Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek :lol:
kész vagy :lol:
és igazad van :lol:
ettől függetlenül lelépek
(valójában nem esik jól már ülni)
szasz
:arrow:

Kép
an°°di

Én mán itten senki vagyok? Talán akkor én is lelépek, könyvem nekem is van, apuka meg nem fog máma hazaérni, mert szerenád van....
Akkor legyetek jók...
Holnap ébresztek

marek

Aztaaa...
eddig olvastam. :)

Mire a végére értem felét elfelejtettem, így csak gyorsan amire emlékszem.

Timi:
gratula a jó eredményhez. :)
A tábliból kérésed szerint kivettelek, de tudd, bármikor újra visszaraklak csak egy szó. :)
Nagyon boldog névnapot Neked.

Újaknak üdv. És boldog babavárást.

Na, ennyire futotta, holnap meló majd onnét jövök. :))

jóéjt
Vendég

Szép estét, sziasztok!

Marek, ugyan nem értek én a tanításhoz, de kicsit átvállalnék,mert én meg nem tok mit kezdeni magammal itthon már.

Vacsi nálunk is megvolt, a savam megint a fülemen folyik ki, de sebaj, ma sem alszom tőle legalább :((
Na, ma ügyes voltam és beszereztem joghurtot és almát, és elhatároztam, hogy zaba állj, csak mértékkel.

Timi: ha a madártej nem fogyna el, küld már át hozzánk, mer apa oda van érte, csak én nem csinálok neki ( ha nagyon megkívánja, csinál magának)
Akkor már ha intimnél tartun: ti hogy álltok a mellnövekedéssel?
Én már lassan elérem a hűű B...g kategóriát, legalábbis ahhoz képest ami volt

Kép
Kép
gabcii

Na jóvan ám, lépjetek csak le majd egyedül elleszek itt :P

Timi, gratu az AFp-hez

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok, szép reggelt!

Úgy látom, megint én vagyok a legaktívabb. Hát mi ez a pangás?

A Mónikáknak boldog névnapot kívánok, nektek meg szép napot, bár az idő elég ramaty ma is

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt, szép napot mindenkinek, akinek a hangulata nincs a béka segge alatt...Tudom, lesz még rosszabb, de hova má?!

marek

Hahóó, jó reggelt. :))
Én már melózok, de majd közben olvasgatok ám. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hajni - milyen lett a frizu? Teee anyukák réme, hajfestés terhesen? :shock:
Hát aki olyan hiú mint én is, az már csak ilyen! 8)
(újra vörös vagyok, mint minden tavasszal és nyáron juppijééé!)

Timi - hova mentek 4D-re? Infókat ill. fotókat kérünk!!!

Marek - ez a kalácsos hiszti tetszett! Nem semmi!

Jolka - apukának tetszett a ruci?

Gabcii - cici növöget, bár nekem alapból kicsi, de azért a saját melltartóim már kezdenek szorítani, úgy esek ki belőlük... REménykedem, hogy ebből némi a szoptatás utánra is megmarad, de állítólag hiú ábránd...

Anyós téma: nekem egy rossz szavam se lehet, de tényleg!!! :lol:

Ja vettem BANDÁZST (végre találtam) és egy felsőt a Promódban (hosszú tunika és az M-esbe is fér még jócskán poci).

Szép napot (bár ha az ablakon kinézek - depresszió)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta, köszi hogy felhoztad a hajfestést. Lehet festeni terhesség alatt, mert nekem is nagyon esedékes lenne?.

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Nem lehet, de mindenki festet...mint ahogy fürdőszobát sem lehet takarítani, de mindenki takarít...meg húst sem lehet vágni, mégse halunk éhen... Szóval nyugodtan...

Én most takarítok és sokkal jobb a kedvem! Gondoltátok volna? De lehet, hogy inkább a Kispál miatt...

marek

Szia!

Elvileg az első 3 hónapban nem ajánlják, de ugye mi már azon túl vagyunk.

Nekem a fodrászom mondta, hogy ki így - ki úgy.
Ja és orvos / védőnő nekem nem mondta, hogy ne, tehát csak itt-ott olvastam - ilyen tanácsokkal és tiltásokkal meg lassan Dunát lehet rekeszteni, tehát már nem veszem őket vészesen komolyan.
(tudom felelőtlen, önző nőszemély vagyok :-) )
Tehát én egy hete befestettem, jó lett! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Teeee Marek, má megint kijöttél az oxigén sátorból és vegyszerrel mérgezed magzatod?!? Hát... hogy lehet valaki ilyen, hogy van mersze és takarít?!?!? :lol: 8) :wink:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
Jolka
ma már 26 vagyok úgyhogy átírhatod atáblába :-)

és olyan jó a kedvem,nem jött meg postán az ereedmény,jó is felhívtam őket,Majcit visszavittem a dokihoz és tulajdonképpen gyógyult úgyhogy minden oké.
Mi neki álltunk Maja új szobájának úgyhogy elég nagy a káosz ,mert aszoba eddig raktár volt ,most aztán főhet a fejem,mit hova rakok,mert vasárnap meg jönnek lambériázni.Addig kikell mindent pakolni,izgi plán e hogy max éjjel érünk rá mert ma délután ballagásra megyünk,holnap meg a kertet kell felásni,na nem nekem.

Jutta
ide megyünk Kaposvárra a Sefferhez elég híres embörke,lehet hallottatok róla ,ill. neki a tetsvére nőgyógyász és van egy magánklinikájuk,oda megynk Majcival is ott voltunk,elég húzós 15.000 ft,de inkább nem eszem egy hónapig de elaakrok menni,hétfőn kérek időpontot,nem tudom mennyire vannak betáblázva,mikor kerülünk sorra.

Gabi
nyugodtan fesd me a hajad :-)elvileg tényleg nem kéne takarítanunk a sok büdi szag miatt,meg kerti munkát se szabadna csinálni,nyers húshoz se nyúlj,szóval fagasztd le magad,azt meg nem lehet.Milyen színű lesz? :-)Én is egy hete festettem kb, padlizsánszerű

na most megnézem a melegszendrómat aztán folytköv
Vendég

Jutta milyen a felsőd?

Gabi
Madárteje fele már a múlté, a férjem betolt egy tálcával,aztán jöttek a gyerkek és 3an szintén betoltak nem kis adagot,remélem elfogy hamar a többi is ,,mert csak foglalja a helyet,de ha marada nyisd az ablkaot és küldöm.

Marek
légy vidám :-)

Andi
mizu?
Jolka?

Sakia?Tontica?

Hajni
köszi hogy kivetttél,igazából először amikor írtam sem kaptam reakciót,meg most se úgyhogy ez van :-)elég nekem a két babás topikom és a két Majás

Köszönöm mindnekinek a köszöntést :-)

na már bizti jó a szendró

Timi
Vendég

mizu? kajálok, ugyanazt, mint tegnap vacsorára (saláta virslivel), mert nem volt kedvem boltba menni. mondjuk sosincs.
ja, meg dolgozom. no, mégsem egész nap, de 3tól ismét.
és ha péntek, akkor megyek a legjobb barátnőmhöz és gyerekezni. ma muffint sütöttünk (azaz megmutattam, h nem lehet elrontani), és gyorsan haza is kellett jönnöm, de útközben lemondták az 1kor kezdődő órámat. :evil: :evil: :evil: fasza :evil: mindegy
legalább meglesz a sziesztaaaaaaaaa :o
és én nem festek hajat...pedig lehet, h kellene, mert őszülök. de sz*rom le. egyelőre.
ja, és a szokásos pénteki méreckedés ereménye +fél kiló múlt péntekhez képest. aggodalomra semmi ok. hízom ;)

Kép
an°°di

Timi, hát boldog születésnapot!!!!
szegénykeeeee, hát egyik nap névanp, utána szülinap? kaptál soksok ajándékot, remélem ;) ugye a lambéria nem szülinapra lesz? ;)
és 4 (!) topikba írsz? én alig tudok ide minden nap (ja, van már 250 hozzászólásom, azok is olyan nyögvenyelősen jöttek össze... hehe)

Kép
an°°di

Gabcii, kérlek, nézz körül alaposabban, mielőtt pangást kiáltasz....
én kérlekszépen, már reggel 8-kor kávéztam és tanítottam ma. semmi henyélés ;) semmi pangás ;)
ami a mellnövekedést illeti: én 75Bről indultam, már régóta 75C, és mostanában új lendületet kapott a dolog...szerintem nem állok meg ... nem akarom festeni az ördögöt a falra, nem is írok inkább semmit :D

Kép
an°°di

Andi
hát ezt dobta ki a gép :-)ajándékok?khm. anyóstól ,ár megkaptam két hónapja kb.Szokott lenni az újságokba fehérneműs ajánlat 2500 ft volt egy melltartó bugyival,plusz trikóval,megrendeltem,megjött frankó volt,aztán két hónapja jött egy csomag tőlük még örültem is,erre kibontom mi volt benne?3 bugyi 5000ért na mondom ezt nem kapják be,mivel nem kellett aláírni mondtam az anyósnak én letagadom ,erre nagy lelkesen kifizette hogy ane legyen galiba.Aztán írtam nekik egy szép levelet ,hogy hagyjanak engem békén ilyen drága bugyogókkal.
Anyuméktól pénzt kaptam azon megyünk 4 d uhra,férjemtől is pénzt kértem.kaptam hogy tudjak venni valami nyári göncöt magamnak.
Majciról itt van nekem a januári topik,igazi májusi a csaj :-),babafalván az origi Majci topik ,babával az októberi cspa és TI.
Lambéria Maja új szobájába lesz,aztán tapéta,szőnyeg és alig várom,hogy átpakolhassam ezt a játékdzsungelt ami itt van,az óvodába nincs ennnyi.

Ha valami normális színe lenne alapba a hajamnak én se festeném,de olyan szürke smilyen volt alalpba,persze néha visszaakarom az eredtei színt,mert azt jól lehetne világosítani,a mostani sötétből meg max. narancssárga van ha szőkítve van

jóó sziesztát neked

Timi
Vendég

jah Andi
még azt akartam mondani a folyás témával,hogy nekem a dokim azt mondta természtese ha több van,akár jóval több csak ne legyen túl színes vagy büdi :-)
Vendég

te, Timi, és micsinál az a Seffer? én még sosem hallottam róla...

Marek. ne takaríccsámáá minden nap! nem hiszem el, h az a akutya ekkora rumlit csinált, mikor beszökött tegnap... (?) különben is Kispál. azt hittem, életszerű zenékkel kell edzeni a magzatokat, h ne ájuljanak el, ha a danubiusból szól a magyar pop.. hm?

Jutta, neked még az M-esbe fér poci? :shock: hát, nekem nem.
majd csinálok már fényképet, hátha leolvassa az a fránya olvasó a kártyáról, de előtte lelépek egy félórácskára...kissé elálmosodtam. biztos az olívaolajtól....
délután még jövök talán :D

Kép
an°°di

ja, a folyás nem büdi, nem színes, és sztem attól a gombától van (candida vagymi), amire kaptam hüvelytablettát, és ami egész délelőtt folydogált kifelé, és olyan, mintha begipszeltem volna a p***mat (mér, elnézést), és elfolyna a gipsz :?
irtó finom, friss, száraz és mindenekelőtt biztonságos érzés
:evil:
no, léptem, mert dőlök magamtól már

Kép
an°°di

Seffer bácsi plasztikai sebész,ő volt a szaki abba a tévéműsorba az átszabjuk vagy mi volt,amúgy is sokszor van a tévébe,sok híresség jár hozzá.jah neked nincs tévéd ügye?akkor nem csoda hogy nem hallottál róla :-)

áhá akkor a folyás bizti a tablettától van
Vendég

Timi!
Boldog szülinapot!

ErMóni, ha erre jár!
Boldog névnapot!
Tényleg mi van vele? Bizti sok a meló, majd gondolom vmikor bekukk.

M-es felső: Ez a mell alatt magát eldobó - tunika jellegű felő (a divat idén a kismamiknak kedvezett). Szerintem simán belefér egy 6 hónapos, rendesen nagy poci is.
(az S-es mellben volt szűk, nekem, aki elvileg 75A didikkel rendelkezett... életem első ilyen élménye - egy cucc MELLBEN szűk - a combiban szűkhöz már eddig is volt "szerencsém" de felvirradt az én didijeim napja is :lol: )

Na jó lelövöm magam míg mások meg nem teszik!

Jutta

KépKép
jutta

Andi
Köszi a hasznos információt...könyvekben is aztat szeretem, ha úgy jó el tudom képzelni. Ez most igazán jól sikerült... :lol:
Akkor én meg elmesélem, hogy ma elmentem a Tescoba és amint betoltam a kocsit vissza is kellett fordulnom wc-re. Felfáztam vagy mi fene??? Egyébként az ilyen helyek mindig rossz hatással voltak rám...de ennyire!!?!
Ja és hazafelé, miután elköltöttem egy valag pénzt rájöttem, hogy muffint szeretnék sütni, de nem vettem hozzá semmit.... hurrá!!! Most mehetek át a boltba és kezdhetem az egészet újra.

marek

Marek, mielőtt elindulsz a boltba pisikélj!
(én lassan már egyik WC-től a másikig élem az életem, pontosan tudom, hogy az útvonalamon hol lesz a legközelebbi "biztonságos" WC :lol: , és állítólag a helyzet csak fokozódik - alig várom)

Jutta

KépKép
jutta

Nekem már fokozódott, mert mielőtt elindultam természetesen nem hagytam ki... egyébként én is pontos útvonaltervet készítek, de néha a természet közbeszól.
Holnap színházba megyünk, majd egész nap nem viszek be folyadékot, hátha....
marek

:-)

Akkor tuti pont ott van a súlya a gyereknek a hólyagon!

Jutta

KépKép
jutta

Jó lenne, ha má leszállna a hólyagomról. Hogy lehetne szerintetek erre rávenni? Mert már kezd elegem lenni... Annyi hely van ott, mé pont ott kell pihennie?
marek

Lefeküdtem egy kicsit, reiki, Ghymes-Tánc...ideális környezet magzatomozgás megfigyeléséhez....de az én babámat nem lehet becsapni, meg sürgetni se, olyan mint az apja...különben is relaxálni mozdulatlanul szoktunk, gondolta babó :( :( :( Majd adok én neki nyugalmat legközelebb...gondolom takarítás közben meg se áll...

marek

te, Marek, először is bocs a naturalisztikus leírásért. másodszor pedig a hólyagos részt értem én, de mi az a reiki? a kozmikus energia felhasználása? :? olyan buta vagyok ezekben a vajákos dolgokban. meg kicsit szkeptikus is.
nálam is leállt a magzatmozgás. mármint az érezhető része. még jó, h tudom, h mozognak.
és te is muffin? tökjóóó :D

apropó pisilés: én világéletemben rengeteget jártam pisilni (napi 5-6 liter alap-folyadékigénnyel nem csoda uyge), de a terhes barátnőm szemében nagyott nőttem, mikor ő már nagyon a végén járt, és bárhová mentünk, mindenhol tudtam, hol van a klotyó. :wink: hasznos és gyakorlati tudás.

Timi, még mindig nem tiszta, h minek is mentek plasztikai sebészhez. pedig tuti, h mindent elolvastam.... :roll:
hajfesté meg perszehogy kell, de ezt írtam már. a kismama közérzete a legfontosabb. mindent ehhez kell viszonyítani: leendő anyuka jól érzi magát, akkor a leendő gyerek is jól érzi magát.

no, megyek, fényképezek egy hasat. csak, h lássátok, micsoda metamorfózison esem át épp... veletek együtt ;)

Kép
an°°di

Már várjuk azt a hasat, na meg a tanítványt, úgyhogy megyek.
Este jövök, addig találjatok ki valamit fejfájásra...Köszi

marek

Fejfájás: kávé, nekem mindig bevált :-D
Andi, hol a poci!

Némi rugizást küldök majd át, nálam tombolás van, főleg ha nekem jó kedvem van.

Pl. múltkor röhögtem és a gyereknek vagy tetszett, vagy megijedt, nem tudom, de elkezdett tombolni...

Jutta

KépKép
jutta

Kép Kép
elölről sztem nem vészes a helyzet.. na de oldalróóól. még jó, h látszik vmennyire, h hol vannak a bordáim :D

Kép
an°°di

Jutta, ne türelmetlenkedj, ;) inkább lássuk, ti hol tartotok. rég volt fenn kép, és az is miniatűr :shock: így kellett nézni.
fejfájásra kávé nekem is műkszik mindig. de mostanában érdekes módon nem nagyon van. mármint fejfájás.

(jajj, most nézem a kinyúlt mackónadrágot... hol vagyok én a bombajó kismamától?? fényévekre :oops: )

ja, a röhögés nálunk is érdekes: olyan, mintha a hasam kezdene külön röhögni a testem többi részétől. furi. 8)

Kép
an°°di

Andi, oldalról tényeg egész pocakos, elölről tényleg nem feltünő.

Igenis megyek fotózni! Este felteszem.

(ja már múltkor is mondani akartam, hogy jó a tükrüs szekrényetek ;-) )

Jutta

KépKép
jutta

köszi, de nem szekrény. előszoba fala.
és sztem mindenki frissíthetné a pocakképeket, nem?

Jolka, hol van már az a tuti új felső? csak nem letépte tegnap este Apa? :oops:

Hajni, Marek, erMóni, Lollypop, Gabcii, Timi, többiek, gyerünk! kíváncsi vagyok... :wink: :roll:

Kép
an°°di

Andi:
szép a pocid. :)
Nekem 1 hetes van, azt feltettem,majd este csinálok, most nem olyan ruhában vagyok amit mutogatnék. :)
De megyünk apával mozizni , majd akkor szép csinire felöltözök és akkormutogatom magam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma annyit dolgoztam, h megint agyilag lefáradtam. :shock:
öregszem banyek.

Jutta:
olyan amilyen volt. :)
Barna, vörös és szőke. És mindez műhaj, ill nem mű, csak nem az enyém. hihi. :wink:
Szval nem elég, h festetem még ragasztatom is, és műkarmaim is vannak. Mérgezem a leányt. :lol: :lol:
Vendég

Hajni, köszi ;) lesz ez még így se... :D

na, én meg akkor lefárasztom magam kicsit fizikailag.
nekilátok bútort szerelni. kímélő üzemmódban perszehogy.
lehet, h még azért belesek fényképeket csekkolni csak legyenek ... khmkhm

Kép
an°°di

Majd este én is dobok egy pocit. Most átmegyek szüleimhez vacsorázni, hogy valóban nagy legyen :D Milyen jó, hogy ilyen közel laknak!!! De szerintem el fogok ázni...egész napra mondta a zivatart, most majd megkapom....
Megyek is...

marek

Már itt is vagyok. Jól eláztam...meg összevesztem egy kutyával, aztán meg a gazdájával. Utána már nem is annyira voltam éhes. Megyek fényképezni, de felrakni csak az uram tudja, ha egyszer hazaér....
Majd még jövök.

marek

Kép Kép
Itt a pocak. Vacsora után...pizsamában... Egyébként apuka csinálta, de megjegyezte, hogy jobban szeret békákat fényképezni. :( :(
Többi kép merre van?

marek

Na, megjöttünk a mozizásból. :)

A kép:
Kép

jóéjt
Vendég

szépek vagytok
és naaaagyooook :wink:
akkor holnap
jóccaka

Kép
an°°di

Andi
Jó volt a Felforgatókönyv....kösz a tippet! Az uram végigaludta, de az már az ő baja...
Hajni
Szép a pocid :D

Most megyek aludni, remélem a gyerkőc leszállt már a hólyagomról...

Szép álmokat mindenkinek.

marek

Jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors bejelentkezés,aztán megyek muffint sütni, meg kenyeret, meg chillis babot főzni, meg közben vendégek jönnek. Az egész úgy néz ki, mintha micsodanagy háziasszony lennék, pedig dehogy. Elrepül ma még a muffin, aztán meg zokoghatok, hogy lapos lett... :lol:
Néha azért benézek...

marek

Jo reggelt!

Andi, Marek, Hajni: hu de szuper jol neztek ki, en is szeretnek ilyen csinos lenni de en mar 63 kilonal tartok. :( :roll:
Nagyobb a fenekem mint a hasam. :lol:
Tegnap nem nagyon akartak mozogni a babak pedig mindig mondom Nekik hogy most van az ideje hogy ossze-vissza rugdossanak ha kijonnek mar nem lehet. :lol:

Faj a derekam ma reggel. :(
Vegre 17 hetesek vagyunk, ki tudja milyen meretekkel rendelkezik egy ennyi idos baba?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Timi!
Utólag sok boldog szülinapot neked!

Táblát javítom lassan, de most a szülőknél vagyunk.

Visszaolvasással elmaradtam, ha lesz eg kis időm, visszaolvasok. A képeket láttam.

Hát... Mindenki nagyon csin!!!!!!! Marek, Andi, pocak cuki, de még nincs akkora mint nekem és Hajninak. :wink:

Hajni, Te meg szemtelenül csini vagy. :) Komolyan, apa csak büszke lehet rád.

Na megyek később jövök.

Ja mindeneredményem negatív, és + 3kg járok a +20 mellett. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szaisztok
szuperek a pocak képek :-)

Hajni
tényleg nagyon csini vagy :-)

gyerekeke a KUTYA MÁ MEG A SZOMSZÉDBA ÉS MOST SZÓLTAK,HOGY EGY UTÁN JÖNNEK LAMBÉRIÁZNI,SZERINTETETEK KIVAN PAKOLVA??????????????

ja bocs véletlenül nyomtam be

na megyek rámolni

Timi
Vendég

Jóreggelt.:)

Marek:
szép a pocid.:)
jó sütést, főzést. :))

Köszönöm mindenkinek a dícséretet. :)
A pocakok engem megrémíszt, sztem hatalmas lett most pár hét alatt.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?