Sziasztok!
Manó!
Sajnos én sem tudok neked segíteni, mert mi Keresztúron lakunk, én úgy tudom, hogy körzet szerint tartozik mindenki egy-egy rendelőhöz, és ott van több orvos, azok közül lehet választani.
Mi a ferihegyi-úti rendelőbe járunk, itt van a védőnő is. Itt három doktornő van, a miénkkel én többé-kevésbé meg vagyok elégedve.
Szerintem egyébként nem valószínű, hogy egy 4,5 éves gyereknek a súlyával kellene foglalkozni!
Fog még vele épp eleget, ha majd felnőtt lesz!
Nem is értem az ilyen orvosi hozzáállást, vajon nem gondolja, hogy ezzel, hogy a gyerek előtt ilyeneket mond, csak még rosszabb lesz a helyzet?
Évi, akkor jövő héten nem találkozunk.
Sajnálom, mert Flóra mindig olyan vidám, tényleg, öröm látni, mennyire élvezi a táncikálást, meg az éneklést!
Ovit sajnos keresgélni kell, hogy megtaláld a megfelelőt, mert az se mindegy, hogy neked szimpi-e.
Én nem nagyon jártam utána, mert Bence márciusi, és március elején, amikor elmentem két oviba itt a környéken, az egyikből majdnem kidobtak, hogy áprilisban van a nyílt nap, jöjjek vissza akkor. Mindezt 37-38 hetes terhesen. Mondtam, hogy nem fogok tudni jönni áprilisban, 1-2 hetes kisbabával, hogy gondolja, na erre aztán megengedték, hogy kicsit körülnézzünk, meg egy csoportba is bementünk, de ezzel a hozzáállással, nálam már elvágta magát a vezető ovónő. Szóval ezután már nem nagyon mászkáltam.
De én nagyon jó helyen tudom Levit az Óvónő utcában!
Dia!
Azt hittem, már az új lakásban vagytok, és nincs internet!
Lesz egyébként? Mert Ildiéknek azóta sincs, állítólag nincs lefedettség azon a környéken, ezért a vezeték nélküli internet nem működik náluk. Ez a Strázsahegy. Mondjuk nem csodálom, mert még a kerületi térképeken sincs rajta az a terület, mármint az utcák.
Elég fura...
Na, befejezem a mai regényemet, jó sokat sikerült már megint írni!
Jó hétvégét mindenkinek!
Kriszti