Új privát üzeneted érkezett!

Lina,
milyen ügyes Lili, biztos könnyű lesz a beszoktatás. Nálunk most annyi kiscsoportos jelentkezett, hogy még egy csoportot indítanak és kibővítik az ovit :lol: . Lehet, hogy már ide sem lesz olyan könnyű bejutni :shock: .

Ser,
igen, ott voltunk, nagyon jó volt, azóta sincs hangom :shock: :). Barátok jöttek, menni akartunk velük vacsizni előtte, de helyette a pincét lapátoltuk :cry: .
balim

Sziasztok!

Lina
na ez jól hangzik amit írtál,mondtam nem lesz semmi gond.

Virág
persze,jöhetsz vásárolni,fél tíz körül jó lenne neked?

Ser
arborétum jó lenne,de tényleg tutti víz lehet még.

Thymi
szerencsére jó idöt fogtatok ki,naon jó az idö.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lina, én nem kételkedtem lányod beszoktatásában. :D Bár minden kiscsoportos így viselné. :)

Ser, tényleg hiányozni fogsz hamarosan.....

Képzeljétek, ma voltunk UH-n. Ez annyit dobott rajtam..... :D Olyan jó volt látni. Vert a kicsi szíve, és mozgott össze-vissza szegénykém. Zsófi sem szerette az uh-kat. Kaptunk fényképet is róla. :)
Dóra szegénykém csak utánam jutott be. fél 2-kor. Egyébként kriminális ami ott van...... én 10-re kértem időpontot. :shock: :? és csak 12-kor kezdett el vizsgálni.

Mikor értél haza Dóra? MI volt? Minden rendebn, ugye?

Tankónál voltam, minden rendben van, megvannak az újjai is, csontjai is szépek. A méretei alapján már 12 hetes + 5 napos vagyok. Nagyobb, mint egy 11 hetes + 1 napos baba (ez vagyok most elméletileg). De az a lényeg, minden jó. :) Tényleg olyan jó volt látni. :)

Na, megyek kicsi családomhoz. Mindenkinek szép estét! :)
birolili

Lili, de jó, h ilyen jó a kedved! Amikor a püt írtam, nem is tudtam, h tényleg ma mentek :wink:

Balim, hát nem Ákos énekelt? :wink: 8)

Kép
seriff

Sziasztok!

Larinak utolagosan is boldog szulinapot kivanunk!
Kép

Dettus, kedves vagy, hogy felkoszontottel minket! :) Remelem nektek is szepen telt a hetvege es a vasarnap! :wink:

Borsika, orulok, hogy vegre osszefutottunk! :) Kar, hogy nem tudtunk szot valtani, de majd kereslek! :wink:

Geli, megkaptad a privimet?
Reg irtal, mi ujsag veletek?

Ser, Kati is olyan hintat kapott, mint nektek van. Ma fel is avattuk. :wink:
Nalunk a jeg salatava apritotta a muskatlikat, arvacskakat, arnyekliliomokat, a szivem szakadt meg ertuk. :( Sajnalom, akiknel nagyobb kar esett. :(

Lina, ez milyen ovi? Orulok, hogy tetszett a csajszinak. :)

Cukker, lattalak multkor az ablakbol. Pont az elokertet nezegettem, mikor elmentel a hazunk elott. Aznap este irtad is, hogy voltal futni. :)

Hajni, csuda edes a lanyod! A multkori hajmosaskor gondoltam ratok, hogy Katinak biztos nem lesz olyan szep hosszu haja, mint Annanak, mert allando uvoltes van hajmosaskor... :roll:

Nyhk, a szegedi vadaspark tenyleg nagyon klassz. Mi majus elsejen voltunk ott. Ket ora hossza alatt nem tudtuk bejarni teljesen. Van egy jo kis jatszotere is.

Timci, sok sikert a kov. probalkozashoz! Sajnalom, hogy nem sikerult elsore a vizsga. :(

Lili, en erre szamoltam, igy nem esett tul rosszul. Aztan az uh mindenert karpotolt! :D Idonkent atkapcsolt 4d-re es kaptam ket kepet is! :D Minden rendben van!
A vervetelt elintezted? Kedves volt a laboros, azt mondta, hogy megcsinalja, majd elteszi holnapra.
Orulok, hogy talakoztunk, azt sajnalom, hogy ennyit kellett varnod. :? A ferjem elugrott ertem, kb. 3/4 3-ra ertem anyuekhoz.
Pocakkomarol tegyel kepet!

Addig megmutatom a mi "tejonkat" ( Kati teso helyett tejot mond :D )
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Meg egyet a nagylanyrol is - "vegyel mar fel!":
Kép

Bocs, a sok szovegelesert es kepekert... :oops:
Es elnezeset, hogy nem szoltam mindenkihez... :oops:

Ja, Pille, gyonyoruek a munkaid es nagyon sokat csinaltal mar. Ma lesz kesz a micimaci, de meg kontur nelkul. Harom hete csinalom. :shock: :roll: :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff,
nekünk egy csütörtök délutáni arborétum nagyon jó lenne, Lili szerdán bent alszik, csütörtökön megyek be érte. Egyébként csúszdázni meg majd járunk hozzátok... :D

Dóra,
ez a magánovi Lajosmizsén. Nagyon édes tejó. :D

Lili,
azért szemmel tartott engem is Lili, azt volt a legnagyobb gond, hogy vagy 10 gyerek rögtön lerohanta, és az azért sok volt neki, de utána nem volt semmi gond. Az udvaron az összes kismotort, traktort, bicajt kipróbálta. Van egy kis tó aranyhalakkal, na az is nagyon tetszett neki.

Balim,
most minden héten megyünk pár órát, hogy ismerkedjen Lili, függetlenül attól, hogy végül mikor kezdünk el járni, akkor majd egyre többet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

dora

Azért lakuk eddig csak elsuhantunk egy más mellett , alakul mert most vagy két mondatot is tudtunk beszélni, lessz ez még jobb is, de viccet félre téve nyugudtan hívj, ha valamibe segíthetek.
Nagyon jók a képek, Kata is édes. Képzeld akire vigyázok kislányt is Katának hívják.
Itt fogsz szülni? Kinél?
borsika33

Borsika :lol:
Igen, nagy valoszinuseggel itt szulok (hallod Nana?! :roll: ), Tanko az orvosom. Tenyleg keresni foglak, csak varni akartam a 12. hetig, hogy tuti legyen minden. :wink:

Sbea, Lili,
ma jott meg az Alexandratol egy nagyon edes konyv, Bartos Erika: Anna es Peti - kistestver erkezik. Tele kepekkel, aranyos szoveggel. Szerintem a ti lanyaitoknak is bejonne. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Ser,Dóra:
nektek is köszi a jókívánságot! :)

Ser:
Csak te leszel az arbarétumos kirándulás szervezője :D ,szóval nekünk is jó a csütörtök.Mikor lenne de. vagy du.?
Biztos lessz láblógatás,de hogy ez a függőszék már rég nem lessz az tuti :lol:

Dóra:
A képek nagyon jók!!!!!A másodikon mintha a kukiját látnám :shock: (A férjem szerint az bármi lehet)Doki nem mondta a nemét?

Lili:
Örülök,hogy te is jobban vagy! :) egyedül voltál az UH-n?Te nem tudtad meg,hogy milyen nemű a picúrka?
kazi

Sziasztok!

Kazi
Larinak Boldogságos Első Szülinapocskát!! :) :) :)
Képek?

Dori
Gyönyörűűű mindkét manótok! :wink: :D

Lili
Szuper hogy jobb kedved van. :)

Hajny, Cukker
Lányok nagyon cukikkk! :D

Ser
Botinak - úgy mint Hannának- 1 napos hasmenéses vmije volt.... :shock: Ha esetleg látnál eladó házat (inkább házacskát :D )
továbbra is érdekelne :wink:

Ma volt nálunk az oviban az AnyákNapiÜnnep...erről még holnap mesélnék

GELI
MERRE VAGY??? :shock: :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Leírok valamit...annnnnnyira...összeszorítja a szívem :cry: és még nem tudok túllépni rajta. :( :( :(

Szóval ma ovi, ünnepség, mosolygó, izguló, édes kis manók, :) mindennél jobban adni szeretnének!!!! Verset, műsort stb tanultak....

Vége lesz....pont előttem - Danus mellett - megáll egy kisfiú virággal a kezében...anyukám (akinek egyébként is a gyerekek a gyengéi) rögtön megkérdezte " nem találod az anyukád kicsim?"
Erre Ő "Az én anyukám nincs itt." :( :( :( :( :( :(

Ledermedtünk!!! :( Hirtelen semmi okos, semmi "jó" megoldás nem jutott eszünkbe. :(

Aztán VÉGRE :evil: (mármint tök mérges vagyok) odajött az óvonéni és leültette oldalt egy székre.

Amennyire Danus mellett tudtam, figyeltem szegénykémet, sokáig csak ült csendben ott, aztán odament egy-két gyerek (gondolom kérdezgették) aztán már csak azt láttam hogy nagyokat nyel.... :cry: :cry: :cry:
.....aztán kitört belőle a sírás!!!! :cry: Ennél keservesebb, szomorúbb sírást még nem láttam...

Na jó abbahagyom.... de nagyon nagyon nagyon "elbeszélgetnék" az anyukájával :(

KépKép
KépKép
nana09

Dóra,
én is néztem a második képet, hogy kuki-e az a valami, de aztán megállapodtam magammal, hogy az csak a köldökzsinór, ahogy csatlakozik... Na jól kielemeztük a kis tejót :D

Nana,
ez tényleg nagyon szomorú....legalább egy nagymama elment volna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dóra!

Hihetetlen jól látszik mindene a képen,nem is láttam még 2D-ben ennyire élethű képet!Nagyon édi,ahogy elképzelem,hogy milyen pindurka még,s ilyen kisemberke már :D

Nana!

Ez tényleg szívszorító nagyon! :cry: :cry: :cry: Nem bírom az ilyet lelkileg igazán.Gondolom az "anyja" jól bírja!Egy ilyen napot kihagyni....se nagyi,se keresztanya???

Régebben volt a katonatelepi oviban egy hasonló sztori,egy kislánynak/már 25 éves/pár héttel előtte halt meg az anyukája,s az anyáknapi ünnepségen verset mondattak Vele.....Szegénykém az első mondatnál olyan zokogásban tört ki,hogy mindenki könnyezett a vendégek közül :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Lili, jaj de jaj de jó, hogy ilyen jó kedved van! :D

Dóri, elnézegettem kicsi tejót, hihetetlen, hogy ilyen kész emberke. Én nem láttam anno 12 hetesen egyik csajszimat sem.
Köszi a dícséretet xszem ügyben. Várom a képet a kész Miciről.

Nana, tényleg szívszorító, amit írtál. De szerintem nem szabad ilyen hamar ítéletet mondani az anyukáról. Lehet, hogy kórházban van, nagyszülők meg az ország másik végén.
De tényleg nagyon szomorú :(

Balim, melyik oviba jár Milán?

Lina, tök jó, hogy ilyen könnyen beilleszkedik Lili az oviba.

Roz hol van?

Borsika, meglestem lánykádat a TV-ben, de sajnos nem láttam közelit róla. Ki volt a vörös hajú játékos nő?

Senki nem mondja el nekem, miért nem dolgozik már a Pusztai?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Pille beszéltem a Pusztaival,hogy végülis mi van és azt mondta,hogy magánrendelést még mindig tart,tehát nőgyógyászati problémákkal lehet hozzá menni,csak szülést nem vállal (addig míg a kórházban bizonyos változások meg nem történnek.....).

Dóri fantasztikusak ezek a képek a tejóról (akkor most már hívjuk mi is így :D ?)!És Katika is nagyon édes.

Holnap légyszi kicsit majd gondoljatok rám.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Igen, PIlle, igazad van...én is gondoltam erre...ítéletet mondtam...ítélkeztem...hogy jövök én ahhoz....de...

JA az anyósom (...érthető miért is vagyunk olyan viszonyban, mint amilyenben) rögtön annyit mondott rá "Biztos közbe jött valami"...
ami persze elő is fordulhat, de egyrészt ha így van min. 1 órája volt rá, hogy felhívja az óvónénit.... elküldjön maga helyett valakit...Bárkit!!! ha nincs nagyi, keresztanya, akár egy barátnőt( akit ismer a kicsi...ami persze szintén borzalmas, de legalább nem érezte volna olyan NYOMORULTAN EGYEDÜL ÉS ELHAGYATOTTAN magát :( ) ... esetleg Apuka (egy másik kisfiúnak az apukája és a tesója volt ott)

Szóval elítélhető, hogy ítéletet mondat, de egyenlőre nem találtam, számomra elfogadható mentséget az "anya" részéről....hogy még egy telefont sem tudod megejteni (az óvónők sem tudták, hogy nincs ott)....én hülye vagyok (mert bármi áron elmennék.... Dani....) és persze szerencsés mert a manóimnak rajtam kívül van Apukájuk, nagyijaik, keresztanyuk... :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Pille, Roz,Don, Cukker épp kérdezni szerettem volna, h milyen volt az Anyák napi ünnepség?

Nana, ez nagyon szomorú,és szerintem az óvónők is figyelhettek volna jobban.

Dóra, egy barátnőméknek is megvan ez a könyv, este 1 max 2 mese belőle és már alszik is a kisfia(3.5éves) :) . Tényleg,hogy vagytok az éjszakákkal? Katika úgy látom, türelmetlenül várja, h letegyétek a fényképezőt és felvegyétek :wink: Pocakbaba milyen klasszul pózolt! :)

Pille, Pusztaiazt hiszem áldozatul esett a leépítésnek és teljesen másba fogott, vmiféle diagnosztikai módszer, Noémi volt Nála korábban. De az is lehet,h mielőtt áldozatul esett volna, váltott.

Kép
seriff

Nana, bocs, most olvastam,h az óvónők sem tudták.

Kép
seriff

Rakok fel néhány képet :)
Annyira édes ilyenkor minden manó :) Én amikor a többi gyerek mond verset, énekel stb. is nagyon meghatódok :cry: :D

Kép

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ez már itthon...:)
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, az első írásodból nem derült ki, hogy az óvónők sem tudták, hol van. Ettől függetlenül és meghallgatnám a másik félt is, mielőtt ítéletet mondok.

Seriff, köszi az infót.
Ünnepség ma lesz az oviban. Tegnap nagyon el volt keseredve az óvónéni, a fél csoport bárányhimlős. :(
Ez egyetlen olyan ünnepség, ahol ott vannak a szülők, műsor adnak elő a gyerekek. És közbe szól a betegség...

pillle

De helyesek!!! :D Dani vigyor :D
Nagyon csinos anyuka vagy Nana!

pillle

Pille
Köszi :) :oops: Ez a csíííííííííz vigyor. :D
Dani annyira, de annyira boldog volt tegnap! :) Hetek óta készült erre a napra. :) ... ha nem láttam volna a zokogó kisfiút én is pont így gondolnám mint te.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
naon szépek vagytok,ez csodálatos dolog,az anyák napja.
Kár hogy elmúlasztotta annak a gyereknek az anyukája,biztos volt valami magyarázata rá.Nem hiszem hogy szándékosan nem ment el.Kolléganömet egyszer nem engedték el a melóhelyröl.Durva,de ilyen is van!

Dóra
tejónak jó dolga van ott a pociban,Kati is kis tündike.

Dettus
holnap zúzatsz?Persze hogy gondolunk rád,nem lesz semmi baj,nekem mennem is kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

3napig, jó csak 2,5 napig nem tudtam babanetezni.....:( HIányoztatok! Tiszta elvonási tüneteim voltak.

Pille, én is örülök! :D

Tényleg, hol van Roz???????

Nana, tényleg nagyon csini anyuka vagy! Mikor leszek én ilyen csinos? :? Dani édes nagyon!
Én megkönnyeztem amit írtál. :( Olyan szomorú! :( SZegényke. Meg Te ráadásul olyan jól tudsz érzelmekről írni..... hatásos.....

Dettus, mi lesz holnap?

Én is megpróbálok tesókáról képet feltenni. :) Vmiért nem tudtam feltenni..... :( Majd holnap. :)

Jó éjt!
birolili

El sem hiszem, megjavult a babanet...

Én megint Pesten vagyok, Lili nagymamázik, és nagyon jól érzi magát. Délután negyed kettőtől háromnegyed ötig aludt, de akkor már anyu felkeltette, mert indulniuk kellett. És tudjátok hogy kelt fel? Próbálkozott anyu cumikivétellel, mindennel, de semmi nem jött be. Egyszer csak elkezdte neki mondani, hogy várja a finom hamma, csirkepörkölt, és milyen finom... erre kinyitotta a szemét, hogy hamma. Mondtam is apukájának, hogy rá ütött :D

Tegnap voltunk a Madarászban kontrollon. Az IgE eredménye alapján Lili tényleg tejallergiás, de nem súlyosan (17, ha ez mond valakinek valamit), továbbra is diétázni kell, és várhatóan két éves kora körül kinövi. Szegény doktornéni végképp letett arról, hogy Lilit megvizsgálja, akkora cirkuszt rendezett. Nem tudom mikor fogja elfelejteni azt a 10 szurit. Addig olyan jól ment az orvoshozjárás...

Lili,
majdnem hívtalak tegnap, Brendonban voltam, hogy nincs-e valami amit szeretnél, de úgy voltam vele, hogy úgyis szólnál, na meg előtte keltettem fel egy kismamát a délutáni alvásából a telefonommal, úgyhogy letettem róla...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Pillle!

Nem akarok igazán ítélkezni,semmi jogom a tények ismeretében,de ahogy Nana is írta,végtelenül rosszul érezhette magát a pici.Nálunk,mikor Barbi ovis volt,ha ilyen történt,farsang,anyák napja,stb.,s a picinek senkije nem tudott ott lenni,akkor az óvónők maguk mellé állították,s improvizáltak,ha nem akart szerepelni.S ettől el is feledte,hogy egyedül van,csak azt látta,hogy Ő is az óvónénik mellett biztonságban érezheti magát.Tényleg nem akartam ítélkezni,csak a szívem megszakad az ilyen eseteknél!

Ser!

Nálunk sehogy,Donát még nem ovis,Barbiék meg már nem tartanak anyák napját.
Vendég

Sziasztok!

LESSZ MA TALÁLKA AZ ARBARÉTUMBAN?????????
kazi

Sziasztok!

Kazi, sztem ha lesz, délután! Többiek????

Nana, nagyon szépek vagytok! Dani nagyon vagány a kockás ingében!

Lina, és majd kell mennetek kontrollra? A lényeg, h kiderült!

Lili, várjuk a képet! Rozéknál szgép csere volt, és azt hiszem emiatt nem nagyon tud jönni.

Egy kép a pink ladyről: Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, hűűűűű :D Pink kisasszony. Milyen barna!
Mennénk szívesen az Arborétumba, de Orsinak úgy folyik az orra, hogy hihetetlen.
Három örlő foga jön egyszerre és most bizony észrevesszük, hogy fáj neki. A többi hipp-hopp kint volt, nyál, fájdalom nélkül. De ezekkel szenved szegénykém.

Donoé, nem érted mit írtam. :(

Dettus, hogy vagy?

Kedden az anyák napi ünnepségen nagyon aranyosak voltak a gyerekek. Én már akkor elkezdtem könnyezni, amikor a verset mondták, aztán amikor anyunak kellett a virágot átadni a vers kíséretében, kitört belőlem a zokogás. Nem is bírtam elmondani rendesen. Még jó, hogy mindenki egyszerre mondta, nem volt olyan feltűnő.

Az ünnepség előtt meghúztam a kocsinkat a szomszéd építkezés drótkerítésénél. Túl közel álltam hozzá :? Ez volt az első esetem, remélem az utolsó is.

pillle

Sziasztok

Bocsi, hogy nem jövök de alig van időm ...
Nem olvastam vissza csak megakadt a szemem az alborétumi talin. Mára gondolotatok ? Ma Én is terveztem, hogy kimegyünk a srácokkal csak eladtuk az autósülést és ma jönnek érte és nem tudom, hogy mikor de ha időben jönnek és Ti is mára gondoltatok akkor kimegyünk :) jót fog tenni nekünk is azt hiszem :)

Próbálom mostmár követni az eseményeket :)

A fotók nagyon tetszenek Pink Hannamanna és csízes Danus nagyon cuki :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser
vagány naon a szerkója Hannának,szeret telcsizni ö is?

Sajna az arborétomot kihagyom.Annának megy a hasa,hányt is kétszer,kaptunk két féle szirupot,most diétáztatnom kell pár napig,és meglátjuk javul e vasárnapig.Ha nem,akkor kakis pelust kell vinnem dokibácsinak,és gondolom bevizsgálják.Remélem javulunk.

Jó játszást a gyerekeknek mára ,anyukáknak jó trécselést!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora-nagyon hejesek a kicsik!De tényleg.:) Köszi,h.gondoltál rám.Hát igen,sajnos nem ment,de remélem,h.holnap csak sikerülni fog.Látom mindenki nagyon kreativ volt itt a babanetten.Sajna nekem már hétfő óta nem akart rákapcsolódni.Nagyon hiányzott pedig.De örülök,h.mostmár megy,és,hogy mindenkivel minden ok.

Geli-köszi az sms-t,megleptél.Aranyos vagy. :wink:

Még egyben vagyunk,majd hétfön kell mennem megint NST-re és az utolsó Uh-ra.Remélem,h.jó hirekkel jövök haza.Hogy a picikém befordult rendesen a hejére ls,h.minden a legnagyobb rendben van.A szerdai NST-n minden ok volt.A dokimra vártam 45 percet,mert éppen császára volt.Huh,belegondolni se merek.Most,hogy közeleg a nagy nap,kezdek kicsit parázni.De remélem,minden a legnagyobb rendben fog leazajlani.Még mindig tudok normálisan aludni,semmi gond nincs,csak néha nagyon nehéz fölkelnem az ágyból,mert fáj a derekam,meg rengeteget rug apicikém,és nagyon erősen.Néha már fáj is :lol:

nana-nagyon hejes a kisfiad,jó nagy baba ő már.

Szeretnék végre csak rá koncentrálni,de mint tudjátok még nem lehet.De majd holnap délutántól cska az ővé leszek. 8)

Puszi nektek és vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Hú el vagyok veszve mostanában. :(

Larinak így utólag is Nagyon Boldog szülinapot!

Danus és Hanna pedig nagyon aranyosak.Danus milyen nagy már... Hanna pedig tényleg szép barna.Látszik,hogy sokat van kinn a levegőn.

Mi is voltunk kedden orvosnál.Olyan édes volt a babó,mikor átkapcsolt a 4d-re épp vigyorgott egy nagyot.És megerősítették,hogy kislány.Ja és Ő is tiszta apja,mint Lilla. :D
Lilla is olyan tündér állandóan puszilgatja és simogatja a hasam,és mindíg mondja ,hogy ott van Kinga. :D

Olvasom a talit ma délutánra,de ahogy kinézek az ablakon,így elég borúsnak látom az időt,meg a kocsit is elvitte apa,úgyhogy mi kihagyjuk ezt a talit.

Pille sajnálom a kocsit bosszantó.Én is meghúztam egyszer.Tolattam ki egy parkolóból Lilla meg közben üvöltött hátul.Egy pillanatra fordultam csak el,ránéztem Lillára,aztán már meg is húztam.Olyan rosszul esett.

Hajny szegény Anna gyógyuljon meg minnél hamarabb.

Bocsánat hogy nem tudok mindenkinek írni,csak nincs több időm,meg visszaolvasni sem tudtam.De amint tudok jövök.

KépKép
KépKép
sbea

Kezd már elég bosszantó lenni ez a sok kimaradás a babaneten.

Nana

Én pityeregtem, amikor írtál a kisfiúról....
Nálunk jövő hét kedden lesz az ünnepség, jól eltolták, de szerencsére még pont itthon leszek. Szerdától suli Pesten, nem is jöhetek haza. :((( Amikor Bencével beszéltük, ő is úgy megijedt, hogy anya ügye eljössz. :)
Tegnap meg azon aggódott, hogy hogyan tud majd átöltözni az ünnepségre, hisz alig érnek haza (aznap foci kupára megy, nem is fog tanulni egész nap). Mondtam neki, hogy nyugodjon meg, engem sokkal jobban érdekel, hogy jól szerepeljen a diákolimpián, minthogy peckesen álljon a sorban.
Képek nagyon szépek. :)
Egyébként ez az óvónőkre annyira jellemző. Ilyen ünnepségeken tiszta frászba vannak, hogy rendesen menjen a műsor, pedig nem is az a legfontosabb.

Dóra

Kis manóról a kép..Hú, nagyon izgi. :)

Donoé

Az az anyák napja is szomorú lehetett.

Lili

Biztos kinövi Lili ezt a dránya allergiát. Hát elhiszem, hogy megútálta a dokikat. Ma kapta meg Adri a 15 hós oltását, és bizony már kezdi kiismerni a dokit. Amúgy csak addig sírt, utána már jókedvű volt. Sok beszédes baba volt a rendelőben. De olyan nagy volt a tű, és olyan sokáig kellett benyomni. Brrrr...

Ser

Ma sajnos nem találkozunk. Csütörtökön nincs foci, ilyenkor együtt van a család. Meg szerintem elég vizes lehet ott kint. Hallottál már róla, hogy fizetős lesz? Ezt beszélik.
Hanna egyszerűen gyönyörű!! Csodaszép kis csini lány. Holnap tali a turinál? Hm? :) Ha nem esik. 10 körül.

Kazi

Jó volt látni benneteket. El is felejtettem, hogy már Lari is jár. Nagyon édes kis pofija van, látszik rajta, hogy szopizik.

Lili

De jó, hogy ilyen jó kedved van. Túl vagy az első harmadon.
Olyan sok baba születik mostanában, a munkahelyemen is kettő
lesz a nyáron.

Sokmindenkinek betett ez a nagy kormányprogram. Reform!hehee

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Én is csak egy pillanatra...2 napja egésznap sír Boti :(...fogzás... x foga jön :( semmi nem jó neki! :(

Pille
Együttérzek. :(

SEr
Hanna nagyon józsaszín és nagyon bajna! :D Olyan gyönyörű színe van mintha tengerpartról jött volna haza és állati csini! :wink:

Roz
Örülök hogy írtál:) Írjál is...minél többet!!! :D

Bea
Mosolygott?...de jó pillanat lehetett! :D Mekkora már a pocid?

GELI
MERRE VAN????????

Timcike
Köszi :) Igen, ő már rég nem baba. :D babaszerepben nálunk Boti tetszeleg, de sajna már Ő sem sokáig.
Drukkolok a vizsgádhoz. Szoktam gondolni rád. :) Már bármikor megérkezhet a kismanód! Vigyázz rá nagyon. :)

KépKép
KépKép
nana09

LILI
Ne haragudj, hogy megsirattalak. :( nem a "hatás" kedvéért írtam úgy ahogy. Belőlem ez így jött ki. :(

Ráadásul amikor itthon végignéztem a képeket, észrevettem hogy szegényke már az anyukákhoz szóló vers alatt is mellettem állt és csak nézett szegény. :(

KépKép
KépKép
nana09

nana- vigyázni fogok rá,mint a két szép szememre. :wink: :lol: Ő lesz az én életem értelme,már most is az,meg mindenem,ő lesz az én büszkeségem. 8) Köszi,h.gondolsz rám,jol esik. :wink:
Most meg teszek föl én is egy pár pocakos képet. :oops: Nézzétek meg,h.mekkora a kicsi pocak :wink: .Szerintem pont jó,nem nagy és nem kicsi.Egyszerűen remek. :lol: 8)

Pussz nektek!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Cukker
JAj most olvasom, hogy téged is... :(
Hány napig is lesz a suli (pedig emlékszem mondtad :oops: )
A múlt héten szombaton gondoltam rád. Voltam a már sokszor említett turiba. Iszonyat sok gyerekruha volt és valami álomszép kislány rucikkal volt tele. Csak ámultam! :) :) :) ...
Belekukkantottam a topikodba valamelyik nap, tényleg sok szép rucit raktak fel, csak az a baj hogy ugye azokhoz még hozzájön a postaköltség + átutalási költség és kicsit lutri is, hogy mit vesz az ember mert nem látja. :(

Az is tök jó szerintem (én eddig ezt nem tudtam, mert pl. a Rákóczi u-i turiba ilyet nem lehet) hogy visszaviheted a rucit (persze a címkével :D ) de ha mégsem tetsz...vagy manóra nem jó...

Én másoknak is vásárolok ott (mindig óriási sikere van a ruciknak) :)

KépKép
KépKép
nana09

még annyit... Cukker,
Teljesen egyetértek... az óvónők tényleg agyon görcsölik mindig az ilyen "előadásokat", ünnepeket. :roll: :(

Na megint túltengek :oops: :oops: bocsánat :D .... Boti alszik (végre)..aztán ígérem nem jövök megint egy darabig :D :D :D
csak még 2 kép :D hétvégén voltunk Soltvadkerten + JAkabszálláson.

Útközben
Átvették Apától a volánt és Irtó édesen brümmögtek, Boti úgy rángatta a kormányt, mint ha mindig ezt csinálná: :D
Kép
Kép esett az eső...:( ez a kép elég rossz lett :( de annyira "motorozik" pedig Botu :D

KépKép
KépKép
nana09

Timcike, tényleg remek :D pocid van! És mindjárt kibújuk belőle kismanó. De jó neked! Egy kis tejszagú mini-manót ölelgethetsz.
Holnapra egy nagy kalappal!

Bea, hogy rohan az idő, már túl vagy a várandósság felén. Kinga baba biztosan érzi, hogy már most így szereti a nővére. Olyan jó nézni, amikor szeretgetik egymást a tesók. (Persze ennek gyakran van az ellenkezője is :roll: )
Még az a szerencsém, hogy nem másik autóval találkoztam.

Cukker, hány nap Pest? Adri kivel lesz?

Nana, jól látszik, hogy brümmög Boti. Rokon látogatás volt, vagy csak csavarogtatok? Ki volt veled az anyák napján, aki fényképezett?

Roz, minben vesztél el ismét?

Hajni, Annának jobbulást!

pillle

most van egy kis időm kicsit bele olvastam az elmúlt pár napba :)

Kazi
Nekted első sorban a Kis Tündér lánykádnak millió puszi a szülinapja alkalmából :) Nem válaszoltam multkor .... a Tescoban voltam mikor felétek jártam kb 2 éve néztünk ott egy telket és bekanyarodtam árulják e még vagy mi lett a sorsa.... Én szivessebben vettem volna ott telket vagy házat mint kint a petőfiváros mögött...

nana
ez az Én rémálmom is hogy egyszer nem tudok ott lenni egy ilyen rendezvényen a böliban volt egyszer egy kisfiú akinek nem jött el az anyukája mert rosszul értete a kezdés időpontját és 1 órával később jött :( szegényke úgy sirt :( anya is meg kicsi fiú is ... aranyos vagy hogy örülsz nekem :)

dora
uh képek fantasztikusak :) katica meg egy kis tündér :)

lina
nagyon ügyi Lili, hogy így elvan :) Nemis tudtam, hogy van magánovi Lajosmizsén ...

Seriff
jártok futni cukkerel ? Láttam a fotókat az udvarotokról nem semmi volt ez a vihar.... Nálunk nincs már Niki 1 hónapja oviban ...Itthon meg elfelejtették az anyáknapját :( csak este mikor szoltam hogy nem csak a mamikat kellene megköszönteni hanem talán engem is akkor kaptam puszit meg egy pár kedves ígéret ... többek között azt hogy nem vitáznak, nem veszekednek, rendet raknak maguk után .... de valahogy azóta sem sikerült teljesíteni :lol: :roll:

nyhk
most olvastam hoyg leestél a lépcsőn annyira sajnálom :( remélem azóta minden ok ........

timcike
nagyon csini a pocid vizsgádhoz szorííííítok sajnálom hogy elsőre nem jött össze :)

Lili
várjuk a Ti uh.-os fototokat :) olyan izgi ez az egész :) remélem azóta is jó kedved van :)

pille
sajnálom az autót :( Én most vétkeztem nem szoktam gyorsan menni soha nagyon figylek főleg ha gyerekek velem vannak mindig mindenki bekapcsolva...........de most gyorshajtáson kaptak ... este mentem ki a Tesco.-ba olyan 10 körül egyedül és lemeszeltek ... nem is modom menniyvel .... :roll:
azóta a kocsi is tabu ... :roll:

bea
Kinga lesz a picur neve ? Vagy csak Liliácska hívja úgy?

donoé
még nem jutottam el a metroba.... de szerintem hamarossan kimegyek mostmár bár ahoyg gondolom nem sok aszalni való gyümi lesz idén ezutána vihar után előtte 1 héttel meg olyan fagy volt hoyg anyósoméknak szintte az összes krumpliát gyümiét elvitte .... bizti nagyon drága lesz idén minden gyümi..

Mennem is kell az ülésért még nem jöttek de ha 4 ig jönnek akkor megyünk mi is az alborétumba

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, nagyon jok a kepek! :D
Az anyak napiak igazan szepek, ezek meg irto edesek! :D Es latszik am, hogy Boti "motorozik", szinte hallom is! :wink: :lol:
Ovistars kisfiu :( , nem tudom nekem is az volt az elso gondolatom, hogy milyen anya aki nem megy el az anyak napjara. Barmi is lehet az oka, ilyen helyzetbe hozni egy gyereket... :roll:

Timci, nem is olyan pici pocak! Remelem holnap menni fog a vizsga! :wink:

Seriff, tenyleg jo barna Hanna, milyen lesz nyaron? :wink:
Sygnumek hogy vannak? Kicsi Leo?

Kazi, Tejó nemerol meg nem esett szo, szeritem is inkabb a koldokzsinor lehet az. Es mindenki azzal jon, hogy fiu... :roll: megerzes, sosat eszem stb. :wink:

Sbea, edes lehet Lilla a pocipuszival. :D Szoval Kinga lesz?
Ezek szerint Tanko a sima uh alkalmaval is atkapcsol idonkent 4d-re? Nem tudtam eldonteni, hogy most tudja-e, hogy en hagyomanyosra jottem vagy sem... a vegen meg is kerdeztem, olyan ciki volt. :oops: De nem szolt semmit, ezt viszont nem szeretem benne, kettot sem szol. :?

Tenyleg Lili, ti mar kerestetek nevet?
Nalunk Agnes es Andras van teriteken. Masodik nev is lesz, kevesbe hagyomanyos (talan Ené, Zalán).

Fel kene ebreszteni a lanyt, ket oraja alszik, igy ejszaka nem lesz alvas... :shock:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi a dícséreteket, levegőzünk eleget :) !

Szerintem is csupa víz még minden, mi meg pakolunk,mert holnap elutazunk 3 napra barátokkal, Bükkszékre. Hanna nem akar aludni-mostmár nem is erőltetem, legalább este gyorsan kidől-és a pelusát is levette, bugyiban van :shock: :) .

Cukker, sajna nem tudok holnap 10kor a turinál lenni, kb akkor indulunk majd . Azt mondják, h péntekenként sorban kell állni a bejutáshoz...Hétfőn voltam,megint szegényebb lettem 3ezer ft-tal, Hanna meg újabb 4 ruhával gazdagabb :wink: :D .

Nana, visszavivős dolgot én sem tudtam... Aranyosak ahogy sofőrré válnak a fiúk! Hanna is szokott vmit csinálni (nem értjük mit mond :oops: ) a sebességváltóval. Tengerpart :D ,majd 2 hónap múlva. Ti mentek vhová nyaralni?

Bea, de ksi drága lehet Kinga ahogy mosolygott(van érzéke a technikához), és Lilla is, ahogy simizi a pocakod,meg puszulgatja!

Pille, biztosan szép volt az ünnep az oviban, gondolom, Anyukád is meghatódott :) , nem tudtam , h van ilyen, Anyukák is verselnek.

Orsinak, Annának jobbulást!

Kép
seriff

Azt hiszem,nem bírok Vele tovább, kimegyünk az Arborétumba...
Jön még vki?

Kép
seriff

Adrienn???

Kép
Kép
Kép
thymi

Cukker milyen suli?Ne haragudj,biztos írtad,csak mostanában nem sok időm volt olvasni. :( :oops:

Nana tök jó ez a kép is a srácokról!A pocim már növöget.Kinga pedig állandóan rúgkapál! :D

Timciketényleg formás pocid van.

Pille igen én is gondoltam erre,hogy nem lesz ez ám mindíg így.Lilla amúgy is harcias kis csajszi,ha Kinga nem lesz elég talpraesett lehet kap egyszer-kétszer. :?

Roz igen Kinga lesz.Ezt már rég eldöntöttük.A második neve pedig Dóra.De a Kingát használnánk.

Dóra hát igen,nem egy bőbeszédű valaki,de ahogy egyre többet jártam hozzá,egyre többet beszélgettünk.Nálam is átszokott kapcsolni a 4D-re,de most előre szóltunk,hogy szeretnénk képet,így már eleve azzal nézett.
A Zalán a Marcell mellett nálunk is esélyes volt,kisfiú esetén.

Ser de jó nektek!Érezzétek jól magatokat!!Remélem nem fog esni az eső.

KépKép
KépKép
sbea

Thymi,
ni-ni, egy újabb vonalzó :D Ezek szerint eldöntöttétek?

Seriff,
igen, majd mennünk kell még augusztus végén kontollra, hogy megbeszéljük a tejterhelést. Csak azt nem értem, miért kell augusztusban megbeszélni egy decemberi tejterhelést, de ők biztosan tudják...
Voltatok végül arborétumban?

Dóra,
András? csak azon gondolkodtam, hogy szinte egyben lesz a szülinapja a névnapjával... bár az egyik ismerősöm kisfia december 24-én született, és Ádámnak hívják, ennél jobban már úgysem lehetne összehozni :D

Roz,
bölcsi nincs, csak ebbe a magánoviba lehet iratni a bölcsis korú gyerekeket. Hétfőn is megyünk.
Aztán ha nem sikerül szerda délutánra találni valakit, aki vigyáz a lányomra, lehet, hogy otthagyom két órahosszára.
Anyósom vigyázott volna rá, de most kitalálta, hogy neki este 5-kor programja van, szóval elviszi magával Lilit Martfűre, ottalszik, aztán majd csütörtökön visszahozza. Ja, és amíg ő bizottsági ülésen van, majd ráhagyja a nagypapára. Én meg közöltem, hogy nem. Úgyhogy most szerintem nem vagyok nagyon jó nála. De mindegy. Nagyon rosszul vezet, több balesete volt már, legutóbb elaludt a kocsiban, én nem engedem vele Lilit, ráadásul a 44-esen.

Cukker,
mikor mész szerdán Pestre? Olyan egy-fél 2 körül én is megyek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, nem is mondtam-ne haragudj- nagyon klasszak a szülinapi képeitek! Annyira jól állt az a kis pánt Larinak! Miri meg nagyon szépséges volt azokon az utolsó képeken, a kis szoknyában!

Cukker, jót futottál?

Lina, voltunk, Kaziékkal találkoztunk, és Cukker beugrott pár percre.

Bea, hidd el Kinga talpraesett lesz, tudja Ő már jól most, h ha érvényesülni akar.... :wink:

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?