SZIASZTOK!!!
Hali
Nestyék, láttam a privit, azért nem válaszoltam, mert meg akarom kérdezni h kiadhatom e a számot, nagyon nagyon tele van a hölgy akihez járunk!!!!!!!!!!!!!!! mi is úgy fértünk be anno hogy épp lemondta valaki......... szóval sajnos nagyon le van terhelve, ezért szeretném megkérdezni tőle .. OKÉS????
hétfőn megyünk, délután jelentkezem!!!
HATALMAS GRATULA AZ IKREKHEZ, MINDEN TISZTELETEM!!!
elég kemény meló lehet, én mindig elképedek ha ikresekkel találkozom, nemtom miért hat rám ennyire így, de ez van
amúgy itt laktok akkor Fóton?? merrefelé??
Katim, remélem jobban vagytok, mert mi még nem
azaz Lizu már kicsit jobban van, de én elég sz@rul - asszem arcüreggyuszi, mert lüktet mindenem a nyakam fölött.
amúgy tegnap néztem hogy rosszul is írtam, mert nem is hauer hanem hayer cuki, és igen az ott az új házaknál a félköríven ami van. ismered?? rossz hely???
én még sosem voltam ott, de nem sok mindent ismerek itt Fóton még
játszótér meg ott van, ahogy megyünk a főúton (kisalagi) és van új óvoda, meg asszem ott a nagy focipálya előtt (vagy után?) nem sokkal.
na ezt jól megmondtam
én is autóból látom csak, arrafelé megyünk át mindig Dunakeszire!
És teljesen egyetértek Nestyvel, hogy a sz@rért hagyják a nagyoka ott rombolni?????????????
így sajnos télleg nem sokáig lesz játszótér, gondolom megjavítani meg úgysem fogják 1 évig ha valami elromlik....
múltkor is 5 nagy kamasz hancúrozott a hintán
én totál felhúztam magam ezen!
Beus nagyon helyesek a gyerkőcök!
láttuk a pólót ám!
nézd csak, nekünk ilyen volt (mert már kinőtte Lizi)
jesszus!!!!!!!!!!!!! most nézem a képet! milyen pici volt!!
most meg!
múltkor épp aludt a babakocsiban és megkérdezték hogy 1 éves e?
na egy nem túl régi kép is, így szoktunk hintázni!!!