Sziasztok, csak pár sorra futja, mert teljesen likriplisedtem mára, fáj a hátam, nyakam, fejem....
Szóval nagyon szeretném megköszönni a sorstársaknak azt, hogy akár a részvételükkel, akár a konkrét segítségükkel erősítették ezt a közösséget. Úgy érzem, nagy utat tettünk meg 11 hónap alatt, mióta megfogalmazódott annak a gondolata, hogy PCOS ügyben tennünk kell valamit. Lett honlapunk, lett alapítványunk, megtörtént az első nagyobb szabású találkozó, és ha minden jól megy, PCO-soknak nyíló rendelő is van/lesz hamarosan (csak az ANTSZ kicsit csipkedhetné már magát). Azt hiszem, ennél többet nem is kívánhatok magunknak, persze én állandóan elégedetlen vagyok.
A következő nagy lépés az lesz, hogy miután megvan az alapítványi háttér, találjunk szponzort, illetve gyűjtsük az apró kis felajánlásokat, mert pénz nélkül sajnos nem lehet kampányolni.
Persze nem az "Adj egy csepp vért!" nagyszabású kampányra gondolok, mert olyan szintre szerintem évek alatt sem jutunk el, de nagyon jó lenne ismeretterjesztő szórólapokkal, kis hirdetésekkel elérni az alapellátás szintjét. Azt, hogy egy-egy újságban egy hirdetés mennyibe kerül, azt hagyjuk is. Sok. Miután 1%-os felajánlásokat csak 2 év múlva fogadhatjuk be először, addig csak a folyószámlánkra beérkező felajánlásokl tudunk gazdálkodni. Kérlek benneteket, hogy
látogassatok el a pcos.hu honlapra, a Hírek között fent van a számlaszám: aki megteheti, és úgy érzi, segítse az ügyet! Gondoljatok arra, hogy közületek is vannak már talán jó páran, akik a honlaptól útmutatást kaptak, ezt az esélyt adjuk meg azoknak is, akik nem találnak rá, csak rendelőből rendelőbe botladoznak. Előre is köszönjük!
Az egész hangfelvétel megvan mp3 formátumban, ami egy gigabyte. Most tanakodunk, hogyan lehetne megvágni az anyagot és letölthető formátumban feltenni. Továbbá lesz összevágott videó (nem túl jó hanggal, tehát az csak kukkolásra lesz jó), valamint fotók is készültek, ezekre kicsit várni kell. Türelem.
A prezentációm és az elemzésem egész biztosan hamar fent lesz. Az előadókkal még konzultálnom kell, hogy mit tudnak átadni a honlap számára az anyagból.
Sajtó: hamarosan, májusban a Maxima újságban megjelenünk, júniusban az Éva magazinban (az utóbbi cikk egészen jól sikerült).
És akkor most vissza a hétköznapokhoz:
Lafi, nem értem a tegnapi elkettyenésed, hiszen nagyon szép peteérésed volt, ez a progi eredmény több, mint kielégítő!!
Nem tudom, hogy a feltételezett pé után hány nappal készült pontosan, de elég szép.
Backa, úgy látom te már túlhospitalizálódtál.
Ez a sok gyógyszer... miért kell most neked Utro?? Hidd el, nem ezen múlik a terhességed, viszont lényegesen rontja minden progiszármazék az IR-t - nálad meg, tudjuk hogy az nincs rendezve. Szerintem ha a baba jön, jönni fog, egy szép pé-nek szép sárgatest és progi az eredménye (mint most Lafinál), ha +-at tesztelsz, még mindig bőven ráér Utro-t dugdosni, mankónak. Bízz egy kicsit jobban a testedben!
Lányok, nem tudom, milyen képet alkottatok Zentai Andiról a találkozón, ő a dietetikusa a Mens mentisnek. Szerintem nagyon jó fej. Az ő ötlete volt, hogy a tanácsadások csoportosan történjenek, mert úgy sokkal jobb a hangulat, illetve klubok alakulhatnak így ki önsegítő jelleggel. Ha összeszedtek magatok közt 5 embert, és bejelentkeztek hozzá, akkor egy elég hasznos órát tudtok vele eltölteni mindenféle táplálkozási témában (direkt PCO-soknak, láttátok, tegnap egészen új dologról beszélt, az inzulin-indexről...), és utána egyéni kontroll van.
Na, megyek... jó hétvégét mindenkinek!