Új privát üzeneted érkezett!

Sziasz!

Hááát kicsit későn értem ide a gép elé, de azért itt vagyok.

Domo! Átérzem, amit írtál. Nekem akkor jelentette be az öcsém, hogy babájuk lesz, amikor már biztos voltam benne, hogy a mi inszemünk nem sikerült. K... nehéz örülni. De idővel megszokod, nem is kell sokat várnod, és már beszélgetni fogsz a hugid pocakjával és fűt-fát beígérsz a kis unokatesódnak. Én is ezt teszem egy csomószor. Átszoktam a sógornőmet hátulról ölelni, és a pocakját szoktam úgy simizni, meg fel szoktam a kishugimat ezzel ébreszteni. Elég érdekesen mutathatunk ebben a pózban, de kit érdekel, ő örül, hogy már nem fáj, én meg örülök, ha érzem Zsóka mocorgását... Nem csináltunk végig, csak 4 inszemet, mert közben voltunk Pesten a Szabolcs utcaiban, és elég sz@r lett a spermaeredmény. Most Pécsen is több doki megnézte a papírt és mind egyöntetűen a lombikra szavazott.

Reni! Most vásárolj, amíg magadnak teheted. Ha picurka lesz a pocódban, már csak neki fogsz. Addig meg élvezd ki!!!

Ilona! Rá voltam készülve az októberre. Talán a szeptemberrel még kibékültem volna, de az októbert nem fogom egy helyen kivárni. Én már csak ilyen hülye vagyok. Még ma éjjel összeszedem az ország összes lombikos intézetét és a jövő héten olyan telefonszámlát csinálok, hogy ihaj. Szerencsére anyósommal nagyon jó a kapcsolatom és azt mondta, keressek, bárhol is találunk egy korábbi időpontot, támogatni fog minket. Amire persze nagy szükségünk is lesz.
De ha kell, akár Debrecenig megyünk! Jó lesz Reni?!

Sapé! Tényleg izgis időszak jön. Ha várogatnék, akkor kevésbé, de tényleg most aztán minden követ meg fogok mozgatni... Ha előveszem az ujjaimat, az októberre csak egyet többet használok, mint a szeptemberre, de ha kimondom, hogy az még fél év, az durva. Addig nem várhatok. Ha meg mégis addig kellene, hát legalább megpróbáltam valamit .

Pandácska! Remélem, jelentkezel holnap tüszőles után! nagyon kíváncsi vagyok!

Kicsibééééééé!!!! Hooool vagy? ha tesztelsz, légy szíves, te is jelentkezz be! Már tiszta görcsben van a a kezem lábam, gyomrom. Annyira szorítok. Sőt lehet hogy a vállam is azért fáj,nem a kitekeréstől amiben a tükrözés alatt volt része.

A mai programom pedig kutyafül műtét volt. Végigasszisztáltam. Valami megsértette apósom vadásztacsijának a fülét, amitől felgyűlt, és műteni kellett. Hogy a porc és bőr, meg a köztes szövetek visszatapadjanak egymáshoz, 22, mondom huszonkettő öltés került a kis szaros fülébe.

Na eldugulok mára, késő van már..
Jó éjt picikéim, puszika mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
zel

sziasztok csajok....én nem hiszem el ....na persze rosszalkodtam ma reggel...szerintetek? párom szerint (is)látszik a 2. csík...
Kép
kicsiboris

elárulta a kedvesem, hogy az előző hónapban a teszt amire azt hittem +, azt ő nem látta úgy mint én, csak nem akart elkeseríteni...de a mostanira ő mondta ki, hogy látszik :lol: :lol: :lol: nem si tudom....hétfőn azért még egy próbát csinálok, mert olyan nehéz elhinni.......................................................................................................................................................................................................................................................ki sem merem mondani, hogy t...es lennék :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
kicsiboris

Boris!!!!!!!
:lol: :lol:
Én is látom a második csíkot! Izgi!! Várom a holnap reggeli tesztet is!!!! :lol:
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! :lol:
katata

Boris,
Juhééééééééé látom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltam ma uh-on van sok szép tüszőm kedden lesz a leszívás és csütörtökön vagy pénteken pedig a beületés :lol: :lol: jól reagáltam a szurikra pedig eddig nem ezt volt rám a jellemző :lol: :lol:
Vendég

kicsiboris!
Mintha az én tesztemet látnám! Az is ilyen volt! Jujj de jó!!! Csinálj még egyet, ha tudsz! Irány a dm, vagy gyógyszertár, aztán szólj, hogy mi van! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Kicsiboris ez szupi én is látom a 2. csikot.
Holnap és holnapután reggel is csinálj egy tesztet még.
Drukkolok neked!!
bgyöngyi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam, de igazából nem volt miről. Mikor volt időm olvasgattalak benneteket.
Először is Kicsibé ez tényleg két csík!!!! Gratula nektek!!
Pandácska: milyen hamar eljött ez is. Örülök neki, hogy most jól viselkedett a szervezeted az injekciós kezeléssel szemben. Te is célegyenesben vagy.
Zel: szerintem is próbálj meg mindent a korábbi időpont kedvéért. Ha másért nem, hogy megnyugodj és lekösd magad egy kicsit. Reni mondta, hogy Debrecenben nagyon jók a dokik és van korábbi időpont is. Tehát:hajrá!
Én most estem túl pénteken az inszemináción. Csak egy tüszőm volt, de az 24mm nagyságú. Szerda este adtam be a tüszőrepit, péntek délelőtt csinálták az inszemet. 18.-án megyünk vissza vérvételre. Sajnos az intézményvezető azt mondta, hogy nem biztos, hogy mehetünk lombikra, mert azt inkább azoknak szokták engedni, akik bizonyítottan nem tudnak inszemmel teherbe esni. Nálunk ugye ez a picik miatt ki van lőve, hiába haltak meg, de bizonyították, hogy nekünk így is össze tud jönni. Tehát most görcsölhetünk, hogy meg engedik e a továbbjutást vagy sem.
A mostani hétvégét ágyban töltjük. Minden együttlét után gyertyába megyek fel. Ez tiszta kacagtató. Az ember jó, ha a saját nyomorúságán tud necvetni. Mindegy, csak legyen meg az eredménye.
Sok puszi nektek!
kabócabobár

BOris!
Tényleg ott van a második csík!Juj, de jó!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ejnye-bejnye, hogy nem bírtad ki holnapig, de az eredmény magáért beszél.Azért holnap reggel én megismételném, hogy erősödik e a csík!
sapé

Kabóca,
Egy tüsző is elég a babához :wink: mennek a babaragacsok+++
Vendég

kabóca:
egy tüsző, de az aztán szép nagy tüsző!! Szupi!
Ezt pedig egy új dolog már megint, hogy nem mindenki mehet lombikra? Nekem is volt vetélésem, és ennek ellenéremár lombikra akartak küldeni, hiába tudtam teherbe esni inszeminációval. Nem értem én ezt...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kicsibé! én is látom!!!!!! Jaj itt bőgök. Tesztelj holnap is! hadd örüljek! Szerintem te terhes vagy!!!!!! Majd én kimondom, mostanában úgyis bejött minden, amit mondtam! csak nézd vissza!!!!!

Kabóca! Már bíztatni sem kell. Hét intézet telefonszáma van már meg. A hétfőm a telefonálgatás jegyében fog telni. Már az sem érdekelne, ha Debrecenig kéne menni. Igaz, az ország másik vége ( Somogy megyéből vagyok) , de a világ végére is elmennénk...
Istenem, ha nálunk is mesélne a fal.. Nézte a talpamat gyertya közben.. Nevessünk rajta. Vagy legalább próbáljuk meg.

Panda! De jó! Mindjárt babás leszel te is!

Pusszantás!!

Kép
Kép
Kép
zel

Sehol senki?
Kép
Vendég

Na mik a hírek a Borsika????? Újabb teszt???? :?: :?:

Pandácska,
ez szuper!!! :lol: Hány tüsző volt? Nagyon izgulok és szorítok értetek!!!

Kabóca,
ügyik vagyok, tuti meglesz az eredménye!!!! Szorítok!

Sapé,
te meddig bírod tezst nélkül??? :lol:

Képzeljétek!!!!! Ugye péntek óta nyomom a stimus injekciót is, tegnap este volt a 2-dik és ma reggelre nincs az a görcsös fejfájásom!!!!
:lol: Kicsit fáj ugyan, de ez semmi az elmúlt két héthez képest. Úgy örülök!!! :lol: A párom is !!! :lol:

Szép napot LÁnyok!
Puszi!
katata

Kata,
Pontos számot nem tudok de 10 felett vannak :D Mikor mész uh-ra?
Vendég

először is mindnyájatoknak nagyon-nagyon köszönök mindent (na ez nem búcsúzás), és ha most sikerül a baba akkor iszonyúan itt leszek a topikban veletek, mindenkit nagyon szeretek...mindenkinek szurkolok !!!!!!!!
boldog vagyok...persze még félek...
itt a ma reggeli teszt, elrohantam a tesco-ba...vettem két tesztet..
Kép

sapéééééééééééééééééééééééééé hol késel már, annyira izgulok érted

kabócabogár, mindent bele :D :D :D :D :D szorítk nektek nagyon!!!!

Kép
kicsiboris

Panda,
tyú, ez szuper, de jó! Remélem nekem is sok lesz majd,mert eddig jól reagáltam a tablettás stimukra is. Hátha akkor most is jó lesz. Én majd csak szerdán megyek vérvételre reggel és utána délután tudom meg,mikor lesz az uh.
katata

kata, de jó, hoyg elmúlt az a fránya fejfájás, nagyon rossz lehetett neked...na csak így tovább :lol: :lol:

pandi, húúúú pörögsz ám! nagyon nagy kitartást!!!puszi

zelem, nagyon édi vagy, na most akkor tucatszám fogynak a pzs-k :lol: :lol: :lol: és nagyon sokat segítesz nekem mindig, gondolok én is rád, hogy gyorsan-símán menjen minden :lol:

sapéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Kép
kicsiboris

Boris!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez szuper pozitív teszt!!!!!! Jajj de örülök!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne félj, most mér örülj te is!!!!! :wink:
Gratulálok!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
katata

Végre egy pozitív teszt!!! Csajok!!!! Úgy feldobódtam tőle!!!! Tuti,hogy nekünk is lesz!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
katata

Boris,
Ez aztán erős pozitív :wink: :lol: hány tüsződ indult a versenyben? Mikor kell menned uh-ra?
Vendég

BORIS!

NAGYON ,DE NAGYON GRATÚLÁLOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!
VÉGRE EGY VOLT ENDOSNAK SIKERÜLT!
KÍVÁNOM NEKED,HOGY BOLDOG KISMAMA LEGYÉL,ÉS EGY CSODASZÉP KISBABÁD LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
m. reni

Hó ezért már át kellett jönnöm picinyt! :)

Gratulálok KIcsiBORIS!!! ÉLjen éljen!!

:)
Vendég

BORCSAAAA! GRATULÁLOK!!! Ez nagyon szuper teszt!!!!!!!!!!!!!!!
Sok sok irigy puszi repül éppen feléd!!!!! Hanyadik napon vagy???
És még én idegesítettelek mindeféle hülyeséggel...!!!
Bocsi!
babszi

Kicsiboris! Nagyon halkan GRATULÁLOK nektek!!!
Vigyázz magatokra!!
Sapé nálad mi újság?
bgyöngyi

Sziasztok!

Boris: mégegyszer gratula nektek!! Köszi a bíztatást.
Remélem tényleg meg lesz az eredménye ennek a gyertyázásnak, mert kicsit fárasztó szeretkezés után még gyertyába lendülni. Kicsit csalni szoktam, és a falhoz támaszkodok. Így legalább nem kell tartani magam. Úgy szeretnék én is egy pozitív tesztet. De nem irigy vagyok, csak mindannyiónknak azt kívánom, hogy legyen nekünk is olyan, mint Borisnak.
Pandácska: ez már mennyiség. Mit akarok én az egy kis tüszőmmel?
Katata: örülök neki én is, hogy már kevésbé fáj a fejed. Csak így tovább!

Puszi mindenkinek!
kabócabobár

Kicsiboris!
Nagyon-nagyon gratulálok neked!
Mindig olyan jó látni, hogy az inszem is sikerülhet!
Vigyázz magatokra, és ha jelentkezel, légyszi írd le a tüneteket! Most más volt, mint az eddigiek? Csak olyan kiváncsi vagyok :oops:

Kép
domo

babszi. köszönöm.
nagyon -nagyon sokat segítettél nekem. és ez nagyon klassz dolog. mégegyszer: nagyon hálás vagyok! és neked is ilyen tesztet kívánok, puszi, kitartást!!!Kép

gyöngyike, domo, kata (remélem nem hagytam ki senkit...)! még nagyon félek, hogy közbeszól valami...de azért iszonyú erőt adtok és nagyon meghatódtam, mutattam az én kedvesemnek milyen csodás ez a topik, mennyi szuper csaj van itt, milyen sok lelki segítséget nyújtotok!!! ő is elérzékenyült...puszi nektek!!! de azért nem iszunk a medve bőrére előre...

legyekmami, nagyon kedves, hogy átnéztél...és ilyen ari vagy!!! neked is sok sikert, és köszi :!: :!: :!:

sapé?
kicsiboris

de kihagytam...

kabócabogár, reni jól esik, ezer-ezer-ezer puszi!!

pandi, nagyon köszönöm!!!
egy tüsző volt, 14. napon 14mm-es..., és nem is tudom mit csináljak most, mert a dokim azt mondta akkor jelentkezzek amikor már 3 napja nem jött meg, de hát ugye szerdán esedékes, tehát péntekig várjak????????????? holnap reggel mégegy tesztet csinálok asszem és akkor utána hívjam a dokimat szerinted???
ma kertészkedtem kicsit...remélem nem ártott meg...

... és ami feltűnt tünetként szerdától kb. olyan a szám íze, mintha vasat szopogatnék, ettől van ami olyan fura ízű...nem tudom, babások, éreztetek ti ilyet?????????????????

küldök mindenkinek egy szerencsét hozó mackót:o) Kép

Kép
kicsiboris

Kabóca,
Látod Borisnak is 1 tüsző volt és csodás lett az eredmény :wink:

Boris,
Akkor külön gratula ügyesek voltatok :wink: Igen szerintem hívhatod a dokidat mert ennyi pozitív teszt egyértelmű terhességet jelent! Az jó ha fémes ízt érzel a szádban ez egy tipikus terhességi tünet :wink:
Vendég

kicsiboris:
Ennél erősebb két csíkot nem tud teszt produkálni!!! Jajj de örülök!! Tudom, hogy mindenkinek ezt mondom, de pihenj sokat, és lassíts! :)
A vas íz nálam is volt, kb. a 12. hétig. Az orbit csodákra képes! :D Mikor mész orvohoz??

Lányok! Most, hogy boris megtörte ezt a rossz szériát, biztosan potyogni fognak a zebrácskák!!
Jövök is minden nap, hogy feldobjatok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

kicsiboris:
most olvastam mit írtál. Én is ilyen tájt teszteltem, mensi előtt pár nappal. Nem bírtam magammal, és elmentem uh-ra. Szerintem várj még, mert akkor nálam még nem tudtak kimutatni semmi biztosat. Teszt után egy héttel voltam újra dokinál, akkor már ki tudták mutatni. Szívhang pedig pont inszem után egy hónappal volt.
Szupi anyák napi ajándék neked :wink: !

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Boriska nekem volt olyan hogy elég rossz ize volt a számnak, de már nem emlékszem, hogy mikortól.
Szerintem is hivd fel a dokidat és ő majd megmondja hogy mikor menjél UH-ra.
És olyanra meg ne is gondolj hogy baj lehet.
Ha jól látom a táblázatból ez a 3. inszemed volt? A három az szerencsés, nekem is a 3. sikerült.
Kabócabogár 1 tüszőből is lehet valaki, lásd Boriskánál.
bgyöngyi

Vagy nálam :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Édes Boriskám!

Gratulálok! Nagyon örülök. Pézsé van nálam...

Puszika mindenkinek!

Jaj de fáj a szívem már egy ilyen tesztre!

Kép
Kép
Kép
zel

ó lányok. nagyon köszönöm, tényleg már biztos untok is...de higgyétek el még sokszor fogok bizakodni is meg kételkedni abban ami most alakulgat...(még nem merem kimondani)...és mindenkinek szívből kívánom, hogy sikerüljön!!!

zelem nagyon cuki vagy, de te is tudo, milyen törékeny még ez, én úgy érzem, hogy majd akkor lesz 100%, ha már a dokim is kimondja...
neked is lesz ilyen, sőőőőt még szebb teszted:o), én majd jól megvarázsollak!!!
kicsiboris

Csak varázsoljál már! Kééééérlek!

Szeretlek Kicsibé! nagyon aranyos vagy!

Kép
Kép
Kép
zel

húúúúha, micsoda jó hírek.
pandácska nagyon izgulok érted, vigyázz nagyon magadra!

kicsiborcsám, hát ez aztán nagyszerű, ugye mi okosak kicsi a tüsző, meg tüszőérlelő, repesztő helyett. Így kell ezt csinálni, mit számít a 20-as tüsző és a sok okosság, ügyesek vagytok :D :D :D Most már tényleg elindulhatsz babakocsit keresni, na persze ha már tudod hány babóca van a pocakodban :wink:

sapé drága mi újság?

kabóca, ne aggódj csak köved boriskát! Mindig kiderül valami disznóság, nincs olyan hét hogy ne írnátok valamit amitől az ember gyomra felfordul, maximalizált lombikszám a kórházban, nem indokolt lombik, teljesen el vagyok képedve. Nem ismerem a dokidat, de lehet ilyenkor veszi elő az ember a borítékot. Nem akarok ünneprontó lenni, de a fene egye meg ezt a helyzetet :x

katata, na hurrá végre az a fránya fejfájás elkerül, lassan te is punkció előtt állsz, ha jól emékszem.+++

hanna? lola?

jucmuc, hogyis van ez , megvolt a transzfer?
bbilona

zelem, folyamatosan varázsolok :lol: :lol: :lol: nem ma beszéled meg a dolgokat a lombikkal kapcs.ban??? írj, mi volt????
képzeld tökre örült a dokim...azt mondta pénteken az uh-n már talán lehet valamit látni:o))

sapé....hát jól itt hagysz minket a kétségeink között.....................................................................mi van mááááááááááááááán :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ilona, köszi, hát azért majd pénteken derül ki, hogy tényleg..... :lol: :lol: :lol: :lol:

többiek???????????????

Kép
kicsiboris

mágnes, köszi, nagyon jól esik, hogy így örülsz :lol: :lol: :lol: :lol:
és megkérdezhetlek, hogy a hányingeres időszak mikor jelentkezik???
a doki péntekre hív uh-ra, ilyenkor (persze ha tényleg igaz ez az egész...) mit látnak??
kicsiboris

Ilona,
Köszi igyekszem most már csak 1 nap :oops: :lol: :shock:
Vendég

húúúú pandi, izgi, na tartsál ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is veled vagyok!!
kicsiboris

Boris,
:D az lesz megfertőzhetnél minket ezzel a kismamasággal :wink:
Vendég

lányok mit szóltok, ehhez a Danubiusos játékhoz?

panda szorítok, biztosan nagyon izgulsz, egy kicsit én is pedig nem is rólam van szó. Remélem azért van mert így te talán kevésbé!

Valaki kérdezte, kérnek-e a Szabocs utcában házasságlevelet v. ilyesmit, de én nem emlékszem, viszont sokaktól hallottam, hogy el kellett meni ide-oda papírt szerezni, hogy élettársi kapcsolatban élnek. Szóval nem tudok segíteni, az én memóriám ngagyon szelektív :?
bbilona

Ilona,
Hú hát én is nagyon izgulok. Tegnapig teljesen nyugodt voltam ma meg már hányingerrel ébredtem az izgalom miatt. Nem hiszem hogy alszom ma éjjel majd csak a műtőben maximum :wink: aranyos vagy :D
Vendég

kicsiboriskám, vissza-vissza megyek a tesztedhez, olyan jó látni, mint a mesében :D Biztosan most a föld felett lebegsz néhány centivel :D :D Jaj nagyon klassz, remélem fertőző!
bbilona

kicsiboris:
hát hányingerem nekem nem volt...:) Azaz egyszer kétszer a rántottától, az kb. a 7. hét környékén.
Te most olyan 4-5 hetes lehetsz, akkor petezsákot már tuti látni fognak, és egy kis borsót, ami a babád (vagy babáid :) ). De nem kizárt, hogy már a szívecskéjét (üket) látni fogod. A 6-7. héttől már 100%, hogy van szívhang, az lesz igazán csodálatos, én akkor ott bőgtem! :)
Közel lesz a szülésed Pannám születéséhez! :)

pandácska:
Elhiszem, hogy izgulsz, már nem kell sokat várnod a kis Pandákra :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Na végre, hogy írni tudok!Már reggeltől próbálok írni sikertelenül.
Sajnos nekünk nem sikerült, negatív lett a reggeli tesztem. Holnap még csinálok a bizti kedvéért még egyet, de szerintem az eredmény változatlan lesz. A párommal megbeszéltük ha ez negatív lesz a május hónapot kihagyjuk, juniusba folytatjuk. Lassan a munkahelyemen is jelentkeznem kell, hiszen 1 hónap múlva Ágota betölti a 3 évet, és valószínű, hogy szeptembertől megyek vissza dolgozni, ha csak................

Boris!
Sajnálom, de a közös utunknak vége, nekem most nem jött össze.Örülök, hogy neked végre sikerült!Remélem most te a zebrás széria első hírnöke vagy, és mi is tudunk követni!Nagyon vigyázz magatokra!Pénteken gondolok rád!Írj, hogy mizújs!
sapé

sapé, óóóóóhhhhhhhh......ez rossz hír.
na majd akkor a június lesz a ti sikeres hónapotok, tuti!
biztos kihagytok egyet? tarts ki sapé, lehet, hogy pont a következő lenne a sikeres!!!!

ilona, nagyon édillibédilli vagy, képzeld én is állandóan előveszem a táskámból nagy titokban a tesztet és nézegetem....és magamban kérdezem, hogy ez igaz lenne?????????? meg, hogy nem is hiszem el még.......................és néha meg röpülök, szívem szerint szétkürtölném, de hát még várnom kell ezzel...
neked is lesz hamarosan, és akkor te is titokban nézegetheted:o)))

mágnes, akkor most jobban várom az uh-t!!köszi!! :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Pandácska,
húúú,ez kezd nagyon izgis lenni!!! Holnap nagyon fogok szorítani neked!!!

Sapé,
a fenébe!! :?
Miért hagytok ki egy hónapot? :?:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?