Szia,
egy "kicsit" hosszú leszek, előre is bocs.
én 31 éves vagyok, kb 2,5 éve próbálkozunk. Azért csak kb, mert nem tettünk meg mindent a babáért minden egyes hónapban. Kb 1 év (összességében) az "aktív idő". Sajnos már volt augusztusban egy missed ab-m, =megkésett vetélésem. A baba 8. hetes lett volna, amikor azt mondták 4-5 hetesnek felel meg. Előtte alkalommal is mindig 5 hetesnek titulálták (egyszer tényleg annyinak kellett lennie (a maszek dokim nézett meg), a következő alkalommal -egy hét múlva- egy másik doki (a Nővédelmiben) mondta annyinak) Aztán rá egy hétre (7 hetes babával) a doki azt mondta: hátrahajló méhe van, és a baba nagyon el van bújva. És ennyi, ráírta a papíromra, hogy élő terhesség (mindhárom alkalomkor), úgyhogy nem aggódtam. Aztán sajnos a köv. uh-n, amikor megint a saját dokimhoz mentem, ő mndta, hogy 4-5 hetes. Szóval sajnos nem lett babánk
De legalább azt már tudom, hogy spontán teherbe tudok esni
Csak már jó lenne, ha baba is lenne a dologból!!
Különben 2,5 évvel ezelőtt, amikor összeházasodtunk, akkor mentem el nőgyogyihoz, hogy legyen szíves megnézni, rendben vagyok-e, mert így szeretnék csak babát vállalni. (így utólag azt mondom, kár volt. Lehet, hogy már rég lenne babánk.)
Szóval vérvétel, kiderült, hogy magas a prolactin szintem, erre kaptam gyógyszert, és minden 13. napon mentem uh-ra. Ilyenkor a dokitól mindig ezt hallottam: ott egy gyönyörű szép, érett petesejt, ma ne hagyja békén az urát.....
SZóval ez ment jó ideig, de a programzott, kötelező együttlétekből nem lett baba. Aztán mondtam a dokinak, hogy kicsit hagyjuk egymást. Így 7 hónap szünet következett, aminek a vége egy megindult terhesség lett.
Na abbahagyom, így is "öröm" lesz végigolvasni.
Kihez jársz dokihoz? Mit dolgozol? Te is mesélj magadról!!