Sziasztok,
No kész lettem, egy kicsit pakolgattam itthon, bevásárlás, főzés, kicsi rendrakás, a festő szokás szerint dolgozik, állítólag holnap befejezi, hát hiszem, ha látom.
Kutyám rosszalkodott, kiásott egy petúniát, amióta a szomszédba, hoztak még egy kutyát "megőrült".
Most majd megyek tanulgatok egy kicsit, de mivel drága festő barátunk bömbölteti a sztár fm-t kissé nehéz koncentrálni:)
Holnap már nem lesz kifogás, muszáj tanulni!!!!
Bentről nem nagyon tudok írni, merthogy a "számban" ül az utódom, kicsit furcsa dolgai vannak, ahogy kiteszem a lábam az irodából, már is a helyemre pattam, internetezik, fényképeket tölt le, érdekes, és néhza olyan közel ül, hogy alíg tudom valahogy megoldani, hogy észrevegye magát, ráadásul, a monitoromnál, vannak aprósáégok, kindertojásból stb., és fogta és odatette a saját kis mütyürjét, háááát én kiakadtam, még majdnem 3 hónapig itt leszek, mit gondol, van külön helye, igaz nem nagy, de kibírható.
Na bocsi, kipanaszkodtam magam, a babám folyamatosan mozgolódik, nagyon jó érzés, az evés terén pedig nagyon rendes voltam a héten, semmi csoki, csak müzliszelet és alma helyette, vacsira sem ettem kenyeret, csak zöldséget, fehérjét, ma már hiányozott az édesség, sütöttem teljeskiörlésű, barnacukros erdei muffint:)
Szóval rakok képet is, bár nem a lejobban sikerült.
Kinéztük a bababútort is, ha minden jól megy, nem sokára megrendeljük.
Málna, örülök a kocsidnak, mármint, hogy nem került egy vagyonba:) a torna tényleg jó, muszáj csinálni, de csak elkezdeni nehéz, ma is fogom, 20-30 perc nem a világ, és érzem, hogy jó, mintahogy a müzliszelettől és az almától van energiám, nem kell mindig csoki, a bőrőm, hát a hasamon szép, de a lábamon, szóval kenem mint a kisangyal, de majd, ha lemegy az a csúnya sok-sok kiló, talán rendbejön.
Beus, boldog, boldog születésnapot!
Musz, kitartás, szerintem is befog állni, és te is egyre ügyesebb, tapasztaltabb leszel, kislányod terén, kitartás, amúgy a telihol tényleg egy nagy szar, én sem tudok úgy aludni olyankor. Remélem kicsit ki tudtad pihenni magad, a sírás, hát szerintem nekem is lesz benne részem, tényleg kitartás!
Szisz, kíváncsi vagyok a következő hónapodra, majd mit is mond a doki, de addig is, mindent bele.
Meli, hát, igen ezek a fránya kilók, víz, vérnyomás, ezért félek én a nyártól, ügyes leszel, oda tudsz figyelni, és nem lesz baj, de sajnos néha olyan nehéz! Ki fogod bírni, én megértelek 100%-ig, de muszáj magad miatt is, baba miatt is. Gratulálok Déneshez, már nagyon nagy fiú:)
Hoppá, na ez tök jó, jó nagy tüssző, szurkolok.
Viki, hát tudod, én mindig vékony akartam lenni, és inkább azt mondtam, hogy hízok én, csak fogyni ne kelljen, de tudom, hogy az sem túl egyszerű, hát az élet már csak ilyan, azért egyél, sok-sok egészséges dolgot, és hát a mozgás is fontos.
Mamen, gondolok rád, hogy vagy?
Gabi, a képek annyira jók, minden rendben volt Esztivel ugye?
No hát szép napot mindenkinek, megyek tanulni, majd jövök.