Orsi!
Nagyon ügyesen növekszik a picurkád!
Kata!
74-es méret
Emese 1 éves kora után nőtt bele a 80-asba, pedig 54 centi és 3800 gr volt!
Különben nén is ugy csináltam, az eggyel nagyobb méret még türhetően nézett ki rajta, ha minden kötél szakadt. De nálunk ez olyan hamar elmult, vagyis persze, csak a szopis időszakra volt jellemző a sürü ruhacsere.
Wish!
Szerintem összehasonlitani sokkoló hatásu is lehet, pláne mindenféle netes táblázathoz! Mi hiába voltunk akkorák, a fogyás után nagyon nehezen indult meg a sulynövekedésm épp 1 hónapos volt Pöri, mire elérte a születési sulyát! Szóval ezt előre nem lehet tudni.
Zsuska!
Ha csak 1 hónap lesz a nyárból, szerintem az 56-os vagy 62-esből kell nyári ruha.
Kismokus!
Te itt csöndben nemsokára készülhetsz a finisre!
Sürübben is irhatnál!
Pompika!
Mi a helyzet
Napszemcsinek üdv és kitartás ezuton is, aki hallja adja át!
Pézsé!
Nagyon örülök, hogy széepn növekedtek, és igen, készülj csak szépen a hüvelyi szülésre! Az a rendje-módja
Ne félj, ki fog jönni!
Zsuzsi!
Mostmreá azért megvehetitek a babakocsit!
Mi ma Pörivel meglátogattuk a Brendon áruházat, mert csak ott lehet kapni a mi pelenkázónkra passzoló méretü feltétet. Segitett a választásban, vizilovak és egyéb állatok vannak rajta
Ki is akarta próbálni, de mondtam Neki, hogy ezt akkor fogjuk feltenni, ha megjön a kistesó. A sajátját teljesen leamortizálta ugyanis ( a hegesztés mentén végigszakadt, ugy mégse fogadhatjuk az uj babát). A vásárlás fénypontja a játszórész volt, 4 db csuszdával, de én még életemben ilyen drága és ilyen balesetveszélyes csuzsdákat nem láttam
Még véletlenül sem lehet leengedni rajtuk a gyereket anélkül, hogy a végén le ne csapja a hátát vagy a fejét a földre, fogni kell. És méregdrága eszköz mind
Majd ha csuszdát vesztek (ami hamar itt lesz), figyelni kell a kicsuszó részére, hogy hosszu legyen, még ha a földön van is a vége.
Na mindegy, megusztuk baleset nélkül, igazán remek kis csuszdázás volt, és ez a feladat is kipipálva. Még el kell mennem a dm-be Pöri pelenka- és tápszerkészletét felhalmozni kb 2 hónapra (ki tudja mikor jutok el majd a szülés után), pont most jött meg a 21%-os kedvezményem
. Van még egy nagyobb husvásárlási szándékom ac mélyhütőbe, nehogy má éhen haljunk, aztán befejeztem. A kiságyam, ha minden igaz, hétfőn érkezik, akkor mennek ahhoz a gyártóhoz, aki azt csinálja. Matracunk van bőven, más pedig már nem kell. Még kimosom a babakocsi huzatát, aztán jöhet a baba. Ja meg össze kell pakoljam a holmimat. Szóval minden héter jut még 1-1 feladat.
Orsi, Te hogy állasz a készülődéssel? Mintha a kistesó érkezése készülődés szempontjából már nem lenne akkora attrakció, Te nem igy vagy ezzel? Mindig ugy elrohan a nap a gyerekekkel, és már megint elmaradt ez-az.