Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc! képtelenség szavazni , már megpróbáltam, mert Áfi a hőmérős topikba betette a linket :twisted:

de nagyon gyönyörűséges Villő
Vendég

Boni

Sajnos tényleg nehéz néha,mert ha egy bizonyos látogatószámot meghalad az oldal,akkor automatikusan leblokkol :(.
Na meg ugye fél óránként lehet 1-et szavazni. :roll:
Azért köszönöm a bókot :oops: és ha néha tudtok egyet egyet nyomni,én már annak is nagyon örülök :).

Áfinak meg pussz a futtatásért :lol: !!!!

anyapoc

Anyapoc!
Nagyon édi Villő :P
Én is próbáltam szavazni,de nem sikerült :cry: túl népszerű a kisasszony :P :P
Csak szólj ha tudtok jönni,mi általában itthon vagyunk :D Tudom nehéz időt szakítani.érettségi után gondolom kezdődik a vizsgaidőszak.

Köszönöm Gerda nevében is a dícséreteket.
A fülbevalót még a kórházba betetettük.Szerencsére nagyon gyorsan túl volt rajta.

Athiz!
Jól áll Szilinek a napszemcsid 8) 8).

Tontica!
Nagyon találó Rateről az a kép :D

Boniko!
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid,hogy a 18.napra írja a tickered a pé.-t?

KépKép
takido

Kokusz!
Örülök a mai tesztnek,és drukk,hogy szerdán jó híreket mondjon a doki :)
Hova utaztok,utaztatok?

Ancsa!
A családnak is a Snoopy-s a kedvence :D Csak olyan hamar kinövi a ruháit :(

Tontica!
Igen már gondolkodunk a 2. babán :D Gerda jó kislány éjszaka,21-6-ig alszik,néha 4 körül nyöszörgés,de csak odaadom a cumit,és már alszik is tovább.
Köszönjük Papitól a puszit

KépKép
takido

Takido

A jövő hét elég rövid lesz,de az utána való héten mindenképpen szakítunk időt!!!! :) Majd egyeztetünk telefonon!Még a végén úhy nő fel a kisasszony,hogy nem is láttuk :D!
Köszi neked is a szavazást :).Mivel fél óránként egyszer lehet szavazni (ha nincs kiemelve),így elég nehéz elkapni :wink:!
Húúú,már második baba???Az igen,gyorsak lesztek :).Én nem tudnám bevállalni a kis korkülönbséget :shock: ...
Örülök,hogy Gerda ilyen jó baba :), csak így tovább :).
Nagybátyó mindig tudósít ám :wink:!

anyapoc

Sziasztok!

Ez most villám lesz!

Kókusz,
dugjad az Utrót!!! :D Nagyon jó, ha nem halványodik a teszt!

Anyapoc,
hűűű, naplóvezető Villő nagyon komoly! :lol: :lol:

Ancsa,
szia, jó hogy néha azért benézel! :)
Csiga ez a várkozás, igaz? :wink: De talán a szarabbik része már megvolt... Kitartás, majd egyszerre pocakosounk veled is! 8)
Júni 15-től megyünk (nyaralni)! :D

Minden gyerkőc és apuka a képeken nagyon cuki!!! :D :D :D
angel37

Anyapoc, édi Villő, és kivártam, míg szavazhatok, és meg is tettem! Remélem, nyertek! :wink:
Vendég

Angel

Ja,már most vezeti a táncrendjét :D!

Athiz,Te kis türelmes :)

Köszi :):)!Hát ha mást nem,akkor tapasztalatot biztosan :wink:!

anyapoc

Bocsi a bepofátlankodásért, a hőmérőzősből jöttem át egy mondat erejéig.
Anyapoc szavaztam Villőre, épp lehetett, gyors kattintottam :lol: :lol: :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok :!:

Anyapoc :)
Nekem is sikerült. :wink:
Vendég

Akkor te előztél be, gyugyi :evil: :lol: vagy 25 perce nyomkodom, de nem ment. Most meg látom, hogy nőtt a szavazatok száma. Béna vagyok :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok!

Annyira aranyosak vagytok,de komolyan!!!!

Tényleg köszönök minden szavazatot :):):)!

anyapoc

Anyapoc!
Azt hiszem egy kis félreértés történt.A második gyerek tervezése csak annyit jelent,hogy eldöntöttük,hogy szeretnénk majd mégegyet.De nem most,azt én sem tartanám túl jó ötletnek,szeretnék 3 év körüli korkülönbséget.
Persze szólj csak nyugodtan,ha ráértek :D :D

Úgy látom beindult a "ki tud többet szavazni Villőre verseny" :P

KépKép
takido

Takido

Aha,akkor félreértés :D!Lestem is,hogy Ti aztán... :wink:!
Azt viszont nem tudtam,hogy ez nálatok kplékeny még,de örülök,hogy vállalkoztok majd a következőre :).
Verseny,ja :D!Szt most senki nem tud szavazni,mert egyfolytában blokkol az oldal :twisted: !

anyapoc

Én tudnék csak még számol! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

:)...de látom,beelőztél :)!
Amúgy azért vagyok mérges,mert amikor kidob a rendszer és utána automatikusan beléptet,akkor mindig visszalép a Bébi kategóriához,és nem oda,ahonnan kidobott :evil: ...így mire megint visszakevergek oda,tuti megint kidob :twisted: :twisted: !

anyapoc

Bocsánat! :oops:
Én kitettem az asztalra!Onnan még egyszer sem dobott ki!Ha meg írja hogy várjak akkor kilépek és megpróbálom újból!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt! Anypoc 6.59 kor sikerült szvaznom Villőre :lol:
Vendég

Anyapoc!
Csak férjem részéről volt képlékeny.Az volt az álláspontja,hogy legyen 1,és ő kapjon meg mindent.Azért mára sikerült meggyőznöm,hogy talán egy tesóval többre megy,mint azzal,hogy jól elkényeszteti,és megvesz neki mindent,amit kiejt a száján.Az életben úgy sem így működnek a dolgok. :roll:

KépKép
takido

Sziasztok!

látom,nem nagyon voltatok aktívak... :roll:
Én jöttem volna,de a gép úgy döntött,hogy nem :(.egész este vacakoltam vele,tetű lassú volt.ma kezdtem egy víruskereséssel.Nem sokat talált,de legalább műxik a gép :).

Képzeljétek, a lányom 3-4 napja 9 körül kel... :shock: A fiam meg 6-kor,vagy előbb átjön és alig tudunk visszaaludni :twisted: (na jó,kicsit taknyos,jön orrot fújni...)
A csajomnak viszont kibújt két szemfoga,de totál összevissza :D!Az egyik oldalon felül, a másikon alúl... :roll: Hát hogy ezt ki érti...

Boni

Tegnap is akartam írni,hogy köszi és jóóóó korán keltél :shock:

Ancsa

Lehet,neked van igazad :).Na de majd mostantól!!!Áttértek egy gyorsabb szerverre,hát majd meglátjuk :).

Takido

Na de ilyet mondani egy óvónőnek :wink:!
Gondoltam,hogy nem veled van a "baj" :lol: :lol: ... Azért örülök,hogy már másként látja :).
És nem féltek az ikrektől? :wink:

anyapoc

Szerintetek ez a két gyerek nem ugyanaz???

http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... rszam=2740

http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... rszam=2741

Lementve a képet és kinagyítva látszik,hogy ugyanabban a fülében van fülbevaló,a haja állása és színe is hasonló stb...és hozzá kell tennem,hogy Városlőd(itt van a közelben) 1400 lelket számlál... :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Szomoru vagyok es nagyon merges, elutasitottak a kerelmemet hogy ne kelledjen megjelennem a kihallgatasokon es a birosagon a terhessegem miatt es el akarnak itelni csalas ugyeben. :evil: :roll: :cry: :shock: Marpedig en nem tudok tobbet hazamenni akkor most mi van ramkuldik az interpolt? :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Szt fogadj itthon ügyvédet,aki képvisel.Így neked sem kell feltétlenül megjelenned minden alkalommal,na meg ő talán meg tudja mondani,hogy egyáltalán valóban bűnös vagy-e,vagy sem.
Szt pedig ha veszélyeztetett terhes vagy,márpedig ikerterhesként igen,akkor nem követelhetik tőled a több órás repülőutat sem!
Na de az ügyvéd többet tud mondani szt....

anyapoc

Bocs hogy belekotty...
Tontica,
Babancs jogász. Persze az nem ugyanaz mint az ügyvéd, de egy csomó dologgal tisztában van. Első lépésként írhatnál neki privit, hogy szerinte mit érdemes tenned.
Vendég

Na, megnyugodtam, le vannak tojva!!!! :twisted:

Anyapoc nem is mondtam meg hogy Villo irto edes ahogy "hataridonaplot" vezet, igazi nagylany mar es milyen szep haja van!!! Van ugyvedem, O kepvisel mar 4 eve amiota megy ez az ugy majd O megmondja mi legyen de egy biztos en nem megyek haza amig legalabb fel evesek nem lesznek a babak!!!
Kepzeld Rate egyre vaganyabb, ma keresett valamit es ezt mondta: Hol van? A fenebe! Kerdeztem Tole kell-e pisilni erre mondja hogy nem, en rakerdezek hogy biztos? Erre Rate: tuti biztos! /Ennek ellenere fel ora mulva lepissentett a szonyegre. :lol: /
Igazad van, ez a ket kisfiu egy es ugyanaz, ez azert mar nagy bunkosag!

Takido: ezek a ferfiak mar csak ilyenek, az enyem eloszor csak egyet akart aztan kettot /en harmat/ nem Neki lett igaza! HI-hi Teljesen igazad van, a legcsodallatosabb dolog egy gyereknek ha testvere van persze ha jo testverek, szerintem nem jo nagy korkulonbseget hagyni, nalam a max. a 4 ev de mar az is soknak tunik. Bar en es a hugom kozott 5 ev van es nagyon jol kijovunk. :D

KépKép
KépKép
tontica

Afonya: nagyon aranyos vagy, koszi szepen. Van ugyvedem es nagyon jo ugyhogy talan nem megyek a bortonbe! :lol: Amugy max. fizettetnek velem en meg majd visszaperlem toluk.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Anyapoc,
én is akartam szavazni, de akárhányszor próbáltam, épp sose tudtam :(
De elméletben mindenképp Villőé a voksom! :D

Azon a két képen egyértelmű, hogy is u.az a gyerek van! :?

Tontica,
júj, ez durván hangzik! :shock:
Mindenképp kérdezz meg egy jogászt! De az sztem tuti, hogy veszélyeztetett terhesen nem kötelezhetnek repülni!

Kókusz,
veled mi van???
angel37

Ja, látom, van ügyvéd! :wink:
Az utolsó hsz-t az előbb vhogy nem láttam! :roll:
angel37

Sziasztok!

MA de nagy sütisütésben leszek,mert holnap és holnapután jönnek a szerenádozók :).Aki kér virtuálisan,sikítson :D!

Tontica

Az jó,ha van ügyvéded,neki kéne előásni vmit,ami védi a babákat és így téged is.Szt egészségi állapotra hivatkozva távol lehet maradni,legalább is amikor én nemrég voltam tanúként a barátaink perében,akkor is a felperes így maradt távol.... :roll: Orvosi igazolást kell kérni,hogy nem javasolt a hosszú repülő és autóút.Azzal nem tudnak mit kezdeni :).
Rate és a vagányság :).Belevaló csávó lesz :D!Tök jó fej lehet :)!Az én fiam is szokott néha ilyeneket mondani,csak lesek :).Na meg amikor olyan felnőttesen fogalmaz :).Nagyon ügyi rate azért a pisivel :).Fog ez menni nyár végére...vagy nálatok már nyár van? :roll:
Tesóm és köztem 6 év van és nagyon jó testvérek vagyunk :).

Angel

Köszi,köszi,köszi :).Az érzés is megnyugtató :D!Villő meg köszöni :wink:!
Ugye,hogy ugyanazok?Majd írok nekik,mert elvileg a szabályzat kizárja....

Kokusz

Ha itthon vagy már,jelentkezz,hogy mi a helyzet!!!!!!

Képzeljétek, a lányom most ha meg akar köszönni vmit,akkor azt mondja: köszike :D:D!

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc,
Áááááááááááááááááááá! :lol: :lol:

Villőnek és anyukájának is szívesen! :) :)
angel37

Helló Csajok

Csak gyorsan mert hulla vagyok. Most értünk haza nemrég. Reggel megyek dokihoz majd ha hazaértem írok. De nem fűzök nagy reményeket a dologhoz, szerintem ez mensi volt. Tegnap óta már nincs vérzés meg barna sem. Újabb tesztet sem csináltam azóta.
kokusz

Anyapoc! ugyanaz! nem lehet, hoyg elsőre nem sikerült. Városlőd egyébként nagyon szép kis település! Illetve a BAkony önmagában. vissza is húz a szivem sokszor!

Tonti remélem megolddik a dolog!

Kókusz kivámcsian várom doki mit mond!

Athiz pussz
Vendég

Sziasztok!

Kókusz??? Dokinál mi volt???
angel37

Sziasztok

Kokusz!
Te aztán izgalomban tartod a topicot! Nagyon várom hogy jelentkezz!!!

Anyapoc!
Aranybogyó a lányod. :)

Ancsa!
Örülök, hogy jelentkeztél. Úgy van csatlakozz a nyáron babásodókhoz. Anygyal, te, én lesz itt nemulass.

Tonti!
Sajnálom ezt a bírósági ügyet.

Angyal!
Már bennem van 4 bogyó. :)

Zsazsóka!
Köszönjük a drukkokat. Remélem már otthon vagy és nem dolgozol. :)

Bali!
Nincs kétségünk afelől hogy drukkolsz!

Takidó!
De jó, hgy jöttél. A te jányod is egy álom. Most már tényleg ne tűnj el. :)

Szörnyű szarul vagyok lányok. 3 napos házibuli volt nálunk, és még most sem tértem magamhoz. Rettntő fáradt vagyok. nem fogom kibírni a mai napot.
Vendég

Sziasztok

Most hívtam a Kaálit. Május 10-én megyek UH-ra és akkor beszéljük meg hogyan tovább. Izgi.

Csajok én annyira úgy érzem hogy sikerülni fog elsőre. Ez normális? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Junkó!
:lol: :lol: :lol:
Úgy ám!!!
Neked is az a protokol van mint Angyalnak?

Kokusz!
??????????????????????????????????????????????????

Anyapoc!
Érdekes dolgok történnek itt a szavazáson! :? Egy éjszaka alatt majd két oldallal esett vissza Villő! :shock: :shock: :shock: Olyanok jöttek elé akiket már rég lehagyott és sokkal előrébb vannak már! :shock: A barátnőm kislánya ugyan így! :shock:
Nem lehet hogy kaptatok valami bónusz pontokat,csak te még nem érvényesítetted?Más magyarázatot nem tudok rá! :shock: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
ancsa81

Junko,
Hurrá, hurrá! :D Izgi, mi? :lol:
Normális hát, így is kell!

Én már 11 szemen túlvagyok! 8)
angel37

Persze!!!!!!!Én is így érzem! :lol: :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!

Igen azt hiszem ugyanaz mint Angyalnak. Kicsit nehéz dolog fogigátlót szedni újra de tényleg van benne egy olyan érzés, hogy na ez már a lombik része.
Lehet figyelmetlen vagyok, de te mikor is mész, mikor kezdtek?

Angyal!
Tényleg izgi. Már alig várom. Már szakadtá forgattam a naptárt, hogy mikor lesz már, mikor fogok szülni, meg ilyenek. Teljesen meghülyültem. :shock:
Vendég

Junko,
óóó, ismerős! :lol:

Ha Gonal-t kell majd szúrnod, akkor küldök egy kis filmecskét róla, hogy hogyan is kell beadni! :wink:

Ancsa,
aztán lassan most már mi is jövüüüünk!!! :D
angel37

Nekem nincs fogigátló,úgy hogy én még nem vagyok benne! :( Még kérdéses hogy mikor!Augusztus,július,június.. :D :wink: Majd a hónap végén talán kiderül!

Angyal!
Igen,most mintha gyorsabban menne az idő! :D

Kép
Kép
ancsa81

Angyal, Ancsa!

Nembaj csajok!!! A lényeg hogy a nyáron mindenkire sor kerül!!! :wink:
Vendég

...akkó' jó, ha nincs kétségetek affelől, hogy drukkolok! :wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

:lol:
Kép

Livi

bali78

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááá, Kókusz! Mi lezs mááááár?! :shock: :lol:

Livi

bali78

Sziasztok!

Bali, nagyon édesek a fiúk és Nándika beülése is már tiszta nagyfiús. Látom nagyon stabilan ül. Réka is 6 hónaposan úgy ült mint a cövek, de mászni még csak véletlenül se mászott. Ha valamit el akart érni akkor ülve ugrált és úgy jutott el a kiszemelt játékhoz :lol: Aztán már kapaszkodva lépegetett amikor egyszer csak kimászott a konyhába úgy 10 hónaposan (pont miután hazajöttünk a gyerekorvosi tanácsadásról, aki azt mondta, nem ártana azért ha mászna egy kicsit). Jó felfogású gyerek :lol:

Kókusz???? Gyere már!

Athiz, te is!

Junkó, Angel, Ancsa remélem a nyár babát hoz nektek!

Tontica, remélem ügyi lesz az ügyvéded és elintézi a dolgokat. Nekem a nagybátyám járt úgy hogy 2,5 éve decemberben elütötte itthon egy autó a zebrán. Természetesen az autós volt a hibás. A nagybátyám közben külföldre költözött, neki is volt ügyvédje, de minden egyes már bocsánat szaros tárgyalásra haza kellett jönnie Svédországból. A legjobb az volt, amikor indulás előtti nap közölték vele, hogy sorry, de a tárgyalás elmarad. Mit tudott csinálni, hazajött ha már a kezében volt a repülőjegy, szabadságoltatta magát stb.

Velünk semmi extra, délelőtt kaptam belülről egy akkorát, hogy még a szavam is elállt :roll: Mi lesz még ezután :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Most nézem még pont 100 napom van hátra! :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kokusz

Jaj,nagyon izgulok!!!! Azért én reménykedek :)!

Boniko

Én is szeretem Városlődöt egyébként,voltam ott egyszer egy szuper táborban,mai napig élnek az emlékek :).Na de képzeld,írtam nekik a kisfiú miatt és le se tojják...legalább is nem írtak vissza :(.

Junko

jaj,de jó,már UH!!!!Szt a fogigátló igenis már a lombik része!!!És a pozitív hozzáállás pláne jó!!!! :) Igenis sikerülthet elsőre :)!

Angel

Húúú,Te is aztán mááá jóóó előrehaladott állapotban vagy :wink:!

Bali

Édik a csemeték!!Hát nemrég még kis csomag volt NÁndi! :shock: A nagyfiad meg már kész úriember :)!

Ancsa

Kaptam erről levelet,a szerverátállás miatt volt,lassan megy a pontok feltöltése,ezért keletkeztek zavarok :).De szt már minden OK :).Ráadásul úgy megnyomtátok Villő pontjait,hogy simán lehagyta a fiamat,pedig ő előrébb volt végig :D!Úgyhogy én meg őt tuningolom :D!
Hogyhogy Te nem szedsz fogigátlót??,Nem is kell?Máa a protokoll?

anyapoc

Anyapoc én is nyomom ám Villőre a szavazatokat :lol: Ez most hogy van, aki ott a felső sorban van azokra 5 percenként lehet szavazni, a többieke, meg fél óránként :roll: ?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

De drága vagy!!!!Köszi :):)!
Úgy van,hogy sms-sel ki tudod emelni vagy egyszeri küldéssel 5 szavazatot írnak jóvá.Ez asszem 290 Ft-ba kerül.A kiemelt képre 5 percenként lehet szavazni,amíg "el nem tűnik",azaz utána nem emelnek ki másik 5 képet(asszem annyi van egy sorban).Igazából ha jól fogja ki az ember,akkor ez jobban megéri,mint az 5 szavazat,mert ha sokáig nem emelnek ki másik gyerekeket,akkor elég sokáig lehet 5 percenként szavazni :).Persze ez is akkor jó,ha az ember folyamatosna itt tud ülni... :roll:
Az előző hsz.edet nem is láttam az előbb :oops: ...
Nagy rugás :D!Hát ez az,mi lesz még eztán :wink:!
Réka tényleg szófogadó :D!Remélem,marad is :wink:!
Nagybátyád :(.Férjemet és Bulcsút is a zebrán ütötték el :(.Mondjuk tárgyalás nem lett belőle,mert elismerte a bácsi,hogy ő volt a hibás... :roll:

na menek,mert Bulcsú még az oviban marad :D!

Pusz,Kóóóóóóóóóóóóóóóóóókusz,gyere már!!!!!!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?