Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megvagyunk!
És én még azon aggódtam, hogy sokat híztam...hát egy dekát sem.
Védőnéni azt mondta egyek rendesen, mert szerinte 16 hetes ikerterhesen már nem ártana egy kis gyarapodás, mert a gyerekek elveszik ami nekik kell, de mi lesz velem...
Pedig eszek, egyébként örülök ha nem hízok, nem szeretnék bálna lenni a végére, különbenis, szerintem behozzuk mi még ezt :lol:
Vettem a Brandonban Hipp Natal Aktív étrend kiegészítőt, mert a Gravida még mindig visszajön. Ez egész finom gyümölcsös lötyi és kb. ugyanazt tudja.
Kaptam katalógust, hát szép cuccok vannak benne, de aranyáron :roll:

Puszi Mindenkinek, holnap jelentkezünk, ha megjöttünk Pestről.

Judit

jucicuki

Sziasztok!!!!!

Megvolt a 8. hetes UH!!!!

Szuper volt, minden nagyon rendben van!!! És ez az érzés leírhatattlan!!! Apácska is majdnem könnyezett!!!
Egy hatalmas babykénk van!! Konc mondta hatalmas baba!!
Petezsákja: 35,5 mm, és a hossza a fejtől a popsiig 16,2 mm, és ez a 8. hét első napján!!!

Leírhatattlanul boldogok vagyunk! Konc mondta, hogy vasárnapra kellene 14 - 20 mm-es babónak lenni!! Ma meg még csak hétfő van!!!

Az összz. hossza kb. 33 mm!! De a fejtől kell venni a hosszt a popsiig! Édes kis életke!!!

Ne haragudjatok az üdvkitörésemen!!!
Két hét múlva kell menjünk 21-én!!!

Addig pihi, és kíméletes életmód! Ohhhhhhh ez a pulzálás amit láttunk ez szupi érzés volt!
140 a pulzálás!

Mindenkinek nagy pusszz, és holnap bizti lesz időm előre olvasni, és írogatok majd!
Szorítás mindenkinek!!!!
Pá nektek!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Vissza az elejére

Hozzászólások megtekintése: Összes1 nap7 nap2 hét1 hónap3 hónap6 hónap1 év Régebbiek előreÚjak előre

Kép
tini75

Bocsi valamit rosszul másoltam be! De nem tudom mi ez a vissza az elejére és egyebek!

Kép
tini75

Itt a régen látott csavargó :lol:
Bocsi, hogy ritkán jelentkezem, de sok a dolgom mostanság, és szerencsére energiám is van hozzá.
Ezt még kihasználom, hamarosan úgyis fáradékonyabb leszek újra :roll:
De ezt most muszáj megosztanom veletek: Úgy néz ki, mi is erősítjük a házi statisztikát, mert 70-80%, hogy KISLÁNY! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó tudni :lol:
Csodás érzés!
Ja, és egyre jobban érzem a mocorgásait is!

Zsókuci, kedves, nem felejtettem ám el a beígért kutyi fotót, hamarosan meglesz!
Van egy olyan érzésem, hogy értékelni fogod :wink:

Lukrécia, ma nem írtál, remélem, szerencsésen túlélted a kiruccanást, és most pihengetsz :wink:
Hidd el, hamarosan jobb lesz. Sőt, nagyon jó lesz!
Kitartás, és ha tudsz, írj, hogy mi volt! Pusz.

KépKép
naposoldal

Gica, mizujs felétek?
Írj néha, jó?
Tudom, tudom, bagoly mondja verébnek... :roll:

KépKép
naposoldal

Kép pindurkánk

Nos sziasztok apácska ügyesen megoldotta,hogy ti is láthassátok!!!
Pussza, és jó éjt!![/img]

Kép
tini75

Sziasztok!

Lippa

Milán összességében vidám baba, rengeteget mosolyog, de be is tud „gurulni”, és hihetetlen milyen hangon tud ordítani. Mi ilyenkor kis duli-fulinak :D hívjuk. Persze ilyenkor nem fényképpezzük. :lol:
Én anno a fősulin tanultam arról, hogy az ikrek később kezdenek el beszélni, mert egymással jól elbeszélgetnek a saját kis nyelvükön, amit más nem ért, esetleg csak az anyukájuk. Szóval ne aggódj fognak ők még csacsogni.... :wink:

Zuzmó

Jázmin nagyon aranyos, nekem azon a képen tetszik, amelyiken nagyon mosolyog. Ő is vidám és huncut babának látszik.

Jucicuki

Szorítok, hogy holnap minden rendben legyen.

Chesti

Nem lehetett könnyű ez a betegeskedés, és is tartok az első betegségtől, aztán persze majd a másodiktól is és így tovább...Ez már csak így van. Örülök, hogy túl vagytok rajta. Niki nagyon huncut kiscsaj.

Lanett

Nem semmi, hogy titkolózik a drága. Igazi meglepetés lesz, ha kijön, ha így takargatja magát továbbra is. :D

Tini

Öröm volt olvasni az üdvkitörésedet. :D

Naposoldal

Gratulálok a „majdnem biztos, hogy kislányhoz”. Névválasztás?

Kép

Kép
agnese

dobok fel pár képet.

Kép Kigondolom Kép elmagyarázom Kép hurrá, mindenki érti

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

Chesti,
Mennyire kis tündér Niki a képeken. Tényleg nemsokára elkezd mászni :D

Judit,
Meglátod, minden rendben lesz holnap!! Azért persze drukkolok ezerrel! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Amint tudsz, írj, napközben a melóhelyről néha bekukkantok majd.
Ügyes vagy a kilókkal, de most már tessék enni :wink:

Mot,
Hogy milyen rendi pasi vagy, nem csodálom, hogy Anya teljesen meghatódott… Nagyon kedves volt ez tőled. Puszi nektek. Várjuk a képeket! :D

Lippa,
Bár én nem értek hozzá, de ne aggódj, hamarosan biztos te is érteni fogod a Tündérkéidet :D Egyelőre gondolom jól elvannak így :D

Benszi,
Örülök, hogy azt olvastam, hogy ágyban töltötted a napot. Helyes, továbbra is pihizzél csak!!! :wink:

Tini,
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!! Nagyon helyes a képen a pindurkátok :D Hidd el, senki nem haragszik meg az üdvkitörésedért. Teljesen normális amit érzel :D

Naposoldal,
Végre jelentkeztél! :D Nagyon gratulálok a kislányotokhoz! :D
OK drága, várom a kutyifotót :D

Agnese,
Én azért megnézném Milánt duli-fuliként :lol: :lol: Fotózd le így is, aztán majd a mennyasszonyának mutogathatod 20 év múlva :wink: :lol:
Nagyon édes a képeken, kis vigyor-bigyor :D:D

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!!

Kedvesem most hívott, sírva ébredt a Drága, 25 perce üvölt!! Hasfájás! Tegnap nem volt kaki!!! :(

Dobok egy friss képet!

Dédnagymama (86 éves) vigyáz rám!
:)

Kép

Tini :)

Gratulálok!!!!
mot

Juci
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi idősen két babóval nem híztál, de most már kezd el :lol: Gondolom ebben a sok-sok hányás óriási "segítség" volt. Én meg sem tudom mérni magamat, mert olyan mérlegünk van, amire kismama nem állhat rá. Erre az öcsém hívta fel a figyelmünket. (Milyen kis figyelmes, nekem eszembe se jutott volna. Nem sűrűn olvasgatom a használati útmutatókat, ez a férjem reszortja)

Tini
Itt is gratula az óriásbébitekhez. :lol:

Naposoldal
Neked is gratulálok a kislányhoz. A szívem mélyén én is kislányt szeretnék, de persze csak egy a fontos, hogy egészséges legyen. Bár azt se bánnám, ha gyönyörű lenne. Tesóm kisfia annyira szép, hogy tervezni se lehetne szebbet. szőke haj, égszínkék szem, na erre nálunk nincs esély, mert a férjem koromfekete haja és szeme eléggé dominánsnak tűnik. :lol:
Vendég

Sziasztok, végre jó, hogy működik, nagyon köszönjük a gratulációkat!

Tudjátok régebben, sőt nagyon régen chateltem, de meguntam, és ennek párom örült a legjobban, most meg ő kérdi kivel mi van, és mik a hírek itt fenn a babaneten?? :D :D

Igazi apa típus lett belőle!!! :oops: :oops: De ezt még jobban imádom mint bármi mást eddig belőle! :D :D

LÁNYOK!
Szeretnék kérdezni! Kinek volt amnioja??? Nekünk mennünk kell, és be vagyok parázva rendesen! De ha kell, hát kell! Félek tőle, de ez van!

Pá nektek, és jó éjt!

Ismét pussszantom a kis babyket, mert mindet már most a szívembe zártam!!

Kép
tini75

Sziasztok!

Kromoszóma-rendellenesség nincs és két kislány :lol:
Kardiológia 06.15-én.
És a tegnapi UH-n azt mondta a Hajdú Krisztina, hogy mindkét baba jól van :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci
DE JÓ!!!!! Gratulálok!!! Akkor nálad bejött a népi megfigyelés! Duplán hánytál a két pici lánykával. Vigyázz magatokra (bevallhatom, hogy irigykedem? vagy ez ciki?) A legelején, mikor úgy volt, hogy ikreink lesznek, én akkor is két kislányt szerettem volna, persze csak titokban, mert ilyeneket egy lombikosnak tilos mondani. Tudom, hogy csak az számít, hogy egészséges legyen, de én mindig is kislányt szerettem volna. Ez nálunk szerintem örökletes, mert anyukám 3.-ra is lányt akart :lol: Igaz, most nincs lánynevünk. 14 éves koromtól volt egy, de valahogy mostanában már nem tetszik annyira. Fiúnevünk van, azt az első inszemnél találtuk a párommal. Neked se lesz egyszerű két gyönyörű lánynevet találni! Még egyszer gratula
Vendég

Tini
Én azt se tudom mi ez a vizsgálat. :oops: De van egy okos könyvem és megnézem. Ha nem titok megkérdezhetem, hogy erre miért kell menned? Priviben is jó, ha válaszolsz. Azért kérdezem, mert nálunk is apabaj van és itt a városban ezzel úgyse fog foglalkozni senki sem. Szóval ha van hasonlóság (nálunk mondta W. doki, hogy könnyen előfordulhat fejlődési vagy egyéb rendellenesség) akkor inkább én is húzok valami profibb dokihoz, legfeljebb felköltözöm 7 hónapra Pestre. Komolyan már erre gondoltam.
Vendég

Juci
Itt is gratulálok!Én is a Dorka mellett voksolok!Régen én mindíg azt gondoltam,hogy ha lányom lesz Kitti lesz,de mára már ez elmúlt!

Naposoldal
Gratulálok!fantasztikus érzés lehet ez a mocorgás. :wink: Vigyázz magatokra!!!

Agnese
Tündéri és jó a kép kommentár is :D

Lányok!
Csináltam a nőklapján is egy topikot arra az esetre ha a babanet nem lenne jó mint az elmúlt 2 napban!
A topik neve Bmc-s lányok a babanetről
gabicsibe

Juci
Remélem nem értetted félre!Nem miattad változott meg :oops:
gabicsibe

Sziasztok,

Végre újra működik a babanet. Már tökre hiányom volt :wink:

Judit,
Nagyon-nagyon örülök hogy minden rendben, és gratulálok a két kislányhoz!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok :lol:

Sajnos még nemtudok képeket felrakni, mert nincs összerakva a gépünk.De voltunk Uh-on és szépen fejlődnek a lányok :lol:

JUCI :D Gratulálok a csajokhoz és a jó eredeményhez :lol:

Üdv mindenkinek

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!!!!

Juci gratula, írtam privit, remélem nem zavarlak vele!

Lexi írtam privit, mindent leírtam részletesen!

Gabcsi köszike az új topikot, de valahogy nem találtuk, ilyen címea! Az oldal megvan, de nem találtuk, egyszer mondja párom mikor én már feladtam, hogy meg van, de nem tudtun k belépni! Pudssza azért érte!!

Pá lányok később jövünk!!

Kép
tini75

Sziasztok!!!

Juci
Ez annyira jó!!!!!!!! Nagyon örülök neki és szívből gratulálok a két kiscsajhoz!!!! :lol:
Vigyázz továbbra is magatokra és egyél!

Naposoldal
Neked is gratulálok a csajszihoz!!! :wink:

manda

Lányok!

Köszi, nagyon aranyosak vagytok.
Most ment el a védőnő, jövő héten megint jön a terheléses vércukorra.
Nem kell cukros lötyit innom. Reggel jön fél nyolcra, megszúr, aztán ennem kell egy zsemlét, egy pohár tejjel, v. kefírrel ( mondtam, hogy nem szeretem a tejet :roll: ) és visszajön másfél óra múlva, megszúr megint.
Azért ez barátibb :wink:

Csajok én olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol:
Hajdú doktornő szerint a szívproblémának max 1-2% az esélye, és abból egy csomó minden jól gyógyítható.
Remélem most már egyik lánykámnál sem találnak semmit!
Tini válaszoltam! Nem zavartál
:wink:

Gabi! Nem értettem félre :D

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Hello mindenki!!!!!

Na vééégre!!!!!
3 napja próbálok belépni, és sose engedett be. Fatal error, 500 Http error meg ilyen baromságok. Már elszidtam úgy............

Ha a vonalzóm alatti albumra rákatt akkor ti is láthatjátok hogy állunk. Tegnap rakta fel az álmennyezetre a hungarocel álmennyezetet, a dekorcsíkot, a függönyt, meg át lett lakkozva a kiságy.
Még az van vissza hogy az álmennyezet és a fal találkozásához díszlécet felragasztani, meg venni kell függönykarnis rudat amire fel tudom rakni azokat a rúgós bábokat amik a szekrény szélén ülnek (béka és paci), van még egy rénszarvas aminek leesett a feje azt még majd meg kell ragasztani. Ezeket vettük neki már 3 éve, minden évben egyet, mert csak a tabi búcsúban van minig ez a csaj aki ezeket árulja.
Meg hát még ki kell csomizni az ágyneműt,kimosni és felrakni a rácsvédőt, szóval majd még a teljes kész állapotról teszek majd fel képeket.

Na és akkor most megpróbálok visszaolvasni. Remélem mindenki jól van!!!!

lanett

Húúú micsoda nőuralom kezd kialakulni itt a topikban! :D
Kispasiknak mekkora választék lesz majd a lombikbaba találkozón. :lol:

Juci!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Képzelem hogy mekkora kő esett le a szívedről!!!!! Gratulálok, a kislányokhoz!!!!
És nagyon klassz a védőnőd. Tényleg, kevés ilyen van.

Naposoldal!
Neked is gratulálok a kisleányhoz! :D

Zsókuci drága!
Még mindig olyan sokat kell dolgoznod?
Mi van Veled? Ha lesz időd majd dobj egy mailt! :wink:

Agnese!
Olyan édes Milán! Meg kell zabálni! Nagyon aranyos!

Taptau!
Nagyon eltűntetek! Még mindig lakásfelújítás? Buksisimi Máténak!

Mot!
Remélem rendeződik a kis hercegnő pocója. Meg biztos ez a hülye időjárás is megzavarja őket. Az üzlettársunk kislánya is 1 hónapos és nagyon rosszul viselte az elmúlt 2 napot. Szegénykék!

lanett

Sziasztok!

Megnéztem a babákat, nagyon édik. :)

Lanett! Azért a szoba színein látszik, hogy titkolózós a baba a nemét illetően :wink: Egyébként szerintem nagyon jó választás ez a halványzöld árnyalat, bármi is lesz a lába között :)

Csajos időszakban vagyunk, hogy mindenki kislányt vár??? Én is most akarok!!!! :lol:
nellike

Juci
Nem találom hol írtad a babák nevét! Csak azt láttam, hogy valaki válaszolt, hogy a Dorka szép. Az tényleg szép, de mi a másik? Azért még keresgélek, hátha megtalálom.
Vendég

Tini
Most látom,hogy írtál privit. (Elvileg) Sajnos nem jött meg. Megpróbálnád mégegyszer! Nem tudom a privikkel miért kell ennyit szenvedni, de sok a gond van vele. Pont ezt szerettem volna megkérdezni Tőled. Előre is köszönöm
Vendég

Na Lexi nekem kiírja a kimenő fiókhoz, hogy üzenet elküldve, vagyis ha itt van akkor el kellett mennie! Mégegyszer elküldtem , ha nem sikerült megpróbálo,m később!!!! Privi küld el az email címed, és arra bizti wlmegy!!!

Kép
tini75

Sziasztok!

De jó újra itt lenni :D !

Juci mégegyszer nagyon örülök a jó híreknek,szép neveket választottatok!

Tini írtam az iwiwen :wink: .

Agnese annyira édes és szép Milán baba,meg kell zabálni :D .
Köszi az infót,most már kezdek megnyugodni.

Mot remélem már nem kínozza az a fránya hasfájás a Hercegnőtöket.

Naposoldal örülök,hogx minden ok.Hát úgytűnik tényleg nőuralom lesz a lombiktalálkozón :D .

Lanett nagyon szép lesz a babaszoba :wink: .

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Holnap elutazunk, úgyhogy hétvégén nem leszek. Most erőszakot teszek magamon, mert legszívesebben már bevágnám a szunyát annyira fáradt vagyok, de be kell csomagolnom. Ez az egyetlen, amit nem szeretek az utazásban. Mindenkinek kellemes hétvégét!

Lippa
Neked is igazad van. Tényleg mindig van pozitív példa az ember előtt. Ezért is tök jó ez a fórum. Imádom
Vendég

Lexi!

A NLC-n írtam.
A Lili már tuti, a másik babónál még versenyben van a Kitti és a Dorka.
( Dorkára eddig több szavazat érkezett :lol: )

Judit

jucicuki

Sziasztok csajszik!

Juci, nagyon-nagyon örülök hogy minden rendben van!!!! Nehéz napokon lehettek túl. Sokat gondoltam rátok! A két kiscsajszihoz gratula!!! :) :) :) :)

Mindenkinek szép hétvégét, pocaknövesztést, türelmet a gyerkőcökhöz... stb.

Puszi
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!!

Ohh Juci mi még nem is tudjuk mi lesz a babyke neme, de a Lili illik a vezetéknévhez, és tetszik is, de a Laura volt az első közösen kiválasztott, remélem Nelli helyesen írta, hogy ez csajos időszak, bár mindegy milye lesz ott középen, csak itt legyen a karjainkban!
:D :D :D

Tudjátok ahogy apácskából előtör az apaság az olyan jó érzés! Tegnap úgy köszönt bele a telefonba, hogy sziasztok! Majd úgy el, a beszélgetsé végén, hohy kiscsillag ne erőltesd meg magad, pindurka jó legyél!
Ma reggel meg a csók után a pocim is kapott egy puszikát! Hát ezért érdemes élni! :cry: :cry: / Ezek örömkönnyek ám /

Na pá nektek!

Kép
tini75

Nade eltüntem! :)

Lippa kérünk a csajokról képeket, ne dugdosd előlünk. :) Kis járó babák. :)
Milyen szavakat mondanak amúgy? Egymással gondolom tök jól eldumcsiznak nem? :)

Benszi erről van szó, nem szabad idegeskedni! Volt valami azóta?

Tini, Én nagyon örülök, mikor kismamik így ujjonganak, olyankor mosolygok magamban ezerrel. :lol: Akkor most már Titetket is kiraktak nem? :)
Édes tünemény pindurka a képen. :)

Napcsi!! :lol: Hát tessék kicsit sűrűbben irogatni. Kis csajszihoz gratula, asszem lesz itt kapkodás a fiuk után. :)

Agnese, kell olyan képet is mutogatni neki amikor dulifulizik. :)
Nagyooo jóó volt ez kis "képregény" Milánról. :) (Kigondolom, elmagyarázom, mindenki érti. :) :) Hihetetlen milyen nagyok már, Milán gyönyörű barna szemei...hűűűű nem semmi, és milyen mosolygós. :)

Zsókuci drága puszi neked. :) Vandus a kis félős... :) Barátkozik már a picivel? Vagy fordítva? :)

Mot Krisztina egy az egyben apja, le sem tagadhatnád! :) Poci fájás remélem múlóban.

Tini, a férjek is csodálatos fejlődésen mennek keresztül nem? :) Az enyém is kérdezgeti kivel mi van, sőt néha stikában olvasgat is bennünket, és nézi a baba képeket. :)

Juci gratula a két kis punishoz. :) Lesz itt nagy öröm. :)
Örülök, hogy minden rendben veletek. :)

Lanett megnéztem a képeket, éddees kismami vagy, jó nagy pocival, a szoba pedig nagyon hangulatos, akár kislány, akár kisfiú fészkeli be magát. :)

Taptau hahóóóó!

Lexi titkon Én is kislányt szerettem volna. :) Azt hiszem nekem Zsókuci nézte ki kinai horoszkópból, és be is jött. :)

Na most ennyire futotta. Megyek is.
Mi jól vagyunk Nikim orra folyik azóta is, porszívozzuk...hát az egy tortúra, szívem szakad. :(
Az egész nappalit behemperegte már. :) Direkt dobálok el játékokat, és "megy" megnézi őket. :)
A kádban tegnap felült magától, addog húzta magát,és már a kiságyban is a rácsokban kapaszkodva néha ráérez. :)

Nézzétek minek örülök a csajszi. :) (na nem nagyon szoktam ültetni)

http://www.youtube.com/watch?v=NMPanyFsa3A

Kép

chesti

Lucia drága hát hol van a beígért kép Lucáról csattal a hajában ?:)
Don Zsomborról is kérünk ám, mert le kell vadászni a pasikat ahogy látom. :)
Hogy telnek a mindennapok?

chesti

Lanett!
Szép kismama vagy és a babaszoba is nagyon szép!
Naposoldal!
Gratulálok a lánykához!
Agnesm!
Nagyon édes ez a Milán baba!
Jucicuki!
Gratulálok a csajokhoz!És ahhoz hogy minden rendben van velük!

Én hétfőn megyek UH-ra már nagyon várom.Mikor utoljára voltam 5mm-esek voltak :lol: :lol:
Lexi!
Jó pihenést!
Vendég

Chesti!
Azóta semmi nem volt,minden rendben!Annyira bájos Niki,hogy nem igaz!Hihetetlenül huncut!Gyönyörűbébi!
Vendég

BABATALI!

Május 18 lett a nyerő. Akkor érnek rá a legtöbben.
Jövő hét péntek!

Ok akkor? Mert ma lefoglalnám!

chesti

Chesti :lol:
Jó talizást nektek, sajna mi nem tudunk menni! De azért egyszer remélem összefutunk!
Niki továbbra is gyönyörű!!!

Agnese :lol:
Milán annyira édes a képeken, nagyon tetszik!!!!

Juci :lol:
Nagyon szép neveket választottatok!!!

Mot :lol:
Nagyon édes Krisztina kisasszony, a szeme azért továbbra is anyucié!!! :wink:

Puszi!

manda

Chesti drága,nekem úgytűnik nem jó az időpont,mert Apa nem ér rá sajnos :cry: .Pedig úgy szeretnék Veletek találkozni!!!!
Lehet,hogy eljövök Velül egyedül :roll: (ezt azért még meggondolom).

Niki baba egy kis Tündérke :D .

A beszédre visszatérve a Lilla mondja azt,hogy Apa,kaka-kacsa,nem, ezek amiket értünk,ezenkívűl japi,kapi,pikapika stb.,Petra pedig azt mondja,hogy Anya,bibi-béka,dabda-labda,amit nem értünk az a dádidádi a többit pedig leírni sem tudom,annyira kacifántos.

Benszi biztos minden rendben lesz az UH-n ne izgulj :wink: !

Teszek fel én is egy friss fürcsis képet :D !

Puszi Mindenkinek
Lippa

Kép

lippa

Ok, akkor a köv. tali időpont ami jó júni 2 szombat.

(ha ez is befullad, akkor még juni 8 péntek)

chesti

Sziasztok!

Azt hiszem lassan lehet izgulni :lol: , reggel elment a nyákdugó, úgyhogy most már bármikor indulhatnak a fájások. Lányomnál is így kezdődött és másnapra meg is született.
Már nagyon türelmetlen vagyok.

csibe
csibe31

Csibe
Drukkolok nagyon!!!

Csajok, az előbb sms-eztem a Maryvel.
Jól vannak, 1 ujjnyira van kitágulva. A doki szerint max.2 héten belül meglesznek a lányok. Ma töltötte be, ha jól emlékszem a 33.hetet.
Írta, hogy már nem izgul, de még jó lenne ha lányok várnának egy kicsit.
Nagyon drukkolok nekik!!!

manda

Csibe,

drukkolunk ezerrel!!! Várom az sms-t :)
Csak ügyesen! :wink: Könnyű és gyors szülést kívánok.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Brumi, Nellike!
Ti merre vagytok?????? :roll: :roll:

Csibe!
Remélem minden ok volt ma vérvételen!!!!!! :lol:

Nyunyi!
Gondolom, már Te is túl vagy a HSG-n....És nem fájt bom benne!!!!
Vendég

Bocsi lányok!!!!!
Véletlenül ide írtam.....Nézegettem a képeket, és nem léptem vissza!!!! :oops: :oops: :oops:
Csodaszépek a babák!!!!!!

:lol:
Vendég

SZia Juci!

Hogy találtál a Hajdú dr.nőre?
Mi is hozzá fogunk menni a 15 vagy a 16. héten szív UH-ra.
Ő ebben is profi.

Lányok!

Azt szeretném megtudni, hogy jár-e v.ki a Jánosba terhesgondozásra,annak ellenére, hogy kerületileg nem oda tartozik?

Nekünk a dr. Wiegandt ott ajánlott orvost, de mi most az Uzsokihoz tartozunk.
Tudtok erről v.mit, hogy ez akkor most hogy van?
Fizetős lesz-e a szülés más kórházban vagy nem ?

Kép;

Kép
angyalka1

Angyalka!

Az Istenhegyi úton voltunk a Bátorfi doktornál és ő kért konzíliumot a Hajdú doktornőtől.
Így találkoztunk vele először, másodszor már kontrollra mentünk a biopszia után.

Judit

jucicuki

Chesti!
Nekem bármelyik időpont jó!Csibe31!
Nagyon drukkolok,hogy hamar meglegyen a kisbabád!
Lippa!
Csuda helyes lánykáid vannak!
Vendég

Hello Lányok!

Csibe! :D :D :D :D :D
Jaj de jó!!!!!!
Megy a drukk, gyors, könnyű és fájdalommentes szülést kívánok!
Remélem hamar túlleszel rajta és nemsokára már boldogan szoríthatod magadhoz a kis drágát!!!!!!!

lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?