Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Már értem, ismere ezt a vizsgálatot, vagyis hallottam róla.Sajna nem csak a kiskatonák fehérjéjére lehet vki "allergiás", hanem a megtermékenyült petesejtre is, mivel idegen fehérje, és vkinek ezt löki ki a szervezete, és nem sikerül a terhesség. :(
De ha gyári, az sem számít, csak egészséges legyen! :wink:

Pupy!
A hőgörbére gondolt Lilia. :)

Angie!
Akkor remélem tényleg így marad az éjszakátok!

Timika!
Húha, remélem nem súlyos a vérzés, és mostmár jobban van Kristóf!!!

Annácska!
Petike 1 éve is nagyon aranyos volt!Milyen sokat változott!

Emilim már egyre többet gügyörészik, napról-napra lehet követni a fejlődését.Tegnap a férjemmel néztük Őt, és elkezdett hosszan "beszélni" nekünk, na hát majd megkönnyeztük mind2en, annyira megható volt. :D Ilyenkor bánja a fene, hogy sokat sír, olyan kis édes, feledteti, hogy milyen kis méregzsák is tud lenni. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pupy!

Nem rossz ez a görbe. Igaz, ami igaz, picinység mehetne magasabbra, de láttunk már ilyen hővel babát!
Az én esetemben ez a hő alacsony lenne, de mindenki máshogy működik.
Ja a táblához gratulálok, megérdemelted és hozzon szerencsét. :wink:

Évi, Juca!
Köszi. Már én is elértem ahhoz a ponthoz hogy mindegy hogyan csak legyen. Most egészen biztos vagyok benne, hogy lesz is eredmény még júniusban.

Évi, esetedben azért drukkolok a spontánhoz. PCT: Este együtt kell lenni 20:00-23:00 körül. Reggel nyolcra pedig mehetsz, úgy ahogy este abbahagytátok. :wink:

Juca!
Nálatok ez már próbálkozós ciklus úgy látom. Érzések, megérzések? Szted alakul valaki? :)

Timika!
Továbbra is gondolok rátok.

Annácska!
Köszi. :)

Lili!
Ez nagyon klasszul alakul. :) Derekad. :(
Vendég

Sziasztok!!!

Timika!
Nagyon drukkoltam Nektek, reggel eszembe is jutott, hogy vajon hol tartotok. Remélem, Kristóf hamar felépül, az orrvérzés pedig elmúlik. Az jutott eszembe, hogy így a szopival mit tudsz csinálni? Fejed és úgy adod neki? Sok-sok puszika a nagyfiúnak!

Adri!
Utólag is (és bocsi érte… :oops: ) nagyon boldog szülinapot kívánok Levinek! Hogy vagytok most? Mikor csinálják a biopsziát?

Pupyka!
Hmmmmm, ez a hő nem olyan rossz ám!!! És még csak a 26. napon vagy! Azon törtem a buksimat, hogy én is bekerülhetnék-e újra az alsó részbe, csak a probléma tárgya trágya… :twisted: Vagyis hogy nincs mensi, ergo fogszim sincs, hol tartunk… :roll:

Lilia!
Szintén bíztató, nagyon drukkolok!!!!

Panka!
Nem vagy sok a képekkel, ilyen gyönyörű csajszikát csak mutogatni lehet!!! Hogy aztán majd 16 év múlva meg ne győzd a pasikat elhessegetni… :twisted: :D

Juca!
De jó ez a hintázós kép Kingáról!!! Ez egy szobahinta, kinti változatban, jól látom?

Évi!
Banyakatád nagyon édes!!! Mikor lesz a PCT-d? Ez a vírus… Ismerősi körben is dúlt, de hamar kiheverték.

Angie!
Nagyon ügyes Szilárd, hogy jól szopizik!

Annácska!
Nem tudom, most ünnepeltétek-e, de Isten éltesse Petikét névnapja alkalmából!

Mi vagyogatunk, Kende már kapaszkodás nélkül feláll, megy, mint a vihar és most itt hisztizik, hogy miért nem verheti a billentyűzetet… És az éjjeleink szuperül alakulnak! Egyszer ébred fel, 3-4 óra körül, gyors szopi, vissza a kiságyba és alvás fél 7-ig, hétig. Még a végén végigalussza nekem az éccakát! :twisted: :D

Teszek fotót:

A komoly:
Kép

A zsivány:
Kép

A dolgos:
Kép

Mami műve a Kende szobájában:
Kép

Megyek, mert már nagyon odavan…

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Junko!
Köszi :lol: hát igen, a tavalyi babáshónapombn is 36.9 - 37 volt a hőm, szinte végig. Na mind1,majd meglátjuk, én már felkészültem...:oops:
Nem szeretnél bekerülni megint a tábla alsó részébe? :oops:

Norwell!
Köszi a bíztatást!!Majd meglátjuk....nem hitegetem magam inkább..
Persze,h. bekerülhetsz a tábla alsó részébe. :lol: Majd én megoldom nyugi!! :lol:

Puszi!
Vendég

Pupy!

Aranyos vagy, de nem. Jó nekem így táblán kívül. :oops: Majd júniusban...
Most nem akartalak elkeskenyíteni. Nézd meg a babás görbéket, csomó lánynak lett ilyen hővel babája. Azért még ne add fel.
Sőt a barátnémnak 36,5 körül volt aztán csak megszületett ezzel a hővel az ő pici fia. :)
Vendég

Junko!
Te egy Tündér vagy!!!!! Ne Te keserítettél el, hanem a saját testem... de köszönönm, és akkor jövő hónapban besárgulsz!!! :wink:
Vendég

Pupy!
Ó ismerem az érzést. Én is mindig éreztem meddig reménykedhetek. Mondhatott bárki bármit.
Na de azért kis remény még így is kijár mindenkinek. :wink:
Vendég

Sziasztok :)
Csak egy pillanatra ugrottam be, míg apa fürdet :wink:

Panka :)
Ez nem Petike, hanem Levi baba első netes fényképe :wink:

Norwell :)
Majd csak a jövő hónapban ünnepelünk, de azért köszi :)
Nagyon szupi lett a szoba fala :)
Mami jöhetne hozzám is :wink:

Pupy :)
Tudom, hogy nem egyszerű a megnyugvás, de hidd el ez is segít :)

Na megyek is mert közben készen lett a foghagymás csirkém és már összefut a nyál a számban :)
Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Köszi csajok a nuni infókat! Én is így csinálom, csak a nagyajkak közé törlök be lazán popsitörlővel, a többit meg meglögybölöm fürcsinél.

Minden baba egytől-egyig nagyon édi!

Pupy!

Még ne add fel! Az a hő nem is olyan rossz + én ennek a nyákos dolognak sem adok tuti jelentőséget ... Lehet, most ilyenebb, máskor meg amolyanabb.
És végképp ne add fel és ne keseredj el!
Az nlc-n van egy csapat, még 2005. dec-ben alault, a kezdő emberekből, kb. 15-ből, már csak 3-an nem babások, abból az egyik pont a topicindító. Ill. ez így már nem igaz, mert kb. 8 hetes terhes. Szóval a lényeg az az, hogy ők is már előtte is próbálkoztak és a topicindítás óta is eltelt majd 1,5 év, közben kiderült, hogy mindkét petevezetője el van záródva, de sikerült átfújni, bár a doki szerint, úgyis újra össze fognak nőni. Le is mondott a babaprojektről egy időre és ezek után a következő hónapban összejött a baba ...
Úgyhogy nem szabad feladni!!! Egy dolgot szabad csak, ill. azt kötelező, minél többet szeretni egymást Apával, gondtalanul és önfeledten!!!

---------------------------

Ma vettünk Bogyókának mi is pihiszéket! Olyat mint Pankáéké (Kenguru Gold-os boltban most akciós), csak más színű, piros és világoskék virágokkal és etetőszéket. Az is akciós volt, úgyhogy nem lehetett otthagyni, igaz addig még nőnünk kell, amíg be tudjuk vetni! (Panka! Ha gondolod és erre jársz, kukkants be, megmutizom!)

kacsa14

Szép jó estét! :)

Timika
Nagyon szorítok!

Panka
Azért azt nem verem nagy dobra, hogy délelőttös műszak után fél délután végigalszom. :D Beülök a TV elé a fotelba, lábat fel és már húzom is a lóbőrt. :D

Pupy
Ne légy szomorú! Ne add fel, sikerülni fog!

Lilia
Hajrá!!!! :)

Holnap jövök éccakára, aztán majd csak jövő hét szerda reggel. Szombaton ballagás, már most idegbaj van. Sztem annyit elég elárulnom, hogy a ballagó ajándéka késni fog, a szülő házban őskáosz uralkodik....
Kezdek sík ideg lenni.... Mikor lesz már július?!?!?!?!?!?!
Vendég

Drága Timi babácska és Timika!
Isten éltessen Titeket névnapotok alkalmából!!! Sok-sok puszi mindkettőtöknek!
Kép

Kép
Kép
norwell

Maci :)
Neked aztán nem semmi munkaidőd van :? Régebben én is éjszakáztam, de másnap teljesen használhatatlan voltam. Kellett néhány óra mire regenerálódtam :)
Egy tuti! Neked nem lesz gondod a baba melletti éjszakázásokkal :D

Timcsa baba és Timi :)
Nagyon boldog névnapot neketek :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Timika és Timcsa!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok!!!!! :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a tábláért,h. ilyen kis béna, de még mindig nincs otthon net, és csak gyorsan tudtam itt bent megcsinálni. :oops:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, a szorítást, de sajnos a hőm ma márcsak 36,7 és a „barnaságosság” is megjelent, úgyhogy mostmár azt várom,h. mikor jön meg. :( Próbálom mondani magamnak,h. majd a jövő hónap,de az az igazság,h. kezdek kicsit belefáradni ebbe és egyre jobban félek,h. nekem már sose lesz kisbabám. :( Hisz végülis már több,mint 1 éve próbálkozunk, igaz a tavalyi dolog óta csak novembertől, de már az is 6 hónap. Hát nem tudom, ,h. mit tegyek, csak reménykedni tudok,h. majd talán egyszer…

Junko!
Igazad van,az ember lánya érzi,h. mikor alakulnak úgy a dolgok,h. abból már nem lehet baba. :shock:

Annácska!
Köszi, és próbálok is megnyugodni, de mindketten tudjuk,h. ez nem is olyan egyszerű.. :roll: úú bizti nagyon fini lehetett a csirkéd!!! :razz:

Kacsa!
Nagyon aranyos vagy, és teljesen igazad van. Csak tudod vannak napok (pirikor) mikor az ember elcsügged,h. nekem miért nincs még babám, és most megint megyünk haza hétvégén és nagy családi banzáj lesz,mert ballagásst ünnepelünk és megint elhangzik majd a kérdés, na mikor jön a baba. Mind1,most egy pár napig sajnálom magunkat, aztán majd a piri vége felé úgyis visszatér belém a lélek és a remény,h. talán az a hónap lesz! :D

Maci!
Köszi Neked is!! :D Nem adtam fel, csak elkeseredtem egy picit. Remélem azért jól fog sikerülni a ballagás!! Ismerős, néha én is olyan fáradt vagyok,h. leülök a fotelba és már alszom is. Július mikor lesz? Hamarabb,mint gondolnád! Tényleg folsavat szedsz már?

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Pupy!

Köszi a javítást a tábliban. Hihetetlen, hogy már itt tartok, és újra mászom a lépcsőfokokat. Vajon hányszor potyogok majd le? :)
Barnát sajnálom... És lesz babád, ez tuti!!!

Panka!

Mondta a dokinéni is, hogy súlyos esetben tényleg van ilyen, hogy a szegény embrikét löki ki a szervezet, mert "idegen" :( Azért nálunk sztem nem ilyen vészes a helyzet, mert probléma nélkül kihordtam a közös babánkat. Majd meglássuk :) Persze, hogy nem számít, ha csakgyári lehet, így legalább a védekezés gondja megoldódna :)
Emili már most pletyós kis csaj? Olyan édik tudnak lenni!

Junkó!

Köszi a leírást. Most akkor télleg még csak nem is fürödhetek utána?:roll: Egy icipici zuhanyka se lehet? Nemááááááááááá...

Norwell!

Még nem tudom mikor lesz ez a pct. Először a harmadik napi vérvétel erdményét nézi meg a dokinéni, és ha az jó, csak akkor lesz ez a vizsgálat. De úgy érzésre nem lesz rendben a hormonszintem :( Valahogy annyira másokat érzek, mint Dóri előtt...
Kende csúcs ügyes, és ez a sokféle arca szenzációs :) Ügyi vagy a fallal!

Kacsa!

Nálatok is bevált a pihiszék? Timcsa úrnő birtokba vette?
Boldog névnapot neki!

Timika!

Neked is nagyon boldog névnapot!

Maci!

Minden elismerésem a műszakozásért! Júliusig már nem kell sokat aludni :) Szedsz valami vitamint?

Timi még tegnap este írt, csak már nem tudtam jönni a hírekkel. Szegény Kristóf nincs túl jól, valószínűleg egész éjjel infúziót kapott, mert nem iszik, és még levegőt is alig kap, mert az orrvérzés miatt tamponálták a mandula helyét :( Egyelőre intenzív megfigyelés alatt tartják. Ill. ez volt még este, azóta nem tudom.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tímeák!!!!
Sok-sok boldogságot kívánok nektek névnapotok alkalmából :D
Kép

Kép
narco

Nárcisz!

Hogy vagytok? Meggyógyultak a lányok? Picit nem mesélsz magatokról?

Hogy elöl járjak a jó példával, gyors megosztom veletek a lányom mai kalandját :) Elképesztően lejmolós a kis bibe. Ma a piros lámpánál állva úgy összehaverkodott egy nénivel, hogy azzal a lendülettel kunyerált a kiflijéből, amit az éppen majszolt. Azt hittem, a pofámról lesül a bőr, mintha a gyerekem nem kapna otthon enni :twisted: Szerencsére jó fej volt a néni, biztos neki is volt egy ilyen lejmolós kis kölköcskéje, mert mondta, hogy törjek belőle a gyereknek. A játszón is kiszagolja még szél ellenében is, hogy hol osztanak ropit, kölegolyót, egyebet. Mintha otthon nem lenne szabad ilyet enni neki. Az ész megáll, büdös kölök :) :) A tojáshéj még a seggin van :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Nagyon tündériek a képek!

Timi
Nagyon impresszív, ahogy Kristóf diadalittasan mutatja legújabb tudományát :lol: Remélem, hogy hamarosan felépül, drukkolok!

Évi
Dóri detto :)

Panka, Emili a megtestesült nyugalom, a képeken :)

Juca, Kinga tündéri!

Norwell, Kende ártatlan pofijával nem nagyon lehet vetekedni (no egyet tudok :)

Pupy
Ne viccelj! Rengeteg idő áll rendelkezésedre. Nézz meg engem. Úgyis anyukák leszünk :) A görbénk hasonlóságára utaltam, de most egy kis cikk-cakk van.

Helyzetjelentés
A tegnapi kicsi hőemelkedésem lehet, hogy gallyra vágja a görbét, mármint ha továbbra is fennáll. Délután 37.2 volt hónaljban, 37.1 szájban és 37.6 vaginalis, ugyanakkor! (nocsak) Létezik, hogy a felsőtest hűvösebb, mint az alsótest? Lehet, hogy ez a derékcucc teszi.
Sajnos nem nagyon javul egyelőre, ha pihentetem, akkor nem fáj. Tegnap horribile 2.5 órát ültem a rendelőben (a fekvőbeteglátogatásról lecsúsztam), ... (itt most sokmindent kihagytam, amit gondolok)
Aztán mondtam neki, a terhességet nem tudom kizárni, oops. Felírta a gyógyszereket (Mydeton), de csak végszüksén esetén szedjem be. Úgyhogy most nem szedek semmit.
Közben haladnom kell a dolgommal, megmentőm egy babzsákfotel. So-so...

És most kajaa

Üdv,
lilia
lilia

Lilia!

A hüvelyben mért hő mindig magasabb, mint szájban, vagy hónaljban, és az a legmegbízhatóbb is, bár én sose tudtam rávenni magam, hogy oda dugdossam a lázmérőt :oops: Én szájban mértem, ami lehet, hogy nem annyira tökéletes, de a hő alakulását jól mutatta. Viszont csak és kizárólag a reggel, ébredés után, de mindenféle mocorgás előtt mért hő számít, a többi max csak érdekességnek jó. Bocs, ha tudtad!

A derékbajt nagyon átérzem, nekem is előfordul néha :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kisasszony mindnekinek köszöni a köszöntést!
Majd este mutizok róla, névnapozós-csini öltözékes fotót!

Pupy!

Elhiszem, hogy el vagy keseredve! Én is emlékszem még, mikor ismivel a Balcsin voltunk és neki már volt egy fél éves tündéri kisfia, de annyira féltette, hogy még csak meg sem foghattuk, hogy mikor kettesben maradtunk a Balcsi parton én is ott bőgtem Apának, hogy "Babát akarok! És, hogy még csak petét sem tudok érlelni ..."
És nekünk végülis 1-re összejött. Tehát még azt sem mondhatom, hogy tudom, milyen érzés, mikor élesben megjön piri, mert ebből szerencsére kimaradtam.
De úgy gondolom, hogy az nem baj, ha pirikor kicsit elkeseredik az ember! Én is ilyen vagyok. Szeretem elsiratni, ha vmi. rossz történik velem, hogy utána újult erővel induljak újra!
Igazán csak azt szeretném, ha Te is és a többi babára váró is, nem keseredne el legalább addig, amíg nem jön meg piri. Mert hő vagy nyák ide-vagy oda. Amíg nincs piri, addig él a remény! Viszont ez a remény is reális legyen! Éljen, de létezzen mellette a negatív alternatíva lehetősége is ... Mert ez is ott van a pakliban.

A családi kérdezgetések miatt pedig részvétem! Ezek tényleg a hátadba döfött és jól megforgatott kések lehetnek! Nem lehet őket csak egy "rajta vagyunk a dolgon" válasszal elhárítani??? Vagy kérdezzetek vissza, hogy a kedves kérdező "mikor dugott utoljára?" Már bocsi, de kb. ez ugyanolyan intim, mint a "mikor jön a baba" kérdés. Még, ha úton lenne sem biztos, hgoy már szeretnétek közh írré tenni ...

Évi!

Pihiszékről egyelőre még nem tudok nyilatkozni! Benne volt a csajszi, majd 1 órát, aminek a felét végigüvöltkötte. De egyedül is hagytam, mert nekem el kellett küldenem egy bevallást APEH bácsinak. De végülis amikor nem bőgött, akkor elvolt benne. :)

Timi!

Neked is Boldog Névnapot, bár gondolom, most ez izgat a legkevésbé ...

Kristófra rengeteget gondolunk!!! Jobbulát neki!!!!

kacsa14

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapos köszöntéseket!
Annácska, neked külön köszönöm a képet is! :D

Timika!
Remélem minden rendben van már Kristóffal! sokat gondoltam rátok tegnap! Írj amint tudsz!

A babák tündériek egytől egyig!

Évi, Juca!
Örülök, hogy ismét "lent" vagytok a táblában, és drukkolok, hogy minél előbb feljebb kerülhessetek megint!

Szokáshoz híven megint csak ennyire futotta, de jövő héten talán már nyugisabb lesz, és akkor benézek gyakrabban, meg szülinapos képet is rakok.

Tegnap voltunk a klinikán, egész nap. Rémálom volt az egész, iszonyú sokat kellett várni mindenre és mindenkire. Levi hiper nyűgös volt már. 9-15óráig voltunk bent! :evil:
Mind1, túl vagyunk ezen is.
Biopszia két hét múlva szerdán, 16.-án lesz. :(

Puszik

Kép

Kép
adriana

Ja, majdnem elfelejtettem:

Timcsa baba, Timika!
BOLDOG NÉVNAPOT! :D

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!!!

Előszöris: Nagyon boldog névnapot a Timiknek :D :D :D

Pupy!
Egy cipőben járunk. Még mindig. Szinte napra pontosan.
Én is újra meg újra nekikeseredek, de aztán mindig meggyőzöm magam arról, hogy nem kéne ezen görcsölnöm. Tudom, nem könnyű nem beleélni magunkat, mert én is mindig elkövetem ezt a "hibát", de Laci mindig mondja, hogy ne aggódjak, mert nagyon aktívak a kis sejtjei, csak még éppen nem találkoztak össze odabent. De ne görcsöljek, mert az nem segít.
Vettünk már mi is mindenfélét, és ovul.tesztelünk, meg hőzünk, meg minden, és mikor késik 2 napot, már szinte örömmámorban úszunk. És ez így megy kb 10 hónapja :cry:
DE nem szabad feladnunk!!!
Nekem az a minimikroszkópos fertility testerem kizárólag menstruáció alatt mutat szálkás kristályokat, ami a termékenységet jelzi. Én most épp ezen vagyok kiakadva. :cry: :oops:
Te is tesztelsz mindenfélével? Milyen eredménnyel?
A görbénk is nagyon hasonló-már azok alapján, amit feltettél a minap. Becsapós. Nekem az olyan görbémre, a "szakértő" másik topikban azt mondták a rutinosak, hogy akár baba is lehet..., de nem lett. Ez lutri egy kicsit, és nem működünk egyformán.
Mindenesetre ne keseredjünk el!!! Hidd el, lesz babánk nemsoká :lol: :lol:
Azért szeretném majd megörökölni a táblát, ha neked is babaát hoz majd :lol:
Ja, és a ráadás. Totál hülye vagyok. Mostanában bárhova megyek, bármilyen régi ismerőssel futok össze, mindenki terhes!!! Kb annyira meg tudok örülni mások babájának, mintha az enyém lenne. Már néhány barátnőm tutira hülyének néz, hogy végig izgulom velük a 9 hónapot, meg a szülést... :oops:
De ugyanakkor nagyon irígykedek, mikor babás pocit látok... :oops:
Úgyhogy ne kenődjünk el!
Akkor fog összejönni, mikor a legkevésbé görcsölünk rá :D És téged még a táblázat is erősít :D

Lányok, akinek van valami tippje, hogy miért mindig csak a menstruációm alatt mutatja a fertility tester a pozitív kristályokat, az írja meg, hogy megnyugodjak egy kicsit :oops: :)
Most ennyire nem vagyok normális, vagy mi...????

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Évi!
Nincs mit! :D Ha rajtam múlik, nem sokszor fogsz ám visszapottyanni.

Lili!
:lol: Aha,hát én nem láttam a hasonlóságot, mert a tiéd magasabb és nagyon remélem,h. fent is marad.:lol:
A hőmérőzésről látom már írt Évi is, én is hozzáteszek. Fontos,h. a hőd mindig ugyanazon a helyen mérd, és kb. +- 20 perces intervallum legyen az eltérés, így tuti biztos lesz a görbéd!! :wink: De remélem nem kell sokáig mérned. :wink: Ja és még valami, tényleg csak az ébredési hő számít, ne csapd be magad azzal,h. máskor is méred (vagyis ezt úgy akartam érteni,h. néha már reménykedik az ember, pl. nekem tegnap este 37,8 volt a hőm) :shock: Pihenj nagyon sokat és vigyázz magadra!!

Kacsa!
Biztos nagyon rossz lehetett, nem értem miért nem simogathattad meg. :evil:
Teljesen igazad van, csak tudod, már 1 éve próbálkozunk a babával, nem pár hónapja, és ezért kérdezgeti mindenki, meg már a szülők is szeretnék a kezükben tartani az unokájukat. :oops:
Persze, majd elmúlik a depim és akkor újra a régi vidám leszek.

Eszter!
:lol: Annyira jól esett,amit írtál!! :lol: Tényleg nagyon hasonló cipőben járunk. Remélem,h. a táblát nem neked kell adnom mert hamarosan babás leszel, de ha mégse…:lol:
Hát igen, tényleg beleélem maam, újra-meg újra és bízok, de nagyon. A hőmet már 1 éve mérem, a nyákom is nézem, lassan már annyira ismerem a testem,h. csak na. :lol: Igen használok PG53-at, nekem meg a Pé előtt 3-4 nappal már mutatja, és egész hónapban végig, szinte minden nap. Úgy tudom,h. ezt a „páfrányt” a sókristályok okozzák, amik főleg a magasabb ösztrogén szint esetén jelennek meg. De lehet,h. hülyeséget írok…..
Nagyon-nagyon szorítok mindkettőnknek!!!!!!
De te most a 39cn-en vagy, nem??????? :roll:

Lehet,h. még ma sem lesz otthon net, és lassan elindulok a postára, holnapig is millió puszi!
Vendég

Pupy!

Itt a győztes görbém:
Kép

Sajnálom, ha meg fog jönni, és nem kell ecsetelnem, hogy értem a dörgést. A görbét azért tettem fel, hogy arra bíztassalak, egy kicsit hagyd a fertyt, hagyd a hőmérőt. Előtte volt számos gyönyörű görbém, illesztgettem rá a pregnant görbéket, statisztikáztam.... és mindig megjött. Aztán nagyon elkeseredtem, meg Kofa is, meg volt egyéb is, mint melóhelyváltás, és nem koncentráltam. Ez lett belőle:

Kép
Kép

Hazudok, hogy most nem vagyok ideges, egyáltalán nem várom pirit, persze meg fog jönni. Mindig azt mondom, hogy ez az első igazi hónap, meg nem lenne jó két kicsivel korzózni a januári hidegben... Türelmetlen vagyok, de piri szarik a mi türelmetlenségünkre. Nem bántani akarlak, csak egy kicsit kirobbantani a malomból.
Puszi.

tjuca

Timika, Timcsa!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D Kép

Timika!
Jaj szegény kicsi Kristóf, bizti nehezen viseli, hiszen nem is érti nagyon mi zajlik körülötte.De te is nagyon kilehetsz lelkileg.
Mielőbbi gyógyulász kívánok, és sok-sok gyógypuszika megy!

Juca!
Hát ezeken a képeken már nagyon nagylányos Kinga, már nem kisbabó. :lol:

Lilia!
Én is használtam a PG53-at, és nekem mutatta rendesen a páfrányt pé-kor.Meg is lett az eredménye. :wink:
Viszont én csak lámpafényben láttam benne vmit, ablakfeléfordítva nem. :?
Megsúgom, hogy Emili csak a képeken látszik nyugisnak.:-)

Annácska!
Hát akkor azért nem hasonlított Petire a baba a fotón, mert az Levi volt! :lol: :oops: De még eszembe is jutott, hogy esetleg Levit látom. :D

Adri!
Igen, a lényeg, hogy túlvagytok rajta, bár a neheze még csak most jön. :(
Sok erőt kívánok hozzá!!

Évi!
Hát igen, már most sokat dumál, egyre többet.a Dóri mikor kezdett el gügyörészni?Én kicsit korainak találom Emilinél, de egyáltalán nem bánom, olyan megható volt mikor ránknézve mondta a magáét 8) (de pár év múlva majd hallgathatom tőle a szövegelést, ami már nem lesz megható :wink: )
A más kajája mindig finomabb, nem tudtad?:-) Tomi is mindig beleeszik az én kajámba, pedig neki is ugyanaz van tálalva, mondván, hogy az enyém finomabb:D

Pupy!
Én sem éreztem úgy, hogy babás lennék, mikor már az voltam, annyira nem, hogy már utánna néztem a meddőségi központ telefonszámának, hogy a férjemnek kéne nézetni a kiskatonákat, hogy miért nincs még baba(előtte egyébként évekig csak naptármódszerrel védekeztünk, és ezért is gyanakodtam, hogy gond lehet, mert ezen idő alatt nem lettem terhes).És én mindig addig reménykedtem, mig meg nem jött.
Kitartás, türelem babát terem! :D

Norwell!
Nagyon ügyi vagy, festve vagyon a minta afalon?

Zsúka????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Igen, a fal festve vagyon, Mami keze munkája, nem az enyém, én nem tudok szépen rajzolni... :oops:

Juca!
Jó ez a görbe... :wink: :twisted: Jut eszembe, mikor tesztelsz??? ;)

Pupy!
:( De kitartás!!! Most újra átérzem a helyzetedet...

Eszter!
Neked is azt kívánom, amit Pupynak!

Megyek, ma vásároltunk, nagyon fárasztó tud lenni a pénzköltés... :D Vettünk végre kenyérsütő gépet, már nagyon régen akartam, deeeeeee: nem vettünk hozzá lisztet!!! :oops: :lol: Ügyik vagyunk, nem??? :P

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Timcsának BOLDOG NÉVNAPOT!

Juca!
Kinga tündéri! :lol:

Pupy!
Megtennéd, hogy kijavítod a táblában a koromat?Öregedtem egy évet! :wink:
Köszike!

Gyakorlott anyukák!
Ti adtatok/adtok a gyerekeknek babapiskótát és/vagy háztartási kekszet?
Én vettem darált háztartási kekszet, szoktam a du-i gyümölcsbe tenni, a babapiskótát pedig nagyon szereti kézben venni és elcsócsálni!Én azt hittem ezek teljesen semleges ételek, hiszen pl. allergiás gyerekeknek h.kekszből csinálunk sütit v. ugye diétakor is ezt eszik.
Nos amiért kérdezem, mert ma tanácsadáson azt mondta a gy.orvos, hogy nem ehet babapiskótát.Hazajöttem és elolvastam mi van benne.Tény, hogy van benne tojás, bár megjegyzem rá van írva, hogy 6 hónapos kortól ehető.
A h.keksz viszont tartalmaz glutént.ez pedig azért volt érdekes számomra,mert az összes babaételféleségre rá van írva, hogy gluténmentes!
Így egy kicsit összezavarodtam és elbizonytalanodtam.
Kíváncsi lennék a véleményeitekre!Köszi!

Gáborbaba 8600 g és 69 cm. És képzeljétek ma voltunk fodrásznál, levágattam a haját!Nagyon édes lett,majd dobok képet!

Puszi

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Pupy :)
Ilyet hallani sem akarok tőled, hogy nem lesz babád! Már miért ne lenne??? Igen is lesz neked is egy mini manós, csak épp a megfelelő készülődik hozzád :)
Tudom, hogy nem olyan egyszerű nyugodtnak és türelmesnek lenni, de muszáj! Látod mindenki vígasztal :)
A csirke isteni lett, ha végre ellátogatsz hozzánk csinálok neked :wink:

Évi :)
Szerintem nem gond, ha a gyerkőc egy kicsit lejmolós :D Annamari is vendégségben eszik a legjobban :D Nekem meg ég a fejem, de állítólag én is ilyen voltam :)

Timi :)
Jobbulást Kristófnak :) Remélem ma már tudott inni és hamarosan haza is mehettek :)

Lilia :)
Szegénykém :( Jobbulást neked is :)

Juca :)
A görbéd eredménye önmagáért beszél :)
Nekem is akkor lett Petkám mikor egyáltalán nem számítottam rá :D

Csibe :)
Gratulálok Gáborka szép méreteihez :)
Anno Annamari kapott fél évesen már babapiskótát, de most Petinek nem adok. Kiflit is csak egy éves kora körül kapott először. Elvileg a kekszben, babapiskótában lehet tej, liszt és ez allergizálhat. Bár a lisztérzékenység főleg genetika. Egyébként az, hogy 6 hónapos kortól adható nem jelent semmit. Vannak olyan babakaják, amiben van eper, málna és közben 4 hónapos kortól ajánlott. Sajnos nem egységes a kép, hogy mit lehet és mit nem lehet adni a gyereknek.
Van aki nem tartja be ezeket a javallatokat és még is felnő a gyereke minden gond nélkül.
Egyébként, ha valamit mindenképp a szájába akarsz adni inkább kölesgolyót adj. Abban nincs glutén és a gyerkőcök imádják :) Mi már ipari mennyiségben fogyasztjuk családiasan
Bocsi, ha hosszú voltam :)

Szép álmokat Mindenkinek :)

annácska

Jó estét! :)

Kedves Tímeák!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Annácska
Egyébként is inkább éjszakai életmódot folytatok. :D Bár néha kezd sok lenni a jóból. :)

Pupy
Ez a tábla egyre szebb!
Ne add fel és ne görcsölj rajta! Sikerülni fog, csak türelemmel kell lenni még 1 kicsit.

Pupy, Évi
Még nem, jövő hétfőn megyek a háziorvoshoz, aztán majd beszerzem az előkészületekhez a dolgokat. ;)

Kristófnak és Levinek nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

A júliust főleg azért várom, mert akkorra levonul a ballagási mizéria. Még egy se volt, de már az idegbaj kerülget. :( A ballagó szülőknél felfordulás van, most költöztették külön a két legkisebb gyerkőcöt, takarítani meg senki nem akar. :(
Inkább nem panaszkodok. Legyünk vidámak! :)
Vendég

Sziasztok!

Ezért nem merek név szerint dicsérni, mert kihagyom a felét, oszt megorrolnak rám... :) Csak annyit, akkor pislogtam ide, mikor szegény kacsa malmozott húsvétkor: "szülni, vagy nem szülni..." Hát nem maradt bent és milyen jól tette! Csudaszép kislány bújt ki.
Úgy látom késő van, kicsit konfúz vagyok...

Pupy, többiek, köszi a hőmérős tippeket, az alap dolgokat betartom (igaz, digit használok és hétvégén eszem ágában sincs fölébredni miatta, kövezzetek meg :) a tendencia azért kiolvasható
A lázamra voltam csak kíváncsi tegnap, melegnek éreztem magam, és kíváncsiságból leteszteltem a többi bejáratot is :)

Egyébként most olyan nyugalom van bennem, minden körülmény ellenére. Gyanús :)

Timiknek boldog névnapot!

Szép álmokat!
lilia
lilia

Maci :)

l.
lilia

Remélem, a gyanús beigazolódik. :)
Vendég

Gyanúd... Bocsi! :oops:
Vendég

Lassanként vége mára, bezárul a mókatáram. :D
Hétvégén megpróbálok bekukkantani. Ha nem sikerülne, akkor szerda reggel leszek ismét.
Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Pupy!

Jajj te lány.
1 év még nem a világ. (főleg hogy ha jól olvastam fél éve próbálkozok aktívabban). De nem is az évek számítanak. Ne keseredj el, mert azzal többet ártasz mint gonolnád. Okosat én nem tudok mondani, de veled kapcsolatban egyáltalán nincsenek olyan érzéseim hogy sokat kéne még várnod. :wink:

Évi!

Semmi zuhany, semmi öbligetés. :D
Vendég

Sziasztok!

Két kérdés: Ti előfizettek a fertility f. vip dolgaira, vagy mindig új felhasználót generáltok?
Hasmenés. Nem különösebben sanszos, hogy kaja okozhatja. Itthon vagyok. Ötlet?

Szép napot!

lilia
lilia

Timik!

Nagyon boldog névnapot!

Csibe!

Én is adtam már piskótát, bár van saját sütésű recept is, ha érdekel felteszem. Én addig nem adtam tej/származékot, amíg Kinga szopott, de most már óvatosan tesztüzemmódban megy az is. Így lassan mindent eszik. A glutén dolgot azért nem értem, mert még a kórházban szűrik a PKU-t, és akinek minden negatív, az ehet glutént. A gabonák java része tartalmaz glutént, kivéve rizs, köles. Úgyhogy Kinga kenyérhéjat már hónapok óta rág. Én egy kicsit internalizálom a szabályokat, hiszen Kinga kemény 8090 g, és majdnem egy éves.
Van egy csomó babarágcsa recept a blogon, csak most nem elérhető a blog, majd egyszer...

Lília!

Én annak idején befizettem, az most már lejárt. Nem volt kedvem három havonként újra regisztrálni, de ez is járható út. Mondjuk, akkor nem tudsz annyit összehasonlítani, bár az optimista ember azt mondja elég az a három próbahónap is.

tjuca

Csibe!

Szóval kihagytam, hogy tök kicsi a súlya, ergo nem élhet csak almapürén :-)

tjuca

Pupy!
Én most a 3.cn-en vagyok. Valahol elcsúszhatott a rendszer :D

eszter82
Budapest

Szia Puppy
Sajnos arról a hónapról nincs görbém, mert csak a vége felé kezdtem nézegetni a hőt, amikor már
késett. Szóval sajna nem tudom, hogy leesik e beágyazódáskor. Nekem valószínű pont szilveszterkor volt. Azt
hittük vírusos betegség. De csak egy napig tartott. Hányás, hasmenés és hőemelkedés. :)

Nagyon király az új aláírásod :) Hol lehet ilyet szerezni.

Hát, amit te vízesnek hívsz az nagyon olyannak hangzik, amilyen peteéréskor szokott lenni ...hmm.
Miket nem produkálsz te?? :)

Maci
Hát ennyi házimeló után nem csodálom, hogy nem kellett ringatni.

Timika
Nagyon nagyon szorítok nektek!

Juca, Pankaa
Csak nyugodtan mutizzatok, mi meg gyönyörködünk :)

Évi
:(
Már hallottam erről a Calici vírusról, de igazából fogalmam sincs mi az.
Hát tudod egyre okosabbak ilyen átlátszó trükkel már nem nagyon rázod le :) :).

Jajj nagyon cukiiii.

Angie
Szuper. Ügyik vagytok, hogy ilyen kitartóan küzdödtettek a szopiért.

Lili
Szorítok, jól néz ki ez a görbe :).

Timika és Timcsa
Boldog névnapot!

Bea
Boldog szülinapot! :)

Eszter, Puppy
Tudom csajok mit éreztek, de ha ez bíztató 24 hónap próbálkozás után is képes az ember elengedni a sikertelenség
fájdalmát. Amikor beletörődik, hogy mindegy, hogy de neki akkor is lesz babája. Amúgy halottam, hogy valami
kínai horoszkóp szerint a nem tudom mi éve van, de ez a termékenység éve :) szóval csajszik kitartás és hajrá. :)

Juca
Tetszik a győztes görbe :)

Lilia
Nekem is hasmenésem volt :) :). Hááááát.....

Mi a hosszú hétvégén hazautaztunk, most épp nem volt senki sem beteg, sem bárányhimlő gyanús :) Viszonylag jó időnk is volt. :)
És anya mindenféle babadolgot összepakolt nekem. Babaruhákat, cumisüveget, mellszívót meg mindent, amit akartok.
Szóval kezd megtelni a baba komódja :).

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Dobok gyorsan egy fotót a névnaposról! Az új pihiszékében, tapadókorongos zokniban!

Kép

Meg felteszem az én győztes görbémet, már ha sikerül ...

Kép

Annyit kell tudni hozzá, hogy 15-én lett pozitív az LH teszt és 15-én és 16-án voltunk együtt, előtte és utána nem. Sajna a végén már nem mértem a hőt ... (Kedden szültünk és a Ferti szerint kedden volt pé, tehát, ha úgy nézem, lehet, nem is hordtam túl ...)

kacsa14

Sziasztok!

Adri!

16-ra drukkok időzítve :( Bár ne kellene :(

Eszter!

Úgy tetszik a neved :) Nálunk Tesóbabának nagy esélye van rá, hogy ezt kapja majd :) Esetleg Hanna, de azt hiszem kicsit előreszaladtam az időben :)
Szerintem ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget ennek a PG53-nak. Egy másik topikon olvastam, hogy az anyuka pár éves fia is páfrányosat nyalt :)

Juca!

Az én nyertes görbém megszólalásig ugyanígy néz ki, mint a tied :twisted:
Kinga állati huncut :) Kis vidám manó. A súlya miatt meg ne aggódj (bagoly mondja bögölynek, hehe). Aki ennyit megy meg dóóógozik egész nap, az feléli ám a kalóriákat :) Meg kb. napi kettőt rottyant is, nem? Hátakkkkóóóómeg?
Teszt esetleg?

Panka!

Dóri 6 nem volt még 6 hetes, mikor elkezdett heőőőzni, meg ilyesmi, de aztán hosszú időre elhallgatott úgy 3 hónapos kora körül, mikor a fogai elkezdtek jönni. Nagyeszű védőnőm rám is hozta a frászt, mert azt mondta, hogy a süket babák szokták pont így csinálni, hogy ugyanígy elkezdenek gyügyögni, aztán 3 hónapos koruk körül abbahagyják... Persze semmi baja a gyereknek, és tudtam is, hogy nem lehet baj a fülével, de azért betojtam :(

Csibe!

Lehet, hogy én vagyok nagyon félős, de én nem merek darált háztartási kekszet venni, ki a csoda tudja mit nem darálnak abba bele... Inkább lereszelem magam. Babapiskótát, meg kiflit, meg a tejes rágcsákat kb. 9 hós korától adtam, de kenyérhéjat már 7 hótól. A kölesgolyót a Dóri is szereti, főleg ha a játszin lejmolhatja :)
Gáborbébi már fodrásznál is járt, ez igen! Bizti édes lett, és szép méretekkel rendelkezik a drága! Várom ám a képet!

Fleur!

Szóval gyülekezik Pindurka kelengyéje :) Most nézem, túl vagy a félidőn :) Innen már visszaszámolunk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!

Nagyon kis édigolyó Timcsa! És ez a szerkó, őrület :) Gyönyörűséges görbéből gyönyörűséges babó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Köszi!

Én is azt néztem vmelyik nap, hogy ha én ennyit kalimpálnék + hadonásznék + rugdalnék, 2 perc alatt kifáradnék, Timcsa meg órákig képes activityzni (így hívjuk a kalimpálós műszakját) magában! :lol:

kacsa14

Kacsa!

Hehe, mi azt hívjuk ektivitizésnek, mikor csak mutat valamire egy "ööööö" kíséretében, és anya meg találja ki, hogy a nagyságos kisasszony mit óhajt. érdekes feladat :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!
Elnézést hogy nem irok mindenkinek de a második babával is ugyan olyan "szétesés" van mint az elsövel!
Anyukám ma jön és itt lesz nekem segitségnek és akkor mindent megirok nektek ami történt!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és köszöntéseket mindenkitöl!Aranyosak vagytok nagyon!
Gyönyörü kisbabánk van és ugyan ugy néz ki mint Marcikám igy a lombiknál nem cseréltek el semmit :lol: !
Amint összeszedtem magam jövök és visszaolvasok!!!

KépKépKépKép
aniko24

Kép
Kép
Kép
Kép

Sziasztok!!

Bocsi, de most csak ennyit, elég nagy gáz van a munkahelyemen. :(
Este utazunk haza anyuékhoz, mindednkinek szép hétvégét!! Vasárnap jövök anyuéktól!!!

Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Ez a fertility tester mennyire megbizható? Lszi aki használ ilyet ossza meg velem a tapasztalatait. Hol lehet ilyet kapni?

Linda

[quote="adriana"]S írta:adrianaziasztok!

Köszönjük a szülinapos köszöntéseket!
Annácska, neked külön köszönöm a képet is! :D

Timika!
Remélem minden rendben van már Kristóffal! sokat gondoltam rátok tegnap! Írj amint tudsz!

A babák tündériek egytől egyig!

Évi, Juca!
Örülök, hogy ismét "lent" vagytok a táblában, és drukkolok, hogy minél előbb feljebb kerülhessetek megint!

Szokáshoz híven megint csak ennyire futotta, de jövő héten talán már nyugisabb lesz, és akkor benézek gyakrabban, meg szülinapos képet is rakok.

Tegnap voltunk a klinikán, egész nap. Rémálom volt az egész, iszonyú sokat kellett várni mindenre és mindenkire. Levi hiper nyűgös volt már. 9-15óráig voltunk bent! :evil:
Mind1, túl vagyunk ezen is.
Biopszia két hét múlva szerdán, 16.-án lesz. :(

Puszik
:?: :?: :?: :?:
linda78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?