Sziasztok,
nagyon kafa idő van, tegnap mi is jó nagyot csavarogtunk.
Elindultunk fél12kor és este fél7kor értünk haza. Majdnem hamarabb elaludtam, mint Lelle. Séta közben kétszer kajáltunk. Nem éhezett azért. De képzeljétek ilyen még soha nem fordult elő, hogy séta alatt Lella a babakocsiban sokat aludjon, hát tegnap 3!!! órát aludt. Még újszülöttként sem aludt ennyit. Hát ma már biztos nem fog, de ma nem is lesz nagy séta, megyünk a TTL-be meg Corába, meg délután a két szoba közötti aljtót kell befalazni. A férjem most Pesten van, nem tud segíteni, de én sem sokmindenre haladok, ha Lelle ott van velem, mert sajnálom, ha nem foglalkozhatok vele és látom, hogy azt szeretné.
Nem tudom, hogy írtam-e, de épp költözés van nálunk. Ugye Gödöllőről hazaköltöztünk hirtelen döntés, egy hét volt albi keresésre, de lett szerncsére. Oda becuccoltunk, csak hát még nem pakoltunk ki.
De már minden bútor össze van rakva, dolgok felfúrva, már csak az ajtót kell eltüntetni + kipakolni + takarítani, hát remélem már most hétvégén átmegyünk. Egyébként most az anyóséknál lakunk, mint régen, csak plussz Lelle, nagyon szeretem őket, az anyósom olyan mint a barátnőm, de mégis arra vágyom már nagyon, hogy végre beköltözzünk és csak hármasban legyünk, mint régen.
Most nagyon elkényeztettek minket, mert főznek, mosnak ránk, de ha Gödöllőn is megcsináltam itt is megtudom. Már nem sok híjja, aztán visszaáll minden a régibe.
Köszönöm a telefonszámot, be is jelentkezek oda! Babaúszásra pedig a Futóra fogunk járni, csak az oltásokat kapja meg, utána. Alig várjuk, apa lesz a pancsoló én a szárító, öltöztető
, ha nekem kéne menni, lehet egy kaftánt húznék magamra, mert fürdőrucit bizti nem...
.
Szép napot Mindenkinek!!!
Oh, képzeljétek, olyan szomorú vagyok, az egyik gödöllői barátnőmnek vasárnap született meg a kis Matyika, de máig mély altatásban van, mert nem nőtt össze a nyelőcsöve és megműtötték. A barátnőmet nem tudom elérni, hogy hogy vannak. Biztos szarul.
Nah, most futok tovább.