Zsuzsi!
Ez a teljes téli és nyári ruhatár. Szerintem a nyári babának több ruhával kell készülni, mert ugye előre nem tudhatod, hogy kánikula lesz a nyáron, vagy őszies hideg. Téli gyerek esetén egyszerübb a dolog, a tél majdnem biztos. Persze nem valószinü hogy megvettem volna ennyi meleg ruhát, dehát volt itthon, igy más. Csak nyári. lenge dolgokat vettem most, viszont mindent kimostam, kivasaltam. Ja és alul az angolpólyák száradtak, amit manapság szerintem már nem is igen lehet kapni, még Mátéról maradtak, de én nagyon praktikus viseletnek tartom az első hetekben.
Kérdésedre, hogy ennyi ruha kell-e, emlékeztetlek Kata kétségbeesett irásaira az első hetekben, amikor arról panaszkodott, hogy annyit bukik Neki Bálint, hogy naponta 5-6x cserél ruhát a bébin. Na ez azért elég ritka, de tény, hogy jöhet alul-felül sok olyan folyékony dolog, ami miatt nem elég napi 1 öltözés. És attól is függ, hogy tervezed a mosást. Ha kevés ruhája van, sürün kell mosni-vasalni (ez időigényes dolog), ha van több, akkor van elég tartalék, és ritkábban is kell mosni. Én ugy szeretem, ha heti 1x van tele a bébiruhával a mosógép, ez mondjuk 6-8 váltás ruhát igényel, bodyval-rugival.
Furcsa hogy a dokid szerint abbahagyhatod a magnéziumot
Nekem sincs és sose volt se keményedés, se görcs, mégis azt mondta épp most, hogy a 38.hétig szedjem. Szerintem ártani nem fog semmiképp, ha mégis szeded, nehogy véletlenül korababa legyen. Védőnődet nem kérdezted meg?
Erika!
Nagyon örülök hogy rendben találtak mindent!
Persze hogy sose irnak 100%-ot, ezt a felelősséget nem vállalja senki.
Találkoztál a Mágussal? Már olyan régen láttam. Majd felhivom 11-én, nevenapja lesz
Hogy Pöri mennyire várja a babát, az még nem derült ki
Sokkolom folyamatosan
Jud!
Hallottam ilyet én is, hogy hanyattfekve nem jó a vérkeringés de nem tudom, ez mikortól van igy. Biztos egyéni. Remélem többet nem fordul elő ilyen lassulás. Nem rendeltek el ujabb UH-t valamikorra?
Emma!
Babakocsi
De jó!
Igaz, hogy ilyen esemény után az ember nehéz szivvel ir lelkendező hozzászólást, de végülis ha jó történik Veled, érthető, ha meg akarod osztani azokkal, akikkel az eddigi utat is végigizgultad, nem ? Azonkivül sajnos Kiscsillag babáin már nem segit semmi
Talán uj erőre kaphat, ha sikerekről olvas, bár ez még korai nagyon, a gyász sajnos hónapokig tart
Én az ágyból sem szálltam ki hetekig, csak bőgtem, mint 1 depressziós. Gondolom hasonló stádiumban van szegény
Orsi!
Levizsgáztál?