Helló Csajok!
Minden hónapfordulós babának nagyon boldog hónapfordulót!
Dalmacska!
Nagyon tündéri kislány Flórácska, Jázmin pedig igazi kis hölgy!
Mazsuzs!
Igazi vagány kis pasi Nándi baba!
A fejecske emelgetéssel kapcsolatban én is csak azt tudom mondani amit Szami, nálunk Zsófival volt gond és én is nagyon izgultam amikor elmúlt 2 hónapos, hogy nem emeli, mi lesz amikor 3 hónapos kontrollra megyünk a PIC-re, de aztán egyszercsak egyik napról a másikra elkezdte tartani a fejecskéjét. S mire elmentünk a kontrollra nagyon ügyesen tartotta. Szerintem nem kell siettetni, biztos vagyok benne, hogy Nándi is egyik pillanatról a másikra egyszercsak tartani fogja a fejét!
Ha jól emlékszem Te kérdezted a kúpot. Az a neve, hogy Glicerines végbélkúp a férjem úgy kérte a gyógyszertárban, hogy 3,5 hónapos babának kell, és ezt adták recept nélkül. Arra már nem emlékszem, hogy mi a kórházban milyet is kaptunk.
Szami!
Hát... nem lehet most könnyű Szofinak, sem Neked, hogy egyfolytában nőnek a kis fogacskái. Tényleg nagyon korán nőnek a kiscsajszinak a fogai, a sógornőm és a barátnőm lánya mindketten elmúltak 8 hónaposak, és még egyetlen foguk sincs!
Jucus!
Olyan izgi, hogy már Te is egyre inkább közelebb kerülsz a nagy naphoz!
Mit mondtak, milyen súllyal várható a kismanó?
Hű.. én már rég megkaptam a papírt a MÁK-tól, csak annyira nem volt időm foglalkozni vele! De most, hogy teljesen képbe hoztatok a babakötvény intézésének módjáról, jövőhéten én is elintézem.
Boki!
Köszi a tájékoztatást!
Akkor most már izgulhatunk Rielláért???
További szép estét Mindenkinek!