Hú, győztem visszaolvasni! Fél 11 vagy, és rég aludnom kőne!
Látom, hiányoztam.
Élek még, 13-áig Pécsett vagyunk még, csak a héten Anyukáméknál táboroztam, ott meg abban a szobában van a net, ahol Fici alszik, így nem tudtam jönni. Napközben nem érek rá mellette, este meg ugye ott aludt. Na de most!!
Önző módon most rólunk: Hétfőn kibújt Fici első foga, a jobb alsó. Másnapra pedig már a másik is ott kandikált a szájában. Olyan édes!!! Újabb hóbortja, hogy állandóan állni akar. Mászni egyelőre nem.
Tündi
Akkor csak ügyesen a tanulással!! Egy kalappal a vizsgákra!
Emma
Ne rémisztgess már!! Pihi!!!
Örülök, hogy az UH-n minden OK volt. Nem kapunk képet erről a kis helyes kölökről??
Susy
Nagyon erős csajszi vagy!! Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba, aki végre Veled is marad!!
Dzsulee
Na, tök hülyén néz ki, hogy most így megdicsérlek: Szuper csini kismami vagy!, mivel azóta már kettőben vagy.
De nem hagyhattam ki! Az igazságot le kell írni!
Tynus
Ez most saját projekt? Mármint a weboldal a babaruhákkal. Te árulod őket??
Hozzátápival egyre jobban haladunk. Hét eleje óta már többet eszik. Majdnem az összes Frutapura-t kipróbáltuk, mindegyik ízlett neki, de főleg a banánosak. Krumplit is főztem neki, átpasszíroztam, és most már nem öklendezik tőle. Én tejes, lisztes dolgot még nem adok neki. Répát már kóstoltuk, de csak egyszer. Úgy tűnt, azzal sem lesz gond. Rám eddig csak krumplisat tüsszentett, de nem volt vészes. Viszont a kaki… eléggé büdi. Hol van az a fincsi szopis kakiillat?! Na meg szép szilárd kis kupacokat termel a drága.
Anyák napja – pont én is ezen agyaltam a napokban, vajon Gábor is segít-e Ficinek készülni Anyák napjára?
Szilvia
Míg Győrben laktunk, mindig hazajöttem a tanácsadásokra, de most szerintem keresünk Debrecenben dokit. Ui., ha itthon mennénk, akkor egész hétre itt kellene dekkolnom, mert csütörtökönként van a tanácsadás. Abból meg már elegem van, hogy totál egyedül legyek Ficivel.
Én 5 hetesen festettem, Fici egészséges.
Tessék pihizni!
Mona
Babakocsi témához:
Nekünk Quinny Buzz (a weboldalon már vmi új design van, a miénk nem egészen ilyen) van. Apa álma volt ez a kocsi, én viszont újra nem biztos, hogy ilyet vennék. Van jó, meg rossz tulajdonsága is, de szerintem nincs 100%-osan tuti babakocsi. Nekem amúgy egy Peg Perego tetszett, de már meg nem mondom, melyik.
Akkor egy kicsit részletesebben: a kocsiba való gyerekülés (Maxi Cosi) is ráilleszthető (ez szuper találmány, mert ha mondjuk kocsival mentünk vhova, csak kikaptuk az ülés, rákattintottuk a vázra, és kész volt a babakocsi – pl. ha Fici elaludt az autóban, nem kellett felverni és átrakni), kapható hozzá mózes (nekem bejött, mert 6 hónapos koráig azt használtuk), alapban meg egy sportülés tartozik hozzá. Könnyű vele fordulni. A sportülést két irányban is rá lehet rögzíteni (egyik irányban három állásba, másik irányban két állásba dönthető) – viszont a 3 kerekűsége miatt a tolókar nem áthajtható, így nyáron napernyő nélkül elég macerás a dolog, mert előre el kell dönteni, hogy merre nézzen a gyerek. Mondjuk ne a napba, de mi van, ha útközben meg kell fordulnom?
Mondjuk Gábor simán lekapja gyerekestül az ülést és átfordítja, de nekem még nem elég fejlettek a karizmaim ehhez a művelethez. A mózeshez jár esővédő és szúnyogháló is, a sportüléshez esővédő. Egy kicsit szerintem szélesebb, mint a többi babakocsi, ezért van ahova elég nehezen jutok be. Buszozásra semmiképp nem vállakoznék vele. Alapban amúgy a váz, meg a többi nem nehéz, csak ha belekerül a gyerek.
Az első kereke bolygósítható, a hátsó kettő gumikerék (ezek hajlamosak kilyukadni, viszont a biciklisboltban kapható hozzá belső). Más most hirtelen nem jut az eszembe.
Ezen az oldalon megnézheted a Quinny választékot:
http://www.quinny.com/
Nelli
Én sem bánom, ha a következő lány lesz. Eléggé lánypárti vagyok. Mondjuk, ha fiú lesz, sem dobjuk ki.
Amúgy fiúra hajtottatok, vagy mindegy volt?
Tiza
Na, sikerült már nevet találnotok?? Ha nem, akkor nézd meg a táblát, amit Szilcsinek felraktam anno.
Nagyon jó ez a kép! Tök jól látni az arcát. Olyan, mintha mosolyogna. Viszont a lentihez rakhatnál nyilakat, meg feliratot, mert nekem elég zavaros. Nehogy már mást nézzek ANNAK!
Barbi
Te szegény, 17 nap?! Mondjuk én 9-et voltam bent, de már baromira untam.
Balázs egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!! Micsoda frizura!!!
Szőr a fülön ismerős – Ficinek is volt.
A szopiba meg belejöttök, csak gyakoroljátok!
Bogáncs
Gratula a jó AFP-hez!
Drumka
Szuppi!!! Gratula a szívhanghoz! Most már többet kell jönnöd!
Szilcsi
Látod, hol vagy a tábliban???
Na, látod! Boldi nem is UFO!
Édi, ahogy ásít! Megzabálom!
Marynek és a csajsziknak puszi! Kitartás!! Neveket nem tudsz?? Beraknám a tábliba.
Gyerekruha – én is tudom, hogy hülyeség újakat venni, de én nem mindig tudom megállni.
Nálam a húgom a fő turis, úgyhogy ráuszítottam a bébiruhákra, és már gyűlnek a cuccosok.
Még illesztek egy táblát is (annyira gyönyörűek a gyerkőcök, nem???):