Sziasztok!
Mi is kilábalóban,én már remekül,Bulcsú ugye már régóta,Villőnél még nem tudni,ma vittem pisit,mert a dokinénink felettébb gyanús volt a dolog...
Hát majd holnapra kiderül
...
Andi
Szépek a tavirózsák
.De jó,hogy tó is van
.Bár mostanában a vízből elég volt itt
....
Szegény Bence,ő is kis hadisérült
.Olyan kis szeleburdiak tudnak lenni,de látom,Lillád is
.Nálunk akkor van ilyen,ha már fáradtak.Bulcsú akkor képes mindennek nekimenni
...
Éjszaka nem akartam tusoltatni szegényt,az ülőfürdőben meg viszonylag jól elvan.Sima testhőmérsékletűt csináltam neki és szt már az is jó,mert viszi le a lázát.Legalább is levitte
!Amúgy meg mindig tusolunk
!Mármint esténként
....
Süti milyen lett ?
Óóóó,hamarosan itt vannak a szülinapok
.Ajándékok megvannak már ?
Én még gondolkozok a névnapiakon
...
Én is most mindenféle növényekkel jutalmazom magam,mindig veszek vmi jót,ha látok itt-ott,már tele van az erkély
!Úgy látszik,öregszem
...
Szilvi
Óóóó,micsoda bőőőő hétvége
.Kaptunk Ani nénitől két "kis"szoknyát Villőnek,hát mondanom sem kell,hogy akkorák,hogy kb 3 év múlva lesznek rá jó
.Akkor meg már kimennek a divatból
...De azért aranyos tőle
.
Szegény Márk,akkor ő is jól jár mindig
.... Nálunk motoros esésből volt nagy zuhanás.Bent a Kossuth utcán,ahol van a sok lépcső a Kokó terasz mellett és van egy babakocsifeljáró.ott motoroztak,mert naná,hogy utánozni kell a tesót.Hiába álltam ott,már nem tudtam elkapni.Csak néztem,ahogy beinog a motor és már esett is,tőlem fél méterre...nagy kék hupli a homlokán,ordítás,és 2 perc múlva már ment vissza...
Ja,vizesruha.Hát nemtom,mondtam neki,hogy kell.Nem tetszett neki,mondta,hogy kész-kész,de aztán megszokta és látványosan javult tőle
.
gyümi: nálunk pedig a cseresznye nagyon megy (cseszennye Villőnél
),alig tudom magozni,úgy eszi.Szt próbáld neki többször,egyél Te is előtte és akor hátha rájön,hogy semmi rosszat nem akarsz
!
Apának kéne néhány új ruha,de mondtam,inkább szedjne vissza pár kilót,úgyis túlfogyta magát
!Meg most úgyis uniformisa van,bár az is elég hülyén áll rajta...
Húúú,apátok és a napozás
.Küldjek pár képet a bőrrákról,vagy most megszeppent egy kicsit?
Uszi
.Mi hétfőn voltunk Bulcsúval,hát én nem sokat úsztam
.... De Ti legalább sportoltatok egyet
.
Gratu Márknak az egyedül evéshez
.Ez is egy könnyebbség
.Nem?
Hazafelé út
...hát ez elég durvának hangzott,gondolom nem dicsértetek közben senkit
!Én biztos felrobbantam volna
....
Elnézést a csapongásokért,kicsit fáradt vagyok az elmúlt hét miatt.
Ráadásul tegnap este fél 11-ig hallgattam,ahogy Villő dumál az ágyban.Bulcsú már régen aludt (az ovival Salföldön voltak,nem aludt délben,kikészült a nap végére
), ő meg csak nyomta a sódert
!Hogy Bulcsú alszik,anya alszik, mami dolgozik stbstb.... nem győztem szólni neki,hogy most már duguljon el
Na pusz!