Új privát üzeneted érkezett!

Reméljük Pandácska! :) Sok kis petesejtet szeretnék!!!
Így azért akkor megelőzől a lombikkal, de majd sietek utánad! :wink:
katata

Voltunk ma vidámparkban tök jó volt :lol: :lol:

Kata,
Majd mintát veszel a pozitív tesztemről és csinálsz te is 1et vagy kettőt hihihi :wink:
Vendég

Ok Panda én benne vagyok!!!!! :lol:

Úgy látom ma mindenki Majálisozott!!! Itt sajna nincs ilyen... Milyen mostanában otthon egy Majális?
katata

micsoda nyüzsi van itt lányok :D
domo, mondják a baj nem jár egyedül, gondolom ez a leforráztak érzés, remek. :( Szorítok, hogy sikerüljön egy jó helyet találnod, ahonnan el el tudsz szökni!++++

zel, úgy az igazi, ha nincs mobil, nincs tv, nincsenek emberek, szuper körülmények. De jó hogy visszajöttél :) Miért kell befeküdnöd, most lesz az a hiszter....?

reni, nagyon vadító lehet a vörös, vörös csíkokkal, merész :shock: Nálunk szeptemberben van Mihály napi búcsú, érdekes hogy Debrecenben most tartják, érezd jól magad.

Kicsiboris, és mindenki aki nem volt Orfűn a Medvehagyma fesztiválon:

Kép Kép Kép
bbilona

kata, remélem egy kicsit fejfájásmulasztónak is jók ezek a madárijesztők!
bbilona

Sziasztok!!

Nálunk biztosan volt majális, csak én nem voltam ott. Nem rám jellemző...

Igen, Ilona! Megint egy kis időre eltűnök. Lehet, hogy holnap hajnalban még bekapcsolom a gépet, de biztosan csak csüt. este jövök szerintem. Most megyek a hiszteroszkópiára. Szerdán befektetnek, és csütörtökön csinálják meg, aztán már jöhetek is haza!!!

Ééééééés képzeljétek, Tizával fogok találkozni!!! Náluk hagyhatom a kisautómat. Féltem nagyon, ő a második szerelmem. Pedig nem új, nem fiatal. De kis dögös!

Jó éjt mindenkinek!
Megint hiányozni fogtok!
Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Kép
Vendég

Sziasztok!
Szép hetet kívánok mindenkinek!

Zel!
Szorítok neked!Jelentkezz ha hazaengedtek!

Boris!
Hogy érzed magad?Már nagyon várom a hétvégét, hiszen hamarosan tesztelhetek, de te is!

Reni!
Tényleg most hétvégén lesz a vásár?Azt hittem a következő hétvégén rendezik meg. Mi ki szoktunk menni, de gyerekkel szinte lehetetlen haladni.
sapé

zel, bocsi, most olvastalak csak benneteket, sajna mi újhegyiek vagyunk, az jó messze van a klínikától, bocsi, de jó talit tizával :lol: :lol: és akkor neked szuperséges heted volt, legyen ez is az :!: :!: :!:

domo, nagyon sajálom, ez kiszúrás...

sapé, jaja izgulok, most kezdek utrót 'nyomkodni...mennyibe kerül a hüvelykúp tudja valaki?

mindenkinek tsók, majd még jövök:o)))
kicsiboris

zel szrítok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tarts ki mami :wink:
kicsiboris

Kicsiboris,
1660 ft.
Vendég

köszi pandácska:o) akkor nem vészes...mert alig van lóvém :cry:
és tényleg májkárosító lehet? neked volt mellékhatása??
kicsiboris

Kicsi,
Én még nem használtam utrot nekem Duphaston volt az inszemekhez majd most lombiknál lesz utro. Nem tudom hogy májkárosító e. Álmos, gyenge lehet tőle az ember ennyit mondtak.
Vendég

Sziasztok!

Ilona és Kicsiboris! Köszi nektek is a biztatást :lol:

Ilona! neked lesz most inszemed? én most pihenek egy hónapot, és megpróbálom átszervezni magunkat a BMC-be! Most lesz rá időm...

Kicsiboris! Én az utro mellé még duphastont is szedtem, de nekem nem volt mellékhatása.

Zel! Hiszteroszkópiát miért csinálnak neked? Izgulok érted, jelentkezz minél hamarabb!

Kép
domo

pandi, köszi!

domo, neked is kössssssssz, akkor nem fogok félni 'tőle :lol:
kicsiboris

sapé, akkor teljesen egyszerre tesztelünk megint :lol: én valszeg nem fogom kibírni és már szombaton tesztelek, te? hogy vagy mikor tesztelünk, olyan izgi.............

ilonkám, köszi a képeket, akkor jó volt a buli :lol: :lol:

kata, javítanád a tábliban, nekem a 3. inszemem volt 20.-án, nagyon köszönöm :lol: amúgy hogy vagy? ne félj, te is gyorsan a lombikozáson találod magad :lol: :lol: :P :P

Kép
kicsiboris

csajok, nem erről az utrogestánról írtátok, hogy nem jön meg tőle a mesi? vagy hogyan is van ez? nekem addig kell szednem amíg a mesim nem jön meg és még utána 3 napig aztán uh-ra kell mennem (ez persze a jobbik eset), ha barnázok azonnal hívnom kell a dokit...hogy van ez??? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: nem módosíthatja
a teszteredményt???? vagy nagyon buta vagyok??

Kép
kicsiboris

Boris,
Én már nem tudom szertintem ez egyéni valakinek megjön mellette valakinek meg nem és ez igaz a Duphastonra is. A tesztet nem módosíthatja hiszen az Hcg érzékeny és ebben nincs egy pici Hcg sem szóval ha pozitív (és az lesz :wink: ) akkor az úgy is van :lol:
Vendég

kicsiboris:
én szedtem utrot, jó sokáig, de a májam köszöni, egészséges:) Mensi uügyben nem tudok segíteni, nekem akkortól kellett elkezdenem szedni, ahogy kiderült, hogy babásodok. Nem egy kellemes dolog, adagoláskor betét, intim törlő mindig legyen veled.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mennyit kell naponta benyomnod?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kicsiboris! Nekem inszemek után két héttel mondták, hogy hagyjam abba a gyógyszereket( a negatív vérvétel miatt): a 2. alkalommal volt utro is, és abbahagyás után még 4 napot kellett várnom a mensire. De mindenki máskánt reagál. Viszont az a tesztet biztos nem módosítja: nagyon várom a hétvégi pozitív tesztedet! :lol: és persze Sapéét is! :lol:

Kép
domo

Sziasztok csjszik!!!

Zel!

Nagyon nagyon szórítok!!!!!

bbilona!

Nállunk,egy évben kétszer van mihálynapi!
jó lenne ha jönnél!

Ma majdnem sírtam,a kaális dokim előtt pedig nagyon erős személyiség vagyok!
elkezdte mondani,hogy nem lehet lombik,mivel az új rendelet szerint 40 a max lombik.
5-perc fejvakargatás és gondolkodás után azt mondta,hogy valahogy bepaszíróz,de tényleg én vagyok az útolsó.

drága sapé!

A barátnőm vásározik és ő mondta!!!!!
m. reni

köszi csajok domo és mágnes, akkor kb értem a dógot :lol: :lol:
kicsiboris

m.reni:
Mi az, hogy 40 a max lombik? Annyit csinálhat ő, mint orvos? Ha ez így van, nagy kitolás megint a babákra várókkal! A Nők lapjában a lombikról lesz szó a héten!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boris!
Hogy-hogy most kell neked elkezdeni az utrot?Nekem az inszem után el kellett kezdeni, 2*2-vel.Nálunk úgy van hogy az inszem után 2 héttel teszt ha pozitív ki kell menni a klinikára ultrahangra, és írnak fel persze ha minden rendben van még utrot. Ha pedig negatív akkor megvárod azt a 2-3 napot amíg a mensid jelentkezik.
Én kivárom a vasárnapot, de lehet hogy csak hétfőn tesztelek, még megálmodom.

Reni!
Megkérdezhetem miben utazik a barátnőd?Miket szoktak árulni?
sapé

Reni!
Hogy is van ez a lombik dolog?Miért korlátozzák a beavatkozásokat?Én úgy tudom inszemeknél nincsen ez!Vagy tud valaki ilyet?
sapé

Reni,
Már írtam a másik topicba.
Vendég

sapé, az előző kettőnél nem sok esélyem volt, gondolom azért nem írta fel, most meg meg kellett várni a 21. napi vérvételt, hogy egyáltalán volt-e tüszőrepi, és az eredményem alapján írta fel...gondolom...de ha ez nem sikerül tutira beszélek vele, hogy azért időben történjenek az ilyenek, de nem????

hát sapé erős vagy, én nem tuti, hogy várok hétfőig....nagyon szorítok neked...jelek? vannak valamik???
kicsiboris

jujjj de szorítok anyuért, remélem nem fog fájni neki a hisztero...zelem tarts ki!!!

Kép
kicsiboris

kicsiboris, ne aggódj az utro miatt, mindannyiunknál más. Nekem megjön ugyanúgy mellette. Biztosan vissza kell menned vérvételre v. vizelet leadásra akkor kiderül minden. Ti vagytok a tesztgyárak biztos megélhetési forrása, na jó nem gúnyolódok :wink:

zel, lehet hogy vacak dolog a kórház, de jó hogy megkukucskálnak.

reni, Debrecen sajna elég messze van, de ha mesélnél erről a vásárról lehet kedvet kapunk a férjemmel:-) Ezt a max lombikszámot én sem igazán értem, hogy a fene enné meg ezt a remek rendszert, erről persze nem beszélnek!

domo, még csak ma vagyok a 4. napon (látod ott lent a vonalzón) kb. tizenpárnap mire elkészül a petesejt a gyárban, aztán nekivágunk az utolsónak :cry:

mágnes, fogak kibújtak? Vagy csak megviccelt? Most utálni fogsz, tesó? Nem tervezgetitek?

Mindenkinek szép délutánt!
bbilona

Csajszikák!

A dokim úgy mondta,hogy a debreceni kaáliba két doki van ő havonta 40-en lombikot csinálhat.
tehát a két doki összesen egy hónapban 80-at.
Ez azért elég kibaszás.
Azt mondta,hogy májusi rendelet.

sapé!
Az inszemeknél én sem tudom.
Mondjuk nekem azt is kaáliba csináltál,és 40.000ft ot fizettem érte.
Hogy bírod ki vasárnapig?
a barátnőm szerintem fehérneművel meg mobilokkal lessz kint.

bbilona!

A debreceni mihálynapi vásár nagyon híres!
Rengeteg kereskedő képzőművész és sok más kreatívságot lehet kapni.
A vásár két napos,1nap is kevés a körbejárására.
Nagyon sok városból,csak a mihálynapi miatt jönnek debrecenbe!

Szerintem ne hagyjátok ki!

Boris!

mikor tesztelssz?
m. reni

ilona, akkor jó, majd meglátjuk mit tud ez a kúp..
na jó, azért megpróbálom visszafogni magam teszt ügyben.....
összeszedem magam, erős leszek mint zel :!: :!:

reni, az előbbiek után hagyom a tesztelést, talán példát veszek sapétól és csak hétfőn tesztelek....próbálkozom ezerrel.....visszafogni magam...de ez a limitált lombik azért nem piskóta, na hallod, nem is hiszem, ilyen idióta rendeleteket banánköztársaságokban hoznak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ez gáz, ami az egészségügyben zajlik...a baranya megyeiben is egyre több beteget látok, lassan fél magyarországot odairányítják át a bezárások miat....
kicsiboris

Ilonkám,
tetszenek a fotók, biztosan nagyon érdekes volt. Persze, hogy ez lesz utolsó inszemed,mert utána már babás is leszel!

Kicsiboris, Sapé,
nagyon szorítok és izgulok értetek!! Most már zebrákat akarunk!! :wink:

Boriskám,
egyébként jól vagyok, bár nem tudom medig lehet bírni a szűnni nem akaró fejfását. :roll: Pénteken elkezdjük a másik szurit is,reménykedem, hogy az segít elmúlasztani,mert rendezi a hormonokat. Vagy, mit tudom én? Hátha...

Mágnes,
olyan jó,hogy itt vagy továbbra is velünk!!!! :D Klassz az Anna baba feliratod! :wink: Egyébként nekem a lány neveknél az Anna a második helyen szerepel. :P

Reni,
azért ez durva.Először is azon lepődtem meg, hogy egy doki 40 lombikot csinál egy hónapban. Azért ez elszomorító, hogy ennyire van szükség. Létezik,hogy régebben ennyi család maradt baba nélkül? :shock: Másodszor pedig, fel nem foghatom,miért kell korlátozni a lombikok számát, mikor egyre fogy a magyar??? Egyszerűen döbbenet, hogy innen vonnak el pénzeket, d ekorményzati negyedet tudnak építeni.Mi a fenének??? Már bocsi. Nem vagyok sem kormánypárti sem ellenzéki, mert utálom az összes politikust. De nem értem, hogy ha itt tart az ország ahol, akkor miért az a legfontosabb, hogy kormányzati negyedet épístünk,de egy klinika nem csinálhat 80 lombiknál többet havonta. Egyszerűen hihetetlen!!!
:shock: :evil:
katata

Kata,
Szerencsére régen nem volt ennyi meddő pár(mondjuk nem is beszéltek erről az emberek) mert bizony a környezeti hatásoknak is köszönhetjük ezt. Jó pár évvel ezelött még sokkal magasabb volt pl. a spermaszám a férfiaknál itt látszik hogy erre is hatással van az a sok mocsok amit megeszünk és belélegzünk akaratunkon kívül. A víz is teli van női hormonokkal amit ugye mi nők jutattunk oda a vizelettel(fohamzásgátló meg ilyenek) mert az már nem tudják kiszűrni de a férfiaknak ez sem jó. Változik a világ és nem jó irányba ebből a szempontból.
Vendég

bbilona:
a fogacska csak elindult, de meg is állt, ahogy beszereztük jó drágáért az olajat rá:)
viszont tegnap előtt hasra fordult egyedül! :)
kistesót én már nagyon szeretnék, akár most is:) de egyenlőre még nem jött meg, és szoptatok, így kicsi az esély rá :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Nincs nagyon időm visszaolvasni. Ma itt volt Zel, itthagyta nálunk a kocsiját. Az előbb beszéltem vele telefonon, jó éhes.
Holnap lesz a műtét, aztán reméli olyan állapotban lesz, hogy haza tud vezetni. Én egy kicsit aggódom miatta, de azt mondta, hogy ő egy merész csajszi.

K.boris, Zel :)
Mindenem keresztben. Most már kell egy-két topic hangulat javító zebrácska.

Reni :)
Hallottam már ezt a korlátozást. Felháborító. De azt sem értem hogy egyéb helyeken hogy lehet megszabni, hogy adott hónapban mennyi beteget láthatnak el. A betegség nem ismeri a rendeleteket.

Domo :(
Sajnálom, hogy nem sikerült, pedig elég bíztató volt a helyzet. Majd legközelebb, ne add fel!

Mágnes :)
Nekem is tetszik az Anna, de most nem kell ezen gondolkodni, mert tuti kiscsávónk lesz. Tényleg, akartok kistesót?
Egy kérdés: neked milyen babakocsid van és mennyire vagy megelégedve vele? A férjemmel nem nagyon tudok dűlőre jutni, nagyon sóher babakocsi témában, meg kellene győznöm. Leginkább az érdekel, hogy szükség van-e a mózes kosárra, mert az általam kinézett babakocsi nem dönthető vízszintesig.

Kép
Kép
tiza

katata, a migrénes fejfájást is sokszor hormonok okozzák, neked úgy látszik sikerült jól beletenyerelned, hátha a másik rendbe hoz :?
köszi a biztatást, Én lennék a világon a legboldogabb ha ez sikerülne :?
Döbbenet, hogy már csak 9 napod van a leszívásig, nagyon szurkolok.

reni, sajna most nem tudunk elmenni, de ha lesz még akkor meggondoljuk, köszi az infót!

kicsiboris, kitartás :wink:

Szép napot lánykák!
bbilona

mágnes, valamiért úgy emlékesztem, hogy megint nagylány vagy, anélkül valóban nehéz ügy, no de lassan :oops:

Hú hát én a babakocsi témához is hozzátudok szólni, megint belekotyogok :D Szomszédainknak, rendes 4 kerekű van, nem könnyű mert kanyarodáskor meg kell emelni a hátsó kerekeket, viszont anyuka szerint bármilyen terepen elmegy, és neki ez a fontos.
bbilona

sziósztok csajok, jó röggölt! Kép

tizu hát igyekszünk sapéval :lol: :lol: :lol: reménykedünk szerintem mindketten, bár pl. nálam semmi jel nincs.. :cry:
húúú babakocsikat már én is nézegettem, a mostani kismama magazinban vannak képek, leírások és árak is, szerintem nézd meg ott is :lol:

mágnes, én úgy gondolom szoptatás mellett is simán teherbe lehet esni :lol: barátnőm is szoptatott még amikor terhes lett a második babuval :shock:

katata, köszi a drukkokat :P remélem tényleg megszűnik a fejfáfásod....fájdalomcsillapítót nem szedhetsz be?

zelem remélem nem vezetsz hazáig, hanem apu hazavisz...azért ne hogy megerőltesd magad!! persze ezt utólag olvasod majd mamikánk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

csajszikák!

Én nem vagyok norma,én a múltkor is azón kaptam magam,hogy az iker babakocsikat néztem.

Tiza!

nekem nagyon sok ismerősöm van aki megvette a 35.000ft os babakocsit és teljesen tönkrement.
Sajnos egy nagyon szupi babakocsi 50-60ezer ft.

Zel! :D

Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boris! :D
Nem mindenkinek vannak kora terhesség jelei! :wink:

mágnes! :D
nekem volt egy barátnőm aki a szóptatás alatt lett terhes!

Bbilona!

Legközelebb reméllem talizunk!
m. reni

reni...én tökre ilyen vagyok, igaz nem az ikerbabakocsikat nézegetem, én mondjuk az apró ruhácskákért lelkesedem :lol: :lol: :lol: meg apró -pici cipőcskékért....szóval nincs veled semmi baj :P
már voltam kétszer terhes és nagyon rosszul voltam de szerintem az jóval később volt, már jócskán a menzi elmaradása után...hát nem tudom kéne-e éreznem valamit is..
kicsiboris

K.boris :)
Akkor igyekezzetek Sapéval. Tűnet meg nem kell, csak a baba. Szaladok és megveszem a májusi kismama magazint.

Ilona :)
Hát én olyan nagyon terepre biztos nem viszem a bébit. Nagy kerekűt azért nem akarok, mert azt nehéz irányítani és hát az 50 kg körüli súlyommal (nem tudom mennyi leszek, most 56 vagyok) az nehezen menne.

Reni :)
Sajnos a szupi babakocsi nem 50-60 ezer, hanem 130-170. Az olcsóbbak dög nehezek és nem lehet őket kicsire összecsukni, márpedig nekem Toyota Yarisom van icipici csomagtartóval. Az autómat csak nem cserélem le a babakocsi miatt.

Kép
Kép
tiza

tizu, húú gyorsan megnéztem a kismama honlapján, 18 babakocsi tesztje van benne :lol: :lol: :lol: és van egy aluminium, asszem háromkerekű, na az tetszik nekem:o) és tuti könnyű :D
kicsiboris

tizu, találtam egy rövid leírást, hogy milyen is a jó babakocsi ill itt a brendon lapján meg tudod nézni mi miért hasznos http://www.brendon.hu/ProductSearch/def ... submenu=4#:

Milyen babakocsit vegyünk?
Mire érdemes odafigyelni?

Az alábbi pontokat érdemes igény szerint rangsorolni, mert sajnos tökéletes babakocsi nincsen, kompromisszumot kell kötni. A rangsorolás alapja lehet pl. az, hogy nehéz útviszonyok között (pl. földes, hepe-hupás utakon) is gyakran helyt kell állnia a kocsinak, vagy sokat akartok vele buszozni, esetleg (mint nálunk) hosszú, meredek lépcsőn kell vele le-fel közlekedni.

Milyen babakocsit vegyünk?Főbb szempontok:

1 Súly: nálunk ez a sok lépcső miatt amúgy is elsődleges szempont volt, de már több anyukától hallottam, hogy az elsőre – jó drágán – vett szuper babakocsit 1-2 hónap múlva le kellett cserélniük, mert túl nehéz volt. A babakocsit babástul fel kell tudni tornászni a buszra és 1-2 emelet megmászása se okozzon gondot. Találkoztam már jó pár olyan babakocsival, amit üresen is alig bírtam felemelni a földről. A babakocsi súlyához pedig hozzáadódik még a baba és a bevásárlókosárban szállított cuccok súlya.
Mi azt tapasztaltuk, hogy a Graco-k messze a legkönnyebbek, azon belül is Graco Mirage és a Graco Ultima állt az élen.
2 Nagy, bolygósítható (de fixálható) első kerekek: nagyon megkönnyítik a navigációt a bolygósítható kerekek, tényleg sokkal könnyebben lehet velük fordulni, kanyarodni. Ez a közértben pl. nagyon jól jön.
Nehezebb terepen (pl. földes, hepe-hupás utakon) viszont nem árt, ha fixálni lehet őket, hogy ne tekeregjenek össze-vissza. Nagyon fontos még a nagy kerék és a jó rugózás, hogy ne rázódjon szét szegény baba.
Figyelmedbe ajánljuk még:
Ultrahang a harmadik harmadban (cikk)
Lehet, hogy kevés a magzatvíz? (cikk)
Kórházi csomag (cikk)
Hogyan zajlik egy NST vizsgálat? (tudásbázis)
Milyen kockézata van a korán érő, elmeszesedő méhlepénynek? (tudásbázis)
3 Fékezhető hátsó kerekek
4 Két irányból tolható legyen (azaz átfordítható tolókar): egyrészt a pici babáknál nagyon jó, ha séta közben láthatják az anyukájukat, másrészt akkor is jól jön, ha szembe süt a nap. (Sajnos a Graco babakocsik nem ilyenek.)
5 Több pozíciós, lehetőleg vízszintesig dönthető támla: az újszülötteknél fontos, hogy viszonylag egyenes felületen feküdjenek, nem is beszélve arról, hogy mi van akkor, ha a baba hason szeretne aludni. Amikor már nagyobb, és szeretne nézelődni, jól jön, ha ülő pozícióba lehet állítani.
6 Kényelmes belső tér: több családtól hallottam már, hogy túl keskeny babakocsit vettek, és ahogy nőtt a baba, egyre kényelmetlenebb lett. Másrészről viszont a túl széles kocsitól is óvá intettek, mert azzal nem biztos, hogy fel lehet szállni a buszra…
7 Ha téli baba lesz, nem árt, ha van hozzá lábzsák, és a huzat nem papírvékonyságú. Lábzsák valószínűleg külön is kapható, bár nem biztos, hogy sikerül pont olyan színben beszerezni.
8 Levehető, mosható huzat
9 Vízhatlan napfénytető, hátha nincs kéznél esővédő.
10 Ötpontos biztonsági öv, hogy a baba nehogy kicsússzon / kimásszon.

Nem árt még, ha…

10 a babakocsi könnyen összecsukható, és befér a csomagtartóba. Sok olyan babakocsi kapható, amelyik egy kézzel, egy mozdulattal könnyen összecsukható / kinyitható.
11 a babának és a mamának is van pohártartós tálcája, amire lehet innivalót + egy-két játékot, miegymást pakolni.
12 van lábtartó - jól jön, ha már nagyobb a baba, és ül. Persze ilyenkor már sokan átváltanak egy könnyű sportkocsira, de jól jöhet, ha a sima babakocsi is megfelel a célra.
13 van nagy, jó teherbírású bevásárlókosár a kocsi alján. Általában van valamilyen, de hallottam már olyan esetről, hogy a kosár 1-2 kg krumpli súlya alatt leszakadt…
14 a napfényvédőn van kukucskáló, hogy a mama rá tudjon nézni menet közben is a babára;
15 van esővédő (ez külön is kapható);
16 rá lehet csatlakoztatni a bébihordozót vagy mózeskosarat;

Hol érdemes körülnézni?
Először érdemes elmenni egy-két nagyobb baba-boltba felmérni a választékot, felírni a szimpi babakocsik adatait. Utána figyelni, hogy mikor akciózik valamelyik bevásárlóközpont (Cora, Auchan, Kika, vagy a bababoltok) az adott babakocsikkal, és akkor lecsapni. 10-20.000 Ft simán lemehet így az eredeti árból.

Nagyon nagy választék van pl. a Megatoys üzleteiben (legalább 30-40 fajta) (mi a Soroksári úton voltunk), de a Brandon is hasonló kaliberű hely. Budaörsön a Madrina-ban is biztos van jópár babakocsi.
kicsiboris

húúú tizu itt rengeteg babakocsit megnézhetsz :lol: :lol: :lol:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pegperego
sokan a PegPerego-ra esküsznek :P
kicsiboris

megtaláltam, nekem a Quinny tetszik :lol:
kicsiboris

tiza!

természetesen babkocsik 50-60ezer ért is vannak elfogathatók.
Ami nekem tetszik 3kerekű és 130.000ft.
Biztosan fogsz találni számodra megfelelőt.

Boris!
Hát már tényleg jó lenne ha a babaholmikat tudnánk megtárgyalni.
Az a baj,hogy egy időben mindig nagyon lelkes voltam,ha a baba holmikat kellett nézni,de mára félve merek ábrándozni.
m. reni

tiza, férjem unokatsetvéréknek nászajándékba az unokatesók babakocsit vettek, úgy hogy a testvére választotta ki. Megszületett a bébi,és vissza kellett cserélni, mert nem fért be a liftbe :? Azt hiszem minden helyzetre nehéz felkészülni, de az kb 3 éve került 120e-be, nekünk akkor igencsak leesett az állunk.
bbilona

reni, nem vagy egyedül ezzel az érzéssel, néha én is továbbmegyek inkább...nem fájdítom a szívemet ilyennel...
és a babakocsi ízlésünk ugyanaz :lol: :lol: :lol:

zelt most kukucskálják meg......szorítok zel!!
kicsiboris

tiza:
hát férjecskédnek mondd meg, hogy sajnos muszáj beleáldozni egy drágább babakocsira. A sógornőm használtan és újonnan is vett babakovsikat, mindnél az olcsóság volt a szempont. Most a 4. babakocsinál tartanak, ehhez egy gyerek van! Árban már ott vannak, mintha vettek volna egy drágábbat.
Ha nem gidres gödrös úton laktok, mint mi:) , és nem akarod ilyen helyen tolni, akkor a legjobb a bolygósított kerekű babakocsi! Geyet sem találsz összecsukhatósban, ami teljesen vízszintesre állítható, minimális dőlésszöge mindnek van. Mi nem vettünk mózest, mert nagyon pici a dőlésszöge a babakocsinak. Miután nyári babátok lesz, szerintem nektek sem szükséges, az azért is jó, hogy télen a meleg lakásban belebugyolálod, és nem kell a hidegben lennie, amikor kiviszed.
Fontos, hogy a tolókar mindkét irányba állítható legyen!!! :)
Ha esetelg jártok Pesten, meg tudok adni egy jó babakocsi nagyker címet, mi ott vettük a miénket, nagyon szeretem. Mindjárt keresek képet róla, bár ez neked nagy, de van ezer féle:)

bbilona:
ja igen! Az vaklárma volt! Azt hittem én is, hogy meglátogatott a Mikulás, de kiderült, hogy kicsit korán voltunk együtt a párommal... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?