Új privát üzeneted érkezett!

Imi :lol: :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Maja és Bende nagyon aranyosak, kérünk róluk képeket sűrűbben. Imádom a gyerekek képeit nézegetni.

Kata! Lizu nagyon helyes, a fürcsizős kép a kedvencem, de a többi sem kutya.

Juli nagyon szép kislány, mondjuk róla sem látunk túl sok képet.

Szó sem róla, mostanság én sem nagyon raktam képet, de a hétvégen megpróbálom a lemaradásomat pótolni.

Zsófi! Samu alvási problémaj ismerős nekem, mindkét nagylányomnál végigcsináltam, kell neki időt hagyni, míg újból megtanul magától elaludni. Most nagyon komoly újdonság neki az új tudománya, kell neki idő hogy elmúljon az újdonság ereje.

Lurának jobbulást kívánok, remélem hamar összeszedi magát, a fránya rota után. Rémes egy nyavaja ez, Emma 3 éve volt vele kórházba, nagyon szar volt, én is a hokedlin kuporgó anyukák táborát erősítettem, mert annyira sokan volta (nagy járvány volt).

Nálunk minden OK, Lizám kicsit taknyos volt, de szerencsére túl vagyunk rajta. gész szépen eszik már mindenféle gyümiket, és a sütőtök a fő kedvenc.

Az oviban anyáknapja volt Emmánál, nagyon szép műsort csináltak, kicsit még bőgtem is, pedig nem vagyok túlságosan érzelgős tipus. Flóráék csoportjában jövő szerdán lesz az évzáró/anyák napja vegyesen. Kiváncsi vagyok milyen lesz, már nagyon várom.

Emma túl jutott a féltékenységi időszakon, mostanraúgy néz ki rendeződnek a dolgaink.

Meló van bőven, de majd nyáron pihizünk.

Sziasztok! Kellemes hétvégét!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

Zsófi, a lilatesco-s 9-18 kg-ig fajta is nylon külsejüü?
mi ma vettünk 4-9 kg-sat, mert Laura kb.7,5 kg lehet, de majd hétfőn megyünk pontos mázsára.
amúgy már ő is maxizott, de most nem mertem olyat venni.

szal ennek nylon a külseje.. :? gondolom nem légáteresztő, kicsit csalódtam. nem pirosodott ki Samu feneke?
remélem hamar elfogy ez.. bár 72 db.. :roll:

milyen volt a mai napotok napirendügyieg?

Nóra, tök jók ezek a jó hírek.. Emma azért gyorsan visszarázódott,nem?

olyan jót mosolyogtam a függőségen, h. emaileztetek, amíg nem volt babanet ! még jó, h. akkor volt, amikor nem voltam itthon :lol:

de ma hol van mindenki?

Julcsiról lehet tudni vmit?

M.

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!!

Marcsi, úgy örülök hogy Laura már jobban van!!!

Ez a vírus ennyire gyakori? Már 3-an is írtátok hogy volt a gyerkőcöknek. És hogy lehet elkapni? Vagy inkább elkerülni? Én még soha nem hallottam róla... :oops:

Zsófi - mi újság? Rendeződnek a dolgok? Látod minden nagyobb gyerekes Anyukának ismerős volt a helyzet. Nálatok is hamar lemegy!

Julcsi mi újság??? Barnus meggyógyult?

Zsóka - igen, mindig ugyanoda megyünk. Nem azért mert ilyen unalmasak vagyunk, de ez általában a totál dögléses pihenős nyaralás és erre a célra megfelelő, tenger 5 méterre, csendes (nem diszkós) nyaralóhely fincsi kajákkal, kávézókkal. És babával jobb olyan helyre menni ahol tudom mire számíthatok sztem. Ja és a szüleim meg az öcsém és húgom is jönnek, így mi is nyaralhatunk, ők meg Julizhatnak. De lehet hogy most a nővéremék is jönnek (mi ilyen nagy család vagyunk). Ja és autóval megyünk.

Klári

Klári
Kép
ganti

[quote="ganti"]
írta:
ganti
Ez a vírus ennyire gyakori? Már 3-an is írtátok hogy volt a gyerkőcöknek. És hogy lehet elkapni? Vagy inkább elkerülni? Én még soha nem hallottam róla... :oops:

Klári, nem tudom hol szedtük össze ! gondolom elég, ha Laura megfogja egy ilyen fosós-hányós gyerek után a hintát, és leszopogatja az ujjáról. mi járunk gyerekek közé, meg játszóra, szerintem ott.. de nem tudom igazából!

én az alternatív védőoltások kapcsán hallottam róla a védőnőtől, de ennyi. amúgy egy vagyonba kerül, de a Heimpálban azt mondták, h. nem ad 100% védettséget, olyan mint az influenza, állandóan oltani kéne, mert mutálódnak a vírusok. szóval beleszaladhatunk megint, bármikor.
ja, és felnőtt is elkaphatja hasonló tünetekkel.

ja meg elírtam az előbb, nem 7,5 kg Laura szerintem, hanem kb. 6,5. :?

én is csatlakozom a Horvátország imádók táborához! :D

Marcsi

KépKép
alon

hahó lányok!

marcsi nylon külsejű??? nem értem??? nekem 9-18ig van de az eyg az egyben pampers külsőre. sokkal jobb a nedvszívő képessége és nekem szebb de h nylon lenne?? a barátnőm adott egyszer egy kisebbet nekem nem tűnt nylonnak. ugye nem tesco gazdaságos vettél, hanem a lila tescos márkát? lehet h újítottak rajta és ilyen lett? én most kaptam apukámtól 4 csomag pampers így egy darabig nincs pelus gondom :wink:

a mai nap a tegnapi horror után sokkal jobb volt. (tegnap össz 50 percet aludt...reggel 8-este f9ig) ma de elvittem így a babakocsiban is aludt 20 percet du pedig 40 perc után a rohadék lakásfelúításra ébredt (ez a 4. amióta samu megszületett :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) de gyorsan kivettem az ágyról a kiságya melletti franciaágyra tettem és 5 perc alatt visszaaltattam. így 9össz 2.5 órát aludt du. szal 3 órát egész nap. este is gond nélkül elaludt. csak az a baj, h ha nem megyünk be, tesszük hasra (ez új! csak hason alszik :lol: :lol: ) és maradunk ott vele amíg el nem alszik akkor 3/4 órás felállós cirkusz van. így - ha vki simogatja a hátát - 6 perc alatt alszik el. sztetek nem fogja ez megzavarni az egyedül elalvós projectet? eddig tök jól ment, most meg kellünk hozzá. (??)

képzeljéták már a kádban is feláll!
mászás: nos, ez elég vicces... csak akkor mászik hapucér. ha pelus van rajta akkor nem , akkor kúszik... ahogy pucér, mászik...

evés: elkezdett katonákat enni!! pl zöldségek kis darabokra vágva, banánkarikiák, ma megevett uzsira egy fél kiflit katonákra vágva (viszonylag nagy darabok!!!) és ha kinyitom a számat akkor megetet!!! :lol: :lol: :lol: ANNYIRA CUKI! ahogy a számba tömi a kaját és nevetgél hozzá!!!! tapsikál ha bármi sikerül, mostanában a "labdával a kezemben felülök" - öt gyakorolja....

na ez van velünk..
kerekpocak

Aha.

Januárban nálunk is volt valami ilyesmi, Julinál kezdődött, hajnali fél háromtól reggel 7-ig hányt, de nem tudott mit mert az esti tej már végigmehetett rajta. Aztán aludt egy napig kb, diétázott (alma, krumpli, keksz) és elmúlt. Másnap én is kidőltem én hajnali 4-délig alul-felül, aztán du. 2-este 10-ig a férjem volt "ügyeletes".

Mi nem mentünk orvoshoz de Julira is azt mondták hogy valami vírus.

Ezek olyan alattomosak, meg se lehet előzni sehogy. Sztem az oltások ilyen esetekre fölöslegesek.

:twisted: :twisted:

Szegény Laura most jó karcsú lehet... De tuti 1-2 hét és visszahízza.

Nóra igazad van én se töltök föl elég képet. De nem vagyok fényképezős típus, mindig elfelejtem így aztán nincs túl sok alapanyag.

Klári

Klári
Kép
ganti

juli megadod a címet h hova mentek h.o.-ban? mi még most keresünk nyaralós helyet. homokos a part? v kavicsos? melyik város?

laura szegénykém reméljük hamar visszahízza a leadott kilókat! horror lehetett marcsi az a pár nap... úgy sajnálom!!

LIZU KÉPEK ISTENIEK!!!!!!!!!!!!!!! annyira cukor!! nekem a kedvencem az ágyban heverő kata&liza!

Bende életben és képen is NAGYON ÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nóra anyáknapja? én is most készülök az osztályommal! nagyon durván jó színdarab lesz. éjjel nappal próbálunk. én elég modern dolgokat csinálok, szerencsére a szülők és a gyerekek is vevők rá. nagyon jól dolgozunk együtt!
tök jó h meghatódtál!!!
kerekpocak

nóri, nem lehet könnyű farkassal, de sztem következetesen mond neki h nem szabad anyát megütni. nem farkas nem szabad. és akkor előbb utóbb bizti megérti! semmiképpen ne hagyd sztem!
kerekpocak

mármint Juli anyukája??
:lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

basszus a juli klári akart lenni... ez a vég kezdetet amikor a gyerkek és szülők nevét elkezdem keverni....
csaba bulizik én salit &pizzát rendeltem és dvdzem...( a Királynőt)
kerekpocak

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindegy, magamra ismertem :lol:

Elnézem Zsófi mert nehéz napjaitok voltak :lol:

De látom már alakul. Azért ez a hátsimizős elalvás elég veszélyesen hangzik :? Mármint Nektek. Félő hogy hozzászokik és ezt most komolyan mondom. Persze hogy kelletek az elalváshoz neki! Mondom én hogy okos fiú!! 8)
Én nagyon az egyedül elalvás (na persze a szokásos rituálék, most pl. ringatás, éneklés stb., de max 5-10 perc) híve vagyok....

a Pag szigetre szoktunk menni, köves part de vannak homokos részek is, Novalja városba. www.novalja-pag.net
Itt van egy csomó szállás.

Klári
Kép
ganti

most csak gyorsan Marcsinak, itt mi is a lila csomagos tescot vesszük, és sztem is jó! Lehet, h rosszat vettél??!! Én meg inkább azt mondanám, ha liberohoz hasonló, bár én nagyon libero párti vagyok, ill a fiaim, és a bőrük. (nálunk pamp. egyiknél sem jött be, meg a huggies sem. Mivel itt csak ez utóbbi kettő+tesco - ill van másáruházi márka is mint pl otthon az auchan - , így mi lilatescozunk, és nem rossz!

Zsófi nagyon ügyi Samu! És ahogy korábban írtam Marcsinak is, h ez egy ilyen korszak, nálunk 1-1,5 hónap kellett az átálláshoz. Nálunk is volt hátsimogatás, együtt elalvás és nem zavart be! Most inkább rosszalkodnak elalvás előtt, és aztán elalszanak. (Nóra, nálatok is szokott lenni haddelhadd lefekvés előtt, együtt bunkeroznak meg stb, aztán csak nagy csend, és alvás.) Szal Zsófi, sztem nem fog bezavarni! (Talán ahhoz hasonló ez a helyzet, amit Marcsi is írt a kórházas témában, h ott idegen környezetben - nálatok pörgés, infoáradat- csak az anya a biztos pont számára, ezért tudnak csak rajtunk elaludni, de amint az ő kis saját, megszokott környezetébe kerül újra akkor visszaáll a rend. Sztem Samunál is így lesz, csak ez a pár hét átállás nehézkes, fárasztó, és nem lesz semmi gond, de ha most a vigasztalás segít, akkor mindnekinek így a jobb, mert ha túlpörgi magát, akkor meg még nehezebben tud elaludni. Hm?! :oops: :oops: 8)

na mégsem lettem rövid, osztottam rendesen az észt! :oops:

na megyek, mennem kell! 8) :wink:

csokik! :)
mazsolák

köszönöm még 1x mindenkitől az együttérzéseket, nagyon jól esnek ! szerencsére már minden rendben, Laura ma pörgött ezerrel megint, megnyugodott itthon, szóval minden ok.

még egy kérdés kórház kapcsán ! az orvosnak szokás pénzt adni? mi nem adtunk.. :oops: a nővéreknek {3 db} készülök a jövő héten bevinni nagy dobozos Merci csokit fejenként 1-t.
amúgy tök furi volt, a dr-nő fiatalabb volt nálam.. így öregszem.. :lol: amúgy nagyon rendes volt ő is.

Zsófi, ez az, lefényképeztem ! ez az?
erre value van írva, nem gazdiságos !
Kép

Zsófi, szerintem nem fog bekavarni ! legalábbis nálunk nem kavart be, meg ahogy a többiek is írták,, h. ahogy túljut az újdonság varázsán, valszeg visszaáll a régi kerékvágás.
meg Laura is kb. havonta 1x előad olyat, h. vmi miatt fél elaludni. ált olyankor persze, ha mennék vhová, lehet megérzi. térdel és szopja az ujját, meg néha felsírogat meg nyüglődik. én olyankor bemegyek hozzá, leülök mellé és beszélek hozzá v mesélek. akkor megnyugszik, alvós pózba kucorodik, és végül elalszik. kb. félóra szokott lenni, és szerencsére tényleg ritka.

Klári, nagyon sok ilyen fosós vírus van tudtommal, örülj neki, h. a tiétek nem volt ilyen durva !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Csajok, mi tegnap vettünk tescós lilacsomis pelust próbára(a 9-18 kilós méretet) de nem nylonos, tényleg hasonló,mint a libero. Viszont annyival nem olcsóbb, 48 ft/db. A Libero mennyi? nem is tudom, de 50 froncsi felett van, az tuti. Remélem idén is lesz libero-nap az állatkertben, tavaly voltunk, és 41 ft-ért vettük a pelus darabját (igaz csak maxi csomagos volt).

Na ezt a Pag-szigetet én is megkuksizom :D .

Nálunk már alszik a család :wink: .

Édes lehet Samu,ahogy etet Zsófi :lol: :lol: .

KépKép
logi

EZ NEM AZ MARCSI, MI NEM ILYET VETTÜNK!!!

KépKép
logi

csajok, szétizél az ideg.. :lol: :lol: :evil:
Edu, Zsófi, Zsóka légyszi vmelyikőtök ha odáig jut tegyen fel képet, h. én loser hasonló helyzetben jót vegyek.

Marcsi

KépKép
alon

Klári, ahogy korábban írtam Zsófinak, nálunk nem zavart be. :oops: 8)

Pagot mi is imádjuk!!!!!!!!!!!Fantasztikus hely!!!!!!! :D :D :D

Nóri, sztem is igaza van Zsófinak - akinek jó dvdzést!!!-. Nálunk korábban Zsombesz volt ilyen, érdekes, mert Zsig nem volt ilyen, és mindig mondtam neki,h simisimi, és már nagyon ügyes! Sőt, ha mondom, h csúnya dolog, jön bocsánatot kérni, és adja a puszikát! 8) :wink:

Nóra, sztem én a "bőgös" anyák táborát erősítem, mert én viszont eléggé érzelgős tudok lenni.
:oops: 8)

Zsófi, nagyon ügyi vagy! :D

na most már tényleg mentem! 8)
mazsolák

Zsófi, ez a felállásos-nem alvós mizéria nálunk is kb.1-1,5 hónap volt, mint Eduséknál.. bár akkor örökkévalóságnak tüünt.. :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi, nem ez az! Majd keresek zacsit, mert kidobtam, és akkor megy a fotó!
mazsolák

Nekem már csak bontott van,a csomagolás már a kuka mélyén hever. De magát a pelust holnap szívesen fotózom,bár szerintem az nem sokat segít :roll: .

Én is léptem csajok,jó éjszakát!!!!

KépKép
logi

nekem sajna nincs most itthon de rosszat vettél marcsi! ez a tesco gazdaságos pelus (angolul value a tesco gazdaságos) a másikat kellett volna, ami LILA!!!!
kerekpocak

edu marcsi köszönöm a tanácsokat! remélem hamar átáll :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

na még akkor annyit, h etetés, itatás nálunk is van! tök arik valóban, és mennyire tudnak örülni magunknak! ill ezek a tetők tényleg nyerők Zsombornál is, meg az evőeszközök!és még folytathatnám, de lázadás van a háttérben. (apa újra rákattant a licitre - itt nem vatera, hanem, ebay - tegnap vett egy bicajt, most meg mást szemelt ki, így nem tartom fel a "vonalat, étert".

Marcsi, ha találok képet, teszek fel, és annak a nadrágpelusát vette fel kiszs, ami le van fotózva. Az is nagyon jó!
na tűztem!

pusszok!
mazsolák

köszi klári megnézem!!!
amúgy a hátsimi max 5-6 perc!!! eszem ágában nincs 1.5 órát ott ülni. én amúgy a du alvásnál azt csinálom h felkel, 10 perc bemegyek visszafektetem és ezt játszuk. ma pl 40 percig mire elaludt. de a hátsimissel 6 perc volt...
én TELJES MÉRTÉKBEN napirend és egyedülelalvó párti vagyok. szal értelek.
kerekpocak

én is JÓÉCCAKÁT! :)

és Zsófi, mi is Katával elhagytuk ám már a 1000-et.... :oops: :oops: 8) :wink:...ill máskor is, szívesen! :)
mazsolák

:lol: :lol: :evil: :evil: fffffenébe.

köszi lányok !

Marcsi

KépKép
alon

jaj andi meg se köszöntem a samu-blogos dicséreteket!!! KÖSZI!!! és nagyon nagyon édes anyuka vagy! az a puszi haláli édes!!!!!!! gyere máskor is!!!!!!!!!
kerekpocak

klári! megírod h ti hova mentek? akár privibe is! ( már ha van vmi jól bevált régi hely) a honlapon nincsenek árak :cry: :cry:
kerekpocak

Marcsi ezek azok a pelusok, amelyekről írt edus. üdv i

Kép Kép

up&go:
Kép Kép
mazsolák

na jóreggeleket, esti műszak! :wink:

Marcsi a tűszúrkálós részt hát szóval tudod teljesen átérzem.... nálunk annyi volt a lényegi különbség h nagyon értették akik csinálták (orvosok, nővérek) mégsem tudták bekötni .... így én emiatt nem voltam kiborulva, épp elég volt amiatt h szúrkálják és ordít. szóval csodálom h nem verted meg a nőt........ annyira úúúúúúúúúúútálom az ilyen ügyeskedő, okoskodó, hozzánemértő hülyéket! minek megy az ilyen gyerekek közé dolgozni???

na a lényeg h home sweet home van végre!! :lol: :lol: :lol:

csajok ezen a pelusos mizérián jót mosolyogtam! :lol: :lol: :lol: :lol:
nem mintha fenyegetne h ilyen tescosat vegyek, mert közel s távol nincs tesco, de azért most megjegyzem én is hogy : LILAAAAAAAAAA!!! :lol: :lol: :lol:
én most pampers-t tesztelek, de nem tetszik :cry:
LIBERO a nyerő!! :wink: (még amit próbáltam az vmi neten rendelhetős de csak kaptam tesztelni 2-t, meg a huggies - na ez ultra szar a méret miatt...tök kicsi)

Dr IMI!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hogy ez nekem nem jutott eszembe!!!!!!
pedig van itthon egy karton akácmézes szilvapálinka, mert az valami fennségesen finom!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
csak sajna 1 éve (azaz több is kicsivel) nem ittam már olyat...
múltkor 5 korty bortól úgy beálmosodtam, h öröm volt nézni, jót röhögtek rajtam... :lol: :lol: :lol:

már jobban vagyok, nem feszíti az arcom, szal lehet h lassan meggyógyulok??? már nem bánnám....
Lizinek még napi 1-2* szívom az orrát, de ő már egész jól van, és nem szedett semmi gyógyszert rá!! tök jó!!! :lol: :lol:

ja Marcsi köszi a drukkot, azért én sem szeretnék 501. lenni ha nem muszáj.... na érted.... egyelőre semmi hír efelől. majd kell zaklatnom drnénit h ne felejtse el...

Pag király hely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi voltunk ott Ákossal meg barátokkal, fantastic volt!
még 2001-ben...szal nem ma :lol:
na basszus pont nincs a laptopon kép, de majd lehet h vadászok a másik gépről nektek :lol:
mi Pag cityben voltunk, és mindig más partra mentünk (autóval) mert ami ott helyben volt az nem volt annyira szép, meg tömött volt.
mi meg inkább ilyen elhagyatott, meredek lejtőn bokrokon át lemászós beach-ekre mentünk. csak mi voltunk! :lol:
szal ez nyílván totál más ügy mint gyerkőcökkel nyaralni, csak most előtörtek az emlékek! ah!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anzsi, ez a fotó Bendéről csúcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huncut kismanós feeling :wink:
üzik???????????? hol??????????? nem láttam :cry: :cry: :cry:

Zsóka köszi az aria tippet :wink: csak tudod nehéz Lizivel úgy odaérni valahová h nem alszik, mert ha kocsiba ülünk, mindig elalszik!!!!!! csak akkor nem ha épp indulás előtt max 15 perccel ébredt :lol: :lol: :lol: :lol:

Edusóm!!!! 1000 köszi h hoznál!!! nagyon édesdrága vagy !!!!
de nem akarlak benneteket ilyenekkel molesztálni! :?
na meg télleg jó lenne mostanság....

ja Marcsi azért akarok másmilyet, mert kettő darab gond van ezzel a quinnyvel!!!!!!
1. a háttámlája iszonyat macerás módon emelhető/fektethető, és nem is stabil!! :? :?
2. nincs elől kartámla vagy mi, ami pedig most nagyon hiányzik, hogy ha kicsit ücsörög majd már Lizus akkor tudjon kapaszkodni valamibe :? most úgy gondolom kéne olyan. :?
amúgy eddig, hogy csak fekvősen használtuk, nagyon bejött nekem is a quinny, meg ezek a levegős kerekek!! álom!!!
mondjuk mégegyszer nem venném meg ennyiért .... :? :shock: :roll:

hűűűűűűűű hoccú lettem :wink:

pusszok :wink:
lmkata

hát Kata eszembe is jutottál, h. hogy bírtad előtte azt a sok orvososdit-kórházasdit.

erre a Pagra nagyon felcsigáztatok. ez hol van? Dalmácia v. még a fenti rész?
mi 2 éve Hvar-on voltunk, ez is sziget.. nagyon szép, nyugis, nem felkapott, de nagyon sokat utaztunk. :lol: Laurával már nem vállalnám. amúgy mi itt fürödtünk úgy, h. mindig más strandon !

Imi, olyan édi vagy, h. még hajnali 1-kor, hosszas e-bayezés {tényleg, sikerült vmire lecsapni?} után is gondoltál rám, és letöltötted a képeket, köszönöm. esküszöm ma visszamegyek, és megnézem, h miért nem láttam én ezeket.

elég vacak egy idő van.. brrr..

M.

Marcsi

KépKép
alon

jaj nem akartam én zord anyuka lenni, hogy no hátsimi stb... Anniyra nálunk még nem borultak a dolgok, hogy vissza kelljen teljesen állni, szóval túl nagy tapasztalatom nincs is :oops: :oops: :oops:

De nálunk is vannak érzékenyebb időszakok, amikor több szeretgetésre van szükség, természetesen megkapja :lol:

Pag sziget nincs olyan messze, Észak Dalmácia, Rab sziget alatt (ezt többen ismerik általában).

Ez a pelus téma engem is felcsigázott, bár Libero párti vagyok, lehet hogy kipróbálom.

Lányok, mára ennyi belőlem, este LÁNYBÚCSÚ!!! :lol: Remélem nem lesz annyira durva mint az enyém volt anno.... 8) :lol:

Ja erről jut eszembe, tegnap megittam egy fél pohár vörösbort este, na én is kidőlök már ennyitől. :lol: Kicsit elszoktam a zülléstől, ideje lenne tenni ez ellen valamit... :lol: :lol: :oops: 8)

Pusszok

Klári

Klári
Kép
ganti

hát Marcsi én is épp most a ti mizériátok miatt belegondoltam hogy milyen lenne ha valami miatt megint be kéne feküdnünk.....
nem lennék túl happy....... akármennyire is jó az az osztály és már a takarítónéniket is ismerem, meg ők is minket... szóval beleborzongok hogy neeeeeeeeeeeeeeeem!
de asszem ez a normális, nem is értem mit filózok ezen! :lol: :lol: :lol:

Mit keresel ebayen Imidoktor?

Pag ott lejjebb ahol a Krk is. a következő sziget....

én idén még nem merek külföldre menni Lizivel. talán majd jövőre!

hát az idő az vacak.... pedig tegnap őrült meleg volt!
úúúúúúútálom h ilyen borús mostanság... :?

apa is beteg. nagyon. én tartom a frontot most! :lol:
lmkata

hová tűnt amit írtam az előbb????????????????????????
lmkata

na most meg látom! jajj ez a babanet! :evil: :lol: :lol: :lol:

KLári!!!!!!!!!!!!!! zülljünk már együtt egyszer!!!!!!!
nyárra össze kéne hozni valamit!!!!!!!!!!!!!!!!! most nem viccelek! :!: :!: :!: :!:

csak meg tudunk szervezni magunknak egy estét??!!??
lmkata

oooooopsss lehet h télleg rám fér mert az uccsó egynéhány hsz-em mindegyikében benne volt ez a züllés dolog.... :oops: :oops: :P :P :P :P
az elfojtott titkos vágyak............ :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Szép jó reggelt!!
Jajj de vacak az idő, esik az eső...ma szobafogságra ítéltettünk. Bár próbálkoztam apánál, hogy menjünk valahová, de hajthatatlan. :(

Imrusdr mit kerestek az ebay-en?

Klári jó bulizást!! :wink:

Kata, ha nem akartok sokat kiadni egy 2. babakocsiért, érdemes körülnézni a használtak között is (pl.babaszoba,vatera,teszvesz), nagyon szépeket lehet kifogni az új ár töredékéért. De azt is megértem,ha újat szeretnétek, sokan nem kedvelik a már használt cuccokat. Pl én sem vettem Borcsinak soha. Most bezzeg.... :D

Ez a Pag engem is felcsigázott. Lehet,ott lesz a köv. babatali?? :lol:

Szegény Laura, hogy megkínozta ez a hül@e p@csa. :twisted: :evil: Szuper,hogy már a régi a csaj!! :wink:

puszik

KépKép
logi

én is bennevagyok a züllésben ! :oops: :oops:
nyárra csak nem szopizunk már??

tényleg, h. sikerült a tegnapi olasztésztás minibuli??

Klári te meg este csapj a lecsóba :wink:

Marcsi

KépKép
alon

LIZIT ISTEN ÉLTESSE A 7. HÓFORDULÓJÁN!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
logi

ttttttttyyyüüüüüüüüüüüüüü !!

már 7 hónapos Liza ? hogy repül az idő !
nagyon boldog hófordulót kívánunk a nagylánynak !!

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!!

Jó reggelt, bár kinek mikor van a reggel. :D

Fú, izgi ez a pelus téma. Mi a pamperst használjuk, igaz Maja még nagyon kicsi, de már nem az újszülötteset, hanem az eggyel nagyobbat. Viszont az a problémám, hogy mostanság folyton hason alszik. Szinte csakis. Ez nem is lenne baj, viszont elég sok a kaki, ami így a hasára kenődik, és kifolyik a pelusból. Tud valaki nekem olyat ajánlani, amiben ez nem igen fordul elő?

Tényleg ebből a lila tescósból van ilyen kicsi méret is? Vagy már csak nagyobb babáknak? És ha van kicsi az is jó?
Azért ha egy peluson 3ft-ot lehet spórolni, az azért már egy hét alatt igencsak sok. Legalábbis nálunk. Azt olvastam, hogy később talán kevesebbet kell cserélni? Igaz ez?

Bocsi, hogy így reggel, ráadásul hétvégén ilyen sok kérdés.

Ja, és még egy. Légyszi, nyugtassatok meg. Anyukám kiröhögött, és azt mondta, hogy csak mi lehetünk ilyen dilisek. Szóval, tegnap az esti, pontosabban a hajnali 2 órás etetésnél vettük észre, hogy elfogyott a pelus. Na, most mi lesz! Párom be a kocsiba, és el a legközelebbi tescoba, mert az van éjjel nappal nyitva.
Tényleg csak mi lehetünk ilyen dilisek? Ha igen, nem gond, csak tudjak róla! :D :D

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok! Jó reggelt! :D

Itt sem jobb az idő, sajna! :(

BOLDOG 7. HÓFORDULÓT LIZIRIBIZLINEK!!!!! :D :D :D
Kép

Sajna nekünk most Pag kimarad, hisz más projekt előtt állunk. :oops: 8) :wink: :lol:

Zsóka tessék feltenni nagyba Borcsa avatar képét, mert nagyon klassz!!!! :D

Tűszúrkálás, szadinénik, mi is egyet kifogtunk a Madarászba, ismerős, de jó, h hamar elfeljtjük! De ahogy Marcsi is írta az a pár nap akkor örökkévalóságnak tűnik. :oops: :oops: :( :)

na mennem kell, addig is pusszok! :D

majd jön imidr!ám! 8)
mazsolák

egy alig pózolós fotó :D :P
Kép
Marcipán legújabb arcképei (úgy nő a haja, hogy őrület. Most vágtam, de már megint hosszú 8) )
Kép Kép

KépKép
logi

jajjjj de helyesek a logi-tesók!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hja, Klári az jutott eszembe Marcsi hsz-e után hogy este igyál a nevünkben is! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

minitésztás olaszbuli vagy olasztésztás minibuli.... naszóval sehogy! :lol: :lol: :lol: :lol:
Márti barátném 1 óra alatt alig jutott előlrébb a városban, így miután jól felhúzta magát, telcsizett h mégsem jönne.... de aztán rájöttünk h nem is baj, mert nem tudott volna itt aludni, mert elég ratyakul vagyok estére, 9kor alvás van :lol: meg apa is ugye kripli.
szóval next time!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

köszönjük a köszöntéseket! háááááát durva ez a 7 hónap :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
lmkata

na valahogy így kezdődött...... :oops: :roll: :wink:

Sziasztok !
Én okt. 27-re várom Liza Babát, a Jánosban fogok szülni Moksony doktornál úgyhogy mostanában sokat nézegetem ezt a topikot
és annyira izgulok így ismeretlenül is Zsófiért hogy na !
Mármint olyan szempontból hogy tényleg bármelyik percben jöhet a baba és milyen szupi most ez... Szóval hajrá, csak ezt akartam mondani
Üdv
Kata

szia Kata, akkor kb. egy időben fogunk szülni én, október 22-re vagyok kiírva
Mangó

Sziasztok Lányok!
Köszi Kata!! jó hogy írtál, gyere máskor is!!
Zsófi

Sziasztok!
Mangó!
De jó akkor lehet hogy még találkozunk is majd.. ki tudja.. úgyis azt mondták a legutóbbi (20.heti) 4D ultrahangon hogy minden érték szerint 1 héttel idősebb a baba mint saccolták
aztán majd kiderül..
mostanában kezdem érezni hogy a legfurcsább helyeken rúgdos, eddig csak a hasam közepén tevékenykedett, de a legújabb a jobb oldalam egészen lent olyan édes...
ciao
K&L
lmkata

mármint nem a 7 hónap durva, hanem az hogy MÁR ennyi eltelt!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lustimusti Kiscicám meg max. csak a lábijait emeli magasra, meg vadul pörög a feje körül, de hasrafordulni....... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
hátha eccer meglep vele a nem túl távoli jövőben :wink:
lmkata

ja és Andi! elsőgyerekes, ráadásul még kisbabás szülőként sztem minden megengedett.................................. :wink:
lmkata

most látom h III. kerületi vagy!! hol laktok?
én is ott laktam, azaz anyuék még mindig... Aquincumon!
imádom :wink:
lmkata

Köszi Kata!!!!!!!!!! Jól esik a bíztatás. :lol: :lol:

Békásmegyer. :cry: Jó itt, csak senkit nem ismerek. Mindenki másfele lakik. Még a másik topicon is kiderült, hogy a pocakosok is szinte egy kerületből valók. Jó messze. :cry:

Majdcsak lesz ismerős!!! Csak sajnálom, hogy akiket itt ismertem meg, azokkal nem találkozhatok.

Marcipán második képe naaaaagyin cuki. Milyen édes arcocskát vág. Hát meg kell zabálni!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?