Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy csak most jöttem, de a péntekem és a szombatom húzós volt, ma meg egész nap pihentem, egy "kisebb" migrén elkapott tegnap reggel óta..... Ma már reggel bevettem egy panadolt, (ezt mondta a doki, hogy ha nagyon muszáj ezt vehetek be) aludtam utána, de nem az igazi a fejem........
Marica69!
Nekem is lenne miből leadni 1-2 kilót, de azért annyira nem vagyok rosszul, hogy fogyjak is..........
Drukkolok, hogy összejöjjön a babuci!!!!! Nekünk akkor fogant a mi babánk, amikor se peteérés, se jónás nap nem volt a közelben....... (vagyis papír szerint nem volt peteérés, de valami csak lehetett, ha itt mocorog ez a kis légtornász)
Maja egy tünemény!!!!!!!!!
Betsy!
Jajjj, a 8. héttől a 6. hónapig rókáztál!!!!! Húha! Nagyon rossz lehetett. Én remélem nem fogok eddig rosszul lenni, mert azért a kaja + itóka benn marad, csak kis mennyiség vált retúrjegyet.
Szilvi06!
Én pl. úgy tudok fotóméretet csökkenteni, hogy a digit. fényképezőhöz vannak szoftverek, amivel lehet mahinálni. Egyikkel lehet a méretét állítani. Próbáld meg ezzel.
Jó soká lesz lányos napotok.......
Dera!
Nálam pár nappal (kb. 1 héttel a fogamzás után) mellfeszülésem volt, ami azóta is tart. (11 hete) Bár, én azt hittem, hogy azért feszül a cici, mert meg fog jönni. Merthogy a fogamzás a menzesz előtt 9-10 nappal volt a 33 napos ciklust tekintve. A beágyazódást éreztem, nem szurkálás volt, hanem éreztem, hogy a méhem mozog. Ez hasonló érzés, mint amikor a belekben vannak a gázok, és érzed, hogy mozognak. De mégis másabb volt, s tudtam, hogy most ágyazódik be. Utánanéztem, és a fogamzástól számolva tényleg azok a napok a beágyazódás napjai voltak. Nekem ennyi tünetem volt, majd a 8. héttől néha rókázás + hányinger.
UH beszámoló:
nagyon röviden: OK minden!
Nagyon mocorgott, képzeljétek, jobb kezével úgy kalimpált, mintha integetett volna! (A férjem egy hete mindig mondja neki, hogy majd ha nézzük uh-n, integessen.......) Bokszolt is, meg rugodosott is a kis virgácsaival. Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, 5 centis a kis drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képünk:
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!
Pussz
Pocócska