Szilcsi
Akkor szokjad!
Amúgy másnap már egész jólfésült volt Fici. Íme, a bizonyíték:
Ja, és még egy kis „horror”. Én elraktam Fici leesett köldökcsonkját emlékbe.
Te kis ravaszdi!
(„ajándékba kaptam trükk”)
Tiza
Köszi, Fici nevében is! Ma olvastam a Zsebibaba füzetben, hogy hétfőtől megint Születés hete lesz. Szerintem nézd meg a programot, hátha valami érdekel. Én tavaly voltam szülőszoba-látogatáson, filmnézésen, stb. Ajánlom MINDEN POCAKOS figyelmébe, mert az ország több településén lesznek programok.
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=223
Tegnap el kellett vinnünk Ficit a dokihoz, mert nagyon csipásodott a szeme. A váróban volt kirakva ez a hirdetés. Gábor lefotózta, hátha érdekel:
Mellszívó szerintem is kell. Én is használtam az elején. Még a kórházban is!
Pelenka helyett konyharuha?!?
Gyerekágy helyett meg kartondoboz?!
Szerencséd van, hogy anyósod védőnő. Nem is tudtam.
Manda
Dehogy esel pofára!! Ilyenre ne is tessék gondolni!!!
Drumka
Oksi, mindjárt kalkulálok!
Bogáncs
Szépek a nevek! Nekünk meg unokatesóm elorozta a Balázst.
Anno nem örültem túlzottan, de már a Zsombor tetszik, úgyhogy no problem.
Tündi
Egyetértek Dzsulee-val, nekünk is bejött az Oscillococcinum.
Nem tudod elmenteni más kiterjesztéssel??
Hú, Bence szép nagy legény!
Dzsulee
Gátmasszázst én is elkezdtem, de aztán a 36. héten szültem, így nem sokra mentem vele. Meg mondták, hogy koraszülésnél nincs gátvédelem. Ráadásul Fici vákuumos lett, így meg végképp nem lehetett. Na, de majd a következőnél!! Csalánlevél teát szintén beszereztem, de megbontani sem tudtam.
Viszont a bogyóról csak szülés után olvastam.
A szülés után nekem is csodálkozott a nővérke, hogy milyen hamar összehúzódott a méhem, mintha nem is lettem volna terhes, pedig semmi bogyót nem szedtem.
Én imádok Répának kutyulni.
De azért jó lesz, ha már „felnőttes” kaját is tud enni.
Na, meg azért bolti bébikaját is adok neki. Ui. primőrt tilos adni.
Én le se merem írni, milyen sokáig bőgtem szülés után. Főleg, hogy Fici majd két hónapos koráig be volt sárgulva, és szinte kéthetente vittük vérvételre. Majd elmúlik. Igaz, néha még most is bőgök, ha már tök elfáradtam, meg úgy érzem, tök szar anya vagyok. Máskor meg felvet a jókedv!
Hú, én ezt a cicikisebesedést megúsztam. Lekopogom, semmi gond nem volt a cickómmal. Kb. két-három hónapja volt, hogy találtam benne egy csomót, de szépen átmasszíroztam, utána meg Fici jól kiszopizta, és el is múlt.
Mi is a Babyone-ban vettük a babakocsit.
Emma
Mi is kint vettük a kocsit, csak sajna, pont akkor volt a legdrágább az Euro, de még így is megérte. Na, persze azt is bele kell kalkulálni, hogy az oda-visszaút is pénzbe kerül. Szerencsére, mi akkor Győrben laktunk épp, így nem volt messze Bécs.
Boboka
Hurrá-hurrá!! Már nagyon hiányoztál! Akkor várunk, de tudod, első a baba biztonsága!