Sziasztok!
Kori,a peritolt én szedtem,és nem lett semmi mellékhatása,ha csak ,az nem ,hogy most olyan az étvágyam mint egy állatnak(már elnézést).
De csak kb 3 éve,mindent meg birok enni
De ezen kivül semmi...Viszont gyerk koromban nem hozta meg az étvágyamat,csak kb minden kúra első 2 napján,aztán semmi...Ja és ma is emlékszem rá,hogy nagyon álmos voltam tőle.
Én is ki akartam próbálni a gyerekeimnek,de a mi dokink,nem adott,na akkor tovább mentem,a madarász utcai korházba,és ott sem adtak...
Én a citromlével semmi képp nem próbálkoznék,akinek nem kevés a gyomorsava annak ez nem hiányzik egy kicsit sem.Márpedig nem tudhatod,hogy a te lányodnak kevés-e.
Pont ugyan ezeket az érzéseket éreztem mint te,az határozta meg,hogy jó vagy rossz napom van,hogy a gyerekeim,mennyit és mit ettek..Tudom,hogy nagyon sz@r érzés.
A vizet eggyik pohárból a másikba én is öntögettem evés közben mind két gyerekemnek
Vagy ők öntötték közben nem figyeltek oda és betoltam gyorsan a kanalat,aztán egy óráig rágták,olyanra,hogy a kajának már se szine se íze nem volt a szájukban de ők csak tartogatták...
Sőt volt olyan is,hogy a lányomnak minden evésre vettem egy pici játékot,hogy új legyen és kellő képpen lekösse a figyelmét,és egyen
Azt írtad,hogy bárcsak lenne a lányodnak valami más rossz szokása,monjuk orditana,hogy nem akar fürdeni,attól legalább nem lenne baja.
Hát ezt most garantálom innen neked a messzi távolból,hogy az étvágytalanságától SOHA SEMMI BAJA NEM LESZ.Erre leteszem neked a nagyesküt.
Aki meg azt kérdezte,hogy koraszülött volt -e azt meg el is küldhetted volna a pi...be,ugyanis a koraszülöttek,pár hónapos korukra behozzá időre született társaikat.
Úgyhogy nyugodj meg és emlékezz szavaimra,egyszer eljön az a pillanat amikor annyira nem fog érdekelni,hogy mit és mennyit eszik a lányod,mint amennyire engem nem érdekel már,hogy mit esznek a gyerekeim
És minnél jobban nem érdekel majd,annál jobban fog enni...