátok!!!!

Látom mindenki bejelentkezik,csak Erzsi ellen kell körözést kiadnom.Tud valaki valamit Róla????Remélem jól van!!!!
visszaolvasok!
vedresandi

Erzsi,lehet épitkezik,vagy az utasok eltéritették!!! :lol: :lol: :lol:

Már hiányzik és nem tudjuk,hogy alakul a sorsa!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nekem is hiányzik,remélem hamarosan jelentkezik!
vedresandi

bvigh: én is mindkét hónapban ezerrel nézte a tojásfehérjémet...és hát az hogy még nem teljesen nyúlós az nem jelenti azt hogy éjjel vagy másnap nem lehet olyan, és mivel köztudott hogy a sperma több napig / 3 - 4 /él a női szervezetben, akár pont akkor kapja el a zsákmány :lol: amikor az alkalmas lesz, Te pedig éppen alszol :D
denni

t.kriszti: én most egy kicsit megilyedtem hogy csak 1x szedem naponta a baby vitaminom, hetente 2 x vagy 1x fogakra,csontokra + C vitamint naponta 1x..... kevés szerinted???? szedjek még + valamiket??,

de azt olvastam hogy az is káros lehet ha sok a vitamin!
denni

Sziasztok Csajok!!

Nekünk sajnos tragikusan indult a napunk!! már 9-kor készen voltam csak Anna nem akart öltözni, mindenre azt mondta, hogy nem (máskor is ez van különben), nagyon felháborodtam, jól összevesztünk :D vagyis csak én vele és nem mentünk végül sehová, aztán nem volt semmi baj, de már elvette a kedvem mindentől. Szerintem az a baj, hogy meg fog jönni és hisztis vagyok :? és fáj a hasam is :? utááálom már az egészet (gyerekcsinálási project-et)!!! ezzel töltöm az értékes időt, internet, számolgatás meg rágódás!! Szóval most szomorkodom!!
Andi jó neked, hogy most sokat fogsz dolgozni, nekem a Húsvét és utána lagzi hónap volt a tuti, azt sem tudtam hányadik napon tartok! :D Azt most sem :D , de a vonalzóm figyelmeztet!! Na jó kezdek magamhoz térni!! Elhatároztam, hogy holnap elküldöm Annát apával és főzök valami finomat EGYEDÜL!!! Van valami jó ötletetek??
Bocsi, akinek nincs babája még, azért nem olyan tragikus a helyzet, de nekünk sincs segítség és egész nap a fenekemben van, nem tudok egyedül semmit csinálni, néha besokallok! Ezeket a hormonokat is utálom!!!

Denni én is a 12. hét végéig mindig nézegettem, hogy nem e, de szerencsére kitartó volt Anna, ami még mindíg igaz rá :D

Ildi nem semmi a fiacskád!!Tényleg érezhet valamit? vagy csak nagyon szemfüles és hallgatózik!! :D még az illatokra gyanakodtam, fogalmam sincs honnan tudhat ilyesmit!?

Zsu lehet csak még várni kell kicsit és páfrányos leszel!! nyákot is lehet vizsgálni uazt mutatja elvileg, mint nyálból?

Amúgy ilyen összegek (nőgyogyinál) mellett nem igen lesz elég a konyhapénzem semmire, így inkább csendben jó bebabásodni mindenféle vizsgálatok nélkül!!

Kép, Kép
nemen

Deni attól függ melyik hány mg-os, lehet többet szedsz, mint Kriszti, ha más az összetétele! Dokival vagy védőnővel kell megbeszélni, szerintem babás vitaminból elég egy naponta! Ca-mot később szokták javasolni. Lehet Kislibus szakszerűbb tanácsot tud adni!! :D

Kép, Kép
nemen

akkor holnapra megnézem miből mekkora adag van és megírom hátha tudtok tanácsot adni. Nélunk olyan hogy védőnő nincsen, van a doki és aztán jómagam :D

úgy ég a gyomrom, mintha sok lenne a gyomorsav. sőt biztos....szédülök is és ráadásul estig suliba kell lennem, 15:00 kezdődik az órám és 19:00 tart :cry:
denni

Denni, amúgy korábban is éreztél olyat, mintha megjönne, bár tudom, hogy sokan mensiset éreznek és mégis bebabásodnak!!csak próbálok magamnak reménysugarakat gyűjteni!! Ilyenkor úgy érzem, hogy nekünk soha nem lesz tesó, ha eddig nem sikerült!! :? :? tudom nem jó hozzáállás!!

Kép, Kép
nemen

nemen: igen első perctől kezdve....fájt a hasam, hátam és olyan érzésem volt hogy leszakad a méhem, meg hogy össze kell szorítanom a lábam, mert valami kiesik.....nekem amikor áprílis 5-én megjött, ugyanígy éreztem....most is olyan a hasam hogy mindjárt megjön...fura érzés nem fájdalom de mintha fájna....én még mindig tartok attól hogy amikor a jövő héten megyek nem lesz ott semmi, tudom hülyéseg erre gondolni mégis fura hogy fáj a hasam. és csak a ball felemet érzem, jobban volt peteérésem, ezt a doki mondta.... amúgy meg már van hasam, látni ha sűk felső van rajtam,na meg az a nadrág a mi a múlt hónapban "nagy" volt rám derékban szinte lassan ki kell kapcsolnom a felső gombot
denni

Akkor mostmár kezdjetek el vigasztalni!! :D :D

Denni remélem addigra kicsit jobban leszel és átvészeled valahogy az órát gondolom kicsit sok lenne, ha kihagynád, mégiscsak jobb ott lenni!! Van gyomorsav lekötő gyogyi is, ha többször érzed, jó ha veszel! nekem a végén volt, jó hasznát vettem!!
Megyek főzök egy kis levest, amíg Anna fel nem ébred!!

Kép, Kép
nemen

a helyedben nem adnám fel, de olyan érdekes mert amikor nekem 5-én megjött azt mondtam hogy már nem érdekel és tényleg próbáltam így álni hozzá és pont akkor esek teherbe! nagyon érdekes.... én nem akartam hőmérőzni pont ezért mert ha leesik elszál a remény, én csak a tojásfehérjém állagát figyeltem amint picit húzódott már ugrottunk is az ágyba :D , már volt hogy csak nevettünk hogy ez olyan mint a gyári munka!
denni

Sziasztok!

Enik! Nagyon sajnállak! Tudom mit érzel. Hidd el én is utálom az egész mensi dolgot, bár én most tudtam, hogy kihagyunk egy hónapot és nem lehet semmi, de a ciklusom, meg nem túl rövidre sikeredett. 40 nap. Basszus én ettől kapok idegrohamot.
Nekem sincs itt segítség, mert a nagyszülők 80 km-re lakanak tőlünk. Szóval mi is mindig együtt vagyunk. Néha én is teljesen kiakadok, már alig várom, hogy este apa hazajöjjön.

Főzés: írtam a 2006-ban akarok szülni topoklakók receptjeibe egy THAI CSIRKE recepetet. Szerintem nagyon fincsi, az egyik kolléganőmnél kóstoltam és még csak 1x csináltam, de nagyon fini. Igaz az üvegtészta kicsit extra dolog, mert nmem lehet mindenhol kapni én a Kaisersban vettem, de gondolom akkor a Sparban is van. Az a jó hogy 1 óra alatt simán készen van.
Nekem nemsokára lesz a szülinapom és ilyet akarok főzni az ősöknek, meg még valami mást is, de még azt nem tudom.

DEnni! Szerintem a vitaminokról kérdezd meg az orvosod!
Vendég

Ez igen nem semmi,kezd kihalni a topik????,,,

Akkor én elis köszönök,

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hello mindenkinek!

Mire gép elé érek, már a fő éltetőnk is elköszön???????
Még most lettem kész a pakolással, nagyjából mindent beraktam, bár valami biztos kimaradt.Holnap reggel 7-kor indulunk, és valamikor vasárnap délután érünk haza.
Nagyon fogtok hiányozni :!: :!: :!:

Megyek még tv-zek egy kicsit és alszom egy jót, mert holnap úgyse fogok.

Puszi mindenkinek, jó hétvégét !!!!!!!
És jó éjszakát!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Jó hétvégét,jó utat,jó kirándulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Nem árultad el hová mentek!/

Igen elköszöntem,nem volt kedvem magamba itt lenni :!:
Mikor nem vagyok,mindenki van,mikor vagyok senki nincs :!:

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZió mindenkinek!

Én csak este vagyok termékeny a pg szerint. Reggel totál buborék, vagy még az sem, este meg mint egy kis térkép, tiszta páfrányos. :oops:
Ja, és a hőm ma esett le.
Hogy van ez pontosan, a hőmérséklet leesésekor van pé, vagy előtte, vagy utána???

Ma nekem este osztálytalálkozóm lesz, 10 éves érettségi :lol: Hihetetlenül rohan az idő :roll:

Úgyhogy du nem biztos hogy jövök, de holnap megpróbálok.

Pussz Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Jó hancúrt Nektek a hétvégére, csak semmi pihenés!!! :wink:

Kacika! Neked jó szórakozást! Nekünk 3 hét múlva lesz a 10 éves érettségi tali! Kíváncsi leszek az emberkékre!

Erzsi! Te hol vagy már??? Hahóóóóóóóóóóóóóóóóó! Gyere már!!!

Pusszancs mindenkinek!
Vendég

Kismamák napi vitaminszüksédlete:

A vitamin: 1 mg
D vitamin: 0,01 mg
E vitamin: 12 mg
B1 vitamin: 1,5 mg
B 2 vitamin: 1,8 mg
B6 vitamin: 2,6 mg
B12 vitamin: 2,6 mg
C vitamin: 80 mg
Niacin: 17 mg
Pantoténsav: 10 mg
Folsav: 0,5-0,8 mg

Ásványi anyagok:
Kálcium: 1200 mg
Vas: 30-60 mg
Magnézium: 10mg/testtömeg kilogramm (ha 45 kg vagy, akkor 45x10 mg, ha 60, akkor 60x10 mg)

Ezek a legfontosabbak. Azt ne feledjétek, hogy a napi étkezéssel már sok vitamin és ásv. a. bekerül a szervezetbe. A kismama vitamint naponta max. 1x lehet szedi , és mellé nem javasolt semmi más, amit nem orvos ír fel és az orvosnak is meg kell mondani, ha vk. kismama vitamint szed, nehogy a vitamnok túl legyenek adagolva! :!:

No, most a védőnő kikapcsol, de ha tudok szívesen segítek bármiben :wink:
kislibus

A vashoz még annyi, hogy az első 3 hónapban 15 mg a napi szükséglet, a második 3 hónapban 20 mg, a harmadik 3 hónapban 30 mg. Úgyhogy bocs, erre nem jól emlékeztem.... :?
kislibus

Denni! Véletlen se lehet hogy fel vagy fázva ugye? Nem csíp a pisi, vagy nem fáj pisiléskor? :oops:
kislibus

t. kriszti! Mi a csuda az a Méhpempőkapszula :?: :?: :?:
Bocs, de holtáig tanul az embe és ez nekem vm. új :!: :!:
kislibus

Egyébként jól vagyok azt leszámítva, hogy egyedül vagyok itt a topikon, de lesz ez így még se :D
Sok zenét hallgatok, megkeptam a jogsimat, ugyhogy tegnap levezettem Pestről ide Tiszaföldvárra, 140 km, de nagyon jó volt! És ennek köszönhetően nem is meszeltek le minket a rendőrök, merthát ugye amikor a férjem vezet......
Jövő héten megyünk bükkbe kirándulni, de akkorra várom a pirit is, így nem tudom mi lesz, mert a vetélés utáni első piri állítólag nagyon sz@r
az meg nekem amúgy se volt leányálom :(
kislibus

Kislibus!
Látom jól elvoltál!!!!!!!!!!!
Én is szoktam igy lenni,nem vagy egyedül!!!!!!!!!!!!
Épp tegnap este irtam,hogy a topik haldoklik!!!!!!!!!!!!
Azért mert a jó idő miatt mindenki kint van!!!!!!!!!!!!
Gondolom én!!!!!!!!!!!!!!!

A méhpempő kapszula,állitólag a méhnyálkahártyát erősiti.
Olyantól kaptam a tanácsot aki 6 hetes terhes!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Kislibus!
Itt vagy még? Köszi a prividet. Nem volt annyira vészes. Bennem felcsiilant újra a reménysugár. Gratu a jogsidhoz!
kettõõõõ

JÓ ÉJT MINDENKINEK aki még betéved!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Halihó!!

Én is így vagyok ezzel, hogy van itt valaki vagy sem, de inkább nincs, sajnos mindenkinek más a napirendje!!
Már nagyon várakozok holnap kellene megjönnie elvileg, de persze késhet, húú annyira jó lenne...már megvan hétfőre a teszt, remélem addig kihúzom valahogy, tovább nem tudok most várni!!
Ma mégiscsak együtt galoppoztunk a családdal!! jó látni mikor apát is lefárasztja Anna :D :D Holnap jönnek vendégek, főzök, ebéd után meg elmegyünk valahová.
Zsu jó kirándulást nektek, majd kérünk pár képet!! Végülis hová mentetek?? vagy csak nem jól figyeltem.
Kislibus gratula a jogsihoz!!férjed nem szokott belegagyarászni? :D remélem a mensid nem lesz vészes és nem pont a kirándulás közepette fog megjönni!! Merre mentek a Bükkön belül?? túrázás is lesz?? Nekünk a következő célpontunk Mezőkövesd!! aztán lassan megyünk is nyaralni a Balatonhoz.

Denni hogy ment az órán?? minden rendben lesz a babával ne aggódj(könnyű ezt mondani!!)!!melyik nap mész uh-ra??
Ancsa neked hogy telik a hétvégéd??
Ildi Te is kukkants be!!
Kacika úgy tudom amikor leesik az a tuti, akkor van a pé!!ha elindul felfelé akkor már megtörtént!! érdekes a páfrányosodásod!!azért mindent bele!!! :D :D
Én sajna lemaradtam a érettségi tal-ról, mert Anna pont akkor volt beteg, de majd a 15 évesen ott leszek!!vagy nem... :D

Kép, Kép
nemen

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENIK!
Drukkolok!!!!!!!

Hogy vagytok????Elveszettek!
:lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

itt vagyok,csak apa szabad egész hétvégén,és kertet rendezünk.Fűnyirás,stb.Este benézek...

Enik:Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Hát igen, mindenki tapasztal itt magányos órákat!

t.kriszti! Akkor ezt a kapszulát nem orvos írta fel? Egyáltalán gyógyszer vagy vm. homeopata készítmény? Hogy válik be a closti?

Köszi mindenkinek a jogsi gratulációkat. A dolog pikantériája annyi, hogy még terhes voltam amikor vizsgáztam. Mondtam is páromnak, hogy ha már újra próbálkozás lesz, nem fogok vezetni, mert kellően bestresszel. ÉS IGEN, BELEDUMÁL!!!!!!!!! Baromira tud idegesíteni, bezzeg nekem egy fia megjegyzésem se lehet, ha ő vezet :evil:

Nemen! Remélem késni fog a piri :)
Szilvásváradra megyünk, onnan fogunk túrázni is, egy másik házaspár barátinkkal együtt. Már alig várom! :D

Beleolvastam a nők lapja caffeba, (no ez ehte hungarise volt) és vágleg eldöntöttem, nem fogom a 6 hónapot kivárni, ha jól érzem magam, akkor legkésőbb aug-ban neki látunk újra. Akkor lesz a házassági évfordulónk is :lol:

Ancsa! Aztán ne fáraszd ki magad nagyon, a kerti meló elég strapás egy kismamának!

Denni, remélem jól vagy!

Azoknak a gólyáknak meg fizetésemelést kell adni, hogy serkentsük a munkamorált ! :lol:
kislibus

Kislibus!
Herbáriába vettem,de lehet kapni, bármilyen gyógynövényes boltban és gondolom gyógyszertárakban is!!!!!!!!!!!!!!

Semmi mellék hatást nem érzek a gyógyszertől,már holnap lessz az utolsó 2 szem és kész.
Vendég

Kislibus:Csak a nézői státuszt töltöttem be.......Az aposomék segitettek neki....

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus:Nekünk is csak három hónapot mondtak,ill.3 menzit kellett megvrni.Bár nekem,hogy közbejött a cukor úgy alakult,hogy márciusara voltam kiirva,és márciusban össze is jött a baba.az ötödik hónapban......

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Most már éjjel nappal páfrányos a szerkentyű...tesszük is a dolgunkat :lol:
Szerintem tökéletesen mutatja a dolgokat, ha nem, akkor nem véletlenül nem.
Én akkor éreztem a szúrkálást meg a tojásosat, amikor elkezdett páfrányosodni, és utána esett le rögtön a hőm, akkor viszont már folyamatosan páfrányokat mutatott, kíváncsi leszek holnap tart e még.
(ez már a 4. nap lesz ha mutatja)

Nemen! szorítunk!!! És írd ám meg feltétlenül holnap, hogy mi a helyzet!!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg, de lehet majd holnap! :? olyan jó , ha pontos, utálom, ha még várni is kell rá!!
Amúgy szerintetek a tesztnek mikortól kellene rendes (nem halvány) pozitívat mutatni, hányadik dpo?? tudom a múltkor már volt szó róla, de ki tudja már hol lehet megtalálni! Lehet szerdáig várnom kellene, nem? most olvastam egy olyat, hogy mensi után 4-5 nappal! Denni, Ancsa ti mikor teszteltetek?? és erős pozitív lett?
Ma nagyon rosszul voltam a napon rögtön fáj a fejem, holnap kinyúlok, ha kimegyünk és megint megfájdul :? Voltak vendégek elmentünk velük a városba, de sajna nem voltam valami szórakoztató :roll: aztán apával lenn maradt Anna én meg szundikáltam egyet, felriadtam hol vagyok és hogyhogy még nincs itt Anna, de vagy 1,5 órát jól elvoltak :D ezt már szeretem!!
Kacika, Zsu remélem ügyesek voltatok!!és meglesz az eredmény!!drukkolok nektek és persze mindenkinek!!
Ancsa csak így tovább, hagyd mostmár a munka oroszlánrészét a fiúkra!! :D :D
pusz Anna kiabál :D

Kép, Kép
nemen

Olyan érzésem van továbbra is mintha bármelyik pillanatban megjönne, feszül az alhasam, de hányingerem is van hőhullámok, utáálom, ha holnap megjön!!!
Remélem van valaki és majd válaszoltok!! :roll: :D

Kép, Kép
nemen

Nemen:Nekem szerdai napon kellett volna megjönni,és szombaton már totál erőset teszteltem...

Kép

Kép
ancsa03

Enik!
13 dpo után már halvány csiknak lenni kell,de 15 után 100%,
olyan tesztel csináld ami beágyazódás után 3 napos terhességet kimutat!!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++

Drukk a Többieknek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?