Sziasztok
Láttam, hogy Andinak voltak (vannak még?) problémái a kisfia kukijával.
Nálunk is az volt, hogy mindenki mást mondott, én is elolvastam amit lehetett, végül úgy döntöttünk nem húzogatjuk. Nekem a családban a férfiak mind azt mondták, hogy annó ez nem volt téma, nem húzgálták és soha nem volt vele gond. Külföldön meg állítólag 6 éves korig nem szabad hozzányúlni. Szóval nem húzgáltuk, de azért engem csak idegesített a dolog, így elmentünk a Heim Pálba az urológiára, ott van egy fiatal doki, neki megmutattuk. Tök aranyos volt, óvatosan nyúlt a gyerekhez és azt mondta, hogy nem kell semmit csinálni, ameddig felmegy, addig fel lehet húzni (az alig volt valami) és majd 2,5 évesen megnézi újra. Aztán olyan majdnem 2 évesen Gergőnek elkezdett fájni a kukija és mivel ez a doki szabin volt, beszaladtunk a közeli kórház urológiájára. ott a doki megnézte, felhúzta neki, ami simán ment, csak éppen a kis bőre nem volt még hozzászokva, hogy kibújjon rajta a kuki és az repedt be egy kicsit. A doki mondta, hogy egy nagyon kicsit le van tapadva, felszabadítja, de mi nem engedtük. Azóta minden este felhúzzuk neki, amíg megy, az egyik oldalon látszik, hogy picit le van tapadva, így azt majd megmutatjuk a dokinak a Heim Pálban. Röviden ennyi, szóval én mindenképp megmutatnám orvosnak, főleg hogy lassan a kisfiad is 2,5 éves lesz. De feltétlenül ehhez a fiatal dokihoz menjetek, mert van egy öreg is, az állítólag rögtön felránja, és a barátnőméknek is csak az lett belőle, hogy a gyereknek iszonyúan fájt és hozzá sem engedett nyúlni a kukihoz! A fiatal doki meg nagyon ért a dologhoz és a gyerekekhez is!
Remélem valamennyit tudtam segíteni! És a második babócával meg könnyű várandósságot kívánok!
Orsi