Timi!
Nagyon-nagyon örülök a jó híreknek, így már sokkal nagyobb örömmel kívánok neked nagyon boldog névnapot!
Szuper, hogy túl vagytok rajta, és a kedve is jó Hannának. Csak megnyugtatásként mondom, hogy én egy fülműtéten 14 évesen estem át, és utána semmilyen fájdalmam nem volt, a legnagyobb gondom a fejemen levő kötés volt, na meg az, hogy lenyírbálták a hajamat. Nekem kapcsozták, és marhára féltem a kiszedésétől, de semmit nem éreztem belőle, még csak kellemetlen sem volt. Szívből remélem, hogy Hanna is túl van már a megpróbáltatásokon, és neki sem fog már semmi fájni. Sok-sok puszit küldök nektek!
Editékkel való találkozásunk végülis a mai napra halasztódott, és nagyon jól sikerült. Nagyon kedves, aranyos emberek, nagyon jól éreztem magam velük. Virág baba kis tünemény, igazi csaj, egy csomót dumál, folyton mosolyog, és nagyon édi, amikor egy produkciója utáni dícséretkor elszégyenli magát. Kis tűzről pattant, nem volt megszeppenve, vagy ilyesmi, feltérképezte a terepet, a játékokat. Ja, és eszméletlen sok foga van!!!
Barni is haláli, őt minden érdekli, ami állatos. A játékok, a könyvek, jöhet bármi. Nagyon jól elvegyült a gyerekseregben, ő is talált magának elfoglaltságot. A dumája is szédületes!
Képeket mi sajna nem tudtunk csinálni ugye, Editéknél talán majd lesz egy-kettő.
Márti!
Neked holnapra sok-sok erőt és kitartást kívánok!