Sziasztok!
Hát ez a Bendedúz
, annnnyira aranyos, nagyon tetszik mindkét videó.
Jacknek is volt már egyszer nagyon picit véres taknyi orrszívásnál, és én is a Nasivinra gyanakodtam, tényleg tönkreteszi a nyálkahártyát
.
Réka, a Shöpf-Mereyben voltál vérvételen? Legközelebb, ha erre jársz, csörögj rám, elkísérünk Jackkel
.
Jack is nagyon nyűgös volt amikor betegeskedett, szegény Ágoston, remélem hamar meggyógyul.
Ayse, én sem nyúlnék a göndör fürtöcskékhez, olyan aranyosak, ahogy kikandikálnak a sapka alól
.
Születésnapi oltás
, még szerencse, hogy nem csak ezt kapta ajándékba Lili
.
Timi, joghurtból most éppen a sima Danone Könnyű és Finom a favorit, ahhoz keverek egy pici gyümölcspürét.
Nagyon óvatosnak kell lennem az új dolgokkal, nem is nagyon merek már kísérletezni, mert ha valaminek nem olyan íze van, amilyet Jack megszokott, akkor elveszti a bizalmát, én meg sem hajlandó kóstolni többet. Így jártam a bundás kenyérrel és a virslivel is, ezeket még megette, aztán elkövettem azt a hibát, hogy változtattam a "recepten". A bundás kenyérnél a tojásba reszeltem sajtot is, és abba forgattam meg a kenyeret, a virslinél meg az anyukám nem a megszokott márkát vette, Jack mindkettőnél az első falatot undorodva köpte ki, és azóta mind a kettő felkerült feketelistára
.
Amúgy én imádom az avokádót, de sajnos nem ehetek, mert olyan ronda óriáspattanások nőnek ki rajtam tőle, hogy az botrányos
.
Szülinap Denverben biztosan szupi lesz
.
Anyósék javasolták Johnnak, hogy menjünk ki Írországba a Jack szülinapjára, ki is bukott belőlem egy túl őszintére sikeredett "
NOOOOOOO WAY", amikor továbbította felém a javaslatot
, amit már utólag sajnálok, mert rosszul esett neki, finomabban kellett volna fogalmaznom
.
Panna, de jó, ebbe az időbe már tényleg belefér majd 1-2-sok
játszóterezés és piknik a szigeten
. Már elképzeltem Dávidot, ahogy üdvözöl minket "miúmiújszág"
. Ő is mennyire ügyesen beszélget már, Te nem tudsz videjót készíteni?
Annyira szeretem nézegetni ezeket a kis filmecskéket.
Jack olyan aranyosan elmolyol magában, leül a kisasztalához, előszedi a gyurmát, sodrófával palacsintát nyújt belőle, kis műanyag bigyókkal kiszaggatja belőle a "sütiket", azokat szépen egyenként visszapakolja a gyurmásdobozba, majd újra kezdi a műveletet elölről, majd ha megunta, akkor kinyitja a rajzfüzetét, előveszi a filztollait, szépen sorban mind a 10 színnel kupak le-irkafirka-kupak vissza, aztán jönnek a színes ceruzák, majd ha még van kedve, akkor a zsírkréták is. Jó fél órán keresztül elüldögél így egyedül azután szól nekem, és rajzolok neki mindenfélét, azokra egyenként rámutat, nekem meg kell mondanom, hogy mik azok, aztán én kérdezek, és ő mutat, ezzel is jó sokáig elvagyunk. Sajnos most az esős hétvégén lesz alkalmunk bent ücsörögni, de szerencsére van jó pár bevált játék.