Na, látom miért kell inkább ezen a gépen írnom, nem is láttam, hogy ennyi hibát vétettem az előző üzimben!
:D
A saját gépemet nem tudom tölteni. Tuti mód az internetfüggés ellen. Mert így annak ellenére, hogy időnként volt módom megnézni a topikot, nem igazán merültem el mélyebben... Ugye a párom gépén interneztem többnyire, ezért a nyugis válazsolgatásokra a nem igazán lett volna módom. (Ma de. azt a telihibás üzit egy másik gépünkről küldtem, de annak viszont a TV-nk a képernyője, elég elmosódott a képe...)
Rita!
Kedv? Hát nem mondom, hogy könnyű időket éltünk. Békafeneke, csak cipővásárlás nélkül.
:D Bővebben a nyílt fórum miatt nem akarok írni...
Hála Istennek, más minden OK.
Nagyon csinos vagy!
Azért a Szülészetet nézzétek meg előre!
Nem csodállom, hogy aggódsz. Nem lehet, hogy elmozgott és a gép nem jól érzékelte a szívhangját? Esetleg összekeverte a tieddel a gép (olyan nálam volt pici időkre).
Nekem a végén a kavarás maitt többször megfordult a fejemben, hogy mi van, ha rosszat teszek, és ténylegesen túl van hordva Simon, és emiatt baja lesz.
De ezzel együtt azt gondolom, hogy jól vagyunk kitalálva, és Peti tuti jelezné, ha valami gondja lenne (pl. mozgással). Tudom, hogy az más, de engem Beni anno szabályosan kirúgdosott a moziból
:D, amikor nem tetszett neki a hangerő.
Gyerekek aranyosak, volt egy kis betegség, de már jól vannak.
Simon már mozgolódik: hasról már sokat fordul hátra (fordítva is előfordult, de úgy még nem rendszeres), vigyázni kell vele, mert előre-hátra is mozog, nem szabad már egyedül hagyni sehol. Gagyorászik, pont a napokban kezdett el babababázni. 7 kg és 68 cm.
Motiot!
Hú, de megy az idő! Kisnyuszi már 20 hetes??
Hogy vagy, hiogy bírod? Áron érti, hogy baba lesz? (Úgy tűnt, Hanna annyira még nem értette.)
Szirom!
Jó, hogy otthon vagytok, majd írd meg, mi volt.
Krétához vonzódásodat én is csodállom, de ugye izlések és pofonok...
Engem elsőre nem fogott meg annyira, de kétségtelen, hogy van benne szépség, és valószínű a kopársága is vonzó lehet.
Érdekes, de nekem nem csökkent a tejcsimennyiség a kondizás miatt (igyekeztem nem nagyon megterhelni magam, és figyeltem rá, hogy igyak is rendesen). Igaz, én "jól tejelő fajta" vagyok valószínű!
:D Mást sem éreztem meg tejszempontjából.
Gabi!
Szopi vége - újabb terhesség szünet: na nekem ilyen nem volt. 6 éve valami mindig van.
Viszont nekem ez őszintén jó is, mert néha egyébként nagyon nehéz lenne nemet mondani (a szopi, tehesség mindig jó indok, azt azért mindenki elfogadja), pedig én nagyon nem vagyok alkoholszerető. Na jó, egy kis Bailey's nálam is jöhet. Mondjuk vaníliafagyin!
A Food nekem teljesen OK. Levest nem fogok rendelni, mert az annyira nálam nem nyerő (egy héten 3-szor van gyümilevesük, nekem az sok). Viszont a Norbis sütik nagyon finomak, annyira, hogy elég nehéz elhinnem, hogy mind 1-es. Ja és persze sokkal többet meg bírnék enni belőlük, mint az egy adag...
Ovi: Hannát beirattuk. Csak az volt a kikötésem, hogy ne a kiabálós óvonénit kapja (ismerek egyet az egyik csoportban, aki nagyon nem szimpi emiatt), de ahol üresedés lesz (vegyes csoportok), ott állítólag nagyon kedves az óvonéni. Ha felveszik, megnézzük!
Az oviépületeket egyébként az elmúlt két évben teljesen felújították.
Ildi!
Natus még mindig nagyon cuki! És mekkora már, nagyon rohan az idő!