halihó
na, megvagyok én is. ma ballagásra megyünk, fáy-ba. ha jó idő lesz. ha nem, diákonként 2 főt engednek be a suliba, azok meg nagyvalószínűséggel nem mi leszünk, szal maradunk és majd csak az eszem-iszomra megyünk...
dorka marad itthon, mert az egész 5-kor kezdődik, mire még lesz 6 is, mire hazaérünk fél 7, szal oda már nem visszük dorkát. hazasietünk, fürcsi, kaja, aztán mi megyünk. dorka meg megint anyué.
anita,
na tessék, a nagyfiú!
nagyon jók a képek, dávid tényleg olyan kis csibészes, nem is lehetne mást készíteni róla, igaz?
hja, pakolgatok képet én is, ha van, és általában van.
de te is tehetsz többet, képből sosem elég!
a krémlikőr meg mindegy miben van, csak fogyjon!
és a dunán hajóztatok, úgy szülinapoztatok?
gabó,
levi hogy van?
zsani,
hogy telt az ünnepély? meghatódtál, igaz?
és többi ovis, isis anyuka?
dokihoz kedden megyek. szilveszter ugyan szerdára hívott magához, mondta, hogy kérjek kint időpontot, de én keddre kértem a berkeshez. nekem ő kell.
ha már az ember ott fekszik és... szóval had döntsem el én. dolgaim úgyis bent vannak a gépben - amit nagy b és szilveszter p eddig írtak - szóval berkes is el fog majd igazodni rajtam/bennem
. meg hát elmondom neki is, ha kell. különben szilveszter estraderm tapaszokat írt fel, de azt mondta még ne használjam, majd ha megjön a vérvétel eredménye, meglátjuk. így ki sem váltottam, minek. utánanéztem a neten, hormonokat juttat a bőrön át a vérembe.
de ez majd jövő héten kiderül.