Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

Eszter
De jó, hogy előkerültél! :D
Marcinak előre is boldog szülinapot! :D
Esés: velem tök ugyanez volt, csak még Gergővel és Ő a kő lépcsőn gurult le, mikor szellőztettem. És én is elindultam keresni a gyereket, mert olyan messziről hallottam a sírását. :shock: :( :roll: Szóval tudom mit éreztél, érzel, de hidd el el fog múlni! :roll: :wink: Azóta nálunk ugye még Flóra esett le legutóbb éjszaka az ágyról mellőlem, szóval én is sokszor kételkedem benne, hogy biztonságban vannak-e mellettem a gyerekeim, de ez van. :roll:
Azért jó, hogy időben kiderült ez a dolog Olivérnél!

Vera
Gratulálok!!!!!! :D Így az igazi! :wink: NÉv????

Egcsi, Manó
Örülök, hogy jól vagytok!

Bocsi, de mennem kell fürdetni. Majd próbálok írni magunkról is.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Vera :)
Gratula a kiscsákóhoz! :D

Manó :)
Majd a 3. nálatok is tökös lesz! :) Különben is kellenek a menyasszonyok! :D Mindjárt mi is megyünk szívhangot halgatni. Családilag! A férjem eljön előbb a munkából, mert jobb, ha Bercire vigyáz valaki amíg én a vérvételt intézem....kiakad, ha vért lát. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, :lol: :lol: biztos minden rendben lesz, tök jó! :wink:

Eszter, Orsi, dehogy vagytok rossz anyák, ez hülyeség!Ilyen előfordul, és őrangyaluk biztos van a kismanóknak :wink:
Nálunk Eszti esett egyszer le apánál az ágyunkról, épp indultunk valahova, ő már föl volt öltöztetve, apa csak az órájáért szaladt át a másik szobába mikoris nagy puffanás, aztán oázás :lol: én meg a fürdőben!Kis horzsolás lett a homlokán, de szerencse semmi több.Én meg kiborítottam egyszer a babakocsiból :? akkor én is nagyon megijedtem, de szerencse tél volt, gyerek totál beöltöztetve, overál miegyéb, és még nagy hó is, tehát puhára esett.Leejtőn toltam lefele a babakocsit, és nem húztam be a lábzsákon a zippzárt.Gondoltam mindjárt otthon vagyunk, már minek..... :oops: ki is esett előrefele!De az ijedségen semmi sem volt :wink:
manóci

Sziasztok!

Elnézést kérek a bepofátlankodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből vagyok. Elkezdtem extra minőségű angol baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni. Akit érdekel nézzen körül az odalamon a http://babaturi.gportal.hu címen.
Tina

tynus12

Jó napokat!

Hol van mindenki? Majd kaptok Orsitól! Persze ha ő is előkerül. :D
Velünk minden ok, a cukortesztem biztos jó lett, mert nem hívtak. :)
Május 16-án megyek 4D-re, előbb nem volt időpont. :?
Holnap emegyünk a Colorádóhoz pecázni. Már nagyon várom, jó lesz kimozdulni. Berci imádja a vizet, ott legalább kitombolhatja magát. :)
Képzeljétek, ha nem kérdezek rá a dokimnál, lehet, hogy hivatalosan már nem is lett vona UH. Itt aztán nem viszik túlzásba. :cry: Volt a 18. heti genetikai és kifújt. Se tarkóredő, se súlybecslés....
Megyek pihizek, míg Berci aszik. Ti meg írjatok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
:lol: :lol: :lol: 8)

Lányok
Bizony kaptok!!!! :twisted: Hát merre jártok? Így nem lehet talit szervezni! :?

Manó
Azért ez a kiejtés se semmi! :shock: 8)
Nekem egyszer a babakocsink kereke esett ki, de egyszerre kettő, ugyanazon az oldalon, és ott álltam, tartottam a babakocsit és hívtam Karcsit telefonon, még szerencse, hogy délelőtt volt, így még nem tanított, odajött és visszarakta. :shock: És ez is télen volt. :?

Egcsi
Örülök, hogy jól vagy, vagytok! És klassz lehet ez a horgászás dolog, szívesen kipróbálnám, igaz már itt is csúcs szuper idő van, mi is megyünk május 1-én a dunapartra a gyerekekkel. Ez nálunk már lassan tradíció lesz, és nagyon élvezzük mind, egy kis kirándulás, de minden évben ugyanakkor, ugyanoda. :D

Bocsi lányok, de hulla vagyok, most csak ennyi. Raknék fel képet, de most még kicsinyíteni sincs erőm, talán majd holnap.

Különben jól vagyunk. :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Bocsanat az eltunesert, csak sok minden tortenik nalunk. :) Jovunk, megyunk es allandoan a kertben vagyunk.
Lanyok jol vannak. Kittike mar magatol all, kapaszkodas nelkul es 5-6 lepest megtesz magatol. :) Imadja a homokozot. Egyszeruen nem lehet kiszedni belole. Allandoan benne ulne es homokozna. Ha be kell hozni, tiszta hiszti. Nagyon szeret kint lenni, ebben tiszta Lili. De hisztizni tud am! O is feldhozvagja magat mint Lili anno. :?

Vera: Nagyon nagy gratula a kisfiuhoz! :) Ugy orulok neki, hogy minden rendben van. :)

Eszter: Marcinak kicsit kesve, de sose feledve, nagyon sok szeretettel kivanok sok Boldogsagot szulinapja alkalmabol! :) Milyen volt a szulinapja? Mit kapott? Volt torta?
Milyen volt a nyilt nap az oviban?
Gilbert kor? :shock: Hogy mik vannak? Orulok, hogy nem komoly es biztosan kinovi majd.

Mano: Ne szomorkodj, hogy a masodik is kislany lesz. :) Csodalatos ket kislany anyjanak lenni es majd meglatod, hogy nem fog kisfiu hianyozni. :wink: Nalunk tuti nem lesz harmadik, meg ha eselyunk lenne kisfiura is. :)
Nagyon orulok, hogy minden rendben van. :) Tudtam en. :)

Tali: lanyok, nem lehetne a tali napjara kivetelt alkotni az alvas teren?? Csak egy naprol van szo. :wink: Mindenki kibirja nem? Ha mindenkinek mas idopont jo az alvas miatt, sose hozzuk ossze.
En majus 10 vagy majus 17 csutortokre gondoltam! Irjatok meg kinek mi a jo. 9-tol is lehet jonni mar! De en 10 korulre gondoltam, ahogy regen is csinaltuk. :)

Jerry: Remelem minden rendben lesz a kisbabaval ha megszuletik. Talan megint el fogsz tunni, de orulnenk, ha irnal ha megszuletik. :) Egyebkent Kisdioval kevertelek ossze a multkor. Mar emlekszem.:)

Na megyek, mert lassan ebrednek a lanyok es elotte meg ki szeretnek teregetni. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Hahó!
:)

De nagy a pangás.... :(
Túléltük a hétvégi pecázást vagy inkább úgy fogalmazok, hogy a halak túlélték. :D Nem fogtak a fiúk egy nyamvadt pikkelyest sem.
Berci nagyon élvezte a vizet, mikor jöttünk el még kiabált, hogy "Benne kell maradnom a vízben!" :P
Voltunk hajókázni is, az is jó volt. :) Mindjárt teszek fel képet is. :wink:

Rita :)
Kitti nagyon ügyes, hogy már lépeget magától. :) Nem eszi a homokot? Földhözvágás :roll: korán kezdi. :D

Orsi :)
Milyen volt a dunaparti túra? :)

És akkor a képek:
Kép damil nem volt a boton, de ez Bercit nem zavarta :D Kép
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Kepek hetforol, Kitti nevnapjat unneplo baratokkal. :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Kösz a gratulákat :) Bevallom engem sokkolt a hír h. fiam lesz eszembe nem jutott :) de most már megbarátkoztam a gondolattal :) Míra hisztizett egy sort ő kislányt akar,nem kisfiút :) Anyja lánya :)
A neve még nincs meg most épp a Brúnó az aktuális 3 napos kedvenc :) De még van max 20 hetünk :)

10-re szabit vettem ki, legyen ám tali :) de bebiztosítottam magam 17-re is kiírtam magam :)

Jerry!
ha kell matrac küldj emailt szeptemberig elméletileg vagyok :)
Kicsi lányhoz kívánok sok boldogságot :) S a te neveden rendeltétek a matracot? Az arcmemóriám elméletileg jó lehet ha látnálak beugrana ki is vagy :)

Orsi!
Szia :) gyertek ti is talira :)

Rita!
Ma néztem pont a naptárba Kitti nap volt így utólag boldog névnapot kívánunk neki :)

Egcsi!Jók a képek :) Mimi kérdezte is ki ez a fiú ?
s múltkor megmértem a pocakom kissé kiakadtam ,100 cm volt :shock: ezért 2x is mértem s tényleg :) azóta a centit elő sem veszem :)

Anikó!
mi van veletek? minden rendben van?rég írtál :( Életjelet kérek :)

no most mennem is kell pusz mindenkinek

Vera

KépKép
viranka

sziasztok!

Ime én itt! Ma vizsgáztam, talán még sikerül is.. Muszáj lesz, annyit tanultam rá, és második próbálkozás :-( igaz az elsőre pont nem abból a témából készültem, amiből a vizsga volt.. hogy tutira ne sikerüljön. (amúgy tanárváltás volt, evvel kellett szembesülnöm, na és a tárgy halasztott- kellett ez nekem)

Egcsi,
akkor már csak magánban UH- ztok, vagy azt sem lehet? v lóvéért mindent? Fogsz még UH-zni?
Képek jók.. hmm.. pancsivíz se semmi pocsolya :-) mégis csak meglátogatlak egyszer.. érik a támadás :-)

Rita!!!!!

TALII!!! menni szeretnénk mindenképp, de a május 10 a házassági évfordulónk, apával megyünk el, tudom, az csak du, de sok lenne 1 napra.. lehetne a köv alkalom??

Orsi, hogy vagytok? nálunk Tünde nevelés zajlik, ordít esténként, ha nem kézben van..

mennem kell, gyorsan ellövöm, jövök vissza
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Na végre valami mozgás. :)

A képek jók, mint mindig, a csajszik édik, mint mindig. :D Utólag is boldog névnapot a hercegnőnek! :)

Brúnó :shock: Ugye nem komoly... :D A pocakod szép nagy, de ugyi 2. gyerkő jobban gömbölyödsz. :)

Mese :)
Biztos sikerül a vizsgád. :)
UH lesz 2 hét múlva, 4D-s. Saját szervezés, bár ha a doki rendeli akkor is ugyanannyit fizetek. :?
Szólj, mikor támadsz! :D

Végre ma elkezdtem az előkészületeket a kisebbik érkezésére.Kipakoltam 3 fiókot a szobánkban, ott lesz a cucca amíg nem költözik külön. Pénteken megyek ágyat nézni Bercinek, hétvégén akarok venni hordozót és még egy két dolgot. Elvégre már csak 1O hetem van hátra.... 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egész meglepődtem, hogy ennyit kellett olvasnom! :wink: 8)

Rita
Kittikének utólag is boldog névnapot!
Képek nagyon édesek! :D
Tali, nekünk is a 17 lenne jobb, mert 10-én, vagy 11-én (sajna nem vagyok benne biztos :? ) lesz a sulinkban a tanári hangverseny és ott fuvolázok, így előző nap és aznap is tuti próbálunk a zongorista sráccal és az csak délelőtt lehet, mert délután tanít. Ráadásul 12-én 15 éves érettségi találkozónk lesz az osztályommal és itt nálunk, szóval el leszek havazva. Lehet 17-én a tali?

Vera
Érdekes, hogy ennyire sokkolt a kuki hír. Én annó nagyon lányos voltam, de mikor kiderült, hogy Gergő Gergő lesz olyan természetes volt, hogy meg is lepődtem magamon. De lehet, hogy azért, mert nálunk első volt.
Pociméret: ne aggódj, az enyémnél nem lehet nagyobb, ez vígasztaljon. :wink: :lol:

Egcsi
Képek édesek! :D
Uh: hát igen, nem úgy zajlik, mint itthon. :?
Előkészületek :D 10 hét :shock: Borzasztóan megy az idő!!!

Mese
Köszi, mi is küzdünk néha, de azért nem vészes. A Hugim úgy hívja Flórát, hogy befőttke, mert olyan jól elvan magában. Néha éjszaka van gáz, most is alig aludtam, sajnos szorulással küzd szegénykém, szóval szerintem attól volt, de sétálgatni kellett vele. És mivel már 8 kg körül van elég gáz a dolog, a csípőm már totál kivan. :(

Képzeljétek tegnap megvolt a közös fürdés! A Hugiméknak már nem kell a macis beültető, így megkaptuk és Flóra együtt fürdött Gergővel. Hát ne tudjátok meg, hogy élvezték mind a ketten! :D Fel is vettük videóra, meg egy csomó fotó készült, tündériek voltak! :D Így most már ennyiből könnyebb lesz, mert eddig tiszta idegbaj volt, mikor Gergőt fürdettük, Flóra már aludt és állandóan felébresztette Gergő a kiabálásával. Talán így már nyugisabb lesz!

Most mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok,

Gyors bekukk :D Kezdem egy jó hírrel, Veronikát felvették az oviba :) Sajnos a barátnőm hasonló korú fiát nem mert otthon van a picivel. Állítólag 3x túljelentkezés volt. Amúgy jól vagyunk, én elszöktem a hosszú hétvégén egy céges kirándulásra Erdélybe. Nagyon érdekes volt és gyönyörű helyeken jártunk. Majd otthonról teszek fel néhány képet amint odajutok a géphez. Bent szokás szerint rengeteg a munka, talira sajnos nem tudunk menni.
Mindenkinek további szép napot.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Jók a képek, Egcsi, de jó nektek hogy olyan szép idő van, még strandolni is lehet!Itt mostanában hüvi+szeles!
Berci, naon ari baba :wink:

Rita, Kittinek Boldog Névnapot!!! :)
Mi nemtom, hogy tududnk-e menni a talira, nekem kocsifüggő a dolog!Mivel elég messze vagyunk egymástól :(

Ma voltam az utolsó nagy laboron+UH.-n.Hát minden okés, de azért még mindíg kisebb mint ilyenkor kéne, kb. 1 héttel!De azt mondta a doki, hogy arányosan, tehát ő nem lát semmi eltérést.Ez azért megnyugtatott!Most 1460g-os a kis drágám! :) :(
Ja, ami viszont jó hír, hogy visszafordult, ugyhogy már ismét fejvégű fekvésben van :wink: és tuti hogy kislány!!!!!
Vera, egy gyereklcsere?? :D :D :lol: Bár engem azért nem sokkolt a hír, de jó lett volna ha fiú!Persze így is szeretni fogjuk nagyon, csak egészséges legyen! :wink:
manóci

Egcsi!

B betűs :) Talán van a családban :)

Akkor tali 17-e?

Orsi!
Az elsőnél tudtam h. lány lesz,ezt jósolták s én hittem benne :oops: bejött :) azért ne lepődj meg ha olvasnod kell néha :) Tök jó hogy már együtt fürödnek a gyerekek :)

Manó!
De jó :) Legalább nem lesz óriásbébi :) Gyerekcsere ? Bizos vagy benne :) :) Én nem szeretnék cserélni, már megszoktam h. kispasim van :)

Kostyika!
Tök jó hír hogy felvették Veronikát :) Nálunk nem tudom mikor derül ki de én nem megyek az óvi közelébe nehogy azért ne vegyék fel mert testvére lesz.

pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Tényleg csak 2 perc,mert nagyon fáradt vagyok.A múlt héten ismét kórházban voltam kivizsgáláson,most kardiológián,úgyhogy van dolgom bőven itthon.Szerencsére nem találtak semmit,ami szervi problémára utalna,valszeg csak kipurcantam,és a szervezetem így jelezte,hogy lassítani kéne.Azóta is volt egy rosszullét,de befújok a nyelvem alá,és rendbejövök. :? Nem tökéletes,de ez van.Bencét nagyon megviselte a távollétem,azóta olyan dühkitörései vannak...... :(
Visszaolvasni most nem tudok,igyekszem bekapcsolódni,és időnként talán írni.

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

Sziasztok lanyok!

Akkor talalkozo majus 17-en nalunk! :) Mindenkit varok szeretettel. Nandanak kuldok sms-t. Hatha eljon. :)
Azert meg jon ket jo Godi baratnom, akiknek is nyari babajuk van. A fenti kepen lathatjatok a kisfiukat. :)

Koszonjuk a koszonteseket Kitti neveben. :)
Mi jol vagyunk, csak ez a ramaty ido ne lenne. Ha legalabb esofelhok vannak, akkor essen is. :?
Kittike mar a 10-ik onallo lepesnel tart. :)
Lilinek meg mar lassan egy hete, hogy nincs pisi az ejszakai pelenkajaban. :) Meg par napot varok, es akkor leveszem a pelenkat vegleg. :)
Kepzeljetek megyek George Michael koncertre! Regi vagyam volt! :) Mert en nagyon szeretem es regen Wham rajongo voltam. Igy Endre meglepett 2 koncertjeggyel! :) Olyan happy vagyok! :)

Egcsi: Nagyon jok a kepek! :) Remelem hamarosan mi is keszithetunk a gyerekekrol hasonlo kepeket. :) Kitti nem eszi meg a homokot. Irto mazlim van. Es nagyon ugyesen eljatszadozik a homokozoban. :) Hat igen, foldhozvagas.. Tenyleg koran kezdte, de valoszinuleg Lilitol leste. :) Vegul is kislanyok. :)

Mese: drukkolok a vizsgahoz. :)

Orsi: Kozos furdeshez gratula. Mi korabban kezdtuk a kozos furdest. Kitti nem volt 5 honapos mikor mar egyutt furodtek. :) Azert nehogy rosszul legyel megis, ha Veranak nagyobb lesz a pocakja mint neked. :wink: :D

Andi: Gratulalok az ovihoz. :)

Mano: Hol is laktok?

Aniko: Nagyon orulok a jo hirnek, hogy minden rendben van. Ti jottok a talira?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita!
Én mennék szívesen,ha valakihez be tudunk társulni.Majd felhívom Borit,hogy jönnének-e,és ha igen,akkor el tud-e minket vinni. :oops: Ciki,de tudod én nem tudok vezetni. :oops:
Kiitinek utólag is boldog névnapot kívánunk!
KOncert. :D
Lányaid nagyon ügyik,ki ezért,ki azért. :lol:
Jössz a nagy börzére 20-án?

Puszi:Anikó
vakili

Szia Aniko!

Most irt a Bori sms-t es ugy tunik, hogy jonnek. :) Ugyhogy nyugodtan felhivhatod megbeszelni a reszleteket. :wink:

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok,

Rita,
köszönöm a meghívást! kedves tőled, hogy eszedbe jutottam :)

Anikó,
hívlak, megbeszéljük, megyünk értetek

üdv mindenkinek

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!!!! :lol: :lol: :lol:
Megdobbant a szívem,amikor megláttam a nevedet,mint utolsó hozzászóló. :D Régi szép idők!
Köszi előre is,jelentkezem.
De jó,akkor találkozunk!!!!!!!Most tök jó kedvem lett,pedig nagyon ramatyul vagyok,derékba kapott a takonykór. :cry:

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Boldog névnapot KITTINEK!!!!

Rita!

Mi is mennénk... remélem semmi nem jön közbe!

Bori!
Szia! Nagyon régen jártál erre! Pedig jöhetnél többször, ha időd engedi!

Vera!
Grtalua a legénykéhez! Mókás lesz, majd meglátod!

Orsi!
Hajrá együtt fürdés! Bár javaslom a felmosófa bekészítését!

Egcsi!
Jaj de megy az idő! Uh képeket! Légyszi!

Mese![\b]
Boldog házassági évfordulót! Drukk vizsgához!

[b]Kostyika![\b]
És jó volt a céges buli?
Ovihoz drukk!

[b]Vakili!

Jobbulást! Nem csoda ha kimerültél! Sokminden történt veled az elmúlt év/-ek/-ben!

Ezer bocsánat, ha valkinek nem írtam! És mégis milyen jó ezt leírni, mert hiszen akkor sokan jelentkeztetek! :D

Mennikék....

Cupp!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jó reggelt!

Eszter:most látom,boldog szülinapot utólag Marcinak!!!!
Igen,jól látod,nagyon sűrű volt az elmúlt időszak,főleg az utolsó félév.Pedig sokmindent talán le sem írtam :cry: Szerintem ezért vagyok állandóan beteg is.remélem a talira nem jön ki semmi. :?

Olyan jó,hogy van nekünk egy ilyen aranyos taliszervezőnk,így megismerhetjük 2006.új babáit! :lol: Legalábbis hármat.

Hétfőn megyünk feliratkozni az oviba.Kíváncsi leszek rá.Itt nincs nyílt nap,nem lehet körülnézni,de az egyik legjobb hírű ovi.Aztán szeptemberig hajrá szobatisztaság! :D

Szép hétvégét!

Anikó
vakili

Ekkora boldogságot!!! Bori itt!!!! És Anikó is jött!! :D

Kint undorító idő van, de nekem most szuper kedvem lett!

Rita
Totál egyetértek, ha ilyen az idő, legalább esne, hogy a kicsi kertem kapjon vizet!
George Michael koncert: de jó, akkor összefuthatunk! :wink: Én ezt kaptam előre a szülinapomra Anyukámtól, nekem is nagy álmom volt, hogy egyszer élőben láthassam, mert 14 éves korom óta Ő a kedvencem, soha nem csalódtam a zenéjében, sőt! Én csak azért izgulok, mert előrehozták a kezdést 7-re, de reménykedem, hogy akkor csak előzenekar lesz, mert Flórácskát muszáj megszopiztatni és csak utána tudok indulni és az még fél óra kocsival....szóval remélem odaérek majd!
Tali: szuper, hogy összejön!!! :D
Kittike nagyon kis ügyi!
Pocak :lol: :lol: 8)

Anikó
Remélem addig rendbejössz!

Bori
Úgy megörültem Neked! Múltkor már emlegettünk Anikóval, jöhetnél néha ide is! :D

Eszter
Felmosó: egyelőre csak én fürödtem még meg ruhástól, Flóra annyira pancsolt! 8) De fel vagyok mindenre készülve! :wink:

Bocsi, de csak ennyi időm volt, Flórácska már enné a gyümölcsöt, mennem kell.

Orsi

avocado

Hello Mindenki!

Képzeljétek, Berci külön szobában alszik péntek óta! :D Kapott versenyautó ágyat és azóta semmi gond a különalvássa. Pedig számítottam egy-két sírós éjszakára, de semmi! :)
Egyébként jól vagyunk, babóca elég aktív a pocakomban. Számolnom kellene, hogy mennyit mozog 2 óra hossza alatt, mert min. 1O-et kell, de sokszor letudja ezt az adagot 5 perc alatt.

Ti is a B betűs nevekre koncentráltok? Nekem a Benjamin nagyon bejött volna az itteni kiejtése miatt, de apuka megvétózta. :(

Anikó :)
Vigyázz magadra! Remélem hamar helyrejössz! :)

Bori :)
SZIA! Mi van veletek? Egy gyors beszámoló nem ártana.... 8)

Eszter :)
Persze, hogy teszek fel UH képeket, már nagyon várom a 16-át. :)
A méretekre is rákérdezek,mert itt nem közlik alapból, ha nem kérdezed akkor titok marad. :? A laboros eredményeimet sem mondják meg soha, csak annyit, hogy minden ok. :roll:

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Most csak roviden!
Ilyenek maszkalnak a kertunkben! :) Szarvasbogarak, de gyonyoruek, nem akarmilyenek. :) Muszaj volt lefenykepeznem es feltennem. :) Tettem a bogar melle egy tic-tac dobozt, hogy lassatok mekkora. :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Ezerrel készülök az osztálytalálkozómra, így nem jutok ide sajnos. :(

Rita
Gyönyörű a bogaratok! :D Klasszak a képek! :D

A 17-i tali még áll, ugye?

Orsi

avocado

Sziasztok Nyari Babas Anyukak!!!

Huuu, de reg jartam erre, nagyon szegyellem magam... :oops: :oops: :oops: Ritkan babanetezek, bar az az igazsag, hogy a "megint megjott babasai"-ba beirtam par hettel ezelott, hogy Balazsnak is kistestvere lesz osszel. Es kepzeljetek! Swen es Aniko is eszrevette ott a hirt es irtak nekem privat uzenetet, amit csak ma olvastam el, annyira nem vagyok jartas ebben az uj formatumban :oops: . Majdhogynem megrikatott a kedvesseguk, es hogy velem orulnek (hormonok), rogton el is hataroztam, hogy ide is jovok beszamolni... :wink:

Szoval oktober 2.-ra vagyok kiirva a masodik babankkal, a 20.-ik hetben jarok, nagyon boldog vagyok, sokaig vartunk erre a babara (is)! Eddig minden rendben volt, a nemet meg nem tudjuk, de 17.-en megyek kov uh-ra, talan akkor kiderul... :roll:

Balazs mar tiszta nagyfiu, par hete stabilan szobatiszta is , bilit egyaltalan nem hasznalt, egybol wc-re szokott at, a kaki volt nehezebb dio. Alvashoz meg kell a pelus es nedves is levetelkor, de akkor is nagyon buszke vagyok ra. Beirattuk oviba, de mivel az ovikezdes es a kisteso szuletese nagyon kozel esnek egymashoz hosszu civodas utan ugy dontottunk sok lenne neki egyszerre, felek azt hinne a baba miatt kell elmennie otthonrol, igy kov tavaszig biztosan marad velem, harmasban leszunk...
Augusztusig szandekozom dolgozni, aug elejen elmennenk meg egyszer harmasban nyaralni es utana mar nem jovok vissza, ha minden terv szerint alakul. Roviden ennyi rolunk.

Atfutottam az utolso oldalakat, gyonyoru babakat, gyerekeket lattam (mint mindig ebben a topikban :wink: )! Nagyjabol kepben vagyok kivel mi ujsag, nev szerint azert nem vallalkozok irni, de mindenkit udvozlok, gratulalok az uj pocakosoknak es kellemes talit Nektek Ritahoz!!!

Puszi:
szoszi
szoszmosz

Ritaaaa, ez neked szép???
Nálunk is vannak ilyenek a kertben, de én igyekszem elkerülni! :cry: Nem bántom a bogarakat, főleg ami hasznos, de úúúúgy úúúúúúúúúúúúúúúúútálom őket!
Ezektől a cserebogaraktól is kivoltam már, szerencsére vége az időszakuknak!Itt fetrengtek elhalva, meg akkorákat koppantak sötétedés után az üvegeken, fúúúúj!
manóci

sziaszok!

bogarak szépek, és Manóci tényleg fffúúújjj.. nálunk is döglődött egy csomó :-) bár én inkább a hangyákat , meg a gusztustalan csúszómászókat útálom..
(ma egy bontott virágföldet el akartam használni, 1 hete bontottam, és tele volt hangyával, ffúúj)

teszek fel néhány képet, már készülök rá egy ideje
puszi
Mese Kép apa holland kollegáitól kaptuk a rucit

Kép Bünde

Kép Levi a komoly pasi

Kép pancsi

Kép huncut Tünde

Kép No comment

Kép mire jó +1fő :-)
meske

én ezt nem értem..
Rita, hogy csinálod, h olyan jó minőség marad lebutítva?
mert anno te mondtad (asszem) a M. Editort, de ha avval 600*450-re teszem, ez lesz belőle.. szerintem azóta te tudsz jobbat is :)
vagy valaki..

pusz
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese, Tüdni szép kislány, ruci is jó :wink: és a szeme.....gyönyörűűű zöld!!!
A komoj pasi,, se rossz! :lol: :wink:

Azért én inkább ebben gyönyörködnék, ha nem baj :lol: :lol: :lol: Számomra ezek szebb képek :wink:
manóci

komoly akarom mondani!ez nemtom,hogy sikerült :oops:
manóci

Sziasztok!

Szöszi :)
De jó akkor majdnem egyszerrre szülünk :) Majd írd meg hogyha voltál ultrahangon :) :)

Rita!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ugye csütörtökön nem szedsz össze ilyen állatkákat :) Nálunk papa az aki Mírának egyfolytában fogja meg és mutogatja :)
17-én megyünk :) Már mondtam Mírának is h. meglátogatunk Titeket :) 10-től lesz vagy hamarabb?

Mese!
NAgyon jók a képek :) Levi olyan édes mikor pózol :) Tündinek meg jól áll a csatt :)

Egcsi!
Nem gondolkodunk semmilyen kezdőbetűs néven,mindig más tetszik :) Most a Misa :) Apuka már kezd kiakadni a jobbnál jobb ötleteimnél :) Ügyi Berci :)

Orsi!
Jó volt az osztálytalálkozó?

Eszter!
Ha jól emlékszem allergiás vagy.Próbáld ki a Coryzalia-t.Homeos szer és nálam eddig müxik :)

Én most szabin,gondoltam pihizek kicsit meg varrok :) Szabnom kellene....Kispasi aktív,főleg a vonaton esténként,meg hajnal 4 körül :) Dokinál voltam szerdán minden rendben,vasat kell szednem :)

pusz mindenkinek :)
vera

KépKép
viranka

Helló!

Gyorsan, mert magunk vagyunk...

Rita!

Csütörtök 10? Megyünk, maradunk is kb fél egyig, de du. viszem Olivért kontrol uh-ra. Merthogy ilyen gyors a rendszer... :S Másfél hónapja kaptuk az időpontot....

Minden gyerkőc gyönyörű!!!

Még a szarvasbogár is! (mindaddig, amíg nem mászik ránk....)

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szöszikém!
Óriási gratula!!!! :D Úgy örülök, hogy sikerült és ilyen boldog vagy! :D
Nagyon várok minden hírt Rólatok, remélem jössz majd beszámolni! :D Gratula a szobatisztasághoz! :D Szerencsére nálunk is visszaállt a rend, elmúlt a visszaesés és most már éjszaka is száraz, de azért én még várok, azt azért ráadom.

Vera
Köszi kérdésedet, az osztálytali szuper volt, csak sajnos sokan lemondták, de így is jó volt! :D Én viszont hulla vagyok, 2 napig egyfolytában takarítottam, szóval kivagyok. :? Mindjárt borulok is be az ágyba! :roll:

Mese
Olyan édesek a képek!!! :D
Hol vettétek ezt a fürdőkádba beülőt? Mert amióta együtt fürdetjük őket, azóta Flóra csak ülni akar, mint Gergő és nekünk is nagyon kéne egy ilyen!!! Hinta nálunk is bejött. :lol:

Manó
Bogár ügyben egyetértek, én is utálom a cserebogarat, de csak ezért, mert állandóan nekemrepül. A szarvasbogár nem zavarna, ha lenne, mert nem zargat. De cserebogár nem kéne,de sajna van. :?

bocsi lányok, most tényleg leesek a székről, mennem kell az ágyikómban. 17-én mi is ott leszünk!!!

Orsi

avocado

Szia Mindenkinek! :)

Csak egy gyors bejelentkezés részünkről. Minden ok, de most már érzem, hogy "terhes" vagyok. 8) Sokszor minden nehezemre esik, a lakás mindig a feje tetején, nem szeretek vásárolni, ráadásul már dög meleg van, 36 fok. :? A suliban ez az utolsó tantárgyam, a következőbe nem kezdek bele, mert ha Bence előbb jön egy héttel, akkor újra kell csinálnom.
A szobatisztasággal mi is jól állunk, már kakilunk is bilibe! :D Egyenlőre csak itthon, a bölcsiben nem engedi, hogy levegyék róla a pelust.
Az éjszakai alvással semmi gond, de nem is férne el mellettem Berci, mert annyi párnával alszom. Jobbról-balról ki vagyok támasztva. :D
Dobok két képet, az egyik 31+1 hetes pocakos, a másik és a hőn szeretett ágy. :)
Később jövök még reagálni, de felébredt a kisherceg....

Egcsi
Kép
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

bakker bazi nagy a pocakod :) de már nincs sok hátra :)
A melegtől én is rettegek, eddig semmi bajom nem volt vele,de ma itt is meglepően meleg volt :)
és egy mai pocakkép :) Apuka szórakozott :)
Kép

pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

meg még1 :)

kié nagyobb ? :)
Kép

KépKép
viranka

Aranyos a pocid, nekem talán soha nem volt ekkorácska. :D :roll:
Misa :D Nekem tetszik. Nekem is lettek volna jobbnál jobb ötleteim, de apuka ugye...

Szépek a bogarak, a fiam visított volna tőlük az bizti. A cápától nem fél, de egy légy megkergeti.... :?

Mese :)
Nagyon édesek a pulyák! :) Áruld már el hol lehet ilyen hajkoronát rendelni a gyerkőcnek? Eszméletlen mennyi haja van a lányodnak. :D

Többiek :)
Hello! :D

Jó talit a talizóknak! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ekkorácska :) :) Nem átom a ccipőm orrát :) Akkor sem ha hegyesorrú és hosszú :lol: :lol:

KépKép
viranka

:D És akkor mi lesz 2 hónap múlva... :D
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szijjasztok Lányok!

Csak két sorra!

Pocakok nagyo szépek.

Egcsi! Ez már most nagyobb, mint Bercivel volt! Mi lesz ezután???? :shock:

ÁÁÁ, mennem kell, Csigi felébredt!

Pussz!

ÉN is akarok talizníííííí! :roll:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kép Csajok

Kép Lillcsi

Kép Csenci

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Hát szerintem nem fogom kihúzni juli 11-ig. :roll: És sokan azt mondják, hogy nem is vagyok olyan nagy...mert nem tudom mekkorának kellene lennem. :shock:
A csajszik gyönyörűek! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lanyok!

Nagyon szuper volt a hetvegenk! :) Turkeven voltunk a juhaszfesztivalon. Mini vidampark, lovaglas, vasar, koncertek, programok, bohocok es allatok voltak. Persze volt birkanyiras, birkatereles, birkaporkolt fozoverseny stb.. :) Ket napos volt, igy egesz nap kint voltunk a gyerekekkel. :)
Lili lovagolt, korhintazott, dodgem-ezett es nezte Szandit meg Ricsi bohocot. :) Szoval o is nagyon jol erezte magat. :)

Orsi: Hova szol nektek a jegy a George Michael koncertre? Hatha. :) En is nagyon orulok neki, hogy megyunk. En nagy wham rajongo voltam. :) Ugyhogy alig varom mar. :)

Tali: Varok mindenkit! :)

Vera: Mar reggel 8-tol lehet jonni. :) Ugyhogy ha van kedvetek johettek elobb is es akkor tudunk beszelgetni. :)

Kepek es pocakok gyonyoruek. :)

Mese: kepeket nem tudom, hogy rontod el. Nekem most mukodik photo editorban. Kuldd at eredeti meretben es megnezem.

Na, megyek is.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Kepek a hetvegerol:
Lilike oriascsuzdazik:
Kép
Kép
Lilike kifestve:
Kép
Korhinta:
Kép
Kép
Lanyok:
Kép

Kép
Kép
trita

Rita!
megyünk,de attól függ nacccccccsasszony mikor lesz hajlandó felkelni :) Meg anyagos boltba is be kell ugranom :)
de igyekszünk :)
Képek aranyosak :)

Timi :)
Csenge mekkorát nőtt :) Nem jösz mostanság Vácra? Minitalit tarthatnánk :)
Már kiabálnak fürdőből, mindjárt kapok egy tiszta Mírát :)

Pusz mindenkinek :)
Vera

KépKép
viranka

Tegnap este mindent végigolvastam, de nem volt időm írni, most meg már nem emlékszem mindenre. A képekre igen! :D

Egcsi
Klassz a pocakod! :D Vigyázz azért magadra!
Szuper ez az autós ágy!!!

Timi
Édesek a lányok! Tényleg hogy megnőtt Csenge! De Lilla is!

Vera
A Te pocikád nagyon cuki! De lesz ez még nagyobb is! :wink:
Képek nagyon édesek!!! :D

Rita
Csütörtökön ott leszünk.

Bocsi, de most csak ennyire futotta. :( Már hihetetlenül várom a csütörtököt, olyan jó lesz megint talizni!!! :D

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?