Új privát üzeneted érkezett!

Denni,Kriszti szerintem nyugodtan tesztelhettek.Nekem menzi előtt 4 nappal már kimutatta.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Látom már nincs itt senki, de azért én bejelentkezem. Nagy nehezen letudtuk a vásárlást, persze az utolsó boltba kaptuk meg amit akartunk. Ja, és ráadásul a párom itthon közkölte velem,hogy szerinte nem jót vettem. Mondtam, hogy akkor majd úgy szereli fel,hogy jó legyen.
Most mentek el a barátaink, de nem tudunk egy normális találkát összehozni velük se, így muszály néha ilyen későn cseverészni. Igaz fáradt is vagyok, meg még holnapra sem pakoltam össze, de majd korábban megpróbálok felkelni. (még hajat is mosok majd)

Szóval jó éjszakát mindenkinek, holnap is csak ilyenkkor leszek, nem tudom mikor érünk haza.
Szép, esőmentes hétvégét!!

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt Mindenkinek!!

Tegnap voltunk fürdeni, ez tőlünk 10-15 km-re lévő Ballószög nevű helyen van, élményfürdő. Ugyan sajnos pici gyerekmedence nincs, de a nagyban is jól elvan Peti, ugál be a széléről..... :roll: csak legyen aki elkapja. És a víz hőmérséklete pont jó, 31-32 fok körül van.
De nagyon szépen kifingott estére, fél 9 kor beájult, mi meg apával...... :lol: :oops:

Megyek ránézek a hétalvóra :D
Vendég

Kislibus! A gumis ötlet nagyon jó, jót mosolyogtam rajta...sőt nagyon vizulási típusként erősen el is képzeltem, amint akció előtt lyukasztgatsz :lol:
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk esik az eső.
A család úgy döntött,hogy esőben is elmegyünk Szlovákiába.

ANCSA!
Örülök,hogy jól vagy és otthon vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Bejelöltelek az iwiwen!!!!!!!

KISLIBUS!
Már többször jelöltelek olyan néven,de nics találat.
Jelölj te!!!!
Nagyon örülök,hogy rendbe jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nyugodtan próbálkozhattok,lelkileg helyre jöttél már!!!
Lehet,hogy idő kell neki,hogy újra teherbe essél!!!!
Fiatal vagy a szervezeted hamar rendejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Kriszti: érezzétek jól magatokat,remélem nem kap el titeket eső!!!

Kislibus: csatlakozom Kacikához,én is vizuális vagyok....ami a lyukasztást illeti :lol: Lehet,nem is rossz ötlet.Szabadalmaztatni kellene.

Nemen: Anna szerintem is csajszis....nagyon édes kislány! :lol:

Ancsa: örülök,hogy minden rendben,és már otthon vagy.Pihenj sokat!! :lol:

Kacika: biztos jó lehetett a fürcsi.Nem csodálom,hogy Peti beűjult.Ti meg....jól tettétek :oops: :lol:

Zsu: nektek is esőmentes napot mára,este várunk!

Denni: várjuk a +++ tesztet!Hajrá!

Nekem ma van egy kutya gyerekem.5 hónapos törpe snaci.A szomszéd barátosném egész nap dolgozik,és ha egyedül van a kutyi,akkor sír egész nap.Ma mi vigyázunk rá,megkímélve a többi lakót a házban :roll: :lol: :lol:

bocsi,ha hosszú voltam.

Zsu:
vedresandi

Sziasztok!
A kirándulóknak szép napot kívánok, itt Debrecenben már kisütött a nap reggel úgy beöltöztünk, hogy izzadva értünk haza Annával :D Tegnap du 1/4 5-től aludt reggel 6-ig:))aztán vásároztunk, vettünk szandit meg mézeskalácsot és lufit természetesen :D még du Anyák napjára kellene valami.

Én már nem bírok holnapig várni, de remélem akkor tényleg teszteltek!! Már a saját tesztelésemet is úgy várom!! :D
Szerintetek a beágyazódástól kezdődnek a tünetek? vagy a megtemékenyítéstől? vagy a mensi elmaradás utáni héten? (én pl Annával akkor kezdtem érezni valamit)
Deni ilyen becenéven rengetegen vannak az iwiw-en!? Ancsa téged megtaláltalák!! Örülök, hogy végeztél a kórházzal!! akkor inzulit kell végig injekciózni? különben rosszul is vagy? hányinger ilyesmi??

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Nemen:Sajnos igen,de nagyon nagy hős vagyok.A rosszullétek nagyon változóak,de a közelébe se megy az előzőnek.Csak sima hányingerek,amik néha elég durvák,de van amikor kibirható.Viszzaigazoltam az iwiw-en.Milyen kicsi a világ,nekem meg Egyeken lakik a nagymamám,szinte ott nőttünk fel.
Aug.20-án szerenénk menni a virágkarneválra.Mekkora a tömeg szerinted érdemes nagy pocival elindulni?

Kriszti:Neked is visszaigazoltam..

Kép

Kép
ancsa03

Hát úgy látom ma nem volt nagy forgalom.
Nálunk minden oké, ma van apa Pesten, de nemsokára jön haza.
Peti mamázik, de szerintem ő is hamarosan hazakerül, hiszen vacsoraidő.

Holnap anyuhoz megyünk du. anyák napja :lol:

Na, ha nincs itt senki, akkor mindenkinek további kellemes hétvégét!

Puusssz
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Itt voltunk ma.
Krasznahorkai vár és a Betléri kastély.
Vendég

Kriszti: ez nagyon szép,de látom az eső nem került el benneteket sem :? remélem azért jól éreztétek magatokat!!!!
vedresandi

Odafelé szakadt!
Krasznahorkai várnál már csak szemelt,de nem volt hideg,mikor Betlérbe értünk teljesen elált,bementünk a kastélyba,azután egy picit szemelt,majd később sütött ki a nap.
Nagyon szép volt minden,a kastély körül már nem néztünk szét,pedig az is szép több szökő kútja tava ,több hektáros kertje van amit belehet sétálni,ez egy vadász kastély voolt az Andrásyaknak ugyanúgy a Krasznahorkai vár is az övék volt.
A váérba minden ugyanúgy volt ahogy benne éltek,az ágyaktól kezdve az étkészletek ruhák stb,
akastély az csodálatos volt,ott szlovák idegen vezetőt kaptunk,de fölösleges volt ott látni való az egyszerüen mesébe illő.
Oda vissza mwgyünk pünközsdkor a park részét bejárni.
Vendég

Nagyon elfáradtam,ezért megyek feküdni.
JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó pihenést neked Kriszti!
Holnap remélem + teszttel jössz reggel!!!!! :wink:
vedresandi

Reméllem igen!!!!!!!!!!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!
NEKED IS JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most tudtam beugrani eg picit. Szörnyű erős hányingerem van ma...már nem bírom...egész nap fagyit nyammogtam, az picit segített enyhíteni. Holnap reggel teszttel kezdem a napot, bár kezdne kétségeim lenni, mivel ma délután pihenés gyanánt a párommal ht picit .... :oops: :) és halvány rózsaszín folyásom volt, de csak egy pinduri...szinte semmi.... na de akkor mitől a hányinger?!

Reggel amint tdok jelentkezek.

t.kriszti: Örlök hogy jól éreztétek magatokat! Kár hogy az idő nem volt tökéletes.

Reggel szurkolok neked is.

Ancsa: Örülök hogy jól vagy, kitartást.

Jó éjszakát!
denni

Koraterhességi tünetek

A terhességi teszt pozitivitását a HCG nevű hormon okozza, amely lényegében egy vezérlő jellegű hormon. Termelődése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstől) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt. Jelek rendszerint a fogantatás utáni 15-20 napban jelentkeznek először, tehát a gyakorlatban a soros vérzés elmaradása körüli időben. Tudniillik: a magzat ekkor került biológiai kapcsolatba az anyjával.
Az első igazi jel lehet a vérzés elmaradása, késése. Ha ilyenkor a reggeli ébredési hőmérséklet 37 fok felett van, az jó jel.
A terhesség általános tünetei klasszikusak: rosszabb közérzet, mellfeszülés, reggeli hányinger, alhasi teltségérzet (mintha bármelyik pillanatban megjöhetne...) Koraterhességben az alhasi vérbőség okozza ezt a tünetet. De ezek nem specifikusak. A terhesség jele lehet az állandó éhségérzet, de ezt terhességi jelként értelmezni nem szabad!
A terhes méh már a növekedés kezdeti stádiumában nyomja a hólyagalapot, alhasi vérbõség van, tehát való igaz, hogy a vizelési inger az egyik terhességi jel.
A tényszerű a vérzés elmaradását 1-2 héttel követően elvégzett ultrahang vizsgálat.
Lehet, hogy lakonikus, de az én véleményem szerint terhesség az, amelyet ultrahanggal ki lehet mutatni. Lényeges előnye az ultrahangnak, hogy a teszttel ellentétben a beágyazódás helye is megállapítható: egyáltalán nem mindegy, hogy a pete esetleg nem a méhen belül található... A kimutathatóság sokszor napokon múlik és általánosságban a fogamzástól (!) számítva 23-26 nap múlva biztosan eredményes. Terheskönyvet pedig igazolt magzati szívműködés birtokában (6. hét körül, tehát jó két héttel a vérzés kimaradása után) állítunk ki jó szívvel.

Ezt találtam a kérdésemre :D :D

Kép, Kép
nemen

Jó éjszakát! Babás álmokat!!
Reggelre rengeteg drukk a tesztelőknek? Ildi Te is fogsz? majd holnap kiderül :D :D ++++++++++++++++++++++
puszpusz

Kép, Kép
nemen

Szép jó reggelt!

Bár ma inkább olyan ágybanmaradós idő van.Nagyon pocsék...... :(

Hol vannak akiknek tesztelni kell :?: :?: Nekem már kilyukad az oldalam a kiváncsiságtól.....

Kép

Kép
ancsa03

JÓ REGGELT!!!!

SZIA ANCSA!
Sikerült 2 negativ tesztet csinálni,számitásom szerint 23 körül volt pé-m,mensi sehol,hasam sem fáj,a hőm tegnap 37,2 ma 37 volt.
Most jöjjön meg,vagy már legyen valami,mert idegesitő,csak azt nem értem,hogy hosszú hónapok óta ez a második leghosszabb ciklus 21 től több nem volt a múlt hónapban 30 most 28 napnál tartok.
Úgyhogy,ez van,reméllem a többiek pozitiv tasztel jönnek!!!!!!

Denni,Ildi!
DRUKKOLOK?HOGY NEKTEK SIKERÜLJÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

BOCSÁNAT A DRUKKOLOK UTÁN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZÉRT LETT ? KÉRDŐJEL, MERT NEM VÁLTOTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚGY!HOGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZT AKARTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Boldog anyák napját mindenkinek!!!

Kriszti: nekem is most állt be a ciklusom,32 napos.Lehet korai volt a teszt.Drukk hegyek Neked!!!

Denni?????teszteltél már?
vedresandi

ANDI!
KÖSZI!
LEHET KORAI VOLT!
MAJD KIDERÜL!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Ez nem igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De a negativ teszt még lehet valótlan.....kitartás.. :!: :!:

Kép

Kép
ancsa03

KÖSZI ANCSA!JÖVŐHÉTEN ÚJRA MEGPRÓBÁLOM,HA ADDIG NEM JÖN MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

LÁNYOK MI EZ A PANGÁS????????????????????????????

ILDI???????????????

DENNI??????????????

MI VAN A TESZTEKKEL????????

TÖBBIEK????MI VAN VELETEK?????????????????????????????????
HOGY VAGYTOK??????????????????

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó reggelt!!

És boldog anyáknapját minden kedves anyukának!!!!!!

Kriszti, nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszt, azért még ne add fel!!!!

Denni, Ildi, én is nagyon kíváncsi vagyok!

Lányok, én nemrég keltem fel, de úgy visszafeküdnék. Ha elvégzem a dolgom, meg is teszem.
Már voltam három boltban, de sehol nem kaptam juhtúrót.Pedig úgy megkívántam a sztrapacskát. Nem baj, ma sima túróval esszük, holnap meg addig nem jövök haza, míg nem kapok valahol.

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!
NEM ADOM FEL,ADDIG MIG MEGNEM JÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A VONALZÓMON TUDSZ ÁLLITANI?VAGY VÁRJUNK MÉG??????

Nekem is elkellene kezdeni főzni,de ilyen időben feküdnék!!!
Vendég

HA NINCS ITT SENKI MEGYEK A DOLGOMRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Hány napra állítsam?

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!

HA MEGTESZED!AKKOR 30-ra.
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszi!
Küldtem privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok Lányok!

MEGVAN A KÉT CSÍK :D , igaz az egyik halványabb, de hányingerrel kelek, fekszek..... már itt a baba a hasamban :D , szörnyen boldog vagyok, remélem így is marad minden.

Köszönöm hogy szorítottatok. A héten megyek dokihoz, bár felhívom őt hogy mikor lehet ultrahangozni.

Ha lesz képem felteszem. Remélem januárban szülök. Amúgy a nadrágom szorít már, most is ki kellett kapcsolnom a gombot.

Annyira örülök.
denni

Szia mindenkinek!

Én is marha kíváncsi vagyok már a tesztekre, Kriszti, csatlakozom az előttem szólókhoz, addig nem szabad feladni amíg meg nem jön.
Utána sem, csak akkor már a következő hónapra koncentrálni :D

Én már megfőztem, várom a fiúkat haza, és ebédelünk.

Húsleves lesz, meg hurka-kolbász. Adunk a koleszterinnek kicsit :D
Vendég

amúgy most is olyan érzésem van mintha szét akarna durranni a hasam, olyan nehezet érzek benne.

anyukám amikor állapotos maradt, már a második hó elején hasa volt, gondolom én is így leszek vele, mert nagyon lapos hasam van 48 - 49 kg vagyok. habár az iwiwen láttátok.
denni

Denni!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Ez ám az anyáknapi hír! Az a csíkocska pár nap múlva sokkal erősebb lesz, biztos vagyok benne!
(azért kicsit irigykedem) DE nagyon örülök neki!

Lányok, már két kismamink is van. Illene csatlakozni hozzájuk. Itt a példa előttünk, csak követni kell!

Zsu

Kép
bvigh

Denni:Nagyon örülök,hogy végre csatlakozott valaki hozzám.
Két három nap,és mind a két csik erősebb lessz.Ha biztosra akarsz menni,akkor még vársz két hetet az orvossal.A hatogik hét előtt nem sokat lát..........

Kép

Kép
ancsa03

Csak gyors helyzetjelentés! De előtte HATALMAS GRATULA DENNINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti! Nálad meg még van remény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én tegnap egy picit elkezdtem barnázni. Igaz, hogy a fehérneműn nem látszik, olyan kevés, és a Bencével is így indult a terhességem, de érzem, hogy holnap meg fog jönni! Ezért ma nem is teszteltem, valahogy elment tőle a kedvem! Ha valami csoda folytán mégse jönne meg, amire én 1% esélyt látok, akkor kedden vagy szerdán tesztelek majd!

További szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

ZSU!
KÜLDTEM A PRIVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DENNI!!
TISZTA SZIVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ IGY ANYÁK NAPJÁN CSODA!!!!!!!

ILDI!!!!!
NE ADD FEL!!!!!!!!!!!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem nem fáj semmim,se barna se piros,várok,de 1% esélyt látok én is benne!!!!!Mármint saját magamnak!!!!
Vendég

Denni, látod megmondtam, örülök nektek, gratulálok!!!!
Vendég

JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK!
Vendég

Kriszti!
Kész vagyok! Szólj, máskor is, ha segítsek!!

Én nem fogok ebédelni. Sajna egyedül nincs kedvem, majd vacsizunk együtt. Már kész a kaja, meg a mosás, már csak mosogatok, és utána mehet a lustaság ezerrel!!!

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!
KÖSZI SZÉPEN!!!!!!!!

Nekem még fől a leves,/babgulyás/mi 3-ba vagyunk,apa dolgozik,másodiknak gyümölcs tortát csinálok,mert a leves nagyon laktató.
Nekem mos a gép.
Eszünk,rendet teszek,és én is lustizok!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép
vedresandi

Szisztok!

Nagy-nagy gratula Deni, látod nem is kellett sokáig várnod!! nagyon örülök!! :D ez olyan optimális idő volt, talán ennyit még kibír az ember síránkozás nélkül :D :D Nagyon jó neked!!

Kriszti, hátha nincs még veszve semmi!!azért ne keseredj el!! tudom nehéz kivárni a végét!! :?

Ildi sajnálom, ha így érzed!!de hátha csak nem is mered remélni és mégis lesz valami!!

Ancsa igen elég sokan vannak a virágkarneválon, de végig állnak az emberek a utcákon, ahol haladnak a kocsik meg a táncosok, megoszlik a tömeg. Ha meg tudnátok tenni, lehet venni jegyet a Kossuth térre is (tribünre, ahol van a zsüri is és konferanszié) és a Nagyerdei sportpályára, ahová érkeznek, akkor mindent láttok és nem kell végig ácsorogni. Még az a baj, ha nem az eléjén álltok, ahonnan indulnak később szétszakadoznak sokat kell várni a következőre és nem is mindenhol táncolnak, szóval szerintem ez a két hely az ideális itt előadják a tudományukat. Ha gondolod, hogy tudok ebben segíteni, akkor szivesen teszem!

Bárcsak már én is hányingereznék! :D
puszi megyek pakolni

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!

Jók a képek az iwiwen!!!!!
Nem keseredtem el,csak idegesit egy kicsit!
Úgy látom te is közeledsz a ciklus végéhez!!!!!!!!!!
Vajon mikor követjük a kismamákat?????????????
Vendég

Hello!

Deni gratula :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:D
De szerintem ne menj még orvoshoz, az nem hiányzik, hogy össze vissza nyomkodja a hasadat! (márha vágez belső vizsgálatot) Persze az Uh-on a pöttyöt is nagy öröm látni, ezt állíthatom!!!! A baba szívverése a megtermékenyülés utáni 21. napon indul meg és az UH kb. a 35. naptól tudja kimutatni.

A többieknek kitartás, jönni fog az a baba meglássátok, csak még várni kell rá. És hamarost mindenki a másik táblázatban találja magát :)

Ancsa! Örülök, hogy végre itthon vagy és minden ok. Akkor gondolom neked most igencsak tartanod kell a diétát, meg pontosan adagolni az inzulint. A hányingert leszámítva remélem jól érzed magad.
A lényeg, hogy vm-ért elhalt a baba az 5. héten, és műszeresen kellett befejezni a terhességet, mert nem vetéltem el annak természet adta módja szerint.

Ugyhogy kismamik, nagyon vigyázzatok ám magatokra! Semmi emelés, ablakpucolás, meleg kocsiban utazás, stresszelés!!!! És lehetőleg se betegekkel, se olóanyagokkal ne kerüljetek kapcsolatba! És nem utolsó sorban gondoljatok nagyon sokat a babára, keressétek azokat a helyeket, helyzeteket, ahol boldogak vagytok, hogy ő is az legyen! És ehhez a szerelmeskedés is hozzá tart. Persze csak óvatosan
:oops:

Puszi mindenkinek, wiwen megpróbálok jelölni.
kislibus

Jó reggelt!

Ismét egy uncsi hétfő. De alig várom a hétvégét, szombaton megyünk két napra szlovákiába a cégtől. Jó buli lesz.Ez éltet a héten. Mennyit is kell addig aludni? Nem is tudom megszámolni,olyan messze van.Most ment a rádióba a Jazz+Az Megint hétfő című dala......................................
Kriszti, ti nagyon szép helyen voltatok, mondtam is a páromnak, hogy ezt nekünk is látni kell.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

A jó reggelről lemaradtam,mert nem ment a babanet.
Így hát Szép Napocskát Nektek!
Megint hétfő,dolgos hétköznapok.

Kriszti: mi újság veled????
vedresandi

Sziasztok Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Hová mentek és mit néztek Szlovákiába???
Pünközsdkor mi is megyünk még,van még ott látni való!!!!!!!!!!!!!!!
Mi most hétvégére nem tervezünk semmit,de van mikor pénteken gondolkodunk:mit kéne csinálni hétvégén?
Akkor hirtelen kitalálunk valamit!!!!!!!
Jó dolog várni valamit,úgy könnyen eltelik a hét!!!!!

Andi!
Hogy,hogy vagyok?
Olyan megakar jönni érzésem van,de semmi.
Jelenleg piri és barna helyett,olyan krémes folyás jön.
Te,hogy vagy?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?