Sziasztok
Bocsi, de a héten többször akartam írni, de nem tudtam belépni a babanetre.
Sajna én még mindig nem vagyok 100-as.
Viki 2 hét után legyőzte ezt az undorító vírust, csak tele lett allergiás kiütéssel. 2 naponta kellett doki nénihez mennünk a héten ellenőrzésre. Szerencsére úgy néz ki, hogy javulási fázisba léptek a kiütései. Véleményem szerint az eperre vagyunk allergiásak. Sajnálom, mert imádta a Viki. Szóval nálunk még 2 héttel eltolva az oltás.
Ilbával összefutottunk Grillus koncerten. Jó volt látni titeket!
Viki a heti mérés szerint 12,6 kg és 89cm. Voltunk már 13kg-osak is, de sajna a betegség róla leugrasztott fél kg-ot. /Rólam persze nem
/
MI is imádunk a szabadba lenni. Naponta minimum 2-szer kell játszótérre mennünk. Sajna ott is rendkívül elven a lányom. Mindenre felmászik. A héten sikerült pofira esnie. Plezúros volt az arca és az orra napokig. Sajna nem sok félelemérzete van.
Hiszti nálunk is jól műxik. Szerencsére egyenlőre jól tudom kezelni. Az viszont zavar, hogy ordítanom kell ahhoz, hogy meghallja, ha valami veszélyre hívom fel a figyelmét. Hihetetlenül nem érdekli, ha eltiltom valamitől. Nem szeretek kiabálni, de sokszor kell.
Bilivel nem sokat haladunk. Nincs türelme rajta ülni. Egyszerűen nem tudom oda kötözni semmivel. Így többször megy mellé, mint a bilibe. Viszont már mindig szól, ha bekakil.
Továbbra is jól beszélünk. Nagyon sok verset, mondókát, dalt tud. A héten az egész öregnéne őzikéjét is végigmondtuk. Elkezdte a szavakat mondatokká összerakni, és ragozni. Sokat nevetünk apával, amikor meglepő új mondatokkal kápráztat el minket.
Örülök, hogy ennyire gyorsan tanul, csak evvel párosul az is, hogy rendkívül gyorsan megun mindent, így nehéz egész nap lekötni.
Szerencsére az alvásunkkal nincs gond. Este 9től reggel 6-ig átalussza az éjszakát és csak reggel kéreckedik át hozzánk.
Lányok lemondtunk a taliról?
Sziasztok