Új privát üzeneted érkezett!

Agnese megnéztem a képeket,csuda szép baba Milán és nagyon nyugodtnak,kiegyensúlyozottnak látszik.Ugye ilyen is?

Juci,hogy Te milyen ügyes vagy,du-ig bizti megpuhul a zserbó :wink: .Nekem mindig az aranygaluskám lesz kemény :roll: ,még szerencse hogy van
a vaniliasodó :D !Jó grillezést Nektek holnapra,azt mondják nagyon szép idő lesz :wink: !

Numato mi újság,nem voltál UH-n?

Mindenkinek napsütéses szép napot kívánok 8) !

Lippa

lippa

Sziasztok!

Régen tettem már fel Jázminról képet, úgyhogy ezt most pótolom.

Kép Ezt tette velem a sapka

Kép Már ilyet is tudok...

Kép ...meg ilyet is...

Kép
Kép
Kép

Kép Megfürödtem!

Pussz

Kép
Kép
zuzmó

Ja és 1 mai kép. A kendő magától csúszik le, de őt nem zavarja. :lol:

Kép Így szeretek a legjobban aludni!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Zuzmo édes a kis Jázmin! Nagyun tudnám meg pusszantani, na ezt jól leírtam!!!

Juci te mindíg olyan dolgokat írsz, hogy öröm olvasni az írásodat, egyszer sem hagynám ki, még ha nem is tudok jönni pár napig!! :D
Valahogy én is ilyen típus vagyok, és még ezt a hányingeres, öklendezős korszakba is szerelmes vagyok amit most élek át!!!
Cupp!

Kép
tini75

Lippa
Jól vagyok, köszönöm. Se hányinger, se rosszullét, semmi. Fura! A cickóim fájnak kicsit, de ezen kívül, mintha semmi nem történnek bennem. Remélem, azért ez nem így van!

Lányok! Nálatok bejött ez a rosszul vagyok, akkor kislány, ha nem akkor kisfiú? A családunkban működött!
Vendég

Sziasztok!
Jucicuki!
Ezek nagyon jó hírek és szépek a babáid a képen!
Lanyané!
Úgy tudom csak július körülre van időpont a BMC-ben!De próbáld 13-14 óra körül hívni őket,mert addig bolondokháza van!
zuzmó!
Nagyon bájos Jázmin!Gratulálok!
Vendég

Ide is sziasztok!!
Babák továbbra is szépek! Zuzmó, nekem a nyelvnyújtogatós tetszett a legjobban :D

Lexi, biztos minden rendben van odabenn!!

Lippa, nem tudom, hogy holnap mennyire leszek gépközelben, ezért inkább már ma kívánok Neked:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Jó pihenést mindenkinek!
süni76

Zuzmó
annyira édes a babád,Lukréciával együtt nem győztük csodálni,zabálnivaló :lol: :lol: imádok ide átkukkolni :lol: :lol:

Jucicuki
az uh képed fantasztikusan jó :lol: :lol: :lol: remélem minden jól alakul :lol:

bibar

Sziasztok,

Bocs, hogy nem jelentkeztem napokig, de a kollégám kidőlt, és így össze-vissza helyettesítettem, egyszer délelőtt, egyszer délután, és így semmi időm nem volt…
Köszönöm Vanda-kutyus nevében is a sok dicséretet, nagyon aranyos továbbra is. Egyre jobban kijön rajta a pajkos-rosszcsont kutyakölyök, de nem bánom, ettől olyan édes :D

Lanett,
Remélem már jobban vagy, és nem kínoz a gyomorsav. Sajnos okosat én sem tudok, én is a rennie-t mondtam volna, de ha már az sem használ, nincs tippem :(
Mikor kapunk pocifotót? :wink:

Csibe,
Kitartás az utolsó napokra-hetekre. Meg van valakinek a száma, akit tudsz értesíteni, ha megérkezik Csanád? Várjuk majd a híreket! :D

Chesti drága,
Édes Niki a tejbetökös képeken :wink: :lol: A talin megfogom zabálni az tuti :wink:

Benszi,
Nagyon helyesek a picurkák a képen :)

Agnesm,
Nagyon helyes Ádám a képeken! Látom már a létrára mászást tanulja :wink:

Lippa,
Még mindig tüneményesek a lánykáid :D Most már mondhatod, hogy egy talicskányi lányod van :wink: :lol: :lol:
És: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT KÍVÁNOK!!! :D

Kép

Manda,
Szorítás és drukk hegyek Marynek. Reméljük még a csajszik maradnak a pocakban pár hétig!! Köszi az infót!

Nefke,
Örülök, hogy már nincs semmi barnázás. Gondolom picit megnyugodtál már, főleg, hogy UH-n már látszódott a petezsák! :D

Judit,
Szuper hírek!!!!! :D:D:D:D:D:D Ezek nagyon jó eredmények! A képek pedig fantasztikusak.

Zuzmó,
El vagyok ájulva Jázmintól! Annyira tüneményes!!! :D:D:D Milyen édesen vigyorog már – gondolom olvadoztok Tőle :wink: :D:D:D

Sok puszi mindenkinek, legyetek jók!

Kép

Kép
zsókuci

Dobok még egy táblát is! :D

Rozus,
BOLDOG FÉLÉVESSÉGET VERUSNAK! :D:D

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti
Sajna pocis képet nem tudok felrakni, csak hagyományos fényképezőnk van. Amúgy én maradtam akkora amekkora voltam csak egy pocit növesztettem előre. Már vagy 110 cm körül van.

Zsókuci
Majd apát felküldöm ide a Babanetre, hogy megírja a híreket.
Már egyre türelmetlenebb vagyok.

csibe2in1
csibe31

Lippa én is kívánok boldog szülinapot!!

Zsókuci már hiányoztál!!!

Ohh lányok csak ez a fránya pocifájás elmúlna! Na mindegy nemsokára 7-e!! :(

Na pá nektek, bizti mindenki pihizik, hogy ilyen keveset írtok!
Puusszzz!

Kép
tini75

Jucicuki mézes zserbó nyami nyami. :) Mond, hogy jössz a talira, és hozol belőle. :)
[quote]t írta:ök jó, hogy már akkor sem vagyok egyedül, ha egyedül vagyok
ezen jót mosolyogtam, Én is így voltam vele. Klassz érzés. :) Pl sötétben már nem is féltem, mert tudtam nem vagyok egyedül. :) Hülyeség mi? :)

Zuzmó anyu. :) Olyan régen raktál képet Jázminról, hogy csak lestem mennyit változott a csajszi. Gyönyööörrűűűű. :lol:
Az a mosoly... :) na meg a nyelvöltögetés. :)

Lexi üdv itt. Nekem egy percig nem volt hányingerem, totálisan elkerült hálaég, mégis kislányunk lett. :)

Lippa csak nem mostanában van a szülinapod? :)
Boldog boldog szülinapot. :lol:

Kép

Rozus merre vagy? Sok a tanulni való? Legalább egy képet Verusról! :)

Boldog félévet a kiscsajnak. :)

Kép

Csibe de kááárr, a jóó nagy pocit látni kellett volna. :) Gondolom, hogy türelmetlen vagy, mindenképpen várjuk majd a híreket. :)

Tini, igen ilyenkor csappanni fognak majd az írások, mindenki kint fog sütkérezni. :) Fáj a pocid?

Hűűű mennyien vagyunk már. :)
Na Én is megyek csinálom a krumlisalmás csodát a jánynak, ami még mindig nem tetszik neki... :?

chesti

Tini

Ne félj,nekem is sokat fájt a pocóm,egyél magne b6-ot!!!

Zuzmóóóóóó!!!!!!

Jázmin egy kis tündér,olyan vicces pofikat vág! :lol:

Lippa!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Juci

Örülök hogy jól alakulnak a dolgok,szorítok továbbra is!!!!!!
lukrécia

Sziasztok Csajok! :lol:
Baromi régóta nem jártam erre.
Pusszantom a régieket és üdvözlök mindenkit aki nekem még új és gratulálok a babásodáshoz.
Úristen! Mennyi ikres van! Nekik duplán gratulálok!

Zuzmó :lol:
Nagyon édes a kis Jázmin virágod. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lippa
Nagyon boldog születésnapot kívánok! Csodás idő van ahhoz, hogy a szabadban ünnepeljétek.
Vendég

Chesti! Tali jó lenne, még kialakul, de majd inkább egy jobban sikerültet készítek :oops:

A husi viszont isteni lett és az idő is csodás volt, jól belaktunk :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!!!

Igen, sokat fáj a pocim és ez már nem csak engem, hanem a páromat is idegesíti!!! Voltam itthoni dokimnál, de nem tudott megvizsgálni, mivel csáazáros szülésre robogott, de Magne B6-ot mondott ő is!!! Hát próba szerencse!!!!
Majd 7-én meglátjuk mit mond Konc!!!

Köszi Lukrécia! Azt teszem!!! Már előbb kellett volna rátok hallgatnom! Csak tudod szedem a Gravidát is! :oops:

Chesti, hát nekem ez nem jön be!
Én eddig sem szerettem a napozást, talán a hűvösben elücsörgök, de a napot nem igen bírom! Víz mellett bírnám, de strandolásról szó sem lehet!!! :(

Na ma nem jó a kedvem, dolgoznak a hormonjaim! :) Legyetek jók, cupp!

Kép
tini75

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntést Mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok :D !

Lexi a cickó fájáson kívül,nekem sem volt semmi tünetem,na jó rókakoma talán 1x-2x meglátogatott,de azt is csak a 8.hét környékén.Egyébként azt mondják,hogy a kislányoknál van a rosszulét igaz?Ha igen,akkor nekem nem jött be :roll: .

Zsókuci nagyot nevettem a "talicskányi lányod"-on,nagyon aranyos volt :lol: .

Lukrécia jól vagytok?

Tini reméljük a poci fájásod hamarosan elmúlik,ne izgulj biztos minden rendben van.

Rozus én is nagyon boldog 1/2 éves évfordulót kívánok Verusnak!

Mindenkinek napsütéses csodaszép hosszú hétvégét kívánok!!!

Lippa
Mindenki

lippa

Sziasztok!

Nikim első láza... :( 39,7. Hűtőfürdő, kúp. Én már ettől megijedtem, mi lesz később? Vagy az ember edződik majd?

chesti

sziasztok lanyok :D

Mi jol vagyunk csak eppen 1 hete költözködünk.Nagy a rumli mindenhol.Meg a gepünk sincs összerakva ezert irok erdekesen.
:lol: Mas a billentyüzete a laptopnak

maj 7.en megyunk 4 D-re megnezzük a csajokat. :D :lol:

ÜDV MINDENKINEK Brigi es a csajok :D :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!
a másik fórumba már leírtam "részletesen", ide csak bekuttantók elköszönni, mert péntek délután spontán vetélés indult meg nálam, amit tegnap kürettel fejeztek be.
Köszönöm, hogy itt lehettem és befogadtatok.
Nefke
nefke

Sziasztok!!!

Nos lányok ha bejönne a rókakoma jelzés, akkor bizti lányom lesz, még kicsit előbb hánytam már három hetesen! De ezt csak nem, vettem tünetnek, korainak láttuk! Nos hányinger volt már az ötödik héttől, de most ma reggel mint a murányi kutya olyan voltam! Párom örömmel fogadta, azt mondta végre dolgoznak , vagy dolgozik a pindurkánk!! :D Nagyon boldogan fogadta a hányásomat, és is mondtam, hogy nagyon örvendezek!!! :(
De elfogadom, és képzeljétek ma még nem fájt a pocim!!!! :)

Lippa drága de inkább a rókakoma, mint a pocifájás! :)

Chesti gyógyulást a picurodnak!!! Bizti edződik az ember, de szerintem minden anyuka aggódik amikor beteg a csemete! Ez bizti még ha 20 éves lesz akkor is így lesz!!! :( De legalább van kiért aggódni! :oops:

Brigi reméljük ha tudsz teszel fel képeket, hogy mi is gyönyörködhessünk!!! :oops: Nekem is 7-én kell mennem Uh-ra, csak igaziból én még a 8. hetesre megyek!! Vagyis megyünk!! :D

Drága Timikém nagyon sajnálom, és párom is ! :cry:
De kérlek ne add fel, és amint az anyagiak engedik próbáljátok meg újra!!! Pusszantás nektek!!!

Kép
tini75

Nefke....nem tudok mit írni, csak ülök meredten a gép előtt... várni fogunk téged.

chesti

Chesti mielőbbi jobbulást kívánok Nikinek!Edződés...?Hát nem tudom,nekem a lányok már lassan két évesek,de engem a mai
napig nagyon megvisel ha betegek :roll: .

Brigi jó hallani felőletek,várjuk majd a fejleményeket a csajszikról :wink: !Addig is kitartást a költözéshez :wink: !

Tini egyetértek Veled,inkább rókakoma :lol: .Örülök,hogy múlóban a pocifájás :D .

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Chesti

Juj ettől én is megilyednék,de ügyes leszel,tudom.Azért jó magasra felment a kis láza.Írjál majd hogy mi van.

Tini

Én is szedek gravidát,a kettő nem zárja ki egymást.Beválik neked is majd meglátod!

Brigi

Várjuk a képeket :wink:

Lippa

aranyos vagy,köszi az érdeklődést,nem igazán szeretek magamról még írni babonából.
Röviden annyit,hogy egész napos émelygés,a délelőttök nehezebbek és állandósult a napi egy hányás :D
Én nem bánom :wink:
Csak egy hét múlva kell mennem dokihoz,de már majd megőrülök,mert két hete voltam utoljára és szeretném tudni hogy minden rendben van-e.

Nefke

mindjárt átmegyek és megnézem mi történt.
:cry: Átérzem sajnos a helyzeted,most úgyis mindegy mit írok.....Nagyon szorítok hogy legközelebb sikerrel járj......
lukrécia

Sziasztok lányzók!

Chesti, Nikinek jobbulást! Remélem gyorsan sikerült lehúzni a lázát!

Nefke, írtam a másikba is, nagyon sajnálom :(

Brigi, várunk a hírekkel és a képekkel!

Lukrécia, jó hallani felőled is! Most akkor kívánjak további kellemes hányást? :D Vigyázz magadra!

Pusszantás mindenkinek! Növesszétek babáitokat és pocakjaitokat!
süni76

Lukrécia! Jó végre rólad is hallani. Én is mindig várom, hogy mikor megyünk már a következő a UH-ra, amíg igazából nincs poci meg rugdosás engem ez nyugtat meg igazán. Csütörtökön voltunk, már most 12 hetesek vagyunk és annyira nagy élmény volt látni a kis mozgolódó földönkívülinket. El se hittem, hogy már rendesen van keze lába, sőt még a szemét is láttuk és ott izgett mozgott fordult ide oda. Teljesen elérzékenyültem, ott visongtam meg pityeregtem, a doki biztos dilisnek nézett, de biztos nem én vagyok az egyetlen, aki furcsán reagál erre.

Chesti Nikijének gyógyulást kívánok, remélem én is hogy lement már a láza és már nem attól csillognak a hatalmas szemei :D

Nefke, ha olvasol még minket, akkor tudd hogy én is gondoltam rád. Biztos kell egy pár hónap, hogy kiheverd, de ne tűnjél el teljesen és szerintem minél hamarabb kezdjétek el újra.

Lippa! Nem tudom mikor volt, de BOLDOG SZÜLINAPOT! :D

Zuzmó! Jázmin nagyon szép és milyen sok haja van!

Lexi! Nem talállak a táblázatban? Hány hetes vagy? Nekem kutya bajom nem volt a cicifájáson kívül egészen kb a 7. hétig, kétségbe is voltam esve, hogy mi lesz már, aztán jött az állandó hányinger, meg néha hányás, de nekem nem volt olyan vészes. Mostanra meg már majdnem el is múlt, csak néha tör még rám.

Zsókuci! Engem kijavítanál légyszíves a táblában, mert még csak 12 hét és három napos vagyok (04.30) köszi!!
gombahölgy

sziasztok!
CSak bekukkantok!

Gombahölgy és Brigii!
Remélem felraktok képeket a babócákról!
Zsókuci!
Köszi a gratulát a képhez!
Nefke!
Írtam püt.Szörnyen sajnálom!
Csibe!
Drukkolok,hogy kihúzd a végéig és szeretnénk majd látni őket!
Chesti!
Gyógyulást Nikinek!

Jó pihit továbbra is mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szombat este Heim Pál, nem akart lemenni a láza hütőfürdővel sem.
Vírusos azt mondták, kicsit piros a torka, de lehet, hogy a fog is bekavar, bár nem érzékelek semmit.
Nurofen, panadol baby, germicid c.
Azóta folyamatos hőemelkedés. Esténként is kel, cici, nyüglődés. :( Rossz látni, semmi sem jó neki. :(
Vizet nem akar inni, cumisüveget most ismerte meg, utálja.
Csak cici, azt hiszem van elég tejem ennek a nagy igénynek.
Ma reggelre elkezdett fájni a torokom...

Na megyek is, puszi mindenkinek.

chesti

Sziasztok!!

Chesti jobbulást, és amíg kell a cici, addig nagy baj nagyon nem lehet, bár elég a láz bőven!! Vigyázzatok magatokra!!

Lukrécia kedves valószínű beválik a Magne B6 remélem ez így is marad, bár nagyon úgy érzem, hogy csak a szülés után nyugszom meg kissé, bár ez a történet Nikikéről bebizonyosítja, hogy még ennél is többet fogok aggódni! :oops: :oops:

Pusssz nektek!!!

Kép
tini75

Chesti drágám!

Nikinek:

Kép

Pusszantalak!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti
Jobbulást nektek!

Lukrécia
Jó hogy át szoktam ide is nézni,mert már nagyon hiányoltalak!!!Örülök hogy jól vagytok!

Lippa
Így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Képeket még,még,még!!Imádom ezeket a gyönyörűségeket nézegetni!!

Puszi mindenkinek!!!
gabicsibe

Lippa:
2 nappal később, de BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Kép
Vendég

Gomba,Gabi,Estrella nagyon aranyosak vagytok köszönöm szépen!

Lukrécia én is így voltam vele,hogy amikor eljöttünk az orvostól,már akkor alig vártam,hogy mehessek újra.Biztos minden rendben lesz :wink: .Milyen fura,hogy rókakomának örülni is lehet :lol: ,további kellemes "rókázást" kívánok én is.Várunk majd a hírekkel,addig is vigyázz Magatokra!

Chesti :cry: kívánom,hogy minél hamarabb meggyógyuljatok!!!!

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Hello mindenki!
Hello Lányok!

Itt ülök már 2 óra óta.
Vettem memóriakártyát, akksit, feltelepítettem a fényképező szoftverét, lefotóztam mindent és mégsem tudok képet felrakni (pocak és babakocsi). Még majd molyolok mi lehet a probléma. Pedig már arra is rájöttem hogy kell átméretezni, mert nagyon nagy volt először az miatt nem engedte.

Holnap nem leszek, szorítsatok hogy minden rendben legyen Uhon. Este majd jövök és dobok híreket.
Csütörtökön se leszek mert megyek védőnőhöz utána meg rohamvágtában el kell mennem Siófokra a táppénzes papírjaimat leadni.

Nefke! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon nagyon sajnálom ami Veled történt! Szívből remélem nemsokára újból köztünk leszel!

Chesti!
Jobbulást Nektek!

Zsókuci!
Remélem jól vagy és Vanda kutyó is jól viselkedik!

Csibe!
Még 2in1 állapotban? Nemsokára beindulnak Nálad az események!Izgulok Értetek!

Zuzmó!
Nagyon édi a csajszi! :lol:

lanett

Kép

Tini,
Fáj még a pocid? Remélem már jobban vagy, és a kedved is már jobb.

Chesti,
Remélem Nikid már jobban van, és már nem lázas. És te hogy vagy?

Lukrécia drágám,
Szólj, ha már szeretnél a táblába bekerülni – tudom, hogy még nem mersz, de amint igen, szólj, és már teszlek is bele, jó? :wink: :lol:

Viki,
Hogy telnek a napjaitok? Kérünk képeket méééég :D

Lexi,
Beraklak téged is a táblába, bocsi, az előzőből kimaradtál :oops:

Brigii,
De jó, hogy jelentkeztél! :D

Lanett,
De jó hallani felőled. Várjuk a képeket, remélem sikerül valahogy felvarázsolni :wink: Várunk az UH-eredménnyel. Jó lenne, ha már kiderülne, hogy Réka vagy Zsombor :D :D Puszillak!

Dobok egy friss táblát. Összenéztem a sima bmc-s topikban lévő, Kriszti által vezetettel. Légyszi nézzétek át, ha valami nem jó, jelezzétek :wink:

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti
Remélem, Niki baba már jobban van? Sok-sok gyógyító puszit küldök neki és neked is!!!

Lippa
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked boldog szülinapot!

Lukrécia
Tessék néha jelentkezni és mond meg Bibarnak, hogy ő is írhat ám!
További örömteli pocakos hónapokat kívánok némi hányingerrel! :wink:

Zuzmó
Nagyon édes Jázmin! Tiszta anyja! :D

Zsókuci
Téged is nagyon puszillak!!! Köszi a drukkokat!

Mindenkinek pussz!!! Kép

manda

Lanett:
Ha átküldöd emailben a képeket szívesen felrakom neked ide a babanetre. Ennyiben tudok segíteni ha gondolod! :D
estrella@citromail.hu
Vendég

Zsókuci
köszi, hogy beraktál a táblába. Kicsit félek, vagyis nem, nagyon-nagyon félek. Már jó lenne ha mehetnék az uh-ra. Szeretném látni, hogy minden rendben van. Sok ez a két hét és egy nap. Főleg így, hogy semmi tünetem nincsen. Ja, és ez a 2. lombikom, a 3. transzferem volt.

Chesti
Remélem Niki már jobban van. Ijesztő lehetett ez a magas láz. Jobbulást!

Gombahölgy
nem akarok hülyeséget mondani, ami a hetek számát illeti. Itt mindenki profibb ennek a kiszámításában, mint én. MIvel a hivatalos álláspontot nem ismerem ezzel kapcsolatban, csak annyit tudok, hogy márc 15. utolsó mensi (asszem) ápr. 3 leszívás.
akkor az hánydik hét? 7. ? Akkor most még jobban megijedtem. A múltkor itt kezdődött a baj. ÁÁÁ, jobb volt még nem tudtam:)
Vendég

Sziasztok!!

Zsókuci már a pocim hál istennek nem fáj, de rókakoma látogat reggelente, de ennek csak örülök, párom indián táncféleséget jár minden reggel, és örömmel konstatálja, hogy dolgozik a pocaklakó!!! :D :D :oops: :oops: / Mindíg megjegyzem, hogy én is mennyire örülök! /

Lanett, várunk a hírekkel!!!!

Nos ezt kihagytam!! Elnézést Lippa drága, megkésve kívánunk boldog szülinapot neked!!!

Na pá lányok, este jelentkezem!

Kép
tini75

Sziasztok!

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk. Úgy néz ki múlóban a dolog. Már csak állandó hőemelkéedése volt, esti lázzal, de az is csak 38 körül volt. Ma reggelre 36,3. :) Jobban is néz ki, nem nyüglődik szegénykém. Éjjelente is kelt szopizni 2 óránként.
Ma megyünk súlyméreszkedésre, meg megnézi dokinéni.
Fogínye szerintem tök duzzadt, lehet mégiscsak az kavart be... :?

Nem tudom meséltem e, ügyeletes mekkora tahó volt, mikor 39,7-tel bevittük. Biatorbágy, körzeti.
Azt mondta úgyan ez csak egy állapot...oooo köszi, szét fő a kicsim agya, de ez csak egy állapot...
Látszott azt sem tudja mit kell csinálnia, bizonytalanság sugárzott az egész pasiból. Nikin látszott is, nem bízik benne. Megakarta nézni a száját, de nem engedte, erre tök erősen rászorított a pici orrára, hogy kinyissa a száját.... :twisted: :!:
Este már a Heim Pálba mentünk, ahol egy tündéri dokinéni volt, beszélgetett Nikivel, azonnal megmutatta a torkát zokszó nélkül...erről ennyit.

Na megyek is, hív a csajszi. Én meg nem tudok beszélni, begyulladt a torkom, remlélem nem fertőzöm meg Nikit. Azt azért látni kellett volna, mikor reggel beszéltem hozzá, és más volt a hangom... :)
Ahhha ez anya külsőre...de kié ez a hang??? :lol:

chesti

Sziasztok csajszik!

Nefke, nagyon sajnálom.

Zsókuci, örülök hogy néha olvaslak. Hogy van vanda?

Chesti, lázgörcs nem volt, ugye? Csak a láz. Bár elég az. Sokan azt mondják a fogzás is okozhat lázat, vagy emelheti a lázat egyéb más betegségben is. Nekem ez olyan hihetetlennek tűnik.. Remélem Niki már jobban van.. Ki volt az ügyeletes a Heim Pálban? Barátnőm ott dolgozik. Szegény állandóan ügyel, nem is értem hogy bírja.

Lexi :)
Fogamzás: 2007, Április 3.
Szervképződés... 2007, Április 24.
Fontosabb szervek... 2007, Május 29.
...12 hét: 2007, Június 12.
...23 hét: 2007, Augusztus 28.
...27 hét: 2007, Szeptember 25.
...40 hét - SZÜLÉS: 2007, December 25.
A punkció alapján a menstruáció első napja március 20, innen számold a heteket.

Viki, mi újság veletek? Hogy vagytok? Írhatnál többet is!!!

Lanett
, nagyon kíváncsi vagyok, lesz-e druszája Zsombornak. Nekünk a Réka is nagyon tetszett. Majd jelentkezz! Puszi

Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert szét van bombázva a lakás és nem férek a géphez!Szigetelik a falakat!Akkora kupi van már napok óta!

Nefke
:cry: :cry: :cry:

Chesti,remélem Niki már jobban van,pussz neki és gyors gyógyulást!

Mindenkinek üdvözlet,nem tudom mikor tudok jönni!

Kép
taptau

Tini,Manda köszönöm szépen!

Chesti ,nagyon örülök,hogy jobban van Niki:D.További javulást kívánok Nektek!

Lanett várunk majd az UH hírekkel,most már csak megmutatja magát :wink: !

Lexi nagyon szorítok holnapra,biztos hogy minden rendben lesz :wink: .Nekem sem volt semmi tünetem amikor mentünk az első UH-ra,mondjuk már én is szívesen barátságot kötöttem volna rókakomával,csak hogy legyen v.mi jel :roll: .Nagyon várunk holnap a hírekkel!

Numato mi újság Veletek,olyan rég jelentkeztél?

Taptau drága,kitartást kívánok a felújításhoz,gyere minél hamarabb :wink: !

Puszi Mindenkinek!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Zuzmo, Jázmin egy tündér :lol:

Chesti, örülök, hogy jobban vagytok, remélem Te nem keveredsz nagyon bele.

Ma elintéztem a belgyógyászati vizsgálatot, holnap még elugrom EKG-ra, aztán jövő héten talán már megpróbálkozom a fogászattal, már négy napja nem hánytam :wink:

Vettem egy rucit, ami nem kimondottan kismama, de kényelmesen elfér a pocak ( még egy darabig ). Hihetetlen, hogy milyen tempóban nő :oops: Apa minden nap megcsodálja, hogy tegnap még nem volt ekkora :lol: Én meg élvezem :wink:

Kedden Szabolcs utca, remélem csak jó híreket kapunk, nem kicsit félek :roll: :roll: :roll:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Juci :) Két babával lesz ez még nagyobb is. :) Kedden szorítok nektek.

Taptau jó kis felújítást. :) Jó móka lehet Máténak. :)

Lippa köszönjük. :) Csajszik, hogy vannak? Nálatok a kanál bejött? Niki, ahogy eleinte ráérzett, most annyira nem akarja. :? Totálisan bezárja a száját. Gondolom, hogy a kaja nem ízlik neki, mit lehet trükközni?

Itt van egy kis videó, Nikim a kádban édescukor falat. :)

http://www.youtube.com/watch?v=tamOl_b1wr0

7620 gramm, doki néni azt mondta, hogy most oké minden, de ha maradna a hőemelkedés, vagy láz, akkor vizeletmintát kell adnunk.

További kellemes napot mindenkinek, ma vagy holnap dobok táblát a talival kapcsolatosan, de ahogy láttam júni utolsó időpontja lesz a nyerő.

chesti

Sziasztok!
Lippa!
Utólag is boldog születésnapot!
Jucicuki!
Drukkolok holnapra!
Lukrécia!
Te jól vagy?
Mindenkinek további jó pocakosodást!
Vendég

Sziasztok Lányok!

A BMC-ben lombikoztunk, most vagyok a 8.hétben.
Kérem akinek van tapasztalata a János kórház beli szülészetről, orvosokról az írja meg a tapasztalatait. Jöhet magánba is.

A Jánosban szeretnék majd szüli, és érdekelne minden infó.

Van-e olyan közöttetek,akit esetleg össze kellett varrni a szülés előtt?

Kép;

Kép
angyalka1

Chesti drága :D ,megnéztem a videót hát valami tündéri :D .Azok a sóhajtások,meg ahogy dumál Niki...meg lehet zabálni!!!!
Nekünk annyi gondunk volt a kanállal,hogy a Lilla nem nyitotta ki a száját rendesen és csak a kanál tartalmának a felét sikerült megennie,a többivel meg jól összemaszatolta magát.Szerintem próbálkozz tovább(persze ne erőltetve)és előbb-utóbb menni fog az :wink: .Eddig még csak almával próbálkoztatok?

Benszi köszönöm szépen :D !

Lexi gondolok Rátok holnap,nagyon szorítok !.Aztán gyere gyorsan a hírekkel :wink: .

Mindenkinek szép estét!

Lippa

lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?