Új privát üzeneted érkezett!

Peti baba Boldog nevnapot!
Kizso BABA neked meg Sok sok Boldogsagot Szulinapod alkalmabol!!!!!!!!!

Kép
móncsi+3

Sziasztok!
Sajna, nekünk nem jönnek össze ezek az elutazós napok! Regina szombat dél óta egyfolytában lázas, megint mandulagyulladás! Eléggé kivagyok! :( :( :(

Kép
kajla

Koko: Nagyon jók ezek a képek! :lol: :P :lol:

Kizsó: Boldog szülinapot kívánok neked!

Kép
ancsúr

Kép

Kajla: Kérem az angyalkákat, hogy Regi gyorsan gyógyuljon meg!
ancsúr

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltatok ma rám! :D Jól esett!

kizsó

Kizsó, Isten éltessen.
Bocsi a késésért, de tudod, én csak éjszaka jövök... :cry:
Kajla, Reginek jobbulást kivánok.

Moncsi+3, titeket is hiányoltalak, mivel úgy emlékszem, irtad, hogy jöttök, meg Vivi1-t is Szabolcskával.
Sebaj, majd az országos találkozón ! :wink:

Napsi
, ha jól megfigyeled a képet, ezek a kis csipiszek fogják ám egymás kezét... :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok!
Már jártam itt régebben. Akkor még csak tapogatóztunk. Most már mindent tisztán látunk, és szeretnénk: nyílt örökbefogadás, egy kisbaba a nagylányunk mellé, hogy vele kiteljesedjen a családunk. :D
A TEGYESZ-t szerdán hívom fel. Mire számítsak? Időpontot kapok, vagy már telefonon kérdések jönnek? Segítsetek, mert ezen a téren - egyelőre - csak félig-meddig vagyok informált.

Véda
Vendég

Kizsó!
Így utólag is nagyon boldog születésnapot!

Péterke!
Neked meg boldog névnapot!

Örülök, hogy jól sikerült a tali. Sokat gondoltam rátok!

Szép napot nektek!
simineni

Kedves Véda: Telefonon nem fognak semmit kérdezősködni, kaptok majd egy időpontot, amikor bementek hozzájuk, és ott adnak majd nektek egy papirost amit ki kell töltenetek, és elmondják hogy s mint működnek a dolgok. :wink: Gratulálok a döntésetekhez! :lol:

Simineni: De jó hogy látlak! Olyan régen jelentkeztél már! Nem írnál valamit magatokról? :lol:

Bocsi lányok, de Péterke névnapja, nem Péter-Pálkor van? Mi akkor ünnepeljük.
ancsúr

Kizsó: Én is boldog születésnapot kívánok Neked!

Péterkének pedig boldog névnapot, ha most ünnepli :)

Kajla: Reginek pedig jobbulást! Olyan rossz, amikor betegek :(
ildi_ko

Ancsúr!
Köszönöm!
Már kb. 1 éve olvaslak Benneteket, és mindenki közeli ismerősnek tűnik. Továbbra is szorítok a leendő anyuciknak, apuciknak.
Véda
Vendég

Kedves Véda d.!
Udv koreinkben.Kitartas es sok sok turelem de megeri hid el!!!!!!!!Kerlek barmit is mondanak a Tegyesznel ne kapd fel a cukrot es menni fog.
Puszi mindenkinek!

Kép
móncsi+3

Köszönöm a köszöntéet, de az "igazi" Péter nap június 29-én van. Azért jól esett, hogy gondoltatok ránk!

Kizsó! Isten éltessen sokáíg!

Ancsur, valamiről lemaradtam, nem úgy volt, hogy jöttök szombaton a talira? Mi nagyon kevés időt töltöttünk ott, későn érkeztünk, mert Peti aludt. Ezerrel jön Peti foga, hónapok óta, ma előszőr nem aludtunk semmit, még lázas is volt.

Reginek jobbulást kívánok.

Kép
tviky

Moncsi :)
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Ma beszéltem a TEGYESZ-el. Nagyon tartottam tőle, mert sok rosszat hallottam már. Kellemesen csalódtam. Végtelenül kedves, és vidám fiatal női hang fogadott. Bár nem hozzá tartozunk majd, hanem egy férfi kollégájához. Jövő héten kell mennünk férjecskémmel az első beszélgetésre, ami kb. 1,5 órás lesz.
Megosztanátok velem az ez irányú tapasztalataitokat?

Szép napot :)
Véda
Vendég

Sziasztok!

Siminéni!
Jól emlékszem, hogy ma van Szandi szülinapja?
Ha igen, " Nagyon boldog szülinapot kívánunk neki!"
Kép

Koko!
Annnnnyira jók a képek, amiket felraktál a Gólyahíresre! :lol:

kizsó

Tviky: :wink: Nem, mi nem mentünk volna most, apa dolgozott, én meg vártam a függönyt. És úgy döntöttünk, hogy most kihagyjuk, az októberire menni fogunk! :lol:

Véda: Ne izguljál, nem lesz semmi komoly dolog, és nem fogják leharapni a fejeteket. Elmondják majd a menetét az örökbefogadásnak, odaadják a jelentkezési lapot, ti kitöltitek, megbeszélitek hogy mit szeretnétek, van-e valamilyen elvárásotok. Ilyesmiről lesz szó, aztán majd jön a környezet tanulmány, és a pszichológia teszt. :wink:

Lányok: Kész a függönyünk!!!!!!!!! Hihetetlen, de már végre fel is lett rakva, ez volt az utolsó símítás a babaszobán. :lol: :P
ancsúr

Sziasztok

Már idejét sem tudom, mikor írtam, de folyamatosan olvasom a fórumot. Bocsi, hogy így eltűntem, de az utóbbi hónapok egy kicsit pörgősre sikerültek, ha lesz egy kis időm akkor leírom a történéseket, de ide nem akarom. Folyamatosan vívtam a hivatalokkal.
Szóval az a nagy újság nálunk, hogy végre itthon van a hugi lassan két hete. Egy kicsit most el vagyok havazva, még nem alakult ki a napirendünk. Peti mától jár ismét oviba.
Megpróbálok egy kicsit sűrűbben jönni, és újra bekapcsolódni a mindennapokba.

Kép
Kép
atan

Jajjjaaajjjjajjjj!:)))))))))

Bocsánat mindenkitől, hoyg nem tudok írni, egy kicsit én is elhavazódtam....
DE micsoda örömhírt látok? :)))))))))))))))))

DRÁGA ATAN család!!!

Nagyon Sok Boldogágot kívánunk nektek otthonotok és szívetek új lakójához Ivetthez!!! :)
Sok puszi nektek!! És várjuk a bezsámolót, akár priviben, akár itt a fórumon:)
Jajj de jóóóóóóó :)))
Kép

Szandi! :)
Sok Boldog Szülinapot!!
Kép
Reméljük ebben már nincs tévedés? :wink: :lol:

Puszi mindenkinek!

KépKép
napsugaracska

Atan!!! Nagyon örülök, hurrá, hurrá, hurrá! Szívből gratulálok második gyermeketekhez is, sok örömet, boldogságot kívánok és külön puszit küldök a Bátyusnak! :)

A történeteteket pedig (akár priviben) nagyon várom!
ildi_ko

Kedves Atan!
Gratulálok a kis Ivett érkezéséhez!Legyetek nagyon boldogok!

Kép
Peti mit szól a kistesóhoz?
És hogy telnek a kétgyerekes mami első hetei? :D

A történet engem is érdekelne...akár priviben, ha gondolod és időd engedi! :wink:

Kép
Kép
ggabszi

Atan De jó,de jó!!! Úgy örülük a picurkának!!!! Hatalmas gratula!! :D :D :D
Ugye megírod nekem is a történeteteket! Pont a minap gondoltam rátok.Jól emlékszem, hogy február környékére igérték a hugit, vagy legalább is az év elejére? Jól belehúzott a hivatal...Na de az a lényeg, hogy már otthon van, a legjobb helyen !!!!! Mégegyszer hatalmas gratula!!!!!
steiff

Jaj majdnem elfelejtettem:
Kizsó! Boldog szülinapot!!! :D :D :D

Napsi! Most olvastam Norisz történetét ,nagyon klasszul írtad meg, gratula!!!!!

Ja és még valami! Nagyon örülök, hogy találkozhattam veletek személyesen, tetszett a Gólyahíres tali, tényleg nagyon érdekes és tanulságos volt! Ilyenkor jut mindig eszembe, mennyire sajnálom, hogy a mi életünkből kimaradt a nyílt örökbfogadás... :cry: :cry: :cry:
steiff

Sziasztok!

Én is megjöttem a jó hírre! Atan óóóóriási gratula a kis Ivetthez! :P Legyetek naaaagyon boldogok!!! :wink:

Kizsó, Szandi és minden szülinaposnak, névnaposnak sok boldogságot!

Kajla! Regi még beteg? Remélem jobban van! :P
Ja, majdnem elfelejtettem válaszolni a kérdésedre. Szabolcska szeme és haja színe barna. :D

Siminéni! Köszi, hogy felhívtál, jó volt dumcsizni! :wink:

Véda d.! Üdv köztünk! :wink:

Mi jól vagyunk, jön a fogunk de tűrhető a helyzet.
Szabolcska most 67 centi és 6450 gramm.
Most mindent megakar rágni, rakok fel pár rágcsálós képet! :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok Csipet-Csapat!

Kizsó, Isten éltessen nagyon sokáig. :lol:

Petikének is boldog nénapot, ha most tartja, ha nem. :lol:

Gabszi, látom ti is nemsokára ünnepeltek.

Atan, gratulálok és azt kívánom, hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok. Én is nagyon szívesen elolvasnám a történeteteket, ha nem jelent gondot. A szalagodon lévő kép ugyan elég kicsi, de ez a mosoly, amit a kicsi Ivett bemutat... mindent elárul. :lol:

Tegnap voltunk a Gyámhivatalban, megerősítettük az öf-i szándékunkat, hétfőn jön a hölgy környezni és állítólag a jövő héten már lesz is határozatunk. Úgy legyen! :lol: Ma voltam a TEGYESZ-nél is, nem is állunk olyan rosszul... állítólag, bár nekem a 4x + 1 sorszám kicsit soknak tűnik. Na, de nyugi van, igaz lányok?

Az osztálytalálkozó szervezése, hála az osztálytársnőmnek (Ő csinálta az oroszlánrészét a szervezésnek) nagyjából kész. Már csak egy-két apróság van hátra.

Várom már a jövő hetet és várjátok Ti is kérlek! :wink:
kanga_mama

Vivi drágám! Szabolcska gyönyörű nagy fiú! :lol:
kanga_mama

Már megint... úgy látszik öregszem... szóval, Napsikám, Norisz története... elfogytak a szavaim, csodaszép! :lol:
kanga_mama

Lányok, a képtárunk, ahova anno küldtük a fotókat már nem működik?
steiff

Sziasztok!

Siminemi: Boldog szülinapot kívánok neked!

Atan: Micsoda hír! Szuper! Gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok! Én is kíváncsi vagyok a sztoritokra. :lol:

Vivi: Egyem is meg a kis guzujait Szabolcsnak! :)

Kanga-mama: De jó! Most már nyíl egyenesben vagytok! :lol:
ancsúr

Lányok!
Köszönjük szépen a jókivánságokat.

Atan!
Micsoda jó hír!
Gratulálok a kicsi lányhoz! Remélem Peti is örül neki és nem féltékeny. A történeteteket én is nagyon várom.

Töltike!
Boldog névnapot!

Vivi!
A fiad mint minden képen csuda édes kisbaba! Én is örülök, hogy beszélgettünk.

Kizsó!
Zsófi mennyit változott, a tavalyi kisbabából nagylány lett. De az én lányom még mindíg emlegeti, nagyon a szívébe zárta. Jut eszembe, vettél már Stoment?
És neked is boldog születésnapot!

Ancsúr!
Akkor most már minden kész, már csak a babónak kell megérkezni. Bízom benne, hogy Te leszel a következő!

Napsugi!
Nagyon szép a történetetek.
simineni

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, nagyon jólesik.
Már készül a történet, jövő hét elején megpróbálom befejezni.

Minden ünnepeltnek nagyon sok boldogságot kívánok.

Vivi1, Szabolcska tündéri kisfiú.

Napsugi, nagyon megható és szép a történetetek.

Ggabszi, hát nem egyszerű kétgyermekes anyukának lenni (neked nem mondok újat :P ), de nagyon nagy boldogság. Peti természetesen már sok olyanra megtanította, amire nem kellett volna. :lol: Például, hogy kell teli torokból kiabálni.
Peti egyébként sem egyszerű eset. Tündéri és okos kisfiú, de szeret feleselni, nem mindig fogad szót, időnként csúnyán beszél annak ellenére, hogy itthon nem hallja tőlünk, szóval nem könnyű. Remélem ezeket kinövi, de addig is próbáljuk megtalálni az ellenszert, ha valakinek vannak jótanácsai szívesen fogadom.
Ivett, pedig nagyon huncut és szereti a hasát. Reggel ébredés után nem sokkal már hozza az előkét és hangosan mondogatja:
amma, amma.

Steiff, próbáltam megnézni a képtárat de megváltozott a formátum ( a freemail-re került), és nem találtam meg. Talán Napsugi tud segíteni.

Jó éjt mindenkinek
Kép

Kép
Kép
atan

Szerintem ma is velem zárul a nap, de mit csináljak?

Atan, bár személyesen nem ismerjük még egymást, őszinte szivből gratulálok kislányod érkezéséhez. Nagyon sok boldogságot nektek!

Siminéni
, veled sem találkoztam még, csak igy levélben, de mindig örömmel olvasom "bölcs" hozzászólásaidat. Isten éltessen sokáig!

Kanga_mama, megy a kollektiv fohász nektek :lol:

Napsi
, olvastam ám én is a történeteteket. Gabika ajánlásán jót somolyogtam: 100-as papirzsepi? No, majd meglátjuk... A történet végére itt ültem a gép előtt, vörös orral, dagadt arccal, s folyton fújtam az orromat. Illik ilyet tenni? Mindezt az éjszaka közepén, amikor már mindenki aludt. Nagyon szépet irtál. legyetek nagyon boldogok!

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Koko!
Még én is itt vagyok! :lol:

Atan!
Én is szeretnék beállni a gratulálók körébe! Most már értem, miért hallgattál ennyire! :lol:

Simi néni nevében, remélem nem bánod, szeretném kijavítani, nem neki van szülinapja, hanem a lánykájának, Szandinak! ( vagy én nem tudom jól, és neked is? :lol: :D :oops: )

Ancsúr!
Fénykép mikor készül az új függönyről? :D

Simi néni!
Nem vettünk aztán olyat, hanem megoldottuk máshogy a polcok felszerelését! :D ( kicsit olcsóbban :oops: :lol: )

És egy kép a végére: Majálisoznak a lánykáim!
Kép

Jó éjt!

kizsó

Atan

Gratulálok a kislányodhoz! Kis huncut, életrevaló a fényképen!

Elolvastam Norisz történetét, tényleg zsepis. Nagyon szép!

Vivi
Szabolcska már komoly nagyfiú!
petyaanya

Vivi, Moncsi3 és Kelimóni!
Névnapotok alkalmából sok szeretettel köszöntelek benneteket!
simineni

Hali csajok! :lol:

Ancsúr! Függöny fotó???

Kanga_mama! Nyugi, minden rendben lesz és meglesz az a határozat!!! :wink:

Atan! Már naaagyon várom a történetet! :P

Kizsó! Szuper ez a járgány! Sínen megy, jól látom? Már azt hittem a csajszik vezetik. :lol: De ők már nagy csajok, biztos menne nekik a vezetés. :D

Siminéni! Köszönjük a névnapi köszöntőt! :P

Moncsi3, Kelimoni! Boldog névnapot nekünk! :lol: :lol: :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok

Kizsó
Boldog 20. szülinapot :):)

Timeáknak , Mónikáknak boldog névnapot :)

Atan

nektek nagyon sok boldogságot kívánok a kiscsajszihoz ez ám a meglepetés eltünés :):)

Vivi

Azon az utolsó képen milyen nagyfiús Szabolcska :):)
Borzasztó hogy rohan az idő :(

Ancsúr

Várjuk a képeket a babaszobából ám :)
Ügyik vagytok mi most fejeztük be a végleges (na jó egy darabig ) formát ,névnapi ajándékként megcsináltattuk a tomboldáját :):):)

Napsi

Elolvastam, hát jobb hogy csak másfél év után készült el a történet így elég , a kisebb csomag zsepi. :):):)
és köszi az in memorian-t rendes vagy :):):) Az a nap amikor beakartunk előzni a Kaáliban, az még mindig előttünk van, olyan jókat röhögtünk a férjemmel akkor . :):)

Naninga
naninga

kedves Mónikák!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!
Kép

És egy kép!
Kép

Kép
kajla

Lányok nagyon koszonom a nevnapi koszontoket,de nekem mar nem ez a fontos ezen a napon hanem ma 1 Éves KICSI FIAM!
Boldog nevnapot KELLI VIVI!Sokat gondolok rátok.
Ildi-ko koszonom hogy nem feledted el Csabikat.

Kép
móncsi+3

Sziasztok!

Először is köszönöm a "felfiatalosításomat"! :lol: Bár lehetnék mégegyszer 18, vagy 20! :( :lol:

Moncsi+3, Vivi1!
Isten éltessen benneteket a nevetek napján!
Kép

Moncsi+3!
Kisfiadnak nagyon boldog szülinapot!
Kép

kizsó

Csabika!
Te sem maradhatsz le. Isten éltessen sokáig első születésnapodon.
simineni

[b]Csabikát Isten éltesse szülinapja alkalmából![/b]

Kép
Kép
koko

Minden elmaradásomat pótolva... :oops: Minden szüli- és névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!! :-)

Atan!
Nagyon örülök, hogy hazaért a kislányotok!!! Én is nagyon várom a történeteteket (akár priviben is)!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Ma a Kossuth rádióban a (Családi tükörben) Matibáékról lesz szó!!!
nikinozso

Bocsi kimaradt 09-kor!!!
nikinozso

Moncsi+3!
Csabikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Kép
kajla

Lányok!
Nem baj, ha megkezdem az Anyák napi "fílinget"????

Kép

Kép
kajla

Kajla

Szerintem nem :):)
Nálunk már volt ma is , apa hozott egy csokor törökszegfűt nekem bemelegítésnek :):)

Naninga
naninga

Csabikának boldog szülinapot!!! :P
Kép

És mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntőt!
Kép

Kép
vivi1

Csabika, bocsi a rossz kép miatt, szülinapos akart lenni! :lol: :lol: :lol:

Kép
vivi1

Csabika! Boldog szülinapot!!!!! :D :D :D :D
steiff

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?