Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Timurr,
Biztos jó anya vagy, és terhesen ne legyen már önzőség a derekadat alátámasztani...
Anyukádék pedig valószínüleg túlaggódják a dolgokat és ezt rosszul kommunikálják (én anyukám is aggódós, de én nem veszem fel, bár valószínüleg kevésbé bántóan csinálja).
Szerintem max. a súlyodban van némi igazság (nem a kép, hanem a leírt kg miatt gondolom) de ezzel meg felesleges cukkolni téged, próbálj meg vigyázni, de most nem ez a legfontosabb!
(amúgy is ilyenkor a hormonok döntenek, te csak próbálkozhatsz)

Gabci, üdv köztünk! Gyere gyakran! :lol:

Jolka, mit főztél? :P
Én ma csinálok vacsira banánturmixot! :P :P

Dicsekszem: hétvégére csinált a párom húslevest - Isteni volt!
(én a másodikat csináltam csak hozzá minden nap)

Puszi

Jutta

KépKép
jutta

Timurr, remélem nem bántottalak meg a súlyoddal, csak próbáltam reális lenni, és a szüleid "szempontjait" is nézni, de tényleg úgy gondolom, hogy a testednek most (terhesség-szoptatás-terhesség) nem Te vagy az ura, hanem a hormonok...
én is úgy hízok, hogy csak na (6 kg - 18. hét...) pedig próbálkozom... :oops: :oops: ... és tényleg nem eszek sokat!

Tehát amennyire lehet vigyázz, a többit meg meg se halld!

Sokkal fontosabb, hogy kiegyensúlyozott legyél.

Anyukádék meg lehetnének tapintatosabbak, főleg így hogy aggódsz az AFP miatt!

Puszi,

Jutta

KépKép
jutta

Jolka
azt már megfogadtam,hogy anyósékról nem írok nyilvános fórumon,tudnák mesélni,ez hosszú történet,privibe max. meguntatlak vele ha akrod :-)
Igazából tudom,hogy anyuék csak jót akarnak,de most nagyon nem erre van szükségem.

Jutta
dehogy bántottál meg,nagyon bánt engem is a dolog,tudod milyen nehéz ruhát vennem?utálom magam,de most ez van.Igazából nem a terhesség miatt híztam meg hanem elötte ,sosem voltam nádszál,de megfordultak utánam a férfiak szép számmal,aztán összekerültünk a férjemmel,ülőmunka,házikoszt,rendszeres reggeli,ebéd vacsora és csak úgy szzaladtak fel a kilók.Aztán teherbe estem,nem sokat híztam (viszonylag) 13 kilót,de ez két hónap múlva teljesen lement,szopi közbe se volt gond.Csak jött az itthonülés a babával,kisgyerekkel,játszunk meg sétálunk,de ettem rendesen.gy még feljött pár kiló.Aztán most jön ketteske,eddig nem híztam semmit ,sőt mínusz egynél tartok,de úgy vagyok vele hogyha ezen múlna inkább lenen rendesen étvágyam és még hízzak,de ne legyek ilyen idegbeteg a baba miatt.Ha nem szopik,kőkeményen lefogok fogyni,ez tuti.Leteszem rá a nagyesküt.De lehet hogy szopi közben is már elkezdek diétázni

Ez az ami bánt a tapintat,máskor mennek ezek a beszólások,mondtam nekik már a múltkor is hogy kíméljenek ,mert nem vagyok jól.Hát jól megkíméltek mondhatom.Ráadásul megse kérdezik hogy mozoge vagy jól vagyoke.

Timi
Vendég

Jolka
asszem holnap úgysem bírom ki hogy ne telefonáljak,hátha megmondják az eredményt.

Férjem csak nevetett,végülis őke ezt csak cukkolásnak veszi,de nekem ez nem esik jól,ha ő úgyis a könyökéén támaszkodik nem mindegy kinek hány párnája van?nevetséges nem?
Vendég

sziasztok
micsoda élet volt itt a hétvégén...meg a hét elején

szia Gabinak is!
olvastalak benneteket, de olyan de olyan sokat írtatok, és nekem most semmi kedvem ülni és gépelni sajna...nem is tudom, van-e itt valaki.

mindenki olyan keveset hízott...én, így, hogy anyuéknál voltunk majdnem két egész napot, rá se merek állni a mérlegre. pedig holnap a dokinál muszáj lesz...francba..

Timi, szerintem tutijól nézel ki a képen. Apának tetszel? az a lényeg! engem is zavar az indító +10 kiló, de most nem fogok fogyókúrázni. meg amúgy sem a szokásom. akkor inkább futok, meg bicajjal járok mindehová. na ugye ez most nem pálya. az afp-t meg kérdezd meg és szar* le az eredméynt. csak nyugodtan. ha Majával (neki pedig mindeképp gyors jobbulást, teeee, anyák szégyeneee ;) ) sem volt jó...majd beírom az enyémet, jó? abból sem derül ki sok minden, asszem. a genetikai uh, na, az már valami!!!! az pedig okés lett nálad is.

Kép
an°°di

Én is itt vagyok, de már megyek is, mert az uramnak kell a gép. Egész éjszaka gépelni fog...én meg alszom. De most volt egy kis pöribuli, hazafuvaroztam apát... tetszik neki ez a helyzet, hogy én nem iszom semmit, úgyhogy én vagyok a sofőr... :D Nekem nem, mert nem szeretek vezetni. Mindenkit mentsen meg tőlem a teremtő!!! :oops:
Tényleg megyek, mert ha nem lesz kész a szakdoga, én leszek a hibás...
Jó pihit!
Holnap jövök....

marek

jajj, pedig már totál beálltam itt 5 korty vörösbortól. és azt hittem nagyokat fogunk itt szócsatázni...erre az egyetlen potenciális közúti rém is lelép (én vagyok a másik, de nekem lejárt a jogsim évekkel ezelőtt...na, majd az ikrekkel...hahahááááhm. nem tudom, ki lesz a félelmetesebb) :?

és képzeljétek, már totál nem bírok hason fekve olvasni (ez a várandósság miatti első kisebb tragédia... :cry: ). Garfield leszek, akárki meglássa.

hű. mennyit félregépelek..jajj...másfél deci vörösbortól (az a várandósság egyik legklasszabb előnye :D végre-valahára 'olcsójános' lettem..nem kell már 5 korsó dör 5 unikummal :roll: )

Kép
an°°di

nahát, úgy fest ennyi volt mára a babanet. nekem legalábbis. megittam a borocskámat, másfél liter vizet, h jó sokat kelljen éjszaka pisilnem (és még mindig szomjas vagyok).
befejezem a Mester és Margaritát háton fekve immár, és holnap jövök friss hírekkel.
mindenkinek jó pihenést! (nekem most asszem bekavar kicsit a telihold, pedig nem szokása)
holnap én is jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Hello csajok!
Úgy látom egyre hosszabb leszek és egyre ritkább!
Timi, aranyos vagy, hogy hiányoltál! Olvasgattam mik voltak az utóbbi témák... Hát anya, anyós témában én is tudnék panaszkodni, de hidd el, nem érdemes emésztened magad! Amennyi kilóról azt gondolod, hogy valóban felesleges lesz majd rajtad szoptatás után és nem bírod leadni a saját magad kiszabott időn belül... Hát akkor, majd újra tárgyaljuk a dolgot, hogy mi is a baj veled! De addig tényleg ne foglald le magad ezzel! Pozitív energia! ... Az afp és egyéb herce-hurcák! Hát én most kezdem majd! Nekem csüt-ön derül ki az afp eredmény, 7-én genetikai uh és már lehet, hogy hason is böknek aznap (ugye aki "későn" szül!). Be is vagyok tojva... Ezért egy kicsit hanyagollak is benneteket, megpróbálom saját magam is pozitív energiákkal feltölteni, de ahhoz nem kell internet!
És egy pozitív élmény a végére: ugyan temetésre kellett mennem pénteken a Felvidékre (amikor elindultam defektet kaptam, tudnék mesélni kalandokat!), de pl jó idő volt. A gyászoló rokonság nagyrésze szlovák, nem is beszél már magyarul. De nagyon kedvesek voltak, és nagyon jó knédlit ettem. És olyan békességben ültünk magyarok, szlovákok egy asztal körül... És ahogy minket mindenki a tenyerén hordozott "a magyar rokonok". Szóval nagyon-nagyon jó érzés volt! (És még a pap is magyarul temetett!)
Na mindenkinek minden jót!
Ha 2 hétig nem jövök, akkor gáz van és lehet már nem is jövök!
Vigyázzatok magatokra és a magzatokra!
erMóni
ermoni

sziasztok csajok!!

emlékeztek még rám?? :) azért tűntem el, mert váratlanul elszállt a netünk :( :? meg lett csinálva, most minden okés vele, ezért sztnék visszajönni hozzátok!! :) :) remélem, visszafogadtok :)

szijasztok, Lollypop

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Visszatértek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó!!!!!!!!!!!!! :D :D
Andi! Javaslom csináljunk egy ki a bénább sofőr versenyt! Valószínűleg én nyernék... tegnap elfogyott a sör, nekem kellett még szereznem... amikor már majdnem visszaértem, lefulladt a kocsi...ott le is parkoltam...a többiek meg azt gondolták, hogy a testedzés miatt parkolok olyan távol... :oops: :oops:

Mondja meg nekem valaki! A férfiak miért hagynak mindent az utolsó pillanatra???? Hogy fogom én így szorgalomra nevelni a gyerekem, ha a kedves apukája mindig az utolsó éjszaka kezd el mindent....? Majd a gyerekem is 3-kor kel, hogy felkészüljön az érettségire???? Hogy lehet ezt idegekkel bírni? Én kérem TERHES vagyok, nekem nem kell ennyi stressssssz! :evil:

marek

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!!!

Timi!
Anyóstéma jöhet, hátha van az én történeteimnél, jobb is. :wink:

Marek!
Én sem értem a férfiakat. Tagnap szólt az öcsém, hogy a TDK dolgozatához csináljak már bemutatót, mert a héten verseny. :shock: CSináljak valami frappáns, látványos valamit félnap alatt, gyerek és apa mellett. kb. 23-ig csináltam, de meg van. És az én nagyfiam volt olyan rendes, hogy nem 7-kor kelt, hanem 3/4 9-ko. :)

Üdv. Lollypop, már hiányoltunk. Még jó, hogy visszajöhetsz, táblából már nem töröllek. :D

Én is beszállok a kocsivezetés rémei közé. :) 11 éve van jogsim, de még nem nagyon vezettem. Na majd, mielőtt újra kocsiba ülök, megyek egy oktatóhoz. Amúgy nem is hiányzik, gyalog is mindent elérek...

na vége, két nap alatt a 3. pohárnak. :( Manó most vágta földhöz. Mondom, tedd le, mert eltörik, erre már dobta is. Pedig már tudhatnám, hogy a ne szócskát nem mondjam (nehogy eldobd...), mert akkor azért is megteszi. Na megyek romot takarítani, őt meg betettem a szobájába, kapott a kezére, de fel sem veszi....

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Húú, de sokat irtatok, győztem elolvasni :)
Heni, Marek Timi, szépek a pocak fotók :D
Timi, egyáltalán nem vagy kövér, TERHES vagy, hát hogy kéne kinézned???
Na, majd nyárra bálnásodunk kicsit, akkor lehet panaszkodni :D
Én most tartok összesen + 5 kilónál, amit kb 5 hét alatt sikerült öszeszedni, elötte semmit. Azért rendesen belejöttem a zabálásba
(most is éhes vagyok, mindig éhes vagyok ). A ruháim nem jönnek rám, a felsőim sem, tehát öltözködni nagyon tudok:(
A pocak is növöget, mostmár terhes formám van :)
Kicsi babánk, meg nagyon aktiv. Ha anyukája pihenne, tuti akkor rúg köldökön, vagy hólyagon.

Timi, privi megy

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ide is csak bekuk, este majd visszaolvasok, de ki kell kürtölnöm:

Jó lett az AFP-m! Holnap megyek genetikai UH-ra! Remélem beterpeszt a pici és megmutatja milye van! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok

Jutta
gratula az afphez :-)
és az uhhoz :-)

Gabi
tudom én hogy kövér vagyok nincs mit ezen szépíteni.
É is alig tudok öltözködni,télen sokkal könnyebb naci,felső,egy gobmos kardi aztán kész.

Jolka
a te fiad is ért a csibészséghez :lol:

Lollypop
szia :-)

erMóni
soksok pozitív energiát neked
nem is emésztem magam anyósék,anymék miatt csakhogy mi együtt élünk,nem egyszerű történet.
nem lesz semmi baj,olvastad az amnios topikot?

Andi
tutijól :-) jó poén :-)
a mosott kaki na az én vagyok
a betegség sose hiányzik,de most nem alszunk,egész nap sírás,nyügi,hiszti van,tököm kivan,a rohadt kutya má meg elszökött elegem van belőle,nem kéri valaki?Retriever 4 éves asszem.

Timi
Vendég

Az enyém 2 éves Beagle... nem kéri valaki a Retriever mellé? A kert nem akadály (neki)!! De legideálisabb a betonos udvar sok beton kerítéssel, mert azon talán nem csinál lyukat...
De ha már az ingyen elvihetőnél tartunk...van néhány sárga csekkem. Nem kéri valaki?....esetleg....
És a fülfájásom...az is azonnal vihető...kizárólag jó családnak adnám, persze.... :lol: :lol: :lol:

marek

Marek
a Beagle is szökös?
én nem tudom miért hülyült be az Alex,eddig sose ment el,mostmeg állandóan szökik,tapossa a szomszéd veteményét,aztán az meg jön ás leordítja anyós fejét az meg a mienket :evil:
Vendég

sziasztok
magam alatt vagyok...éhen fogunk halni! utálom a vállalkozásomat! meg az iparűzési adót! meg a munkátlanságot! Marek, küldjél már vmi fordítást, ha van. mindegy mennyiért :cry: étvágyam sincs.

amúgy voltam dokinál: minden a legnagyobb rendben van. fogytam (!) fél kilót, így még mindig +3, ami az anyáméknál töltött két nap után maga a csoda. sztem sokáig várakoztattak és majdnem éhen haltam a váróteremben, ezért...
a magasságomat nem mérték.
jövő hétfőn apf vagymi, 21-én genetikai meg az apf eredménye.
ja, meg lett vmi candida, de nem kell miatta izgulni, aszonták.
:|

semmi kedvem semmihez. tanítványok sem jelenkeznek. bekaphassák mindahányan.ha úgyis éhenhalunk, minek sza*ozzak itt egy-két hüjével, nem?
brühühüüü

Kép
an°°di

Vendég

Sziasztok!

Jutta: grat az Afp-hez. ha kiderül a baba neme, közöld ám:)

Marek, Timi: a kutyuk mellé adnék 1 neveletlen vörös kandúr cicát aki csak nekem nem fogad szót. Aki megnyeri az állatkákat, jó boltot csinál:)
Egyébként Timi, irtam privit, legalábbi próbálkoztam vele.megkaptad?

Ma semmihez sincs kedvem:( bezabáltam már 1 tábla csokit is, fullon vagyok és még mindig ennék. utálom ezt az érzést.

remélem nektek jobb kedvetek van

Kép
Kép
gabcii

kocsivezetés
én nem is tudok vezetni :? tök sz*r, nagyon utálom, de még nem tettem le a jogsit, pontosabban még nem is próbálkoztam... pedig nem ártana!! sztm tuti bánni fogom majd 1-2 év múlva, terhesen talán nem... baba mellett mennyi esélyem van normálisan megtanulni vezetni? almádiban nem nagyon tudom kire hagyni majd :( :(

Andi! ne legyél így elkenődve!! :) jókedv, jókedv!! :) :) meglátod, lesz ez még így se ;) miért nincs étvágyad??

Jolka! hiányoltatok?? jujj, ez jól esett!! na mindjárt vissza is olvasok ;) táblából nem is sztnék kikerülni ;)

Jutta! gratka :) én afp-m is jó lett!!! :D

szia Timurr :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Andi
Még mindig megvan a kompresszor... :wink: bár nem hiszem, hogy szeretnéd....
Hogy lehet ikrekkel fogyni? Én nem ikreket várok, úgyhogy nem is fogytam....SŐT nemsokára jönnek a bálnavadászok.... :(

Timi
A Beagle az egy szökős fajta. Annyira, hogy nem lehet tőle beállni az autóval, csak ha bezárjuk valahova...csakhogy már minden ajtóra rágott egy lyukat...ezt most szó szerint kell érteni!!!A legújabb: felmászik a kerítésre...pedig nem is nyávog :shock:

marek

Timi, ezek annyira kis bénák a videón, h msuzáj volt rajtuk mosolyognom...köszi ;) kicsit jobb...már van olyan borsó-nagyságú is a gyomrom talán :P

mennyi állat! vásár van vagymi? milyen anyák lesztek, ha már állatoktól akartok itten megszabadulni, hö? :shock: (vicc! kéretik nem komolyan venni!!!)

Lollypop, a lesz ez még így se, az nagyon jó kis frázis... :roll: öööö...pont ettől tartok...és nemtom, miért nincs étvágyam. talán, mert nem főztem finomat? nem tudom, komolyan. kléassz, h jó az afp-d. én már olyan kíváncsi vagyok az enyémre (még le se vették, nemtom, mire föl a nagy türelmetlenség... :roll: )

Marek, asszem tényleg nem kell a kompresszor. most.
és nemtom, h lehet ikrekkel fogyni, a doki szerint úgy nézek ki, mintha kis hájam lenne, nem is terhes lennék. ehhez képest mindenki a hasamat lesi az utcán. nabumm. :?

no, nekilátok egy esszéírásnak. megújuló energiaforrások. tisztára feldobós téma! 8)

Kép
an°°di

rájöttem, h a nujazz engemet most nem segít ki a kátyúból
rage against the machine...jujjjj...hajrá magzatooook
headbangeléééééés
üvöltéééééééééés
bekaphassák a szomszédoooook
le a fosszilis energiahordozókkal!!!!
(hű, ez itt nagyon off, hacsak azt bele nem számítjuk, h terhes vagyok ugye. bocccs :oops: )
:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Kép
an°°di

Andiii! csak nyugi!!! :) egyébként sztm ha éhes lennél, akkor lenne olyan kaja, amit alapból kívánsz, nem? mit főztél? :) nekem is vlt olyan vmelyik nap, h semmit nem kívántam, este meg jól bezabáltam :oops: :oops: akkora megjött az étvágyam.

hányingerrel ti h álltok?? engem kínoz rendesen :cry: ma a mh-elyemen azt hittem, h végem. olyan szinten rosszul vtam, 2 vendégtől is kikéreckedtem, eredménye persze nem vlt :? :roll: mettől meddig van a h.ingeres időszak?? :roll:

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!!

Most akartam kicsit alaposabban válaszolgatni,de csörgött a telefon..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
...meghalt anyósom!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok,de pár napig megint nem leszek!! :(

ancsi26

Szegény szomszédok....amíg nincsenek ikrek, addig nyomod nekik a zenét!!!!????
És milyen zenét??!! Hát mit tanulnak így a gyermekeid az életről...kijönnek és azt gondolják, hogy milyen szép ez a világ...aztán majd véletlen megszólal a rádióban BabyGaby és nem győznek csodálkozni :shock: :shock: :shock:

marek

Lollypop, én most már kezdek nagyon is nyugis lenni....nem is értem, miért írod? :shock: sajnos az éhség és az étvágytalanság igenis létezik egymás mellett. nem egy felemelő érzés...érzed, h totál behorpadtál már, nagy vákuum van a goymrod helyén, és mégsem kívánsz semmit enni.

hányinger nekem már nagyon régóta nincs, kivéve, ha reggel beveszem a terhesvitamint vagy a magnéziumot, ami klasszul megnyomja a nyelőcsövemet (nem lehetne kicsit még óriásabbakra darabolni a tablettákat, vajon???), és amíg nem kajálok, addig van hányinger. de nem mindig.
sztem "hivatalosan" a második trimeszterben nincs hányinger.....ennyit a könyvekről. legyen nálad vmi száraz keksz. hátha az segít.
?

Kép
an°°di

Ancsi, részvétem. őszintén sajnálom! :?

Kép
an°°di

(mi a baj a RATM-el??? :shock: :shock: :shock: )

Kép
an°°di

Andi
Kérdezd meg a szomszédokat, hogy mi a baj vele.....

Én étvágytalanságot még soha nem éreztem. Az rossz? Tegnap úgy jártam, hogy kész lett a pörkölt, leültünk enni, kétszer szedtem de még mindig éhes voltam...viszont már senki nem evett, úgyhogy abba kellett fejeznem :cry: :cry: Nagyon rossz volt! Hazajöttünk és nyomtam rá még egy kis rakottkáposztát.... :oops: :oops: Szerintetek mitől nagy a hasam??? :? :?

Hányinger nekem is csak reggel van. Elméletileg ilyenkor már nincs. Biztos csak bemeséled magadnak :wink:

marek

Ancsi! nagyon sajnálom!!! :( :( kitartás, és gyere majd mindenképp, amikor már tudsz!

Andi! akkor oks, ha nyugi van ;) ehh, sz.r lehet akkor ez a helyzet :? :( hát drukkolok, h minél hamarabb elmúljon!! egyébként a védőnőm is javasolta a kekszet, de különösebben nem vagyok oda érte, mondhatni utálom (sokan nagyot néznek, h mit nem lehet szeretni a htártasi kekszen, ... :oops: ), úh ajánlotta a korpás kekszet, korpovit v koprovit, még ezt se tom.. :oops: :roll: nem jutottam el odáig, h vegyek, pedig kéne!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

[quote="marek"]H írta:marekányinger nekem is csak reggel van. Elméletileg ilyenkor már nincs. Biztos csak bemeséled magadnak :wink:

ámen ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

nahát, mindjárt öltözöm és lelépek. elmegyünk pénzt költeni. sokat. bútorra. cipősszekrényre. függönyre. mittoménmégmire. készülődünk. inkább most, mint mikor nem tudok majd mozogni. a fosszilis energiahordozók még várhatnak egy hetet max.
hazafelé szerzek canesten kúpot. majdnem szex végülis.
ti nem vagytok hisztisek? vagy csak minket tiltottak el a szexuális érintkezéstől?? :shock: :evil:

Kép
an°°di

na, mindenki lelépett
klassz :?
akkor én is lelécelek
este jövök ám! ;)
jók legyetek!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jutta!
gratulálok a jó AFP eredményedhez. :)

Ancsi!
Részvétem. Biztos nem vigasztal, de már szegény nem szenved. Férjed, hogy bírja?

Nekem is extra hisztis napom van, pedig mi nem vagyunk eltítlva semmitől sem. :wink:
Manó is hisztis, vee együtt én is. Ma azért bőgtem mert nem találtam Manó kiskönyvét. MÁr indulásra készen voltunk a tanácsadásra, de könyv nuku. Szerencsére nélküle is megmérték Manót. Most volt a 2 éves méricskélés.

Andi!
Én is szívesen menék vásárolgatni, de egyedül nem szeretek, apát meg rávenni, kész ünnep lenne.

Na megyek megeszem Manó maradék ebédjét. Aztán takarítás, megint főzés. ja tegnap milánói volt. De egész hétvégén főztem, egy hadseregnek elég lenne. De Apa rosszul van nevelve, 2x ugyanazt nem eszi meg. Így vagy kidobom, vagy átmegyek konyhamalacba. :?

Marek!
Beagle, nagyon szép kutyus, csak vadászkutya, főleg kisebb állatok elejtése a szakterülete. :) Falun jól jönne patkányfogásra. :wink: Nekem az egyik kedvenc kutyafajtám, a németjuhász és a bernipásztor után.

Ja étvágy, kb. 2 hete nekem is visszatért. :shock: Pedig jobb volt éhezni, nem kellett azon agyalni, mit egyek. :)

Timi!
Ismerős a ruhavásárlási téma. Ha nem vagy 55kg, vagy az alatti, akkor csak vagyonért kapunk ruhát. Kínai olcsó ruhákat el lehet felejeteni, mert nincs mértben. Sajna. Pórbálom a magyar termékeket kifogni, az minőségre is jobb, néha...
A héten mindenképpen meglepem magam pár holmival, tuti bőges lesz a vége, hogy rám sosincs ruha. :cry:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Lollypop: hányinger témával kapcsolatban annyit, hogy nekem már hál isten ritkán van. Az autót nem birom, 2 kanyar után hányok, de nem vészes amúgy. Viszont a nyelőcső égés, az már vmi. Eddig is volt, de most hogy újra szedem az elevitet, megint roszab. Én inkább este vagyok rosszul, akkor jön a savam rendesen.
Andi, gratulálok az ikrekhez :)
Mit szóltál mikor kiderült, hogy azok?
Én nem szerettem volna ikreket, mert nekem iker tesóm van és anyukám mesélt szépeket rólunk :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ancsi - sajnálom! :(

Timur kiscsaj jobban van már? És te? (lelkileg)

Andi, jó vásárlást! Szülőknél fogyni, terhesen, ikrekkel? :shock:
Ezt meg hogy sikerült?

Lollypop, üdv megint itt! Már tényleg hiányoltunk örülök, hogy minden OK!

Ermóni, ha csak a korod miatt kell az amnió, akkor ne aggódj, de pihenj rendesen utána! Terhesen nem bírom az izgalmakat! :wink:

Andi/Marek/Jolka, kérünk értesítést írásban előre 2 nappal, ha volán mögé ültök, pontos útvonaltervvel! Jól elkerüljük, sőt be is zárkózunk otthon! :lol: :wink: 8)

Én holnap délelőtt megyek UH-ra, utána írok! Ma jó napom volt, feldbott az AFP eredmény!

Puszi

Jutta

KépKép
jutta

nekem spec most is hányingerem van. és én ettől tudok hisztis lenni... ha ilyen idősen már senkinek sincs, akkor engem miért gyötör??? :cry: :cry:

Gabci! ikertesód van??? azta, de irigy vagyok rád!! én is úgy vagyok, mint te, h ikreket nem nagyon szerettem vna, persze az sem lett vlna gáz, ha azok :) csak nem érzek magamban annyi kitartást, erőt, h 2 babával tudjak egyszerre/felváltva foglalkozni. ezért is nagyon nagyra becsülöm azokat, így pl. Andit vagy anyukádat, akiknek ikrei vannak/lesznek :) :) ikertesót viszont már kicsi koromban is nagyon-nagyon szerettem vlna!!! egyrészt kisebb korban még tök jókat lehet poénkodni :P, másrészt sztm gyönyörű az a kapcs., ami az ikrek között ki tud alakulni!! :) ti is így vtok a tesóddal? :) :) lány ő is?

Jutta! majd mképp számolj be az UH-ról! ;) drukkolok, h megmutassa magát a csemete! :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Aztaaa, az ember nincs 1 napig és mennyit írtatok. :shock:
Ma már voltam melózni. :)

Meg dokinál uh-n. Minden ok volt babuccóval. :)
Most is megmutatta milye van.
Doki most is 100 %-ra mondta, h lány. :)

most mennem kell, este jövök és olvasok.
Vendég

SZiasztok!

Olyan sokat irtatok nekem meg semmi idom, rakok egy pocifoto vagyis inkabb egy fenykepet egy balnarol mert tenyleg irto nagy a hasam, na, van valakinek ekkora? :lol:
Kép

Ancsa: nagyon sajnalom, oszinte reszvetem!!! :cry: :cry: :cry:

Kezdem mar erezni a babakat, tegnap ball oldali baba rugdodott ma meg a jobb oldali, ja es megegyeztunk a lanynevekben Apaval; Szofia/Anna, fiunekevek meg nincsenek.

Ne haragudjatok ram hogy nem tudok mindenkinek irni de annyi dolgom van! :evil: :oops: :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Hajni: gratula es irigy! :lol: Kep nincs?

KépKép
KépKép
tontica

Hajni
gratula a tuti csajszihoz :-)
képek?
a szeptemberiektől nyugdtan kivehetsz a táblából,köszi

Tontica
hú de jó nagy a pocid :-)

Andi
jobb a kedved?kisimultál?
nekem a smilek feneke tetszik :-)

Ancsi
sajnálom :-(

Lollypop
nekem is sokszor van hányingerem,főleg reggel amikor üres agyomorom és a sav teng bennem,azt olyankor muszály kiadnom magamból .Állítólag fél időbe elmúlik,de én nem bízom benen ,mert Majcival is hánytam is a 36ik héten.

Jolka
épp a kínaiba jártunk és messziről megnézegettem a ruhákat,hát régen se voltam vékoyn,de még találtam magmara valót,most esélytelen.

Jutta
juuj de izgi kíváncsi vagyok csajod van e vagy fiú,szerinted?

Kiscsajom kap gyógyszert így kicsit jobban van,de ha rázendít nem tudja abba hagyni és kegyetlenül hisztizik,ezt eljátszotta a dokinál,postánál, és ma eddig 3szor,éktelen üvöltést képzelj el,megfeszülést és társait,sajnlom hogy beteg ,de ma délután már megfenyítettem és beraktam a szobájába tombolni ,mert már nem bírtam.
Lelkemről majd holnap nyilatkozom.

Gabci
mindjárt írok

Timi
Vendég

lányok, én nagyon álmos vagyok!! :shock: sztm elvonulok aludni... huhh, de régen éreztem már ilyet!! :shock: :D

Timurr! 36. héten is hánytál?? úristen :( :cry: de sz.r :( remélem, most nem fogod addig húzni!! drukkolok, h elmúljon :) :)
kiscsajodnak jobbulást, és jobb napokat! :)

jóéjt mkinek, ha esetleg kidőlne még vki!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Tipikus...mire én jövök, ti leléptek! Összebeszéltetek ellenem?

Lollypop
Ugye tudod, hogy csak vicceltem a beképzeléssel? Mert akkor én is csak beképzelem magamnak a hasfájást....

Andi
Sikerült elkölteni a kajára valót? Lehet, hogy ez a Norbi új diétája... ha elköltöd az összes pénzt, akkor nem marad kajára.... Sajnos mi is itt tartunk.... Pedig annyit melózunk!

Ma mindenki hisztis volt? Én napok óta az vagyok. Sőt...ha jobban belegondolok...28 éve. Sajnos én már így születtem, de ez most csak fokozódott. Néha már majdnem vicces amit csinálok... :oops: :oops:

marek

Timi:
miért vegyelek ki? Nem jössz többet? Ez biztos?? Miért??

Jogsi:
én imádok vezetni. :) És tudok is, ehh de szerény vagyok. :lol: :lol: :lol:

Timi:
jobbulást. Sajnálom, h anyudék lelkileg így kikészítenek. :(

Tontica:
szép a pocid. :)
kaptam képet, de nagyon szar lett. :(

Lollpop:
én terhesen csináltam a jogsim, 7. hónap elejére lett meg. :)
Hajrááááá

bocsi, holnap folytatom, de ma a meló leszívta az agyam. :shock: :? :roll:

joccaakka
Vendég

Jolka
Én is imádom ezt a kutyát, igazából nem akarom elajándékozni, de az tény, hogy érdekes természete van (mivel vadászkutya) Nálunk két évesen még mindig papucsra vadászik, leszedi a bugyit a szárítóról és odaadja a postásnak, szétszedi a legdrágább nadrágokat stb. Szóval vadászik. És nem tudom megnevelni...Igaza volt az Andinak...milyen anya leszek, ha már egy kutya is kifog rajtam?!

Ancsi
Nagyon sajnálom.. :(

marek

Hát ha sehol senki, akkor én is lelécelek...rám fér egy kis alvás, bár a telihold nem szokott segíteni. De hátha!
Jó pihit mindenkinek!
Holnap jövök ébreszteni!

marek

nahát, látom, túl sokáig húztuk
bele is kanyarítottunk egy rendeset :) a kedvem kicsit jobb, főleg, h egy ekkora feladatot intéztünk el. holnap házhoz is szállítanak mindent. még délelőtt. utána Apuka fúr-farag :D Jolka, ezek szerint nekem kicsit jobb a helyzetem, mert eljön a zuram velem mindenhová! és tényleg mindehová. még próbafülkébe is be tudom tuszkolni egy-két nadrággal. apámmal ezt pl. nem lehet megcsinálni.

Marek, Norbi abszoluttte hidegen hagy. pedig a diétája bejön. fogyni is lehet tőle meg nem is éhezel.
jó éjszakát...nem sokáig tart ám a telihold...melyik nap is volt pontosan?

Kép
an°°di

Timi, igen, köszönöm, kisimultam. hátha még el is dőlök mindjárt. gerald durrellt olvasok most: az isetenk kertje...édespofa...ez is simít. meg a szőrös pocakos pasim is. meg ez a másfél liter víz, amit gyorsan lehúztam ;) nyammmm
ruhát meg turkálóban kell venni. főleg nekünk, meg Jolkának is ezek szerint, aki szintén nem 55 kilós. ott már klasszul kinyúltak xxl-es méretre :D és olcsók. és nem tucatáruk annyira talán. bár Marek is ott vásárolt, ő meg láttuk milyen vékonka. ;)

Gabcii, köszi a gratulációt. jól elteszem. :) hogy mit szóltam?? sírtam és röhögtem egyszerre, ahogy az a nagykönyvben meg van írva..igazi jófajta sokk volt. nem kérek sztorikat...félek kicsit az igazat megvallva. Lollypop, a nagyrabecsülést meghagyom a sokat próbált anyukáknak: én még mazsola vagyok egyelőre (de kösz azért...jól aludtál és sokat?)
Gabcii, a savtúltengés nekem is kezd bejátszani..mondjuk eddig is volt ilyesmi..már vártam. egyelőre nem vészes, és remélem, később is elég lesz hozzá a szokásos kamillatea. (???)

Jutta, fogalmam sincs, h fogyhattam... :shock: pedig volt minden: birkapörkölt, kakasleves, palacsinta, rebarbara-süti és -szósz, virsli sörrel május elsején...és mégis. nem értem én sem.
és nem vezetek lejárt a jogsim. szólok azonban ha megújíttatom. mindenképp :twisted: :twisted: :twisted:

és most én is lelépek. nem gépelgetek itt egymagamban.
jövök én is reggel. szép álmokat így utólag is.

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?