Fú, ez a találkozó tényleg nem rossz ötlet!!!! Nyár vége? Vénasszonyok nyarából lesz babázó mamik nyárutója!!!
Belegondoltatok már, hogy lassan több lesz itt a babás anyuka, mint a pocakos?
Mondjuk nem baj, csak most már megint baba hullám van, és jönnek a történések. Izgi!!
Andi, tényleg kár, hogy elköltöztünk.
Úgy szeretnék valakivel együtt tolni babakocsit.
Viki, akkor lehet egy cipőben járunk. Beni is olyan jó baba, mint Maja. Bár kicsit félve írom le, mert eddig akárhányszor mondtam már valakinek, másnap mindig rácáfolt. De hátha... Nálunk is megvan a délelőtti és délutáni egy-egy alvás. Délelőtt igyekszem mindent megcsinálni, délután meg vele aludni. Ez naaaagyon jó!!!
Bár a papája szerint elkényeztetem, és beszoktatom a nagy ágyba, de szerintem ha azt szokja meg, hogy délután anyával alszunk, az még nem gond. Csak ez az egy alkalom van, hogy magam mellé veszem. (és olyan jó vele aludni) És szerencsére az éjszakákat is elég jól átalussza, fürdés után kicsit nehezen alszik el 8-9 óra, de utánna már csak 2kor kel. Viszont korán van a reggel, 6kor ébredés. De nem baj, legalább nyáron nem lesz olyan meleg az első reggeli szopizáskor.
Viki, téged otthon elkényeztetnek!!!
És persze gondolom Beninek is kijár a kényeztetés a család minden tagjától.
Niki, én úgy gondolom, hogy az a baba, akinek a mamája nyugodt volt a terhesség alatt, nem stresszelt, az amikor kijön is erre számíthat, és ettől sokkal nyugodtabb babák lesznek. Valahol azt olvastam, hogy a baba-mama annyira rá van kattanva egymásra, hogy a baba megérzi ha a mamának rossz kedve van, és akkor neki is. Nyügösebb. Szerintem ez igaz, mármint a terhesség alatti nyugalom, bár szoljon, ha valaki kivétel. Remélem nem mindenki hozzászól, mert akkor megdől az én kis elméletem.
Szóval, szerintem nem lesz gond azokkal a babákkal, akiknek az anyucijai itt vannak, mert itt senki nem egy stressz-mami.
Szép napot, remélem a napsütés kitart egész napra, mert akkor mehetünk sétálni is, és jobb a kedve is az embereknek.
Andi