Hahó!
Köszi a drukkokat mindenkinek!
Bocsi, hogy csak most, de valahogy nem bírtam leülni írni. Anyukám marad most egy kicsit, nem beszéltük még meg, hogy meddig, de szerintem kitölti a hetet azért
Miksa nagyon örül, meg nekem is jó. Mondjuk mióta itt van, ma van az első nap, hogy nem kellett mennem sehová. Hétfőn ugye értekeztem, meg aztán vettem magamnak végre egy farmernadrágot (44-es!
) a C und A-ban, aztán miután hazértem, még jó nagyot sétáltunk, estére úgy elfáradtam, hogy alig éltem. És izgultam is a másnap miatt nagyon. Tegnap meg szintén idegileg döglöttem ki, azért nem volt semmi, amikor a doktornő közölte, hogy az biztos, hogy ez a vizsgálat ma nem lesz meg. Először nem is értettem, de aztán folytatta és nagyon klasszul elmagyarázta. Kétszer kellett volna átszúrni mindent, hogy odaérjen az eszközével, ahol tapad a lepény, és hát ez belátható, hogy nem szerencsés. Szóval amnio. Nagyon nem akartam, de megkérdeztük, hogy mit ajánl, és mindamellett, hogy az uh-n mindent rendben talált, ajánlotta a magzatvízvételt amiatt, hogy 38 leszek szüléskor. Nekem se egy leányálom ez, és tegnap ki is borultam, mert egy csaj elég keményen letámadott a másik topikban, hogy miért erőltetem én ezt a dolgot. Majd írok mindjárt oda is, de nem volt erőm tegnap, mindenesetre nem éreztem sportszerűnek. Épp eléggé megrágtuk ezt a dolgot és nem volt könnyű döntés, a tegnapi nap meg nagyon nem volt könnyű, szóval ezt nem vártam.
Motiot! Örülök, hogy jobban vagytok! És hogy csinosnak talál az urad, és még mondja is, ezt tök jó
Szerintem is jól nézel ki különben, ne aggódj!
Hányingerem múlik, de még azért megvan jórészt. Most viszont már vannak rések, szünetek közte, ha érthető vagyok. A szám íze se jó olyankor, meg eléggé letámadott a fogínyvérzés, és hiába vettem Paradontax fogkrémet, amit épp erre ajánlanak, fogmosáskor azzal ömlik a leginkább a vér a számból. Namindegy, ez Miksával is végig megvolt.
Neked mikor múlt el a hányingered teljesen?
Rita! Irtó szépek a srácaid
Hollókő nagyon-nagyon klassz, én még single koromban voltam egyszer egyedül egy háromnapos vártúrán (egyéni szervezés
), és nekem nagyon tetszett! Tudom, hogy sok vitát szított, hogy a várat úgy újították föl, mintha bizonyos részei újak lennének, de nekem az is bejött, simán el tudtam képzelni, ahogy ott mászkálnak a régiek. És aztán kajáltam egy étteremben az udvaron, és nagyon jó volt a kacsasültjük
Ott ettetek ti is, a falu várhoz közelebb eső oldalán, egy füves udvarban?
Köszi a megnyugtatást, én is remélem, hogy minden oksi
Ildi! Hát igen, még egy hónap, de ez van. Aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan reagáltál
Meséljél már valamit, jó?
Gabi! Én is szeretném látni a fülbevalódat!
És mikor si ünnepelsz pontosan?
Márti! Hú, basszus, sajnálom a házat nagyon!
De azért jó, ha a hiányosság idejében kiderül.
Skype: más is panaszkodik, hogy elérhetetlenek vagyunk, nem tudom mi van vele. Azt mondta az uram, hogy majd letölti újra.
Képzeljétek lányok, a négy családból ketten lemondták az észak-görögországi autós utat, és az uram kitalálta tegnap (nem is mondtam, hogy elvitt ebédelni, naszóval ott találta ki
), hogy végülis idén belefér egy repcsis út szerinte, szóval nézzek körül
Most nemtom, hogy Dél-Kréta, Kos, Kalymnos vagy Korfu
Szerintetek?
Június végén mennénk, ha a dokim sem ellenzi.