Sziasztok!
Lili már egyre jobban van, már egyáltalán nem dagadt a szája, csak sebes. És nem bír enni. Vagyis ha éhes eszik, csak végig ordít.
Lara!
Lili nem mond túl sok szót, bár az utóbbi egy hétben egyre többet. Ezeket mondja: dejó, anya, apa, gyegye (=gyere), nembummbumm (=nem tudom, ez már fejlõdés, mert eddig ugye mambo volt), ma (=alma), nembaj, bumm, hamm, pápá, hoppá, bab, baba. Most ennyi jut eszembe. Ja, meg állathangokat, pl. vauvau, gágá, háp.
Évi!
Jó, hogy gyógyulgat a sebed. Én is ettõl félek (többek között), hogy Lili hogy fogja bírni, ha bent leszek a kórházban. De a Te Lilid biztos megnyukszik majd. És Annához hogy viszonyul?
Ágci!
Nem hiszem, hogy nem tanítottad be.
Zsófi!
Mit álmodtál?
Gabómamó!
Nem semmi, hogy mennyit alszik Jázmin. Látszik, hogy jó hatással van rá Simi. A végén még enni is fog.
Gyertek pénteken!
Meso!
A programozó matematikus 6 félév, levelezõ és nem kell felvételizni. Vagyis elbeszélgetés van. Én arra jelentkezek.
Voltunk ma az egyik barátnõmnél, akinek kicsi babája volt, és nagyon sírt a baba. Lili is elkezdett vele együtt sírni, és teljesen odabújt hozzám. Pedig mondtam neki, hogy szokja, mert nálunk is ez lesz.
Holnap este megint megyek dokihoz. Ha lesz uh, remélem, kiderül végre, hogy mit rejteget a lába között (a köldökzsinóron kívül).
Ildianyu