Sziasztok!
Gyors bekukk! Máté kiütötte magát ebben a rémes időben, így van pár percem.
Chesti, még nem az igazi. Mire úgy érzem, na, kezdünk belerázódni, mindig történik valami.
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést.
Kicsit utólag: Isten éltesse a 6 hós Nikit!!!
Továbbra is szopi + táp megy. Jó étvágya van a fiamnak, már 5,11 kg!
Hosszra is nő, mint a gomba, eső után, a 62-es rucikat is kezdi kinőni.
Nappal nehezen alszik el, de még igényli a pihenést. Kaja után 15-30 perc nézelődés, gagyarászás, és utána jön a nyűgi. Általában a cici válik be altatóként, de néha igényelné, hogy a köv. etetésig úgy szundikáljon, hogy a cici igény szerint ki és be vándoroljon a pofikájába!!
Na, ez fárasztó, főleg úgy, hogy, ha már nem csordogál a tejecske, akkor beidegesedik, és csak kínlódik rajta.
Ilyenkor próbálkozok cumival - nem sok sikerrel, és lelkiismeretfurdalásom van
Ami kis időm van, a házimunkával telik, igyekszem behozni a lemaradásomat.
Egyébként zabálnivaló a kisember!! Mosolyog teli szájjal, próbál nevetni, hangoskodik. Apát és anyát egyértelműen felismeri, és örömmel üdvözli.
Mostanában kezdi felfedezni a játékokat. Ideje bővíteni a készletet.
A kiságyban nem hajlandó aludni, sem napközben tartózkodni.
Így jártunk! Velünk alszik, de már kezdeném átszoktatni, és ilyenkor is mindig közbejön valami. Extra hasfájós nap - ami szerencsére igen ritka mostanában!!!, vagy most a 2 hós oltás. Ettől belázasodott, a szokásosnál is anyásabb, bújósabb lett. Nincs szívem száműzni. Aztán majd lehet, hogy fél év múlva sem sikerül átszokatni, és szidom magam, hogy miért nem voltam keményebb most.
Taliról: a júniusi időponthoz még nem tudok hozzászólni. Maradnék függőben!
Szívből gratulálok az új kismamáknak! Életetek legcsodálatosabb időszaka lesz a sok aggódás ellenére is! Én még most is vágyódom néha a pocakra!
Zsókuci, mi a helyzet a kutyuskával? Szereti a kertet? Nagyon édi pofa!
Lucia, a két kis gézengúz visszatalált már a cicire?? Mátét is nagyon féltem, mert egyre lustább cicizéskor. Szívesen elidőzik rajta, de már látszik, hogy nem táplálékforrásnak tekinti!
Nem vagyok fejésben ügyes, félek, hogy nem fogjuk sokáig húzni.
Most lépek, mert itt a vihar. Kapcsoljuk ki a gépet!
Sok puszi mindenkinek!