Új privát üzeneted érkezett!

ZSu: igen,nagyon vágytam rá.Bár nem szólt egy életre,de ma sem csinálnám mésképpen.Hál istennek béke van és barátság!!!!!
vedresandi

most vagyok a 25.napon. ja ja a köv. hónap 13-14.napján újból uh. azt mondta a dokim hogy valószínűleg nem reped meg a tüszőm mert a 17.napon még mindig ott volt és már majdnem 24mm-es volt hát majd kiderül :roll: jajj ne is mondjátok nagyon sokan utaznak most már a stadionnál vagyok tudjátok holnapra veszik sokan
erzsebet0312

jajj lányok nekem is mindegy lenne már cssak szüljek :lol:
erzsebet0312

Erzsi!

Azt nem tudja figyelni a doki, hogy megreped-e a tüsző? Mert az lenne az igazi!

Zsu

Kép
bvigh

hát igen azt kéne de akkor naponta mehetnék de hát nem tudom mi lesz a köv. lépése
erzsebet0312

de megjön szerintem tutira nagyon érzem :twisted: jajj remélem hogy csak ez a baj a tüszőrepi mert a lényeg az hála istennek megvan van peteérésem és ez nagyon fontos :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Mi megjöttünk,szivtunk eggyet,mert hétfői nap minden látni való amit szzerettünk volna megnézni bevolt zárva.
A Krasznahorkai várat körül sétáltuk,ettünk,sétálgattunk még,azután elindultunk hazafelé,de nem arra amerre jöttünk,másik határátkelőnél,Aggteleknél,felmentünk a Józsvafői barlangoz,ott is sétáltunk egy kicsit vissza mentünk az Aggteleki barlanghoz ott elnyaltunk egy fagyit,és elindultunk haza.
De hétvégén újra megyünk!!!!!!!!!!!!!!
Most lefekszem egy kicsit,mert az ottani hegyi levegő elnyomott,este jövök!!!!!!!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS JÓ PIHENÉST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Igaz már elköszöntem,de még úgy beszéltem volna valakivel,de nics senki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igy újból elköszönök,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na én is megérkeztem!

Nekünk szupi volt a mai nap! Igaz, hogy a medvék itt vannak tőlünk kb 5 km-re akármikor kimehetünk, és voltunk is már ott, de most volt olyan igazi,mert most már a Bence is nagyon tudta élvezni. Teljesen oda volt a maciktól meg a farkasoktól. Vittünk egy kis almát nekik, és azt dobálta előszerettel. Ott is kajáltunk, meg volt ugrálóvár, lovaglás! Olyan édesen ült Benci a kispónin, csak úgy feszített! Majd meg zabáltuk őt!

Holnap délelőtt majálisra megyünk a közelben lévő ifjúsági táborba. Megint lesz ugrálóvár, meg 12-től lovagolni is lehet majd. Aztán délutánra beterveztünk ha nem esik az eső, egy kis igazi görnyedős, nyársalós szalonnasütést!

Kriszti! Miért volt ma minden zárva???? :shock: :shock:

Erzsi! Ha csak az a gond, hogy a tüsző nem reped meg, akkor szerintem azt egy szurival pikk-pakk meg lehet repeszteni, és akkor már minden okés lesz! Valahogy ki kellene ezt deríteni! Remélem az orvosodnak lesz valami jó ötlete.

Most megyek, mert kidöglöttem a sok gyaloglástól. A Bence is úgy elaludt, hogy már a mese végét se bírta kivárni!
Vendég

Csak egy gyors beköszönés! JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!

Ugye ma már senki sem dolgozik??????!!!!!!

Benci most ébredezik, még azt mondta, hogy lustizik egy kicsit. Tegnap jól kifáradt! Aztán összeszedjük magunkat, reggelizünk és irány megint egy kis ugrálás.

Megmutatom nektek a görbémet:
Kép

Jó meleg csajszi vagyok mi? 36,8 az átlaghőm! :shock: Nem is értem. A múltkori /januári/ babás görbémnél 36,35 volt, és a múlt hónapban 36,7. Remélem jövő hőnapban már nem kell mérnem, mert akkor már kigyúlladok! :lol:
Egyébként tegnap előtt este leejtettem a higanyos hőmérőt, és használhatatlan lett. Így már második reggel, hogy a digitálissal mérem. Azt írom be, amit az mutat, de tapasztalataim szerint az 1-2 tized fokkal kevesebbet mér mint a hagyományos, de inkább nem varriálok.

Na puszi, mentem, majd este benézek!

Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIVÁNOK MINDENKINEK NAGYON JÓ IDŐT,MÁRA JÓ SZÓRAKOZÁST,JÓ PIHENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MI MEGYÜNK SZALONNÁT SÜTNI NEM SOKÁRA.
Itt fúj a szél,esső még nem esik,reméllem nem is fog.

Ildi!
Azért volt zárva,mert hétfői nap mindig zárva van,de hétvégén megyünk,olyan csalódott voltam tegnap,de azért jó volt,úgy olvasom nektek is!!!!

Már csak 5 nap és kiderül,most nem vagyok olyan görcsös.
Már úgy vagyok vele ha megjön hát megjön.
Tegnap betéttel indultam el,most is.majd kiderül!!!!!!!!!
Van egy tesztem,de még nem merem megcsinálni,mert tudom úgy is negativ lenne,lehet mindenféleképpen.
Úgy,hogy várok!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi már itthon, de úgy látom, ti még nem.
Végül is kimentünk mi is szalonnát sütni, bár eléggé fújt a szél. A végén már nagyon fáztunk. Most meg érzem, hogy a szél úgy elnyomott.Szerintem lassan megyek is aludni.

A ti napotok hogy telt?

Képzeljétek, nem is írtam tegnap már, de kaptam a páromtól májuskosarat. Olyan édi volt. Egyáltalán nem számítottam rá, de nagyon jól esett.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok
Mi is haza értünk.Most persze mosok,és elpakolom a hazajövetel által keletkezett kupit.Hulla vagyok, elfáradtam.

Zsu: mi az a májuskosár?Én még nem hallottam róla.

Kriszti: milyen volt a piknik?
vedresandi

Mi is nem rég jöttünk,annyi,hogy lefürödtünk.
Estére itt is feltámadt a szél,de délután jó idő volt.
Mi is szalonnát sütöttünk.
Minket is elnyom a tegnapi és a mai hegyi levegő,én is megyek feküdni.
Azért figyelmes a párod!!!!!!!!!!!!!!!Májusi kosár,ez igen!!!!!!!!!!!!
Nyugodalmas jó éjszakát!!!!!!!!!!!!
Reggel jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Fonott kosár,krepppapir,tül diszitéssel,hortenzia virág van benne,ablakba szokták ki tenni,általában menyasszonyok kapják a fehér diszitésűt,ritkán rózsaszint,ilyenkor május 1-re.
Nem tudtam jobban megfogalmazni.
Falun nagyon nagy divat,de városon is.
Vendég

Andi, te még nem hallottál róla? Remélem Kriszti érthetően leírta, de biztos láttál már ilyet virágosoknál. Speciel az enyém piros, tollakkal, kis kövekkel kirakott. Holnap majd lefényképezem, és megmutatom.
Most meg már kiment az álom a szememből, remélem valaki még bekukkant!

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti: köszi...tényleg nem láttam még ilyet (vagy nem tudom,hogy az volt :lol: )
vedresandi

Heeló!

Éjszakai bagoly üzemmódra kapcsolok. Látom mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje és ennek nagyon örülök, a milyenk se volt másképp :D
Csak ne kéne holnap dolgozni :x
Ancsa, örülök, hogy ok a baba és remélem a cukrod is hamarost rendeződik!
Zsú, most én is elmesélem az eski náluk hogy volt: Én szerettem volna, a párom nem, de a tudtára adtam, hogy nekem fontos volna, de ha nem, azzal is együtt tudok élni, ert szeretem. Aztán egyszer csak (már 5 éve voltunk együtt) elkezdte mindenki kérdezgetni, hogy mikor lesz esküvő, többek közet az ő anyukája és nagymamája is. Én meg mindíg rá hagytam a válaszadás lehetőségét. És a találkozásunk 6. évfordulóján megkérte a kezem sutyiba és 15 hónap múlva házasodtunk :D Életem egyik legboldogabb napja az eljegyzésünkké, másik a házasságkötésünkké. Nem baj, ha nem úgy gondolja, de szerintem előbb utóbb minden férfi beleérik, persze az sem árt, ha már majdnem minden haverja megházasodott :wink:
A baba miat amúgy szerintem se szabad házasodni. A gyermek a szeretet gyümölcse és nem fenntartója!!!

A Balaton meg gyönyörű volt, nagyon sok pocakos kismama volt így elég sokat kapkodtam a hasamhoz, de mindíg lecsitítotam magam : még nem... Furcsa mód ez a gondolat megnyugtatott. Jót tett a sok gyerek látványa, bár volt egy-két hisztis, elkényeztetett liba, amilyen gyereket nem szeretnék!!! Még az állatok is kicsinyesek voltak! Badacsonynál egész hattyúcsalád volt a kikötőben, jöttek kajálni. 6 pici szürke hattyúfióka úszkált anyuci és apuci közt! Annyira édesek voltak!!!! Kiscsikók, kecskék, kis bárányok! Utóbbiakat út közben kocsiból láttuk. Bejártuk a Balaton -felvidéket. Első nap Nagyvázsonyi vár, Monoszlónál a Hegyes tű geológiai bemutatóhely, Szentbékkállai kőtenger pici túrával, majd végül Tapolca (a tó környéke gyönyörű). Éjszaka Gyulakeszin.
Másodnap Tapolca tavas barlangban csónakázás, Szt. György hegy bazaltorgonáinak megtekintése (ez nehéz túra volt), Szigligeti vár és végül Badacsony megtekintése, főként a Balcsi part mentén (a hegyre már nem volt erőnk felmenni). Csicsika Fövenyesen Campingben, romantikus, Balcsi parti vacsorával :D
Harmadnap Tihanyi félsziget bejárása A-Z-ig, gyönyörű kilátással, úgy kifáradtunk, hogy délután 5-kor már Balatonfüreden vertük fel a sátrat a campingben, és a délutánt Balcsi parti láblógatással töltöttük.
Ma Jókai kilátóval kezdtünk Füreden és ugyanitt, Lóczi Barlang volt a terítéken, majd élményekkel gazdagon indultunk haza. :D

És most éjszakai bagoly üzemmód leáll :lol:
kislibus

Jó reggelt Mindenkinek!!!!!

Sz@r,hogy menni kell dolgozni,de hát ez van.

Zsu !szép lehetet a kosár!

Kislibus!Szép hétvégétek lehetett!!!!!!!!!!!!

Most csak ennyi,mert készülök dolgozni,majd jövök!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Remélem mindenki kipihente magát a 4 napban, és most már sokat fog írni!

Én nem is tudom nektek elmondani, hogy mit érzek. Olyan mérhetetlen boldogságot, amit nem tudok leírni sem. Nem tudom, hogy mi okozza, talán a tavasz, a zöldelő fák, a gyönyörű virágok, és az orgona illata. De nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most megyek, mert öltözünk és megyünk egyet csavarogni, meg vásárolgatni Bencivel.

Majd még jövök!

Írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi!
Mi van veled???
Ahogy olvasom az első sorokat,mondom magamba ez már pozitivat tesztelt!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az előjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy pár nap és kiderül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reméllem lessz itt valaki napközben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép

Sziasztok!

Újra dolgos hétköznapok.ÚÚÚtálom..... :twisted:
Görbém nincs, de én itt leszek :wink: :lol:
vedresandi

Kriszti! :lol: Drága vagy, de még nem teszteltem! Még nagyon korai lenne, hiszen a görcsölésem és a hőm szerint is még csak csütörtökön volt pé-m. Viszont a tegnapi 37,05 fokos hőm 36,8-ra esett, és ez a 6. nap a pé-től. Hát persze, hogy egyből kombináltam, hogy ez esetleg lehet beágyazódás! :lol: Rá is kerestem a neten, hogy az hanyadik napon is lehet. A legtöbb helyen azt írják, hogy a 6-10. nap között. Annyira szeretném!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi!
Nagyon nehezen telnek ezek a napok!
Örökké valóságnak tünik!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor tesztelsz?
Valamit érzel??????
Vendég

Kriszti! Ha holnap ismét emelkedik a hőm, akkor én ezt az esést "beágyazásgyanúsnak" fogom fel. Ha vasárnapig nem esik, akkor vasárnap reggel csinálok egy tesztet! Ez lenne életem 2. legszebb anyák napi ajándéka!!!!! Az első az volt, amikor 2 éve az akkor 5 hónapos kisfiam kezébe apa virágot rakott, és úgy adták oda! Annyira boldog voltam!

Most, hogy volt ez a 4 nap, és állandóan volt programunk, gyorsan eltel. A hét hátralévő része fog nagyon lassan, de majd lefoglalom magam valamivel.

Érzek e valamit???? Passz..... Sokszor van hányingerem, de azt szerintem az emelkedő progi okozza, mert még korai lenne, ha alakul is bent valami. Eddig éreztem néha ilyen szurkálást, mintha pici tűket szurnának belém, de ma még nem éreztem. Fogalmam sincs ez mit jelenthet.

Nálad mi a helyzet?????????????????????
Vendég

Egyébként képzeljétek, az apukámnak dvd lejátszót vettünk szülinapjára. Rögtön filmeket is írtunk neki, és meg is néztük az egyiket. Az a címe, hogy Tibor vagyok /egyébként apukámat is így hívják :lol: / de hódítani akarok! Aki még nem látta nézze meg! Annyira jó volt, annyit röhögtünk rajta! Teljesen feldobódtam tőle!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Na m,ár én is itt vagyok!
Ancsa! Kitartást neked a kórházban, aztán várunk vissza nagy-nagy szeretettel a kis pocaklakóval együtt!

Lányok! Sajnálom a mensit!

Látom Mindenkinek jól telt a hétvége!

Mi is sokat voltunk kint, sokat sütöttünk -főztünk, meg sétáltunk a Mátrában.

Dobok egy görbét:

Kép

Ma 37,2 volt a hőm a 6.DPO-n pedig 36,6.

Most főzök aztán megyünbk a dokinénihez Manóval, mert taknyos szegénykém.

Puszi Mindenkinek és kitartást a kismunkásoknak ez rövid hét lesz!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Újra itt!!! Sajnálom a mensiket, de a május már csak sikeres lesz, már csak a virág illatok miatt is, hátha elbódítanak minket!! Először mindig gyorsan megnézem a vonalzókat, hátha hátha valaki besikerült!!
Zsu nagyon aranyos a párod még május kosarat is adott neked! nekem anyósom hordta egy jó ideig :D de a 8. után már pénzt adott, hogy vegyek magamnak valamit :D Remélem a párod mégiscsak rászánja magát az esküvőre, ha látja, hogy neked ez fontos lenne, én így vagyok ezzel, hogy nem a papír a fontos, hanem a másik boldogsága és ha látja, hogy neked ez kell, akkor neki gondolom ez nem okozna boldogtalanságot. Miért nem szeretné? a felhajtás miatt? lehet szűk családit is csinálni csak legközelebbi ismerősök, rokonok, barátokkal.
Sajnálom Ancsa, hogy kicsit benn ragadtál, de remélem már nem tart sokáig és egyetértek a babáért mindent!! Van egy cukorbeteg ismerős most voltunk látogatni a 4 hetes kisbabut :D rögtön rohantam volna haza ágyba bújni és csinálni :D , de sajna ez nem így megy, mert akkor már meglenne szerintem. Olyan kis gyámoltalan volt, kis szeretnivaló édes bébike, Grétinek hívják! jól megfogdostam, hátha segít valamit!! :D
Annát is jól elfárasztotta a kirándulás hétfőn 7-kor tegnap már fél8-kor aludt, ezt már szeretem!!
Ildi remélem a görcsölésnek lesz eredménye!!és a dokinak lesz igaza!!Én is láttam a Tibort nagyon jókat rötyögtem szintén!! Most romantikus filmekben utazok tegnap megnéztük a 'Szöveg és Dallam' Hugh Grant-el, azelőtt egy cserevakációs filmet az is tetszett de nagyon Jude Low, majd megnézem mi a címe, ne hagyjátok ki csajok!!
Most amúgy kitöltöm a bölcsis jelentkezést, bárcsak lemaradnánk róla!!!légyszi, légyszi, légyszi!!
Ha lesz végre photoshop-unk töltök pár képet!
Anna fel is ébredt!!
puszpusz

Kép, Kép
nemen

Képzeljétek eddig nem volt netünk a 4 napban . ÚÚÚúúú de pipa voltam. Vasárnap este végül nem mentünk bulizni, mert elég volt a délelőtt 8) :lol:
Tegnap este mi is voltunk hús-sütésen, jó volt.

A nemsokára tesztelőknek drukkolok, nekünk még csak a hancúrdús napok jönnek majd :D

Du. mi is megyünk dokihoz, Peti alkarja pöttyös :shock: Fogggggalmam sincs mi a bánat ez már megint.

Mindenkinek szép délutánt, és estét.
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem munkából!
Sajnos itthon sincs lazitás,főznöm kell.

Ildi!
Nem terhességi tünetekre gondoltam,mensi tünetekre gondoltam.
Reméllem nincs!
Nekem csak a derekem fáj,félóránként járok a wc-re,mindig olyan érzésem van,hogy megjön,utálom ezt az utolsó pár napot!!!!!!!
Már lehetne hétvége!!!!
Nekem most olyan tesztem van ami 3 napos terhességet is kimutat,de nem csinálom meg,mert nagyon korainak találom én is,
meg azért is mert úgy érzem most is megjön!!!!!!!!!!!!
Igy is,úgy is negativ.

Reméllem most már irogattok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Nem érzek semmilyen mensis tünetet még. Nálam még korai is lenne, mert ez még csak a 24. nap, és nekem 28-29. napon szokott megjönni. Úgyhogy erre még van időm! :lol:
Vendég

Már a legtöbb teszt a beágyazódástól számított 3. napon kimutatja a terhességet. Nekem most kettő is van itthon, az egyik kazettás 20-as érzékenységű, a másik csak egy csík, az 25-ös. Ezért is gondoltam, hogy ha ma a hőesés a beágyazódást jelentené nálam, akkor vasárnap már az egyik tesztet ellőhetném. :lol:

Ja! Megakartam nézni a hődet, azzal a jelszóval amit a múltkor elküldtél, de valamiért nem engedi! Nem tudnád megmutatni????
Vendég

Ildi!

PRIVI MENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem tudom betenni,a hőgörbét.
A felhasználó nevet,meg a jelszót nem irom ide be!
Mert nem csak ti olvassátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Ne is írd ide le!!!!!!!!
Megnéztem! Megmondom őszintén, hogy nem sok mindent tudtam belőle kiolvasni!Megállt a tudományom! :cry: Az biztos, hogy nem vagy egy hideg nőci! :lol:
Majd még este jobban megnézem, akkor már nyugisabbak a körülmények, hátha ki tudok valami okosságot hámozni belőle!
Vendég

Ildi!
Felvan irva,cetlire,ide van ragaszva a monitorra öntapadóssal.
A görbém kataszrófa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Megnéztem mégegyszer a görbédet! Hááááááááááááát. Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a hőd alapján szerintem ez egy peteérés nélküli ciklus. :cry: Remélem nem lesz igazam, és csak nálad nem működik jól ez a hőmérőzés.
De ha igazam van, akkor a következő ciklustól kell az a closty és akkor reméljük szuper peteérésed lesz, szuper kétcsíkos teszttel a végén!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, ha leírod a hődet 27-től, akkor én felteszem a görbédet.

KÉsőbb még jövök, most megyek főzni én is.

Zsu

Kép
bvigh

Helló!

Jaj lányok ne aggódjatok már annyira azok miatt a hőgörbék miatt! Azon még nem múlk semmi! A mensi miatt már lehet aggódni! De addig is sok hancúr-mancúr papával, akinél gyerkőc van, gyerekezzen, csináljatok sok örömteli dolgot, hogy a megfogant kis élet érezze: Hú de jó is ez az élet, és úgy döntsön ezért már érdemes maradni :D
Amúgy meg ajánlom hogy mindenki megbabásodjon, mire nekem letelik a kivárós időszak!!!

Amúgy meg mi ez a lehangoltság t.kriszti? Programozzunk egy kicsit! Valahogy így:
Szép, ügyes és okos vagyok és a gyermekeim is szépek ügyesek és okosak lesznek!
Bízom magamban és a képességeimben.
Egészséges vagyok testileg és lelkileg egyaránt! Egészségesen működnek a szerveim, ellenállok a betegségnek és a levertségnek.
Képes vagyok megtermékenyülni, az új életet a méhembe befogadni!
Képes vagyok szívem alatt nevelni gyermekemet, amíg egészségesen megszületik.

Mindenki egészítse ki magának, vagy csináljon újat, attól függően, hogy mi a a célja a programozással és mondja végig magában nyugalomban, nyomatékot adva a szavaknak, naponta legalább egyszer! Én hiszek a szavak gyógyító és egynsúlyteremtő erejében!
kislibus

Kislibus a kis térítő! :lol: :lol:

Sajnos nálam ez a programozás dolog nem működik. Mármint mondogatni azt tudom, csak ahogy bemegy, úgy ki is jön! :lol:

Az a baj ezekkel a fránya görbékkel, hogy sok mindent elárulnak, sok mindent ki lehet belőlük olvasni! Már én is abba akartam hagyni, de valahogy nem megy, nem bírom elviselni, hogy nem tudom, hogy mégis mi játszódik le bennem. Ha tehetném, akkor vennék egy uh gépet is naponta többször is nézegetném, hogy mi a helyzet odabent! :wink: Szeretem irányítani az életemet, és bosszant, ha ez nem megy. És hát a babagyártásban csak az első lépéseket tudom megtenni, aztán már a természeten múlik minden, és ez olyan rossz.
Hát ez vagyok én! Ezért nézegetem a görbémet, osztok-szorzok, először a pé miatt izgulok, aztán azért, hogy a hőm fent maradjon és ne jöjjön meg. Szerencsére még nem őrültem bele, mert az első mérés után egyből babás lettem, aztán a vetélés óta ez még csak a 2. normál ciklusom!
Vendég

Ildi!
Már lek@kilom,a hőgörbémet.
Idegesitő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért mérem!!!!!!
De azért köszi!!!!A véleményed!!!!!

Zsu!
Ezek után már nem irkálom le a hőimet,fölösleges,betenni!!!
De azért köszönöm!!!!!!!!!

Kislibus!!!
Köszönöm aranyos vagy!!!!!
De azt hiszem úgy gondolom,mint Ildi!!!!
Vendég

Hello!

Kriszti, kis negatív hozzáállást érzek a "hangodban". Jól gondolom? Lehet, hogy Ildinek lesz igaza, és a closty segít majd.
Kész a vacsink, de sajna már elég késő, muszály voltam most enni, hiába diétázom, ugyanis ma elfelejtettem ebédelni.

Andi kedvéért felteszem a kosaramat. Én imádom, nem nagy, de ha hatszor ekkora lenne se jelentene többet.

Kép

Van még itt valaki???

Zsu

Kép
bvigh

No, le lettem szavazva a nézeteimmel :oops:
De nem vagyunk egyfélék, kinek a hőgörbe / hőgurba, kinek a programozás, kinek az ima és így szép az élet 8)
Amúgy nem vagyok ám vm. megszállott jehovista :wink:
Amíg terhes voltam én is mértem hőt, meg vagy 6 tesztet csináltam, pedig az elveimmel ellenkezett, csakhát akkor minden áron udni akartam mi vn, úgyhogy emez oldalt is meg tudom érteni.
Csak lehangoltságotn ne kérlek titeket! tudjátok ahogy a reklámban is, csak pozitívan!

Zsu!!!!!!!!!!
Klaszz a csokooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
kislibus

Zsu!
Egy picit vissza jöttem miattad,mostanában allig tudunk beszélni.
Igen negativ vagyok,de azért reménykedem!!!!!!
Nagyon szép a kosarad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De most már megyek is,még most lettem kész a nokedli szaggatással,még mosogatok fürdök és dőllök az ágyba!!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!
Vendég

Ja, tényleg vacsi!
Megyek sütök ki halat, meg csinálok zöldbori főzeléket!
10-re kész is lesz. :roll:
kislibus

Jó éjt, rózsás csókokat, szép babás álmokat!
(mikor terhes lettem, babával álmodtam)
kislibus

Mindenki este főz??
Nem vagyok egyedül!!!!!

Kislibus!!!!
Nem vagy leszavazva,félre ne érts!!!!!
Én lennék a legboldogabb,ha megtudnám tenni,amit leirtál.
Persze,hogy úgy szeretném,de nem megy!!!!!
Ilyenkor ciklus végén mindig ilyen vagyok,de elmúllik!!!!
Most még annyira nem,is a múlt hónapban jobban kiakadtam!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kislibus: nekem szimpi ahogy gondolkozol,de nem vagyunk egyformák.Én is így gondolom,ahogy Te, de tiszteletben tartom a többieket is!!!!Ettől még gyere sokat,és babásodjunk együt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu: Ez a kosár tényleg nagyon szép!!!!!!!!Lesz ebből még esküvő :wink: :wink: :wink:

Kriszti: kérlek nyugodj meg!A görbe,az csak egy kontroll.Nézegettem görbéket a fertin,és leesne az állad,ha látnád milyen babás görbék vannak.Ne aggódj.Szerintem a jövő hónapban rakd le a lázmérőt.Tudod én mit csináltam?Nem mérem a hőmet,csak az együttléteket írom be a görbébe.Látom hányadik napon vagyok,de nem mérek.Egyszer próbáld ki! :lol: :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Andi: AMEN!!!!
Pont tegnap röhögtünk a barátnőmmel, mert mondtam,hogy nekem koszorúslánynak kellett volna lennem,ha már menyasszon nem lehetek. Mire az anyukája megkérdezte,hogy ki mondta ezt a hülyeséget. Hát volt nagy lapítás egyesek részéről. Szóval ő tudja,hogy nekem ez rossz, és kicsit úgy látom,hogy lelkifurdalása is van, éppen ezért nem firtatom a témát előtte.
Egyébként így sem volt ismerős ez a kosár dolog?

Jó éjt mindenkinek, én holnap csak 1-ig dolgozom, azt féllábon is kibírom!

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?