Sziasztok!
Es ma is elaludt 8 utan, szepen, egybol, ahogy kell /a nagykonyv szerint
/ ! Senkit nem akarok bosszantani, hisz mi is majdnem 9 honapot vartunk ra. Mondjuk, ez nem az en erdemem, hisz eddig is igy csinaltunk mindent.
Hizas: rajtam is maradt par folosleges kilo, de en "Apamat" sem zavarja. Sot, tomi belem az edessegeket, amit nem kene. Csak hat kedveskedni akar, hisz sok mas szorakozasom nincs mostanaban.
Ragaszkodas: lesz az meg rosszabb is
Azt hittem, most a szopi vegeztevel arany eletem lesz, szabadsagot kapok neha. Hat, Reka ugy nez ki, anyatavolletben max 2 orara van hitelesitve, aztan heveny orditasban tor ki. Ami szegeny dajka /Anyum vagy Apum vagy Hugom/ idegeit viseli meg a legjobban a tehetetlenseg miatt, bar a szomszedok meg nem nyilatkoztak
Kaja: nem valogat, szerencsere, de a mennyisegek rapszodikusan valtozoak. Ma pl. csak krumplit foztem, meg tettem bele egy kis turot /csak megijesztettem vele
/, leturmixolva eleg nyalkas allagu valami lett, en meg nem ettem volna, de a gyerek ugy falta, hogy csak lestem. Persze kozben neha ugralok elotte, bohockodom, nekifutasbol teszem be a szajaba a kajat
De komolyan, ezt nagyon dijazza.
Jaroka: talan felallaskor lehet rosszabb a halos, kapaszkodas miatt. Bar ha eleg feszes, akkor gondolom abban is eppugy fel tud allni. Nomeg az a fel ora..
Brekego Szotyolarol am varjuk a kepeket
bera, vegre
Hajvagas csak elol volt eddig mindig, ripsz-ropsz. Neha olyan is lett
Most pl. eleg bilifazonu, olyan keleties
Ezt az "uj jatek" trukkot en is probaltam, nalunk sem jon be igazan. Apja szokta mondani ilyenkor: "nem hulye ez a gyerek, csak kicsi
"
Kendo: en eleg forrveru vagyok, egy poloban es egy vekony dzsekiben jarok
Reka jo magas dereku kantaros nadragban van, meg kabatban, es igy teszem a kendobe, a kabatom ala. O nem fazik, sot rendszerint megizzad, csak az en nyakam van ki rendesen, foleg, hogy lehuzza a polomat
Csak eddig nem volt cipoje, 2 vastag zoknit adtam ra a harisnya fole, eleg konkretul nezett ki a laba
Lilinek lesz a kereszteloje vagy csak szurkolni mentek?
Esik a ho Nalatok?! Itt mar tobb napja kimondottan tavaszias ido van, majd kuldok egy kis meleget
Betti,
beszoltal eloszor?
Koszi a bokot, felolvastam neki
En a profilopkat szoktam mutogatni neki, meg van orulve a babakert. De nem valogat, mindegyik tetszik neki. A lanyok is
Olvastam a vesegondotokat, remelem en is, hogy kinovi. Duhito /es engem a tehetetlenseg szokott a legjobban idegesiteni/, hogy mennyire feluletesek neha dokik
Legujabb produkcioink koze tartozik, hogy immaron nem csak lepakolni tudja a polcokat, de vissza is teszi, amit ledob. Legalabbis probalkozik, es ugye a szandek a fontos. Igaz, neha masik 2 dolgot lever kozben, dehat ne legyunk telhetetlenek
Ja, es kepzeljetek, tancol a zenere
Razza a fejet /neha beveri kozben a szekrenybe/, himbalja a felsotestet, tapsikol. Es ratapasztja a fulet a hangfalra
Majd megprobalom elkapni fenykepileg.
-Afonya