Sziasztok!
Agota, ISTENNÖ VAGY!!!
Azt hittem el van felejtve az egész erre PUFF csak nézek!
Nagyon tetszik a felhivas szövege és a blog is tuti ötlet (tök szép és igényes)!
Egy dolog jutott eszembe, de lehet, h hülyeség, szoval szoljatok.
Sztem nem artana, ha vmilyen alapitvanyi formaban lehetne gyüjteni a pénzt. Azért, hogy az emberek ne érezzék, hogy csak ugy adnak pénzt aztan a fene tudja, h mi lesz vele, hova kerül. Vagy ne legyen az, hogy nem adnak, mert attol félnek, hogy komolytalan az egész.
Ha egy szamlan vagy összegyüjtve és egy alapitvany neve alatt fut az egész talan "tisztabb". Mit gondoltok?
Akar a blogon is meg lehetne jeleniteni, h eddig mennyi pénz gyült össze (persze lehet, h nem jo ötlet, mert ha azt gondoljak, h sok nem akar majd adni senki...
).
Gondolom alapitvanyt létrehozni nem ingyen dolog, de össze lehetne dobni nem?
A sogornöm ügyvédi irodaban dolgozik, holnap megkérdezem, h mennyi és mi a menete.
Amugy szeretném én is tamogatni a projektet! Akarunk szandit venni Vincusnak remélem egyszer el tudunk menni Gödre hétköznap.
Segitenék is szivesen szoval szoljatok, ha van vmi, amiben tudnék, mert hüje tehetetlennek érzem magam itt a nagy büdös varosban!!!
Vera UH, de izgi, én is ugy vartam mindig! Megkérdezitek, h fiu-e vagy lany?
Jo éjt: Sara
Ui: Elsöre az jutott eszembe, h jo lenne, ha lenne nyoma az adomanynak. De nem biztos, h kell ehez alapitvany