Új privát üzeneted érkezett!

Seriff,
mi is indultunk arra, csak egyrészt Lili elaludt a kocsiban, közben apa már jött haza, úgyhogy Lajosmizse felé vettük az irányt...
Majd legközelebb, hagy szokja Lili a gyerektársaságot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!!!!!

El vagyok veszve:(
Thymi:köszi, hogy hiányoltál. Mi ez az új vonalzó?:)

padlón vagyok.

Levinél el kellett kezdenem a hozzátáplálást, pedig én úgy terveztem, hogy 6 hónapig csak tejcsi, de nem akar hízni és így hátha megindulna a hízás.

úgy irigylem a POCAKOSOKAT!Olyan jó Nektek!Boldogok vagytok, sugároztok az örömtől!Pedig Levi is nemrég született, de olyan jó lenne megint pocakosnak lenni:)

Linácska:
írnál erről a tejallergiás dolgokról?hogy jöttetek rá, tünetek?mert Levinél is ez a gyanú.
Mióta jársz a magánoviba?Azért kérdezem, mert a tesóm ott dolgozott!mondjuk nem tudom hány van

Erszényes:
már kérdezni akartam nincs véletlenül egy Erika nevű hugod?

Pille:
nagyon édi a pici-nagy fiú.Látszik rajta, hogy már tudja is hogy miről szól az anyáknapja!

Hajny:
sok gyógyuljmegpuszi megy Annának!!!!!!!

sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
adrienn021

KÖSZÖNET THYMINEK A VONALZÓÉRT!!

már alig várom hogy tudjak feltenni képeket, de sajna nincs kicsinyítőprogramom:(
Ha tud valaki egy magyar nyelvűt légyszi küldje el!!!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Csak gyorsan, beleolvasgattam.....

Thymi, áruld el a vonalzódat! :) :wink:

Lina, édes vagy, megyünk arborétumba, hogy Lili szokja a gyerektársaságot. :) :lol:

Bea, Kinga...tök jó! Lilla tuti élvezni fogja tesót! :)

Nana, nem azért írtam a siratást! :wink: :) Csak vhogy érzékenyebb is vagyok.... :) Nagyon jók a fotók! Szép vagy! :)

Ser, Hanna tündér! :)
Hol van ez a turi? Én is akarok menni! :roll:

Roz, jó, hogy vagy! Hiányoztál! :)

Dóra, nálunk Fanni (nekem még Flóra, Blanka) És Botond. A Botond tuti, apának ez a kedvenc neve. Bár nekem a Mátyás annyira tetszik.... László Mátyás. Olyan szépen hangzik. :) De majd ha kiderül.....

Timci, jó "kis" pocak. Nehéz lehet már. :D Holnap ügyes légy!

Ma voltunk pocakkomával dokinál, és hát sajnos a nyaki redő eredmény nem tetszett neki (2,9 lett). Jövő hét szerdán megnézi a véreredményemet, és ha az is kétséges, akkor szúrás lesz. :( Nem érdekel, hogy szúrnak, ha kell, csak ne legyen semmi baj. Az a baj, hogy nálunk van esély genetikai öröklődésre........ :( De nem lesz semmi gond.....remélem nagyon.

Megyek, pihenek, jó éjt!

Ser, jó utat! Jó pihenést nektek! Majd írok pü-t, ha hazaértek, jó? :roll: :wink:
birolili

Sziasztok,

Itt vagyok megint csak mostanában sokat voltunk vidéken, mert az apósom olyan lett betegen, mint a gyerek és elég sokat hisztizik és állandóan őrzi vki, nehogy hülyeséget csináljon. Megint megműtötték, mert begyulladt egy belső varrat, de szerencsére mára már jobban van.
Közben harcolok minden téren ezerrel. Bölcsibe akartam íratni Gergőt, a Sétányiba, ahová Thymi is Gyopit, kb. 5ször voltam bent beszélni a vezetővel az allergiánk miatt. Erre ápr. végén azt mondta, hogy csak akkor menjek beiratkozni, ha lesz igazolásunk a dokinőtől és élelmiszerlistánk, hogy mit ehet Gergő. 3-ára kaptam dokihoz időpontot, másnap ballagásra mentünk Tiszakécskére a Refibe, szombaton a saját egykori osztályom ballagott, így csak hétfőn jutottam el, és kiderült, hogy elfelejtette, hogy azt ígérte felveszi Gergőt, így csak várólistások vagyunk. most drukkolok, hogy legyen egy egészséges babónk és ne legyen szükség bölcsire.
Ezek után eldöntöttem megyek a házidokinkhoz is vallani, hogy Szentesre járunk gasztroentreológushoz, mert ugye ő is az, de nem csinálta meg a vizsgálatot, amit kértem. Erre bemegyek, feltettem neki három kérdést, folyt az orra, piros-e a torka, vagy hall-e vmit, furcsán sír időnként lehet-e amiatt, hogy elesett és eléggé beütötte a fejét, és a 3. volt az igazolás, amit a dokinő adott és láttam, hogy nem érti a dolgot. Majd megkérdezte, hogy most akkor ő mit csináljon. mondtam, hogy ha talán megviszgálná a gyereket. Erre megnézte a torkát és semmit sem mondott, meghallgatni már luxus volt. Eek után azt kérdezte, milyen tesztet csináltak neki Szentesen. És ki is penderített. Azt, hogy nem eszik Gergő és adjak-e neki vmit, hogy legyen étvégya, meg sem tudtam kérdezni. :twisted: :twisted: :twisted:
Amikor a védőnp kijött, azt mondta, azt nem értik, miért Szentesre mentünk, amikor ő itt van helyben. mondtam, hogy azért, mert amikor kértem, hogy csináljon Gergőnek tezstet, akkor kijelentette, hogy ő ugyan nem bírálja fölül a szegedieket. Én meg nem fogok puncsolni.

BOCSI, hogy hosszú lett. most erősen gondolkodom orvosváltáson.

Kellemesebb téma:

A képek mind nagyon szuperek, görkoris Lilla, telefonáló rózsaszín Hanna, Timci pocis képek, Pille csajszijai, Anna táncolós, borotválkozós képei, és Nana a te képeid is szuperek egytől egyig.Persze Katika és a kis tejó :) is édes.
Bocs, ha vkit kihagytam.

Kazi,

Isten éltesse Larit nagyon sokáig. kerestem a képeiteket, amiről Ser írt, de nem találtam. Lali :) a férjemnek is tuti nagyon bejönne. ;)

Nana,

Itt vagyok, megvagyok, az fentiekhez annyi még, hogy amikor volt egy pár percem, akkor meg babanet nem volt rendszeresen. Végigolvastam mindent, de most nem írtam jegyzeteket, de emlékszem, hogy Boti egyedül felállt- nagyon ügyi, fegyeld meg nemsokára szalad is. A rucik képei tényleg tuti jók, varrót sajna nem tudok. Rajtad tuti jól fog állni bármelyiket is választod.
Ja, én is tuti sírnék egy ilyen műsoron, és mi is ketten járunk wc-re legtöbbször. Ha nem engedem be veri az ajtót és üvölt, hogy Ancsa. :D

Adrienn,

Levi éhes? Jelzi ezt, mert ha csak nem hízik annyit amennyit kellene, nem nagyon kellene foglalkozni a mérleggel. Mennyi az egyheti gyarapodás? Jókedvű? Nxugodt? Vagy sírdogálós? A tej és tojás mellett sajna még sok minden lehet allergizáló, az egyik barátnőmnél a méz okozott galibát rendesen.

Lili,

Ne aggódj, minden rendben lesz, csak a poz. oldalra koncentrálj. Örülök, hogy jobb a kedved, most hogy lassan túl leszel ezen a vízválasztó vizsgálaton. De tudod, hogy szúrás helyett, már vérből is meg tudják nézni, és akkor még a min. vetélési kockázat sincs, mint a magzatvizessel. Ha véletlen kellene.

Donoé,

Nem a barnaruhás voltam, ha még emlékszel, hanem mellette a sárga-kék Camos babakocsival. Legközelebb szólok.

Timci,

Azért sms-eztem, mert nem volt babanet és úgy emlékeztem lassan betöltöd a 38. hetet. Remélem Atticy hallgatott rád és már befordult. A mai vizsgádhoz meg egy nagy-nagy kalappal. Sikerülni fog. Csak azért, hogy utána rendezkedhess csomagolhass és vasalhasd a kis rucikat.

Lina,

Lili nagyon kis okoska, tök ügyi a számokkal is, de már korábban is írtad, hogy számol, nem? Az angol, csúcs.
Nekünk az IGe-s vérvételre azt mondták, hogy az akkor jó, ha 24 órán belül van kiütése. A 17, ha jól tudom, viszonylag magas érték, mert az imerősöm pont ma mondt,a hogy az ő fiáé 1,7 és az csak érzékenység, 2 fölött allergia.

geli08

Ser,

Kinderoviba is be kellett már iratkozni? Ha minden kötél szakad, akkor maradna az, ha még ott van hely, vmi játszócsoportról hallottam. csak az a baj, hogy itthon senkinek semmi köze a némethez.
Sajnálom, hogy kimaradtunk a játsziból, pedig rá is értünk, csak gép előtt nem ültem már rég.

Bea,

A múltkor mi is összefutottunk a Malom forgóajtajánál, agy másik csajszival voltatok, de mire én is felfogtam, hogy te vagy, már messze jártatok.
Kinga- hidd el gyorsan megtanulja, hogy harcolni kell dolgokért.

Balim,

mindenki meggyógyult már nálatok?

Nyhk,

REmélem már te is jobban vagy. Valóban ügyesen estél, hogy agyerkőcöknek semmi baja nem lett. Én tuti ráestem volna Gergőre.
Nyuszi (nálunk hazó) kedvenc még Ádámnak?

Cukker,

Babakocsi paramétereket vettem, remélem az idő is nemsokára megint játszóterezére alkalmas lesz, Gergő él-hal a csúszdáért és a Szimferopolon jó a műanyag, mert egyedül fel tud menni és csúszni, így nem rázom meg állandóan. Majd figyelek. Nálunk ált. piros traktor van, és sárga-kék Cam-os kocsi.

Roz,

Ne hagyd magad kiszorítani a gép elől. Az én párom is próbálgatja, állandóan iwiw és sportingbet van nálunk, ha itthon vagyunk és ő is itt van, ma nyugis az este apa vijúvijúval dolgozik. :)

geli08

Hajny,

Annának jobbulást.

Megyek elteszem magam. Szép napot Mindenkinek!

geli08

Adrienn,
majd pü-ben megírom az allergiát, hogy hogy derült ki, itt hosszú lenne. Nem ígérem, hogy most, mert indulunk angolra, holnap este kerülök újra gép elé. Röviden: fogyás, nyákos hasmenés.
A tesód a lajosmizsei magánoviban dolgozott? Mi hétfőn voltunk először. Meg most hétfőn megyünk még, majd oda fog járni Lili, ha szükséges.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Geli: én tuti orvost váltanék, nekem ennyi elég lenne. Nem akarnék még állandóana dokival is "hadakozni".... :?
Látom akkor nektek is ördögi kör van a bölcsivel...

hajny: jobbulást Annának!!! Szegényke... :cry: gyógypuszit küldünk neki!!! :)

Adrienn: mivel tápláltál hozzá Levinek??
Nincs Erika nevű húgom, sőt egyáltalán nincs húgom...., van egy öcsém meg egy bátyám.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Timci: nagyon szép formás a pocid!! Jól látom h a hajad most sötétebb színű??? :lol: :lol:
Nagyon nagyon drukkolok a vizsgádhoz!! Majd írd meg az eredményt!
:wink: :lol:

thymi: mi ez az új vonalzó?? Nagyon kíííííííííííííííváncsi vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:

Lili: megkaptam az üzit, nincs semmi gond. Drukkolok h ne legyen semmi gond a kis pocaklakóval, de úgysem lesz én tudom!!!!
:wink: :D

Bea: aranyos lehet ahogy Lilla simizi a pocidat :lol: , a Kinga név meg nagyon szupi, édes lehetett az a mosoly! :lol:

Na megyek ébredezik...

KépKép
erszényes

Sziasztok

Csak gyorsan 2 sorra sajna megint semmi időm ...

Van egy IWIW meghívóm ha kell valakinek szóljon nyugodtan :)

A Másik egy kérdés lenne nem tdujátok hol lehet basball sapit venni konkrétan nekem audi márkás fekete kellen a sógorom kisfia tegnap a széchenyiben lettet a lépcsőházukba pár perc mulva már nem volt ott és most nagy a bánt ... megígértem neki hogy szerzek neki egyett bár azt sem tudom hol kapok ilyet :roll: köszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina
Igen. Eldöntöttük. Jövő pénteken randizom imádott dokimmal. Hát van pár kérdésem…
Ez aztán a kitolás a gyerekkel…dec 24. és Ádám is :S

Adri
Néha azért jelentkezz msn-en legalább. Majd valamikor összefuthatnánk.

Lili
Nem lesz semmi gond. Vonalzó?:D Tesóelő

Timci
Várom ám a híreket!

Erszényes
Még nem jött a barinőm, de bármikor befuthat. Szakbarbárra megint rákérdeztem, de még nem válaszolt….

Hajni
Jobbulást Annának.

Ser
Voltatok tegnap arborétumba?

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz,
Anyukám nagyon szeretne egy iWiW-es meghívót, de én csak 1 hónap múlva igénylehetek. Ha még áll az ajánlat.

Valakinek kell pamperses kód?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Anna nemigazán javul,hasmenése van még mindig,de az naon!Majdcsak lesz valami már.

Ser
jó utat nektek,képet remélem teszel majd.

Lina
biztosan jó lesz ám az a két óra Lilinek az oviban.
Mégy mostanában a rokon kislány felé?Kell majd megint ruci?

Lili
barátnöm 3 hete volt olyan szúrásos magzatvízvételen,kicsit megviselte lelkileg,de semmi baj nem volt,és legalább megtudták a nemét is.Csak pozitívan tényleg,érzed már mocorogni?Tesóm 15 hetes és érzi egy picit.

Thymi
már lehet gratulálni?Vagy még késöbb csak?

Erszényes
nem tom hogy lesz még a szombat este,majd kiderül.
Gyógypuszit megkaptuk,majd most fog igazán hatni.

Geli
közel laktok a sétányi bölcsihez?Máshová nem próbáltad?Vagy az a szimpi?

Roz
még nem késö költözni,vagy már ott maradtok?

Nana
tutti édesek a képen a srácok,az ilyen dolgok éltetik csak igazán a szülöket nem?

Timci
egy kalappal mára,nem semmi kis-nagy poci. :lol:

Virág
hogy vagytok?

Kattic
ti is jól vagytok?

Donoé
hízó kúra van még?

Kazi
apának hogy tetszik a hinta?Kényelmes?Nekem az volt mikor csak úgy belecsücsültem.Anna is élvezte.

Adrienn
Mennyi a súlya most a picurodnak?Jól vagytok?És te?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk
a barátnömnek 10 pont hiányzik a játékhoz,adna érte 2 C&A-s utalványt is.15-én van az utolsó határidö leadni a kódoka2t.Kötünk üzletet?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni,
Csak 9 pontom van, (neten lehet egyet igényelni, ha még nem tette meg). Amúgy meg szívesen adom, nem kell cserébe semmi. Én úgysem tudok mit kezdeni vele.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Hajny
Gyors Gyógyulást Annának. :( Nálunk is egyre vészesebb ez a hasmenés. :(....eddig a fogra fogtuk, de kitudja... :roll:
Annának láza is van?
Ha Nyhk nem kéri cserébe a C&A kupont, én nagyon örülnék neki. :) Persze nem ingyen. Cserébe mit szeretne a barátnőd? :)

Seriff
Most olvasom...de JÓÓÓ nektek! :) Jó utat! :)))
HOvá mentek? és nyáron?

Jaj nyavajás megint beszorult....

KépKép
KépKép
nana09

Lina

hát igy én sem engedném ... egyébként sem engedem Őket mással kocsival szinte sehova... de ez már az én hülyeségem ...

seriff
jó utat nektek :) érezzétek jól magataokat

geli
igazán nem csak Ő szorít ki időm is alig van ...

pille
Miben veszetem .... leírni is sok lenne... :D Tibor eladta a szekrényt amit most vettünk ... :roll: (ebben az évben a 3. szekrényt veszi ide) És azt pakoltam ki 1 napot a sógoromnak segitetem lakást takarítani volt egy napom a munkaügyi kp.ban egy mep.-nél meg anyóséknál voltunk hétvégén mert elutaztak .. szombatom este volt ott Ágason egy bál abba is voltunk de csak 2-3 óra hosszát mert nem lehett a tanyájukat sokidőre otthagyni ... sorolhatnám még de ezek voltak a legnagyobb dologok mostanában ...meg persze a napi főzés mosás pakolászás... teljessen el vagyok mindennel csúszva még igy is..

lili
aranyos vagy :) a cvs től ne félj az egész kb 5 perc nem veszélyes és nem is fáj és ahogy hajny is irta legalább nemét megtudod (Nekem Ákival 13. héten volt cvs Niki agyvérzése miatt nehogy öröklődjön és 15 hetessen már a nemét is tuduk :) ) Viszont egy estét bent kell aludnod.. Kitarást szorítok :)

hajny
gondoltam rád mikor voltam a széchenyiben a sógoromnak segíte az Ő lépcsőházukban az erkélyen volt egy májusfa egyből eszembe jutottál hogy erkélyre is lehett az tenni mond a férjednek legközelebb :lol: :wink: jobbulást annának

Kép

Kép

Kép
roz23

HAjni
Ez még csak a ciklust jelölő vonalzó....

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajny,
ruha bármikor jöhet, ha van, szívesen fogadjuk, és kivisszük neki.

Sajnos hamarabb gép elé kerültem, mint ahogy Adriennek ígyértem...elmentünk angolra, aztán fél óra után Lili leült az ölembe, és szó szerint óra közben elaludt... aztán megnéztem, lázas. Mire visszarohantunk Lajosmizsére 39,5 volt. Most már 38-ig sikerült levinni, megyünk a dokihoz, de fél 12-kor a 18-as sorszámot hoztam el, és még csak a 8-as volt bent... Na mindegy.

Thymi,
akkor sok sikert a kistesóhoz!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
de sajnálom Lilit! Mi lehet ez? Még szeditek a gyógyszert, igaz? Lehet, hogy "csak" valami vírus. Majd írd meg mi volt.

Képek nagyon édesek!

Geli,
köszi jól vagyunk, bár most Marcinak van torokgyuszija és "várom", hogy Eszteren mikor jön elő. Egyébként lekopogom, de hihetetlen jó étvágya van és délben három órákat alszik. Annyira ügyes!
balim

Sziasztok!

Nyhk
a9 pont is tökéletes lenne.Hogy tudnám megkapni töled?

Nana
szerintem csak úgy is odaadná,de megkérdezhetem.Ari csaj,ö tutti nem tud elmenni levásárolni.
Szerencsére nem volt láza egyszer sem.Nálatok még mindig van hasmenés?Durva,szegény gyerek,dokinál voltatok mostanában,mit mondott?

Balim
sajnálom azt a torokgyuszit,gyors gyógyulást.Hátha Eszter nem kapja el.

Roz
fogom mondani Endrének a májfát,olyan jó érzés kapni.

Thymi
látod,rendesen meg sem néztem,azt hittem már útban van.Hát akkor sok sikert.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz, a tükrös fenyőt adta el T.? Miért válik meg mendegyiktől? Sarokülő még nem kelt el?

Lili, nem lesz semmi baj, ne izgulj.

Lina, én is kíváncsi vagyok, mi lehet Lilivel. Remélem csak átfut rajta.

Nekem is van Pamper kódom, "ingyér" adom :)

Geli, nem értem, hogy miért baj az, ha az anyuka több helyről szeretne információt. Ez szakmai féltékenység? A dokitok magánban csinálná az allergia vizsgálatot?Pénztől esik el, ha nem ő csinálja a vizsgálatokat? Hogy van ez? Tényleg nem értem :?

Adri, nem az enyém a pici-nagy fiú. Nana kisfia. :) De elfogadnék egy ilyen helyes, vigyori, jólnevelt fiúcskát. :D
Van elég tejed? Doki mondta a hozzátáplálást?

Balim, Nana, Hajni, Lina gyerkőcöknek jobbulást kívánok.

Lányok, ki volt ma ringatón? Egy csapat anyuka állt a kapuban, és a Babanetről volt szó. Flóráért mentünk az oviba délben, mert összevonták ma a csoportokat, olyan sok a hiányzó gyerek. Én meg elcsíptem pár szót menet közben.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Voltunk orvosnál, semmi különös, kis váladék látszik Lili torkán, de tiszta a tüdeje, minden. Valószínű tényleg csak egy kis vírus. Az is lehet, hogy azzal a nagy lázzal, meg azzal, hogy egy csomó trutyit felköhögött, vége is. Remélem!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hú azt sem tudom hol kezdjem..........
A köszöntőket köszi! :)

Geli:
Jó régen jártál erre,de most bepótoltad úgylátom :D
A képet nem látod,mert nem digitális és az arbarétumban mutattam Sernek.Sajnos amiket mi csináltunk nem lettek olyan szépek mint amit a fotós csinált,de majd azért rakok fel egy párat.
Sajnálom,hogy ilyen macerás a dokitok,úgylátszik kevés a normális orvos.Én se vagyok elájulva a miénktől :?
A bölcsi meg majdcsak összejön....ha mégsem ahová mi járunk játszóba ott is vannak állandó gyerekek,a gondozókkal is maXimálisan elégedett vagyok.szólj,ha kell a cím,meg tel.szám,de hátha nem... :wink:

Nana:
Jók a képek mind!Fiúk édesek,te meg csini anyuka vagy(ahogy a többiek is írták) :)
képet szülinapról majd rakok,de nem lettek valami jók :?
Sajnálom Boti sírósságát,együtt érzek,lari sem egyszerű eset.Mondjuk,ha egész nap a kezembe hurcolnám,nem lenne semmi baja...de olyan nehéz,hogy csak na! :roll:

Cukkker:
Én is örülök,hogy mgismertem Adrit,nagyon aranyos kislány :)
Mondtad,hogy látszik Larin,hogy szopizik.Ilyet még nem hallottam.Olyat már igen ,hogy tápszeres gyereken látszik(mondjuk szerintem ez nem igaz).elárulod,hogy min látszik,vagy az milyen? :D :shock:

Hajni:
Nagyon jó a szék!!!!Amint van időm,nyomban bele ülök :lol:
Anna jobban van?
Még csak 15hetes a tesód?Sokkal többnek látszik!Biztos szép nagy pocija lessz :)
kazi

Nyhk, mikor is mentek Szegedre? Ez most milyen vizsgálat lesz?

Hajni, már akartam írni a május fáról. Abban a hitben éltem eddig, hogy azt csak hajadon lányok kapják az udvarlójuktól vagy titkos hódolójuktól. Olyan jó látni a kapuk mellett magasodó díszes fákat. Szép hagyomány.

Roz, Te este 10-kor még a bevásárolni száguldozol? :shock:
Anyák napján meglepődtem. T. nem súgott a gyerekeknek?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lina :
Örülök,hogy semmi komoly! :oops:
Jobbulást Lilinek is!

Lili:
Én is azért voltam CVS-n ,mert max.határérték volt a nyakiredő :?
Hát nem volt kellemes,de túl éltem.Hátha nem kerül rá sor nállatok :roll:

Bea:
Kinga név nagyon szép!Ne félj,bizti stramm csajszi lessz! :lol:

Ser:
Ha még olvasod:Érezzétek jól magatokat!Jó időtök lesz úgy látom! :)
Köszi a képek dicséretét! :)

Timci:
Klassz a pocis kép!Mi volt a vizsgán?????????????

Adri:
Cumizik Levente?Mert sokszor az a ludas.Azon elégíti ki a szopásigényét,a cici helyett....csak egy ötlet volt :roll:
kazi

sziasztok!

Geli sajnálom ezt a sok hercehurcát az orvossal és a bölivel.
Ha legközelebb látsz/láttok szólj/-atok rám,mert én megyek ám mint a vakegér.Képes vagyok bárki mellett elmenni. :oops:

Roz a sapit próbáld meg a főtéren az árusoknál.Ők szoktak mindenféle logósat(focis,autós,stb...)árulni.

Lina láz :(

Hajny gyógyuljon Anna.

Nana nálatok is hasmenés??? :(

Bocsi a többiektől,most nincs több időm.

KépKép
KépKép
sbea

Az ígért szülinapos képek: Kép Kép Kép Kép Kép
kazi

Sziasztok,

Apa asztaloskodik, Gergő alszik én meg lazítok. :)

Erszényes,

Még úgy gondoltam adok neki egy esélyt, mert kicsit kényelmes vagyok, abból a szempontból, hogy csak a nagy krton kell átmenni hozzá. De a dokinő, aki vele együtt rendel, tök idióta, szóval ő már tuti kizárva. Kiss Katalinról tudsz vmit? őt hallottam most egy anyukától.

Roz
,

Tudom, hogy mindig rohansz te is, meg az is ismerős, hogy mi vár itthon, ha pár napig oda vagy.
Baseball sapit szerintem megint a Főtéren láttam i lyeneket, illetve talán a Tescóban a kinti soron. Ha kijutok ma megnézem.
Gyorshajtást sajnálom, én ott mindig lassan megyek, mert nagyon sűrűn van trafi.

Ser,

Tegnap elfelejtettem, kellemes időtöltést nektek, jó utata és pihenést.

Nana,

jobbulást Nektek! Egyszer már végre jó lenne, ha senki sem lenne itt beteg, mekkora áldás lenne az, Gergőnek az orrafolyik egyelőre, mert tegnap olyan hideg volt az usziban a víz, hogy majd belefagytunk.

Balim,

Fogok írni pü-t szerintem holnap reggel. ;)
Hátha nem kapja el Eszter a bacit. Tök jó, hogy jól eszik, és szuper mekkorát alszik délután. Marcinak jobbulást!

Lina,

A 44-es valóban nem semmi, megértem, hogy nem engedted el velük, főleg, ha alapból sem biztonságos a nagyi. Mindig kiráz a hideg a tiszakécskei elágazásnál, ahol az okos tanár átment a piros sorompón és 4 gyerek halála lett az ára. Ott a síremlék a sínek mellett. Utálom azt az utat, de másképp nem tudunk haza jutni.
Angolról írok pü-t kicsit később.
Lilinek jobbulást!

Pille,

Ha jól emlékszem Janka jár Ringatóra, meg talán mást is hívott a másik kméti topikból, Donoét, talán?
A doki természetesen magánban csinálta volna, vagy nem tudom, mit gondolt. Ott voltam a rendelőben ott megkérdeztem, de nem lehet annyi esze, hogyha elviszem a gyereket Halasra, meg Szegedre, akkor tőle azt várnám, hogy ingyen csinálja tb-sen. De ha már ott vagyok, minek hívogassam telefonon, adhatott volna időpontot. Na, mindegy. Azt hiszi, nekem nem lenne jobb a Kápolna utcára járni, mint Szentesre havoonta, nem a szomszédban van sajna. Az emelt csp-hez mge csak a szentesi tud igazolást adni augban, ő nem, mert nem dolgozik a kórházban.

Megint jó hosszú lett, bocsi.

Kazi,

Igyekeztem pótolni ;) Köszi a szorítást, csak rendben legyen minden. Nekem is eszembe jutott az a Széchenyi körutas, pláne mivel, hogy ott dolgozok az Áfeoszban, így, ha minden kötél szakad, akkor az a végső megoldás.

Megyek porszívózni, mert Gergő behoozott egy zsömit a szobába, jól néz ki minden. :shock: :?

geli08

Hajny
Tényleg nagyon aranyos barátnőd van. :) Köszi, ha megkérdezed. :)
Kisfia v. kislánya van és mekkora a picur?

Bea
Igen, sajna "gyönyörű" zöld ..... ami igazából nálunk sajnos elég gyakran előfordul. ....hogy mikor mi az oka??? Ne tudjuk se mi, se az orvosok...amíg nő Boti és jókedvű addig nem lehet nagy gáz...
Ez szerintem most fogzásos hasmenés. :(

Lillácska kezecskéjével minden ok?

Azt akartam még írni Neked, hogy ne féltsd Kicsi Kingát :) Nálunk legtöbb balhénál Boti a kezdeményező :D :roll: :D
Mindig ő kezdi el ütögetni Danit, rögtön elveszi a játékot amivel Danus játszik, aztán meg nézz rá nagy szemekkel.... mintha azt akarná mondani "Na mi van Bátyus??? :lol: "

Botu tényleg kis ördögfióka. :)

KépKép
KépKép
nana09

Dettus
Hogy vagy? Ha jobban leszel írj! Sikerült a robbantás?

Nana
Dm-es C@A kuponom 50% nekem is van kettő és szívesen odaadom!

Lili
Jó volt a ringató, örülök hogy elmentünk! Jó volt találkozni is, többször kellene összefutnunk!

Hajni
Jobbulást a lányodnak, csak abba marad neki a hasmenés. Van nekem is pontom, de elígértem másnak, ha nem kell neki, akkor hétfőn elviszem neked, ha kell a barátnődnek.

Timci
Remélem sikerül a vizsgád! Úgye milyen gyorsan elszaladt az idő! Nem sokára itt lesz közöttünk a kisfiad is! Jól nézel ki pocakkal is, jól áll! ... és nem is kicsi... nagy baba lesz!

Lina
Én sem tenném ki a gyerekem fölösleges veszélynek!

Pille
Mi is fogzunk, hátsó örlők! Együtt tudunk érezni veled és Orsival! :(

KépKép
kattic

Sziasztok!

Geli
püt írtam.

Lina
jobbulást Lilinek,reméljük ennyi volt csak,és vége.

Kazi
örülök hogy bejött a hinta.Valóban nagy a pocija a tesómnak,de hát már a harmadik babát várja,és állítólag már a másodiknál is hamarabb kezd el látszódni.Nem?Én még nem tom.

Pille
szerintem is klassz a májfa állítás,Dunavecsén még a férjes asszonyok is kaptak férjüktöl.Szerintem hagyományfüggö az ilyen.

Bea
hogy vagy?

Dettus
hogy van a veseköved?Sikerült a zuzatás?Te hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni ment privi, megkaptad?

Kép

Kép
nyhk

Szia Kattic!
de aranyos vagy!!! :) :) :) Előre is nagyon köszi :) na majd később megdumáljuk, most mindjárt indulunk Danusért.

KépKép
KépKép
nana09

nyhk
irj egy emilcimet és meghívó megy...

hajny
igazán már késő ott vennünk telket a petőfiben már van egy jóóó nagy... csak még földhivatalban vacakolnak uthálózat miatt aztán ha megvana végleges csináltathatjuk a felosztási tervet engedélyeket ... az még min 2-3 év ... most még a vérosban lakunk jó sz@r helyen .....

pillle
rászoktam erre a késői vársárlása olyan bonyi 3 gyerköccel 8-9 között ellaszank én meg kirándulok :D kicsit jól is esik este későn a kihalt tescoban kóborolni ... jól megnézek mindnet olyan ráérősssen ... Virágot igazán 2 héttel előtte kaptam egy pici kis pozsgás növényt ... és az lett kinevezve anyáknapi virágnak ... anyira már nem bánt ...
sarokülö még meg van, a szekrény igen a tükrös 5 ajtós :( mindig variál ...

Kazi
tündériek ezek a csajok :)

geli +bea
köszi az ötletet :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Csajok!!!!

Rengeteg köszönet nektek!Mindenféle szempontból!!!!Nagyon aranyosak vagytok,ennyire szurkoltok,meg dicséritek a pcimat,igazán jolesik... :oops:

Erszényes-végre megszólatltál,már kezdtem azt hinni,h.elfelejtettél...Nem,nem sötétebb a hajam,csak le van vágva. :wink:

Geli,Erszényes,Hajni,Kattic,Thymi meg még aki szeretne velem talizni szülés elött az a jövő héten megteheti,mostmár szabad vagyok,ha sikerült a vizsga,ha nem. :roll:
A hétfő nem jó,mert akkor mennem kell Uh-ra meg NST-re.Majd megirom az eredményeket.Már alig várom,olyan kiváncsi vagyok. 8)

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Helló!

Hajny,Pille,Kattic köszi,hogy gondoltatok rám :) !Hogy sikerült-e,majd csak jövő héten derül ki,addig is sokat-sokat kell inni.Egyébként nem kellemes az biztos,de azért kibírható volt,és legalább most sem görcsöl.

Nana,Ser,Kazi,Timcike nagyon tetszenek a képek :) ,jók lettek!

Timci azért,ha meg van az eredmény,írj mindenképp!

Kis betegeknek jobbulást!

Geli a mi dokink Kiss Katalin,hát én meg pont tőle szeretnék eljönni :? .Orvosnak jó,de hogy a gyerekekkel nem törődik,hozzájuk se szól,csak megy futószalagon az egész....nekem meg ez nem tetszik.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Nyhk
pü ment,megkaptam a tiédet.

Dettus
örülök hogy túl vagy a zúzáson,remélem kint van.Mekkora köved volt?4-6 liter folyadékot kellene innod igaz?Én nem tok,kb 2 litert bírok.Így is sokat pisilek.Ha még többet,akkor mi lenne,állandó WC-n ülés.

Roz
merre van a telketek,ha megkérdezhetem?Szép dolog belefogni egy építkezésbe,nem kis feladat.De legalább olyan lesz amilyet ti szeretnétek!

Lina
Lili hogy van?Anna már jól,már nem megy a hasa sem.Az étvágya is visszatért,fal mindent.Mindig azt mondja hogy ebéééd.

Timci
hogy érzed,sikerült a vizsga?

Nana
hasmenés?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csajok!!!! :D

Sikerült az utolsó vizsgám,kész végeztem az egyetemmel. :wink: 8) Már csak az államvizsga maradt hátra.De addig is mostmár csak pihenek és élevezem az utolsó heteimet a pici pocaklakómmal! :wink:

Azokank a "babáknak",akik betegek,jobbulást kivánok minnél hamarabb!!!!

Pussz mindenkinek,és tényleg nagyon de nagyon köszönöm a szurkolást!!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok,

Hajny,

Megkaptam a pü-t válasz ment rá. Örülök, hogy Anna jobban van.

Dettus,

Köszi az infót doki ügyben. Remélem sikerült a beavatkozás, és végre távoznak azok a kövek.

Timcike,

NAGY-NAGY gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy. ezek szerint bejött a feladat, mait szerettél volna? Lényeg, hogy megvan, leheet Atticyre koncentrálni ezerrel :)

Kazi,

Ezek az otthoni képek is édesek. látom Mira segített ajándékot bontani. :D

Bea,

Ígérem legközelebb sikítok :D, na, jó én is csak akkor leskelődök a városban, ha ráérek. Csak kellett egy kis átfutási idő. Lillát ismertem meg, és csak utána néztem tovább.

most mennem kell, mert Gergő felébredt, megpróbálok még ma jönni.

geli08

Lányok,
köszi az érdeklődést, Lili nincs sokkal jobban, éjszaka 39,9 volt a láza, ma napközben csak 39,3. Nem tudom mi lehet ez, mert úgy, mint a hugyútinál, most sincs semmi egyéb tünete. Remélem nem az jött vissza, de a doki szerint az kizárt, mert még kapja a gyógyszert.

Timci,
gratulálok a vizsgához!

Bea,
a pelus ügylet sikerült a múltkor?

Kazi,
nagyon aranyosak a picilányaid! HOgy mi mindent kapott Lari.... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!!!

Geli!
Levi hízása nagyon változó, amikor elkezdtem a diétát, akkor kapásból 20deka, a múlt kéten 2 deka.
A kedve eléggé változó, sokszor nyekereg és sehogy nem jó. A mézes dologról én is hallottam, nem is eszem semmi olyat, sőt szinte semmit :(
Ki a gyerekorvosotok, légyszi írd meg!

Linácska!
igen, a magánoviban dolgozott a tesóm de most ő is gyesen van a 16 hónapos lányával. Majd várom a püt.

Erszényes!
Az mondta a doki, hogy krumpli és alma, tejcsivel keverve.Azért kérdeztem, mert nagyon hasonlítasz egyik ismerősömre.

Hajny
megint nem gyarapodtunk, még mindig nem értük el a 6 kilót :( :( :( :( :(
Szokszor úgy érzem én tehetek róla, hiszen én felelek érte.
Én, megvagyok :?

Nana
Nekem is van C&A kuponom, 50%-os!

Pille
Van még tejem, hála!A doki mondta, a hízás miatt!

Kazi
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT...... van cumi, de ha az volna,akkor egyfolytában cicizne, nem? Ő meg pont ezt nem akar :( De őszintén, már semmit sem tudok!
Nagyon tündériek a képek!!!!

minden kis betegnek megy a gyógyuljmegpuszi!!!!!!!!!!!!!!

Adri

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Hajni:
Én is úgy tudom,hogy minél többedik terhesség,annál előbb látszik!
Nekem is nagyobb volt a hasam a Larival és előbb is látszott :)

Lina:
Nagyon sajnálom Lilit :( Remélem mihamarabb meggyógyul!!!

Adri:
Ha egy szoptatási tanácsadót kérdeznél,neki is ez lett volna szerintem az első kérdése(cumizik-e).A tanácsa pedig,hogy vedd el tőle a cumit és ahányszor hajlandó szopizni,annyiszor tedd mellre!!!!Így a szopásigénye a mellen lessz kielégítve,nem a cumin.Biztos eleinte nem egyszerű,de ha sokáig szeretnéd szoptatni ,megéri :wink: (már ha elfogadod a tanácsom).Egyébként szoptatási tanácsadóval is érdemes lenne beszélned!Itt a neten is van.Ha gondolod megszerzem az egyik e-mail címét!

Timci:
Gratulálok!!!!Ügyi vagy!Jó lazítást,készülődést! :)

Geli:
Igen segített! :) Alig bírtuk lelőni,hogy hagyja már érvényesülni a kishugát is! :oops: :D
kazi

Sziasztok!

Lina, jobbulást Lilinek! Nagyon sjanálom.... :( Mi lehet?....

Kazi, gyönyörűek a lányok! Nagyon édes LAri a szülinapi képeken! :)

Adri, sztem is szoptatsd ahányszor csak igényli. Ez a hosszú szoptatás titka sztem is. Zsófi is ezért szopizott 18hóig, és még tovább is szopizott volna, ha nem érkezik a tesókat. :) Olyan furcsa, mert most meg már alig tudom elképzelni, h. tudtam szoptatni. :roll: Mármint hogy volt hozzám olyan közel.... nem tudom értitek-e....
Sztem a hozzátáplálás még korai, meg sztem nem azért nem hízik.....úgy birom a dkokikat, adnak különféle jó tanácsokat, meg mindenki..... (vhol hallottam, h. a foci és a szoptatás olyan, h. mindneki ért hozzá... sajnos :D :lol: ) mert ezzel csak stresszelik a kismamát. De ezt nagyon kevesen látják be, h. nem kellene.....

Timci! Gratulálok! A tanár azért rendes volt, nem szívózott már az utolsó pillanatban! :) És gondolom tudtad is. :) Ügyes vagy!

Roz, építkeznétek?????.....vagy csak rosszul olvastam? Ajjaj, még egy ilyen dolgot is "magadra veszel"....... ?

Köszi lányok, szeretném, ha minden rendben lenne, nem is szeretnék aggódni, de azért kicsit félek. Majd szerdán kiderül. Zsófi névnapi buliján...... De ha azt mondjátok, h. nem fáj, és ki lehet bírni.... de hogy fogok bent aludni, az kérdés, mert Zsófi mikor múltkor nem voltam itthon reggel, vérévételen voltam, akkor apa mesélte, hogy alig bírta megvígasztalni. AZóta is engem keres elsőnak reggel. Az estékről nem is beszélek......

Ser, de jó most nektek! :)
Mi nyáron két 1hetes nyaralásra megyünk, mielőtt megszületik kettecske. Apa szeretne sok időt tölteni velünk, részben sikerül. Így tudjuk áthidalni, hogy így legyen. De nagyon várom már, olyan jó sok napot együtt lenni. Örökké velük lennék.
Zsófit szétpuszilom, olyan cuki mostanában "is". Dumál, magyaráz..... :) :D

Na, azt hiszem megpróbálok még vissza menni aludni. Muszály lenne.
Jó éjt!
birolili

Pocak tényleg előbb látszódik, mint az első babánál. :) Nekem már most olyan, mint Zsófival 20-25hetesen. Mondjuk Zsófival sokáig alig volt hasam.....
birolili

Sziasztok!

Geli
püt nem kaptam meg.

Lili
a barátnömet,aki 3 hete volt ilyen szúráson,utána 4 óra múlva hazaengedték.Saját felelösségére.Meg is ijedt,de végül semmi baja nem lett.Te hazajössz ha engednek?

Timci
gratula,a végén látod,csak összejött,sikerült a vizsga.

Kazi
faják az új képek a vonalzón.Lari elindult?Kis édesek.

Adrienn
ne ess ám kétségbe,az nem tesz jót neked sem és Leventének sem.Minden rendben lesz,csak ki kell tapasztalnimindent,de tényleg,tedd cicire soxor,a természet segít.Te meg pihenj,és gondolj szép dolgokra,csak pozitívakra.

Kattic
hétfön jössz be a Széchenyi városba?A pontokat elfogadom,meg trécselnénk is egy kicsit.

Nana
jól vagytok?

Ser
milyen volt az utatok?Remélem jól éreztétek magatokat!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
Gartulálok!!!!!

Ja csajok
Úgy izgulok és nagyon várom a péneteket....

Nagyon édes a LAri a képeken! Ízlett neki a torta?

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni, szeretnék haza jönni. Zsófi miatt muszály lenne.

Thymi, mi lezs pénteken? Kiderül, h. kismama vagy-e?
birolili

Sziasztok!

Köszi a képek dicséretét :)

Lili:
Nem tudod megbeszélni Zsófival,hogy 1éjszakát a kórházban kell aludnod?olyan okos kislány, biztos megértené....
Lehet,hogy saját felelőségre elengednek,de szerintem jobb ha pihensz utánna 1 kicsit(én speciel meg sem mertem mozdulni estig,csak feküdtem),ha hazamégy úgysem fekszel,de persze te tudod.....

Thymi:
Mi lessz pénteken???

Hajni:
Már 1hónapja megy Lari,mostmár füves terepen is elég ügyes :)

Sikerült a fotós képeiből is felrakni(az van a vonalzó mellett is)a gépre!Teszek 1-et Lariról,meg csináltam Miriről is egy olyan cukit!Bocsi akit untatok :oops: Kép Kép
kazi

Sziasztok!

Kazi, szerintem senkit sem untat a lanyok fotoja! :D Gyonyoruek! :D Csudaklassz ajandekokat kapott Lari es micsoda tortaja volt!:) Izlett neki?

Lina, laz :( , nem vettek pisimintat Lilitol? Jobbulast a kicsi lanynak!

Lili, drukkolok, hogy a vereredmeny jo legyen es ne kelljen szurni!!!
Szep neveket valasztottatok! :)

Geli, doki eset... :( Mi is K.K-hoz jarunk, mint Dettusek, de gondolkodom valtason, ha a kicsi megkapja az egymas utan jovo oltasokat. Holnap kereslek!

Timci, gratulalok a vizsgahoz! :D Mostmar tessek sokat pihenni, mert aztan uj feladatra - Atticyre - koncentralhatsz! :wink:

Hat ennyire futotta, mennem kell fektetni a lanyt, most vette ki apa a kadbol... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?