Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a topikra!
Nálunk is hasonlóak a problémák:kislányom 4170 g-al született, és folyton bömbölt, mert éhes volt.A "bababarát" kórházban azt mondták szoptassak csak(igaz, hogy egy csepp tejem sem volt, és csak a mellbimbóm sebesedett ki véresre).Szegény gyerek meg csak éhezett, mígnem az egyik csecsemős nővér megerősítette a feltételezésemet, hogy a gyerek nem azért remeg, mert fázik(a 30 fokos szobában), hanem mert éhes!Végre vki!Tőle kapott pótlást, és szólt a többi nővérnek is, hogy adjanak neki!Hála érte!
De sajna a cic csak sebesedett tovább, mígnem szétcsattant.Akkor már én is, gyerek is üvöltöttünk szopizáskor, én rettegtem, ha felsírt, gyomrom összerándult, hogy kezdődik a horror kínzás.Egy reggel arra ébredtem, hogy alig van tej.Persze, a stressz megtette a hatását.
Akkor rohanás dokihoz tápért.Szopi abbahagy, cici gyógyit, fejés ezerrel.Gyerek nem eszik pohárból, mert annyira ideges,mohó, hogy kilötyböli azta drága tejet!Jön az üveg, 1 lukú cumival.
Várom, hogy gyógyuljon a cici.Megtörtént!De Emili egyik pillanatról a másikra szopi közben cicit kiköpi, és üvölt.Pedig csöpög a szájába a tej, szívni sem kell.Nem értem, kétsége esek.és ez ismétlődött következö szopikor is.Védőnő mondta, ez a szopisztrájk.Kössz.Még ez is.Fejés továbbra is.De hát az mégsem szopi, így a tejcsi apad, gyerek egyre inkább elutasít.Szenvedek lelkileg nagyopn, nem szeret a gyerekem.Pokol.És még tápot is kell adni neki.
Aztán kérdi a doki, hogy mennyit eszik, és hízik.Közlöm az adatokat:hát ez bizony kevés!De nem eszik többet.Amikor már egyáltalán nem szopizott, elővettem a nagylukú cumit.Na azóta eszik rendesen!Hát ez van.Így utólag már tudom:mindig is mohó volt, és türelmetlen.A cici is addig kellett neki, amig ömlött belőle, és az üvegből is azért nem evett rendesen, mert kifáradt, és nem bírt többet enni.
Engem is nagyon bántott, hogy tápos gyerekem.Lelkileg nagyon rossz volt.Sokat bánkódtam miatta, néha még most is.Mindenhol tényleg azt propagálják, hogy csak szoptatáskor kapja meg ababa azt a fajta törődést.Szerintem nem ezen múlik az anya-gyerek kapcsolata.De azért jó lenne, hogy ha nem csak a szoptatós anyák lennének az ANYÁK!
Hát bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de látom más is hasonló gondokkal küzd, és jólesett elmondani.
Köszi aki végigolvassa.