Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük, most már jobban vagyunk, bár én még ma se sokat ettem, még mindig fájt a hasam. Eszter éjjel megint hányt, de egyéb semmi, remélem ma éjjel már nem lesz gond. Roz, nem voltunk dokinál, hihetetlen, de felkelni sem bírtam :(, egyébként meg úgysem adott volna semmit, nem cipeltük el őket. Gondolom valami vírus (Rota, Calici vagy egyéb) volt.

Ser,
nem is tudtam az ovit, de így legalább kimaradtok a jövő heti rohanásból a helyekért. Meg legalább meg lesz oldva a nyár is, ők is dolgoznak nyáron?

Nyhk,
talán jún. vége, bár még papíron nem jött, csak szóban hívtak, és ez a dátum rémlik, aztán majd kiderül :shock: . Gyerekeid egyre jobban hasonlítanak egymásra. Ádám bírja még a rácsos ágyat? Haláli a kép róla!
balim

Balim,
Nekem valami Május rémlet azért kérdeztem, bár lehet hogy csak én képzeltem hozzá :)
Ádám szereti a rácsos ágyát. Az a kis bunkere. Egyébként meg ki tud mászni belőle ha akar, mert az oldalát le lehet húzni. Én még félek normál ágyba rakni. Főleg azért mert a szoba az emeleten van, ha kómásan megindulna lefelé, nem is tudom mi lenne. Most meg akkor tud kimászni ha éber :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk!

Mire gondoltál,hogy jobban vagyok-e?A hasmenésre,vagy amit skype-on írtam?Hasmenés már nincs,akkor egyszer volt szerencsére.A képre visszatérve,csak a napszemcsiben olyan vagányan nézel ki. :lol:

Balim!

Csak kimentek már belőle :) Nagyon le tudja az embert verni a betegség,főleg a felnőtteket.

Olyan sokat beszéltek erről a Kinder oviról,merre van?S mennyibe kerül,ahogy Virág írta,hogy két gyerekre húzós lenne?
Vendég

Sziasztok!

Falevél
nekem sincs tapasztalatom a pelus mosásról,hogy-hogy ezt választod?Az elején fárasztó lesz biztos,de remélem lesz segítséged.

Erszényes
szoli ma?Belefér?Vagy nem jöttök?

Virág
már oviba íratod a gyerekeid?Várod a kis szabadságot,vagyis hogy kicsit többet törödj magaddal és lelkeddel?Most néztem hogy milyen fontos az emberi lélekkel foglalkozni,fontos az egészséges élethez és a családdal is jobban bánsz majd.

Lili
merre vagy?Hogy vagy?

Kattic
te sem jössz túl soxor.

Kazi
ti mit csináltok elsején?Mentek valahová,vagy végre együtt lehet a család?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok lányok!

Lent "nyaralunk" Kiskőrösön. Nekem tényleg az, mert mama unokázik, én meg hímzek, lábat lógatok. Apóssal, férjjel tegnap is, tegnap előtt is kimentem horgászni. Én csak űcsörgök a parton és a hobbimnak hódolok. Tök jó :D (mondjuk a vízparti csendben is a gyerekeim járnak a fejemben)
Vadkert itt van egy köpésre, megyünk ma is fagyizni, tóparton sétálni :)

Balim, majd csak vége lesz már ennek a fránya vírusnak. Sajnálom, hogy ennyire letepert benneteket.

Nyhk, tök jók a képek! Nekem is a vagány anyuka jelző ugrott be rólad :D Ádám alvása :lol: Petra olyan szép csajszi. Kell már vágnod a haját?

Falevél, én használtam Monapel pelust Flórával, de nem végig. Orsinál is elkezdtem, de amikor naponta 3-szor is kakilt leálltam. Most fogunk újra moshatót használni. Gazdaságosabb, meg környezetkímélőbb, mint az eldobható, de cserébe több a "gond" vele. Mindenképpen gyakrabban kell cserélni, meg ugye a kakit is ki kell szedni belőle. Bár ahogy nőnek a gyerekek a székletük is szilárdabb lesz.
Azt mondják a leszoktatás is könyebben megy a pelusról. Nem tudom, hogy nálunk összefüggésben volt-e vele, de F. két évesen hagyta abba a pelusozást. Igaz nyár volt.
Sógornőm még az első garnitúrát nyúzza a harmadik gyerekkel is. Ő szinte csak azt használt.
Egy nagy műanyag szennyestartóban gyűjtöm ecetes vízben és mosó szappannal mosom, amit a pelusokra reszelek. Öblítő nem kell.
Remélem tudtam segíteni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!!!!!!!!

megírtam és elszállt :(

Remélem minden beteg gyerkőc és ancija kimászott már a nyavalyákból, jobbulást MINDENKINEK!!!!!!!!!!

Nálunk megint kezdőknek a problémák!Levi megint nem akar enni, jobbanmondva csak keveset és abból is visszajön. És megint sír evés közben, pedig tartom a diétát, nem eszem tejes és tojásos dolgoka. A dokit sem tudtam elérni pénteken :(

Holnapra jó kirándulást és majálisozást!!!!!

Adri
adrienn021

Sziasztok!

Segítsetek!!!
A szécheniyben milyen bölcsik vannak? Mikor van a beiratkozás?
Aki tud, az léci segítsen!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat pelus ügyben. :D

pille: Te hol vetted a mosható pelenkát? Vagy hol fogod venni? Csak azért kérdem, mert bementem néhány bababoltba és úgy néztek rám mint a marslakóra, mikor a mosható pelenkáról kérdeztem őket.

egyébként én eddig a http://www.babanatura.hu weboldalról szereztem infókat, ott lehet rendelni is.

Kép

Kép
falevel2

Kép

Kép
falevel2

Thymi, szerdán!!! Lánchíd, Forradalom utcai.(biztos van még, de nem jut eszembe)

Balim, kedves vagy, de csak szeptember 1-én,vagy leghamarabb aug.21-én kezdjük az "ovit", még aug.1-ig itthon vagyok, utána majd újra szabit kell kivenni a beszoktatásra.A kinderovi aug.1-21. között van zárva.Előtte nem akarnám elkezdeni,mert mire beszokik, szünet lesz...vagy nem is tudom, hogy lenne a legjobb. :oops:

Nyhk, a férjem teljesen odavolt tegnap Petra hajáért :lol: ! Ádám szuperédes ahogy békaként alszik!

Pille, én nem bírtam csöndben maradni a pecázók mellett szombat délután :wink: :lol: ,nem dícsértek meg, h folyamatosan járt a szám, nem értem,pedig fogtak egy csomó halat. :D Fagyi miatt írígy :D .

Don, www.kinderovi.hu -n meg tudod nézni.

Adrienn, ne add fel, lehet,h most jön a foga,vagy csak melege van Levinek! Muszáj mérni?

Hajny, holnap lesz a nagy Auchan majális?Jó mulatást!

Kép
seriff

Thymi,
van még az Arany János suli mögött is egy bölcsi, hivatalosan nem tudom a nevét, az öcsém oda járt.
Gyopi is megy bölcsibe?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
tudom, hogy csak aug.-tól megy, de én már a következő nyárra gondoltam :wink:. Hol horgásztatok, ill. próbáltak melletted horgászni :lol: ?

Thymi,
amit Lina mond az a Széchenyi sétányi, azt hiszem. Gyopi is megy bölcsibe?

Nyhk,
hát gondolom kapunk majd meghívót és akkor kiderül :lol: .

Pille,
de jó, hogy így ki tudtál kapcsolódni, ilyenkor olyan jól feltöltődik az ember. Fagyi, nyami.

Adri,
kitartás!

Lili,
elutaztatok végül valahová?
balim

Sziasztok!

Ser
igen,holnap majális,nagy muri lesz szerintem,csak az idö engedje.Ma délutánra egész faja lett.Ti mentek valahová?

Pille
tök jó egy kis kikapcsolódás,akkor a mama örül hogy vagytok,mert neki meg az unokázás a kikapcsolódás.Pihenj sok-sokat.A fagyinál gondolj rám,mert ott isteni.

Mindenkinek jó majálisozást,kap valaki májusfát?Én nem,mert nem tudja Endre hová tenni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Balim, egy barátunk szüleinek a tanyáján, Matkón próbáltak...Ja, így már értem , idén júliústól már 3 nagyi is nyugdíjas, így a nyarak azt hiszem nem fognak gondot okozni.
Liliék Visegrádon pihennek.

Hajny, férj motorversenyre megy holnap,mi meg lehet,h kinézünk az itteni majálisra, ha az idő és a kedvünk engedi, de lehet,h "csak" Arborétum lesz belőlünk. :D

Kép
seriff

Sziasztok :)

Seriff
Én ismeglepődőtem multkor az izsáki uti ovin hogy 1* voltam bent aztán 2.alkalommal mikor mentem már név esztint tudták ki vagyok kinek az anyukája...
Egyébként Mónika nagyon fűzi a fejem hogy vigyem oda Ákit arra az 1 évre...
biztos kalassz hely :) Jó majálisozást nektek Hannácskával :) Én sem lennék jó horgász partner :D :D sokak szerint mikor beszélek átérek bőr légzésre :lol: :oops: :roll: Egyébként gyerköcök jobban vannak talán ma volt egy jobb napunk csak 3 kakusz volt hányás abszolt nincs már de az éjszaka katsztórfa Áki egész este kiabál sír ne-ne ... nem tudom mi lehet a baj pedig még mindig együtt alszunk .. ( a hányás óta beköltözzetem mellé meg adri mellé Ők együtt szeretnek aludni egy nagyágyon :) )

Hajny
Én még soha nem kaptam májusfát apósom mindig visz be anyósomnak :) Olyan figyelmessek mindig egymással :)

donoé
az aszalót akartam már milliószor megköszöni és megkérdezni honnan is lehetne ezt megrendenli

nyhk
a multkori fotók szuperek :)

balim
sajnálom ezt a hasmenést te egyébként is olyan vékonyka vagy :)

Kazi ?
merre vagy ? csütörtökön voltam azon a részen amerre laktok lestem melyik lehet a házatok ::)

thimy
Én passzolok azt tudom csak hogy kalpakán szombaton osztották a papirt a többi bölit nem tudom meg azt tudom hogy a nyáron alánchid a forradalom utcai és hunyadi városi bölcsit felujjitják a hunyadiban a tetőt szedik le a lánchidit forradalom utit meg teljessen szétszedik ugyhogy a klapka utcai böli látja el az ottani gyerköcöket majd ... Minket is ha felvesznek a kalpkára csak novemberben kezdhetünk mert addig a másik böli gyerköceivel lesz teli a klapka

virág
hát igen ... föleg hoy most egy teljessen uj társasházat is épitettek oda aminek nincs garázs része... éredkes lesz .. bár eddig is az volt egyébként engem már 2szer megbüntettek ott mert nem vettem parkolocetlit mig bementem a Nikiért ... :oops: :? :evil:

pillle
de jó :) pihenj amenniyt csak tudsz :) szuper a mamitok :) meg az ilyen kiruccanások is :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
miből gondolod, hogy én olyan vékony vagyok? sajnálom én is a srácaidat, még nálunk sincs minden rendben, hol egyiknek, hol másiknak van hasmars, férjnek meg a torka kezd fájni... Tényleg így lesz a bölcsikkel? Hihetetlen...

Ser,
és Gy. is indul vagy csak nézi? Mi kihagyjuk a majálist szerintem, nincs az a pénz, ami elég lenne :lol: . Hát akkor nálatok a nyarakkal nem lesz gond. Én egy hétnél tovább nem merem rábízni a mamára őket, mert kiakadnak :lol: :roll: .
balim

Roz, ez azért elég súlyosan hangzik, már ami a bölcsiket illeti....Ákit de sajnálom, mi lehet ez?

Balim, csak nézi, de azért motorral mennek egy barátjával :) . Most így jobban belegondolva elvetettem a majális ötletét :D . Átlag hány hét szünet van az ovikban? Én sem gondoltam 1 hétnél hosszabb időre, de gondoltam 1 az egyik mamánál, 1 a másiknál, a maradék idő meg velünk. De persze ez még a jövő titka.(nálunk a mhelyen amúgy ált. 3-4 hétre mennek el az idősebbek szabira)

Kazi, hogy sikerült múltkor a kenyérlágos?

Bea, azóta minden hétvégén sütünk legalább 1x.

Kép
seriff

nyhk-koszike,h.rad is szamithatok penteken. :wink: Es mindenkinek koszonom,aki gondol akkor ram. :oops: :wink: Remelem sikerulni fog.Muszaj bevalalnom,mert ha mar kijartam a 4 ev egeytemet,akkor legyen mar meg a Diplomam. :wink: Nem szeretne,ha terhessegemre tudnam fogni,az nem betegseg,hanem egy aldott allapot es tobb erot ad a anulasban,mint barmi.Majd o fog sugni nekem. :lol:
Pussz nektek es jo majus1-zest.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny,
Szeptemberben kezdek dolgozni, ugyhogy nem tudom mennyi idom lesz a lelkemre :lol: De azert en mar nagyon szertnek valami mast is csinalni a gyerek nevelesen kivul :lol:

Roz,
Hat most azon gondolkodunk, hogy probalunk venni egy elolre szeelheto gyerekulest a biciklire, es akkor lehet bicajozni egyszerre ket gyerekkel, persze mikor zuhog az eso ez sem megoldas :roll:
mvirag

Erről jut eszembe... Szerintetek hol éredemes előre szerlehető bicajos ülést keresni?
mvirag

Sziasztok!

Falevél, még 2002-ben rendeltem a neten valahol egy garnitúrát. Megnézem majd, hátha megvan valahol a cím.

Tényleg klassz volt ez a pár nap, de mára már besokalltam, jó újra itthon lenni.

Seriff, Flórának 7 hét szünet lesz az oviban. Várod már az őszt? Biztosan furcsa lesz megint visszazökkenni a munkába.

Roz, jó, hogy már kezdtek kikászálódni ebből a nyavajából. Nem mondod, hogy minden alkalommal parkoló jegyet kellene venni, ha az ovinál megálltok?

Milyen sokan vagytok érdekeltek most ebben a bölcsis dologban. Örülök, hogy még nem kell ezen agyalnom.

Timici, ha ez a vizsgád meglesz, akkor kész, ége az összes vizsgának?

Dettus, kaptál privit?

pillle

sziasztok :)

balim
nem is tudom miböl gondolom talán az iwiwen a kép, olyan vékony az arcod :) hoyg vagytok apa torka rosszabodott ?

seriff
nem tudom, Én is annyira sajnálom szegényt mert hiba ébresztgetem nem kell fel, mert álmos de közben meg sir talán álmodna nem tudom ... gondolkodom a május 18. kórházon lehet hoyg kicsit halasztani kellene nem tudom Áki azóta még anyásabb ha az előző állapotot lehettet még fokozni ... majálison voltatok ? Hannácskának tetszett ??

pille
Én is vagyok ezzel mikro elmegyünk anyuékhoz anyósékhoz néha egész napra akkor este már nagyon örülök mikor itthon vagyunk.. a legjobban az bosszant hogy mindneki nevelné a srácok a másik véglet meg az anyós aki mindent rájuk hagy .. meg az össze vissza evés meg még egy, meg mégy egy falat, ha evvett levest és másodikat, akkor utánna ujból leves ujból második.. általábban hasmarsal és gyomorontássaé jövünk haza, mert végtelensségig tömnék őket ... Én meg modhatom hogy sok lesz ... had egyenek olyan soványak a válasz. Én úgy tudom, hogy a a mostani polg.mester megígérte, hoyg ez lesz az első olyan dolog amit megváltoztat, hoyg az iskolák ovodák amik a belváros fizetős részein reggel 7-8 között, és du 2-3 vagy talán 3-4 között ingyenessek legynek, addig amig beszaladsz a gyerköcért ... most ez vagy nem történt még meg, vagy nem tudom azóta egyébként azt csinálom, hoyg bármilyen szabálytalan beállok az ovoda kapujába, du. ugy sincs már kajcsi szállítás utban nem vagyok és ha meg is büntetnek tudok arra hivatkozni hogy kocsi beálló nem parkolo igy azért nem kell fizetni igy az nem is büntethető na de ez csak az én logikám :D :oops: Nálun kniki már itthon van 1 hónapja lassan ... szeptemberig nem is megy ...

mvirág
szerintem bármelyik bici boltban kapsz .. nekünk is van de én nem szertem 1.mert nehéz a bici 2. a lábam mindig bele verem 2. már Adri és Áki is nagy hozzá meg amilyen béna vagy félek hogy elesek vele és onnan nagyon lehet zúúgni ... bár van bukósisakuk ... de inkáb az izsáki úti oviba buszozni fogunk ...

hajny
auchan majális milyen volt????

timcike
megy a drukk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

HAJNY!!!
Csak nyugtass meg, Veletek ugye minden ok??? :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nem vesztem el,olvastam szorgalmasan,de az írásra már sosem jutott időm! :roll: Most Apa átvette a mosogatást,úgyhogy azért tudok írni :D (ritka alkalom,gyorsan kihasználom :lol: )

Ser:
Kenyér lángos sokkal jobb lett mint az első,úgylátszik nekünk nem kell elősütni.

Roz:
Sajnálom Ákit :cry: Végül megtaláltad a házunkat?Hová mentetekerre(már ha nem titok)?

Virág:
Az első ülés max.teherbírása 13-15Kg,nemtudom hány kilósak a gyerekek.Ráadásul nagyon balesetveszélyes 2gyerkőccel(nekem nem engedi Gy.hogy kettővel menjek),de persze te tudod.A Nagykőrösi U-i bicajboltban most nincs ilyen ülés.

Hajni:
Milyen volt a majális?
Mi a szabadidőben voltunk,Mirabel nagyon élvezte-megkérdezte,hogy holnap is eljövünk? :lol: Larina azt se tudta hová nézzen,a sok ember,meg a forgók,a sikongatások....ahogy beültünk a kocsiba egyből kidőlt :shock: :lol: !
Képzeljétek Lari olyan ügyesen tipeg már!Van hogy az egész lakáson keresztülsétál :shock: :lol: !Tegnap kibújt egy újabb fogacskánk , a 7.!
Mirabel ma Lajosnak hívja-mert Larit Ő Lalinak mondja(mindenki azthiszi ilyenkor ,hogy Lalika fiú :lol: )
kazi

Nana:
Miért ,mi történt?
kazi

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nem működött a babanetem. Olvasni tudtam, csak írni nem!
Most meg működik! Mit csinálok másképpen?

Hajni!
Hogy telt a majális? Mi kimentünk a Széchenyibe, de rengetegen voltak. Jövőre Nándi biztosan jobban élvezi majd!

Gyorsan eltelt ez a pár nap! Nem mondanám, hogy csak pihenéssel!

Szorítsatok, megcsináltuk Nándi ágyát ( rács nélkül, nem bírja a rácsot) és én visszaköltöztem apa mellé! Kíváncsi vagyok milyen lesz az éjszakánk! Nem számítok sok jóra! + megvan a 9. fogacskánk + egy kis nátha ( minden fognál volt eddig, sajna ?!)
Körberaktam az ágyat takarókkal, ha legurul, lehet észre se veszi!
15 cm magas, de nincs előlapja, így nem tudok legurulásgátlót felrakni.

Timcsi
Szorítok neked, súgni fog a picurka, tuti! Ügyes vagy!

Dettus
Mit szólnál hozzá, ha találkoznánk a Széchenyibe valamelyik nap? Rég láttalak, hiányoznak a beszélgetéseink és szeretném már látni a nagy lányod! Ugye milyen gyorsan elszállt 1 év?

Nyhk
Tutik a képek!

Betegeskedőknek jobbulást és mindenkinek jó éjszakát!

KépKép
kattic

Donoé,
Elsősorban a hasmenésre gondoltam, de a skype-ra is azt mondom, hogy gyors gyógyulást! Láttalak az iWiW-en, hát a kilóidra gondolva tényleg jól mellétarfáltam :) .

Seriff,
Petra hajáért???? Hisz szegénykémnek alig van, kis kopasznak hívjuk. Persze lehet, hogy csak viszonyítás kérdése, és én Ádám nagy loboncához vagyok szokva. Igazán cserélhetne hajat a két gyerekem.

Pille,
Köszi szépen. Petrus haját az előbb Seriffnek írt okok miatt még nem kellett vágni. És szerintem egy ideig nem is kell, sajna csatot meg hajgumit sem kell még vennem. :(

Kazi,
Gartula a totyogáshoz.

Mi is voltunk a Szabadidő parkban, de csak max 2 órát. Nagyon élvezték a gyerekek, Petra azt sem tudta, hogy hova nézzen. Mi is nagyon élveztük apával, igazi családi nap volt, rohanás nélkül. Utána meg átmentünk az arborétumba játszóterezni. Lesz valamikor találka az arborétumban????

Lili? Merre vagy? Pocaklakó? Láttalak ma a teraszon, arra kocsikázunk, mert a gyerekek elaludtak a kocsiban.

Kép

Kép
nyhk

Kazi,
Nem hallottátok??? :shock:

"Elszabadult egy felfújható vár, heten megsérültek
MTI / HavariaPress
2007. 05. 01., 16:42 | Frissítve: 3 órája
Egy gyermek életveszélyesen megsérült, hatan súlyos, illetve könnyebb sérülést szenvedtek, amikor kedden délután Budapesten, a XVIII. kerületi Nagybecskerek utcai sporttelepen a szél felkapott egy felfújható várat és azt egy rácsos korlátnak csapta.

A sporttelepen majálisozók közül a felállított felfújható váron több család, gyerek játszott, amikor a vár elszabadult. A balesetben a rendőrség adatai szerint egy gyermek életveszélyesen sérült, őt újra kellett éleszteni, és mentőhelikopter vitte kórházba. A Havariapress szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a gyermek a várral együtt 20-25 métert repült, majd a kerítésnek csapódott. A Tv2 úgy tudja, hogy a gyermeknek súlyos fejsérülései vannak, műteni nem tudták, intenzív osztályon ápolják.

A balesetben egy másik gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Egy kismama és négy gyermek könnyebben sérült. Az eset körülményeit a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja.

A Tényekben elhangott, hogy a szemtanúk forgószélről beszéltek, az kapta fel a várat, Németh Lajos meteorológus pedig elmondta, nem kizárt, hogy valóban az volt."

Ez az AUCHAN majálison volt!! :( :( :(

Jó bizti én vagyok túlaggodós stb. de amikor hallottam görcsbe szorult a gyomrom... :(

nem olvastam vissza, dolgoznom kell a gépen, de időnként benézek, remélem Hajny ír!!!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Balim,Roz gyerekek és,ha van még betegeskedő mindenkinek jobbulást!!

Donoé köszi a pü-t!

Pille igen megkaptam,köszi neked is,már írtam is újra :lol: .

Hajny remélem minden oké veletek,ijesztő amit Nana írt :( .Azt hittem ti is itt Kméten majálisoztok.

Nyhk végre a képek,nagyon jók :D !Úúúgy megnőtt már Petrus is,nagyon szép kiscsajszi :) .

Timci ma láttalak a majálison,csak sodort a tömeg és nem tudtam köszönni se.

Kattic ezzel én is így vagyok :D .Akkor várom nagyon,hogy találkozzunk,szólj nektek mikor jó!A babanet nekem is sokszor vacakol,de én olyankor meg se tudom nyitni.Szorítok az éjszakához,majd meséld el,hogy sikerült :) !

Kazi,hú szuper ügyes Lari!Lencike is ha akarna már magától is tudna menni,de még mindig kis bátortalan,ezt a tudományát csak akkor hajlandó bemutatni,ha este van és az apja meg én szembe ülünk egymással,na akkor oda-vissza tud magától is menni :lol: .

Ser ti végüli kijutottatok a majálisra?

Mi is kinéztünk,de valahogy most nem jött be se Lencusnak se nekünk a tömeg és a marha hangos koncert,na majd köv.,azért ő kapott egy felfújhatós teknőcöt :wink: .A többi nap is jól sikerült,itt voltak nővéremék Gergővel,tündérkék voltak együtt :D ,Lencus örömében többször is ledöntötte Gergőt a lábáról,pedig négykézláb állt :lol: .

Na,most már megyek alukálni,jó éjszakát mindenki!

Kép Kép

Kép
dettus

Hű, szerintem Hajnyék itt voltak Kméten,vagy legalábbis a környéken.Ugye?!

Nyhk, hát az tetszett neki,h középen olyan kis "sörénye van" :oops: :D ...

Roz,nem végül nem mentünk a majálisra,mert d.e függönyt mostam,meg ilyenek, du meg mire alvásból felébredt Hanna,és az uzsi is megvolt, addigra Apa telefonált,h nemsokára jön, így addig az Arborétumban voltunk.

Kazi, nálunk megint volt kenyérlángos :oops: :lol: , "Lali" ez tetszik nagyon :lol: .

Kattic, na milyen volt az éjszaka?

Tényleg Arborétum vmikor?

Virág, egy bicajon 2ülésről én is uezt tudom(mondjuk nem véletlen,mert Kazi férje mondta egy ismerősnek pár hete),nagyon veszélyes.

Kép
seriff

Sziasztok!

Először én is úgy emlékeztem hogy Ők valahol itt a környéken... aztán amikor a TV-ben mondták hogy ez össznépi dolog volt...megijedtem. :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Berek u azt hiszem, ahol uncsitesódék laknak.
Ti jól vagytok? Fiúk?

Kép
seriff

Seriff
Igen, én is azt hiszem :wink:
A 4 nap alatt meg szerettelek volna látogatni benneteket, de a végén csak pénteken este jutottunk el arra (pedig többet terveztünk)
...de hát gondolom ti sem voltatok sokat otthon. :)
Mi is állandóan mentünk. Főleg barátokkal/ barátoknál voltunk :)
Én utálom a majálist (illetve az olyat ami itt a szabadidőbe van) :( :shock:
Tiszakécskén viszont voltunk tegnap du.-án. Ludas Matyi előadás volt..Danus kedvenc meséje. :)

Nyhk
Szombaton voltunk "Bjigiéknél" Dorka szülinapján. :D Szuper jó volt! :D
Kép
Kép

Boti hív....ha alszik probálok visszaolvasni :)

HAJNY
ÍRJJJ!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
nagyon ari vagy hogy így aggódsz,semmi bajunk,mi Katonatelepen voltunk.Amúgy jól felfújtak ám mindent a balesetröl.Szerencsére jólvan a kisfiú,én ma néztem reggel a híradóban,erös a kisfiú,minden rendben vele.De énis megijedtem,borzasztó.Nem az Auchan érte a felelös,hanem az a kis kft. aki meg lett bízva a szórakoztatásra.Nem volt lerögzítva vagy nem tom.Ilyenkor rendesen felelös nincs is érte,ennyi erövel a szelet is hibásnak mondhatjuk.Szegény sérültek.

Amúgy nagggggyon supi volt az egész,jót ettünk-ittunk,tombolán is nyertünk sok mindent.Csepregi Éva is jó volt,és nem playback volt,tényleg énekelt.A lovasszekér szétrázott,de Anna annyira élvezte hogy soxor menni kellett vele.Olyan jól érezte magát hogy nem is aludt délután,viszont este 7-kor kidölt itthon.Majd teszek képet is,csak fel kell töltenem a gépre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
édes a képeken Boti,nem sírt amikor kikellett már venni öt onnan?

Roz
tök jó hogy anyósodék még májfáznak,egy nagyon jó gesztus.Mély szeretet.

Ser
hogy érezte magát a férjed?Vezette a haverja motorját?Arborétumban sokan voltak?
Kiszaladtunk a majálisra mi is egy kis kókuszos sütiért,de rengetegen voltak 5 órakor.Úgyhogy körbenéztünk és hazamentünk.Elfáradtunk.

Pille
anyósom is olyan hogy mindig tömi minden sz....ral.Szó szerint,és csodálkozok hogy fáj a hasa?Ezért nem engedem szívesen hozzá.Meg a kólát önti belé ezerrel.Nem szoktam,vagy ha igen,akkor két korty,de az is ritka ha kap.Csak az íze kedvéért és hogy nyugiban van.

Kazi
gratula a 7-dik foghoz.és a lépésekhez.Csak így tovább!
Lali hihi :lol: :lol:

Dettus
az is naon jó hamár ennyire lépked,majd beindul,akkor meg nem fogsz gyözni menni utána.
Gratula nektek isa járáshoz,de jó,kell egy baby nekem is.Olyan sok kis baba volt most a majálison.Arik voltak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, mi Pécsen nyaraltunk a négy nap alatt. Olvasni olvastam, csak bedöglött a laptop tápja, a nagygépen meg annyira nem szeretek írni, mert nem győzöm kivárni, mire valami történik rajta...

Hajny,
örülök, hogy minden ok veletek, az ember mikor ilyet hall rögtön az ismerőseire gondol. Emlékszem, anno mikor dolgoztam, nagyon sokat rohangáltam céges autóval. Egyszer az egyik osztályvezető sajnos balesetet szenvedett, nem is élte túl, és a híradásokban lehetett látni a Matávos autót. Jó sok telefont kaptam utána...

Dettus
nagyon ügyi Lencike, hogy már ő is járkál.

Kattic,
milyen volt az éjszaka? Leesett Nándi?

Lilinek is ki van véve két rács, de még nem jött rá, hogy ki tud jönni, ha felkelt. Pedig milyen egyszerű lenne, csak kijönne, játszana, én meg tudnék még aludni...szép álom :D
Bár most egy szót se szóljak, reggel negyed 10-kor visszaaludt, és még most is nyomja. Már mindennel végeztem.
Várom anyósomat, vele lesz Lili, amíg én újfent tanítok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

a képek

Dunavecsén apukámnál ugrálókötelezni próbált Kép

a Dunavecsei híd egy hónap múlva készen lesz

Kép

Csepregi jólnéz ki

Kép

Anna táncizik

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, csak pihentünk Visegrádon, mint Orsi is írta. Nagyon jó volt. Pihentem sokat. Apával volt egész 4nap alatt Zsófi. El sem akarta ma reggel engedni dolgozni. Annyira szereti.

Én nem vagyok a toppon...... :( Eszem állandóan...... és már most hogy nézek ki..... :( na mindegy.....
birolili

Képek nagyon jók! :)
birolili

Lina, Balim
Igen Gyopi bölcsis lesz….

Képzeljétek ma voltunk a bölcsit intézni és amikor az igazolást kértem a munkáltatótól, burkoltan jelezte h jövöre létszámleépítés lesz…

Tényleg a főállású anyaság hogy működik? Mennyi a pénz?

Timcike
Sok sikert péntekre!!!

HAjni
Örülök h nincs baj!

Lili
Ne foglalkozz azzal h h nézel ki, most nem ez a lényeg..

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
főállású anyaság csak három gyereknél jár, egyébként gyes összeg. Vissza kell, hogy vegyenek, ki kell, hogy fizessék a szabit, de aztán egy hónap után lapátra tehetnek, sajnos :(.

Hajni,
én mindenhol azt olvasom, hogy még válságos az állapota, de remélem, hogy neked van igazad. Anna édes a képeken.

Nana,
milyen nagy már Boti!

Lili, Lina,
el is hiszem, hogy jó volt pihenni :), Lili, ne aggódj a súly miatt.

Roz,
szerintem normál alkat vagyok, és az arcom az, ami a legkerekebb rajtam :lol: . Hogy vagytok?

Kazi,
gratula Lalinak! :)

Virág,
akkor mégis összejött az állás? Nagyon jó!

Ser,
ahogy Pille is írta, kb. 7 hét a szünet nyáron, plussz az évközi szünetek, és ezt kell megoldani abból a kis szabadságból. Milyen volt a motorverseny?
balim

Dettus,
Petra nálunk ugyan ezt csinálta. Csak akkor ment pár lépést, ha este (akkor bátrabb volt), az apja és én közöttem ide-oda próbálkozott. Utána is csak akkor tett meg pár lépést, ha egy biztos pontot kinézett magának, nem ám úgy a nagyvilágba. :) kb 2 héttel utánna jött rá arra, hogy megy ez hosszabb távon is, és sokkal gyorsabb mint négykézláb. Azóta rohanok utána. Szóval lassan te is rohanhatsz a kiscsaj után!

Seriff,
Igen egy kicsit punk-os a drágám :)

Roz,
A skype-ra írtam neked, infót. Merre vagy?????

Kattic,
Hogy telt az éjszaka? Én azt hittem már rég visszaköltöztél párod mellé, csak te is ingázol éjszaka a hálószoba és a gyerekszoba között.

Nana,
Úgy látom Botival sincs sok gond, ha van homokozó a közelben!! :) Biztos jól éreztétek magatokat a szülinapi zsúron, gondolom sok gyerek volt. Eszméletlen, hogy telik az idő. Dorka is még csak "most" született! A másik meg amiből látszik, hogy telik az idő az Boti. Én akkor olvastam először a fórumot, amikor hírül adtátok, hogy megszületett Boti. Most meg kész fiatalember.

Kép

Kép
nyhk

Donoé,
Téged láttalak ma 11 körül az Alföld előtt telefonálni???

Kép

Kép
nyhk

Balim
Tudom h 3 gyerekután jár, de mennyi?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Nana milyen nagy már Boti,és milyen aranyos kis pocakos!

Hajny jók a képek,Anna mindig táncikál,ha zenét hall?

Légyszi mondjatok nekem jó nőgyógyit!!!Szabó G-t hallottam már sokat emlegetni,hozzá jár innen vki?De bárki más is szóba jöhet,köszi!!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus
Miért keresel doki? Kihet jártál eddig?

Kép
Kép
Kép
thymi

dettus-kár,h.nem tudtál rámköszönni,legaláb megismerhettelek volna...nem baj,majd legközelebb! :wink:
Csajok,nagyon köszönöm a szurkolást,de tényleg,nagy szükségem van rá,remélem sikerülni fog! :wink: És akkor végre fellélegezhetek.
Most sietek,nem nevezek meg külön senkit,tudják a csajok,kik szurkolnak,nekik szolt az üzim. :wink:
Ma voltam az első NST vizsgálaton.Minden a legnagyob rendben van,hála a Jó Istennek! :wink: Jövő szerdán kell mennem legközelebb. 8)

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Falevél, azt hiszem itt vettem: http://www.bababolt.com/

Nana, nagyon aranyos Boti! Dorkának nincs egy öccse és apukáját nem Attilának hívják véletlenül?

Hajni, én is úgy tudom sajnos, hogy nagyobb a baj azzal a szegény kisfiúval. :cry:
Milyen ugri-bugri Annád van! :D

Lili, ne foglalkozz semmivel, csak a családdal! Súly? Ugyan már.
Ha lesz egy kis kedved, teszel Zsófi cicáról képet?

Thymi, ez a bölcsis dolog hirtelen jött? Nem emlékszem, hogy eddig említetted volna.

Dettus, ügyes Lencsi babád van! :)

pillle

ZSOLTI

Sziasztok!

Akinek kell a Thomasos DVD, jöjjön már el hozzánk mondjuk holnap este 6 körül, vagy bármelyik este, vagy hétvégén. sajnos semmi időm nincsvenni dvd-t,és így még nincs kész, de ha jöttök akkor 10 perc alatt meglesz.

itt elérhető vagyok: nullahathúszháromharmincnégyhetvenhétötvenkettő

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Ezt csak most azért írom, hogy a 19000. hozzászólást a topikban elvigyem :shock: :lol: :D 8) :lol: :P

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?