2000.07.11 10:50
Szerző: Anonymous
Kedves Mindenki!
Én a menszesz előtt is éreztem már egy csomó mindent, de a vesekő miatt érdekes a történet. Talán emlékeztek rá, hogy ki voltam bukva azon, hogy már a múlt hónapban éreztem egy csomó tünetet (hányinger, fáradékonyság, gyakori vizelet) és aztán nem lett belőle semmi. Rendesen el voltam kenődve, aztán most, hogy a vesekő előjött, kiderült, hogy annak a tünetei is ezek. Úgyhogy nem tudom, a menszesz elmaradása előtt mi miatt éreztem ezeket.
Egyébként a lelkem legmélyén éreztem, hogy most terhes vagyok, csak megfogadva tanácsaitokat nem görcsöltem rajra annyit.
Köszönöm a gratulációkat!
Zsóka, halálfélelem ellen ötletem csak annyi, amit magamnak találtam ki: hiszek abban, hogy programozni lehet a dolgokat a testünkkel kapcsolatban. Próbálj meg ellazulni és álmodozni, tervezgetni azt, hogy milyen remekül, zökkenőmentesen megy majd a szülésed. A legapróbb részletekig gondold végig: miben leszel, hogy fog kinézni a kórterem, milyen kellemes hangulat lesz, ki lesz ott, stb. Ahogy előjönnek a félelmeid, tudatosan kapcsolj vissza a kellemes gondolatokra! Én ettől nagyon meg tudok nyugodni, bármivel kapcsolatban! Sok sikert!
A dokimat Artner Attilának hívják, az Istvánban van, holnap megyünk hozzá.
Hédi, nő-e már a pocid?
Szerintetek a szoláriumnak van valami káros hatása a terhességre??
Üdvözlök mindenkit!
Kata