Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltüntem, de megint elutaztunk anyáékhoz és ott nincs net!De... már vettek anyáék számítógépet csak itt leledzik nálunk és lesz netük is és akkor nem hanyagollak akkor sem titeket!
Mielőtt bárkit is megszólítok...
Képzeljétek olyan meleg volt tegnap előtt otthon, hogy egész nap kint voltunk.
Flórát mesztelenre csupaszítottuk és ebédkor sóskát adtunk neki (nagyon ízlett neki)... Szóval a szája csupa sóska (meg a füle, meg az orra, meg a cickója is), amikor nyög egy nagyot és bekakil hát úgy röhögtünk anyámmal, hogy aFlóra is elkezdett kacagni és sóskásan, kakisan pisilt egy nagyot!
Lefényképeztük, de őszintén nem merem ide feltenni, mert...
Móni!
Bocsi, de nem mentünk doki nénihez napvédő krémért, de jövőhétem megteszem!
Jujj, de izgi lenne, ha újra babás lennél! Vegyél egy tesztet!!!
Mert ha a teszt pozitív, akkor abbahagyod a gyógyi szedését.
Én is kaptam gyógyszert, de kicsit félek tőle, mert nem akarok hízni és olyan alacsony a hormontartalma, hogy be ikresedhetek!
Hát szép lenne.
Ricsike már kukizik?Hát, hogyan engedjem így Flórát a közelébe?
Itt szeretném mindenkinek elmondani, hogy Ricsike tündéri, én láttam igaziból is és egyfolytába vigyorog, imádnivaló!
Csilla!
Szerintem minden rendbejönne gyógyszerek nélkül is, csak ez most felgyorsítja a folyamatot, hogy hamarabb terhes legyél!
Naggggyon szurkolok és gyere többet!
Ja csak nehogy ikreid legyenek ezektől a jópofa hormongyógyszerektől, vagyos de legyenek, ha sokat akarsz!
A párom is állandóan ikreket akart, de Flóra születése után 2héttel hálát adott az égnek, hogy egyenlőre csak egy van!
Niki!
Kicsit késve, de teszek fel adatokat!
Hoppá...
mondanék, de azokat le kellett szülés előtt adnpm a kórházban.
de találtam egy szülés előtt két nappal készültet!
BPD- 9,19
OFD-11.01
HC-31.86 (egyébként 33cm volt születésénél a fejkörfogata)
APD- 11.28
TAD- 11.82
MAD- 11.55
AC- 36.30
FL- 7.32
és 3581gramm- ra saccolta az UH és 3460-al született.
Csak ezeket a későiket tudom, de remélem ezzel is tudtam segíteni.
Anikó!
Te jól vagy?