Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: akkor még duplán drukk Neked!!!!Remélem az április nem tréfál meg Téged!

Én dolgoz....lassan félidő,de mivel az ösztöneimre hagyatkozom,így érdemben még nem tudok semmi bíztatót mondani....még mindig bízom magunkban :wink: :lol:
vedresandi

Halihó!

Hát csajok még nekem se jött meg. Minden percben úgy érzem, hogy majd most, de semmi! Nem értem, mert már a 29. napon vagyok! :shock: A barna még meg van, sőt megnéztem, szeritem a méhszáj is nyitva van, úgyhogy meg kellene jönnie. Most amikor már belenyugodtam, hogy meg fog jönni, jól kibabrál velem, és nem siet ez a fránya piri! :evil:

Látom Kriszti nálad sincs még semmi! Ez már áprilisi tréfának is rossz! :evil: Legalább megjönne, aztán újra kezdhetné az ember számolgatni a napokat, de így meg azt se tudja, hogy mi a helyzet! Ezt utálom a legjobban! Felcsillan a remény, aztán amikor megint beleéled magad, akkor zsupsz jön is a kis drága piroska! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

ANDI!
Köszi!!!!
Reméllem nem áprilisi tréfa,mert már május van,ez lenne a legszebb ajándék a szülinapomra.!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg mérem a hőmet,de ha most megjönne,úgy döntöttem nem fogom mérni!!!!!!
Én is dolgozom ,volt egy kis időm most,de sajnos műszak vége még odébb van!!!!
Csak annyit tudok mondani,kitartás,drukkolás,bizni abban,hogy sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szivből kivánom neked is és a többieknek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ezt pedig utólag szeretném anyák napjára küldeni minden már meglévő és leendő anyukának:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/53590
Vendég

Ildi!!!
Nagyon köszönjük a videót,nagyon kedves vagy,tündériek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már engem is idegesit ez a piri!!!!!!!!!!!!
Vagy jönne meg,vagy lenne valami!!!!!!!!!!!!!
Nekem a folyáson kivül semmi,egyenlőre.
Nem reménykedek,nem élem magam semmibe!!!!!!!!!!
Majd lessz valami!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ILDI!
HOGY TUDTAD MAGAD MEGVIZSGÁLNI?HOGY A MÉHSZÁJ NYITVA VAN???
Bocs,hogy kiváncsi vagyok,de mindig tanul az ember!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! :lol: Hát az ujjammal! Felnyúltam :oops: és ilyenkor olyan, mint egy száj, egyébként ha zárva van, akkor meg mint egy orr. Én se tudtam milyen, csak olvastam, hogy ha megjön, akkor kinyílik és gondoltam megnézem. Mivel már egyszer-kétszer a ciklusban megvizsgáltam most már éreztem a különbséget, és tudom, hogy ilyen ha nyitva van!
Vendég

ILDI!
ÉN nem merem megnézni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyes és bátor vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem még nem jött meg!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát azt eddig is tudtam, hogy mindenkinek hétfő undora van, de ez már kezd Garfieldos lenni!
Más azt várja hogy ne jöjjön meg piri éna meg most azt várom, hogy időben, pontosan megjöjjön, a fájdalommal együtt, ahogy szokott, ez jelzi majd nekem, hogy rendben vagyok. De rajtam kívül senk másnak aki nem szeretné!

t.kriszti! Korábban írtad a wiw nevedet, de nem találom! Meg még valaki írta, de azt se!
Na megpróba még 1x. :)
kislibus

t.kriszi! Megtaláltalak wiwen! :D
Na most örülök mint majom a farkának!
kislibus

Mindenki aludni ment :(
kislibus

ÉN VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
MEGYEK AZ IWIWRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM SOKÁ JÖVÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!!
Már én is számolgatom a napokat, pedig még van hátra bőven, most biztos hosszabb lesz a ciklusom :roll: állandóan tünetek után kutatok, de nem igazán van semmi, néha hányinger, de az gyomorégés is lehet az édességtől :D eltökéltem sajnos, hogy ez a hónap a tuti :? ezt ki kellene vernem a fejemből!!

A méhszáj különben az ovulációkor és a mensikor van nyitva? ugye? végig, amíg tart? tudom utána is olvashatok :D
Ildi, Kriszti hátha csatlakozhattok Dennihez és Ancsához!! :wink:
Krisztinka merre vagy? és Erzsiről tudtok valamit??
Zsu jó lesz nektek!! Mi Pünkösdkor megyünk ismét, már én is alig várom! most még nincs hétvégére semmi program, apa nem dolgozik szombaton, majd lehet barátozunk :D
Kriszti jégbarlangról nincs képed véletlenül??
Deni megtaláltalak Kriszti oldalán, remélem Te voltál!!
Anna tegnap és ma sem aludt délben, hanem du 6-kor és aludt reggel 7-ig, hát remélem ma sem fog már felkelni, de azt is remélem, hogy nem szokik le a déli alvásról vagy mi van?? teljesen jó gyerek volt, takarítottunk meg vasaltam is (ez nagy szó, mert vele vasalni talán kisbaba korában tudtam utoljára)

Kép, Kép
nemen

Kislibus!
Vissza igazoltalak az volt a baj,mikor kerestelek,a Katalint nem irtad hozzá,ezért irta ki,hogy nincs találat!!!
Szépek vagytok,de a párodról nincs kép???!!!
Reméllem már megnyugodtál,figyeld meg a nyáron sikerülni fog,szivből kivánom!!!!

Enik!
A jégbarlangba már nem jutottunk el,pünközsdkor megyünk újra,mert a Betléri kastély körül is szét akarunk nézni!!
Úgy,hogy akkor még megyünk!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig én is kutattam a tüneteket,de már nem komplikálok,mert csalódok!!!!!

Később még jövök!!!!!!!

Kislibus!!
ALIEN lessz,nyolcadik utas a halál!!!!!
RTL-en
Vendég

Én is utáltam különben mindig a hétfőt, most valahogy ez megszűnt, mert minden nap egyforma, hétközben is ugyanannyit lehet pihenni, mint hétvégén (vagyis semmit), de mégis sokkal jobb, mint dolgozni :D úgyhogy én még maradnék!!!

Akkor végülis szerintetek, hogy a legkedvezőbb pénzügyileg? Ildi értettem a múltkori fejtegetésedet (legalább 3-adjára sikerült felfognom) az akkor jó, hogy szabadság, táppénz, apa kapja ezalatt a gyes-t, utána nem lesz magas szülszab és gyed?? hanem a szülszab a minimálbér kétszeresének 70%-a és ennek a 70%-a kb a gyed? a táppénz nem számít munkaviszonynak? Bocsi!! :oops:

Kép, Kép
nemen

Ha nem irtok,megyek feküdni!De azért később vissza nézek!!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÉP,BABÁS ÁLMOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

A férjem paranoid, (vagy csak szimplán informatikus?) ezért nincs kép róla wiwen. Azzal ugyanis tudni illik, egy csomó disznóságot csinálhatnak és amúgy is én is jobban tenném, ha nem raknák fel a netre semmit magamról. Szóval ilyen az észjárása a szentemnek :roll:
Én meg a fene tudja miért de megbízom az emberekben annyira, hogy a feltett képeket nem fogják disznóságokra használni. Ha meg túl naív vagyok legfeljebb pofára esek! :wink:

ja, az ALIEN-ről is tudok, de köszi az infót :)
kislibus

Lányok! Ha senkit meg nem sértek azért csínján azokkal a méhszáj vizsgálatokkal! Gondolom senki nem szeretne vm. bacis, vagy gombás fertőzést kapni. Úgyhogy csak sterilen! :oops:
kislibus

No lelövöm végre ezt az éjjeli baglyot és menődök aludni.
Jó éjt és szép álmokat, holnapra pedig kipihent és szép reggelt!!!
kislibus

JÓ REGGELT MINDENKINEK!

/Rövid leszek,mert készülök dolgozni,de később jövök!/
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, tegap kaptam egy PG/53-mat. Tegnap még nem jelzett termékeny napot ,sőt ma reggel sem....kíváncsi leszek mikor.
Remélem jól használom.

Peti tegnap egész nap nem aludt, de reggel viszont 8 kor kelt. Úgyhogy este 8 ig bírta, fél 9 re beájult :lol:
Asszem ma is így csináljuk, inkább én sem pihenek ebéd után, de az este a miénk :lol: :lol: :lol:

Pussz
Vendég

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Megint egy uncsi nap.Apa dolgozik,úgyhogy egyedül :( :( :( És még az idő is pocsék...

Kriszti:Tesztelsz még egyet?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok,jó reggelt!

Kriszti: mi újság???

És a többiek???
vedresandi

Jó reggelt! Csak egy gyors helyzetjelentés!
Még nem jött meg, a barna se jelentkezett még ma!

És egy édes történtet: Tegnap este lefektettem Bencit, elmondtam a mesét, jó éjt puszi és kijöttem a szobából. Kb 10 perc múlva a gyerek nagyon kiabál valamit. Gyorsan felrohanok, mert azt nem értettem lent, hogy mit kiabál. Hát az én gyerekem ül a nagy ágyon és azt kiabálja: "Meg akarod szeretni anyát!" Majd a nyakamba ugrott és úgy szorította, hogy majdnem megfulladtam, és vagy 10 percig csak szeretgetett és simogatot. Eléggé bujós kissrác, de ez elég fura volt és amikor megkérdeztem, hogy mire ez a nagy szeretgetés pláne alvásidőben ezt válaszolta: "azért szeretgeted anyát, mert kistesó van a pocijában!" Na akkor egyből elbőgtem magam, és úgy ölelgettük tovább egymást. Annyira imádom ezt a kiskölyköt!!!

És mi történik reggel? A hőm újra emelkedik! Itt a görbém:
Kép

Most már magam se tudom mit gondoljak. Tesztelni nem mertem, majd talán holnap vagy holnapután!

Nemen! Majd válaszolok arra amit kérdeztél, csak még kába vagyok az ilyen dolgokhoz, és hülyeséget nem akarok írni!

Majd még jövök!
Vendég

Kép lányok!

Végre van babanet!

Kép

Kép
ancsa03

SZASZTOK!!!!!!

Na végre van,babnanet!!!!!!!!

Andi!
Neked köszönhetjük!!!!!!!!!

Ildi!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irj minnél hamarább!!!!!!!!!!!!!

Zsu!!
Egy nagy kérés!!!!!!!
Ugye megcsinálod a vonalzóm?????
30 napra.
Köszi!!!!!

Ha nem irtok!!!!
JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok!

Most, hogy van babanet a vipmail szart be, hogy be tudjam másolni a a múltkori hozzászólásom ami jött el.

Most annyi, hogy kevés barnám van és ilyen a görbém:

Kép

DEnni!Hatalmas gratula!!!
Vendég

Kriszti: nem nekem,mert a hibát nem én javítottam ki. :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Örülök hogy végre van babanet. Ma voltam dokinál és hát az ultrahangon még nem lehetett látni a kis pocaklakót, majd a jövő héten pénteken. De a dokim mondta hogy már lehet észlelni hogy van ott valami, mert a belső "folyásom" állaga más :) ...egész nap küzdök a hányingerrel, na meg most is..... éjjel is felkelek rá. na és ráadás hogy 40 percenként napközbe pipilni járok.
Képzejétek már kezd hasam lenni, már a doki is észlelte, na meg a kolléganőm, de behúzni egyszerűen lehetetlen.

Nekem még ez fura, mert életemben elősször van ilyen. :P

Ti hogy vagytok? Most senki nem fog tesztelni?
denni

De ha te nem szólsz,akkor még most sem irhatunk!!!!!!!!!!
Te jártál közben,hogy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Litte!

Nagyon édes a kisfiad! Még én is elbőgtem magam, ahogy olvastam a storyt. :)
És alig várom a teszt eredményt. Reméljük ő tud valamit, amit mi nem :)
kislibus

Ó lányok rácupantam a Princess-re, egész helyre teszi a lelkem.
Olyan egyébként volt valakivel bármelyik terhessége folyamán, hogy bizonyos dalokat, amiket előtte szeretett, terhesen nem tudott meghallgatni?
kislibus

Denni te mit szólnál, ha ikrek lennének ? :D
kislibus

Mos tudtam csak visszaolvasni amit írtatok vasárnap - hétfőn.

Tudjátok nekem muszály volt mennem dokihoz, mert vannak egészségügyi gondjaim. De nem nyomta meg a hasam, hanem óvastosan alulról ultrahangozott, megnézte azt is hogy a jobb petefészekben volt a peteérésem. Nekem ha bebizonyosodik hogy állapotos vagyok ultrahanggal akkor azonnal be kell jelentenem az allergológusomnál az asztmám miatt. Igaz most sem szedek gyógyszert, de tudnia kell mikortól kell havonta mennem ellenőrzésre.
denni

kislibus: nagy az esélyem rá, de őszintén elsőre nagyon elég lenne egy baba is!!!!!!!!!!!! :lol: egyedül leszek vele - velük :oops:
denni

Igy már értem.
kislibus

little: nagyon édi a kicsike! Lehet tud már valamit, hiszen köztudott hogy a kicsik megéreznek dolgokat! Drukkolok
Még a páromnak is elolvastam amit írtál :)
denni

Egyedül? Párod? Vagy lemaradtam valamiről? :shock:
kislibus

kislibus: most bogarat ültettél a fülembe, gondolod hogy azért nől ilyen intenzíven a hasam mert már ketten vannak :oops: :D

Egyébként anyukámnak is nagyon hamar hasa volt, szinte még nem is volt biztos hogy babát vár......

de ez a hányinger valmi szürnyű....ég a gyomrom......már minden a nyakambanvan szinte
denni

:D párom van és lesz is .....de ha ő dolgozni fog egész nap én egyedül leszek ..... :)
denni

én örülnék a kettőnek is csak rendben legyen minden! viszont és imádok a babákat, és hát jobb lenne kétszer állapotosnak lenni, míg az egyik ovis lenne a másik meg pelusos :)
denni

itt vagy? vagy van valaki? Egyedül vagyok???
denni

Vagyok :wink:
kislibus

Hello mindenkinek!!

Két nap után már elvonásom volt.

Ildi! TESZTET AKARUNK!!!!
A fiad nagyon tud valamit! Reméljük igaza lesz. Szerintem már nyugodtan megcsinálhatod a tesztet.És nagyon jó lenne már tudni az eredményt. Denni hátha húz mindet maga után.

Kriszti! Akkor most megjött? Mától szeretnéd 30 napra, vagy hogy gondoltad? Még ma megcsinálom, ha vagy még.

Nekem ma a 12. napom, de még a pg teszt nem mutat semmit.
Mindjárt dobok egy görbét.

Zsu

Kép
bvigh

Nekem az is furi, hogy ilyen hama ilyen erős hányingereid vannak. Meg a hasad... Volt iker a családban sok?

Ja? És te már nem vagy egyedül akkor se ha mi esetleg nem vagyunk itt. :lol:
kislibus

Kezdődik a DR HAUS :lol:
kislibus

Kép

Zsu

Kép
bvigh

:D igen a párom részéről kettő is! tehát nagy az esély. Most már mennem kell, met a gép kell a kedvesnek én meg megyek iszok.

Ha már nem jönnék, akkor szép álmokat és ha írtok holnap mindent elolvasok.

puszi mindenkinek
denni

T.Kriszti!
Nem neked írtam az iwiw-en. De azon már túl vagyok. Kaptam egy meghívót.
Aki már nem jön, annak jó éjszakát.
De remélem még lesz itt valaki.

Zsu

Kép
bvigh

Én is itt vagyok még!

Denni:Egy pillanatra én is meglepődtem,hogy egyedül leszel a babával.De igy már megnyugodtam...

Little:Mi újság?Mikor tesztelsz?

Én csak pünkösd után megyek uh-ra.Olyan messze van :(

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?