Kiscsillag!
Remélem fekszel, és már beszéltél a dokiddal!
Ez nem játék, nem akarlak ijesztgetni, de sajnos nekem igy indult a vetélésem
De Neked szépen el fog mulni, csak ne halogasd az orvoshoz menést!
Én Magnerotot szedek, napi 2x1-et, abban 500 mg magnézium van, ha jól emlékszem (nem is keményedek egyáltalán)
Hajni!
A gondolkozásommal kapcsolatban arra gondolsz, amit a babavállalásról irtam?
Az a baj, hogy mindezt 10 évvel ezelőtt kellett volna ennyire komolyan gondolnom, akarnom, és tennem érte, és most a "kapuzárás" előtt csak reménykedem, hogy még valóra válhatnak az álmaink teljes egészében. Ezért, amikor egy fiatal nőről azt hallom, hogy valami gondja van a gyermekáldással, a saját példámmal próbálom arra ösztönözni, hogy ne halogasson, ne gondolja, hogy "majdcsak sikerül", ne vegye előbbre az épitkezést, munkát vagy bármit, mert minden megvár, csak az idő ami elrepül végleg! A gyerekeimet ugy akarom nevelni, hogy mindennek tudatában legyenek, és ne essenek abba a hibába soha, amibe én. Ezért fogja Emese is tudni, hogy lombikbaba. Mátéba már azt hiszem sikerült sulykolni valami olyasmi,t hogy minél hamarabb térjen a gyerekgyártásra, ha megtalálja az igazit.
Mindennek ellenére ugy remélem, kapok még 1 lehetőséget a sorstól, az időtől és odafentről, és akkor valóban elmondhatom, hogy teljesült az amiért én születtem. Ha esetleg mégsem, persze akkor sem lehetek elégedetlen, hiszen megadatik nekem, hogy 3 gyermek anyukája lehetek. De tudod, legszivesebben lennék 5-6 gyereké is, az erőmből, türelmemből, szeretetemből egész biztos kitelne. Hát már csak ezért is venném szivesen, ha Máté és a felesége esetleg megtisztelne azzal, hogy mondjuk bölcsöde helyett rámbizná a gyermekeit.
Kismokus!
Állitólag a baba a nap 95 %-ában alszik odabent
Nem tudom, az enyém vagy forditva müködik, vagy álmában is folyamatosan mozog, de az biztos, hogy sajtkukac, és főleg éjjel!
És ugy tudja kitolni magát, mint ahogy Pézsé is leirta
Néha attól félek, szétreped a hasam a köldökömnél.
Tnyleg, Napszemcsiről tud valaki valamit? És honnan fogjuk megtudni, ha esetleg lebabázik
Orsi!
Ember tervez...
Máté szombat éjjel leamortizálta a kocsinkat, valami kardán elromlott benne (semmi baleset szerencsére), igy nem tudott a kis családom elutazni. Vásárlás, házimunka elodázva.
Tieid jól vannak Anya nélkül?