Új privát üzeneted érkezett!

Panda,
Fostimon lesz a másik, azt már szedtem az inszemekkor is, azzal nem volt panaszom. Neked is vannak hasonkló panaszaid?

Jucmuc,
örülök, hogy jelentkeztél itt is. Izgis lesz akkor a következő hét nektek, szorítok, hogy mindkét baba felébedjen és meg is szülessen majd! Neked nincsennek gyógyszer mellékhatások? Fejfájás?
Én kezdek megőrülni. Ma reggel is olyan fejfájással ébredtem, hogy csak na, de a gyógyszerek nem segítenek. Mostanra kicsit jobb, de most is fáj, de legalább nem görcsösen, mint reggel. :roll:
katata

Kata,
Én holnap kezdem a szurikat Suprefact és Gonal de a Gonalt már jól ismerem és mindig fáj tőle a fejem szóval most is fog.
Vendég

Panda,
úgy látom éppen egy napon vagyunk ciklusban. Valszeg egyszerre lombikozunk is??? :wink: Neked hányat tesznek vissza?
katata

Jucmuc!
Köszi!Szorítok neked is!

Boris!
Nekem a múlt hónapban volt hasonló mint neked most. 1-2 éjszaka arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam, iszonyú érzés volt. :cry: Amikor én, Ágotával teherbe estem, csipkelődéseket éreztem, meg lehet, hogy nevetni fogsz viszketett a hasam (köldök körül) :lol: Ez nem volt állandó, csak időnként jött elő, pár hét után mindkettő megszűnt. Szerintem mindenkinél más tünetek jelentkeznek.
Ja! A múlt hónapban amikor az UTrogestant elkezdtem fejfájásom volt jó pár napig.Most ez nem volt, remélem jót jelent! :lol: Neked volt ilyen tüneted?

Ha nem tudnék jönni, mindenkinek szép hosszú hétvégét kívánok!Jó pihenést!
sapé

sapé, én nem kapok utrot, de ez a görcsölés elég vacak tényleg...

jucmuc, neked is sok sikert, köszi a drukkokat

mindenkit pusszantok, én sem sokat leledzm ebben a pár napban, de ha igen akkor még talizunk csajok :lol: :lol:

szép hosszúhétvégét
kicsiboris

zelmami, nektek is nagyon szuperséges pihenést meg minden szépet :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
kicsiboris

Kata,
Én csak kettőt szeretnék ha lesz annyi baba. Te?
Vendég

Sape :D Boriska :D Kata :D

Köszönöm! :D

Kata :D

En nem szedek semmilyen gyogyszert mert spontan ciklusban kapom vissza a babakat. Harman vannak.

Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

csajok most beszéltem a dokival, 13,7 a progeszteronom az jó szerintetek? szerinte minden hormonális dolog jó, volt ovuláció és tüszőrepi... szerdán felír utrogestant, az nem késő vajon???
kicsiboris

Progesterone (P4) 3.cn. < 1,5ng/ml
7 nappal az ovuláció után > 15 ng/ml
A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

Kicsiboris,
Ez alapján szerintem jó a te értéked.
Vendég

reni, a focimeccs nem volt rossz, kár hogy nem jöttél :( Én sem vagyok rajongója a magyar focinak, de ezt a cégünk szervezte, és az egész más :wink
Érdekes dolog ez de engem a vásárlással is ki lehet kergetni a világból, lehet itt a baj és én nem is vagyok nő? :shock: :shock: :shock:
Remélem jó lett a frizurád, és kibővítettétek a lakást gyorsan egy szobával :D

kicsiboriska, sapé +++++, várjuk a zebrákat, igazából már nem is emlékszem mi is az? Drukkolok!!!

katata, jucmuc, pandácska kitartást és csak ügyesen!

katata, nem lehet könnyű, már elcsíptem itt ott egy egy szót arról, hogy az a rengeteg hormon lelkileg, szellemileg zizit csinál az ember lányából. Gondolom erre még rájön egy adag fesztültség és már kész is a mindenkit megőrjítő hiszti mix.
Fejfájásra nemrég hallottam egy jót, a tarkódon a fükeid mögött a csont vonalán közép felé haladva érzel egy pontot azt kell hüvelykújjal nyomni, úgy hogy közben a kezeiddel (kinyújtott újjal-újjbegyekkel) picit nyomod a fejed, pár percig nekem most segített, hátha :wink: .

kabóca, hogy vagy?

andikám hát te aztán jól eltűntél, babszi te is egy eltűnőművész vagy :wink:

málna, hogy alakul a lombik?

Jó éjt lányok, és pihi, pihi, pihi :D
bbilona

Bemutatom új vonalzómat ha sikerült:-)
bbilona

Bbilona,
Szép lett :D csiga volt oviba a jelem :lol:
Vendég

Panda,
nekünk is kettő van tervben, többet itt nem is raknak nagyon vissza.

Ilonkám
szép kis csigucid van! :)
Most épp nem fáj a fejem, de majd ki fogom próbálni.
Egyébként megfigyeltem, hogy az idegbaj inkább délelőtt van rajtam, miután beadom a szurit kezdi és kb. délután 1-2 órakor kicsit jobb már. De addig iszonyat feszültség van bennem. Aztán valahogy elmúlik, de minden reggel fejfájással ébredek. :roll:
Szegény "uram" meg már kivan tőlem, mert néha nagyon undok tudok lenni ilyenkor. :( Ma délelőtt is már elbőgtem magam, mert oktalanul olyan bunkó voltam. :( Nagyon nehéz, de túlvészeljük ezt is!

Boriska, Sapé,
most már tessék megtörni ezt a hosszú zebrátlan időszakot!!! :lol: Nagyon szorítok!
katata

Megjött anyátok!!!!

Látom, nem nagyon zebráztatok! Irgum-burgum! Jobb hírekre vágytam....

Hiányoztatok! De a telefonom nem engedett fellépni, azt írta, kicsi a memória, és a tóparton meg nem volt net. Valami csoda folytán! Sőt még tv-t sem mindig lehetett nézni. Így maradt a :oops:

Lényeg: Bucira pihentük magunkat, sokat aludtunk, ettünk, napoztunk, olvastunk, a párom tanult, és pecáztunk. A halakra igazi veszélyt nem jelentettünk, mindig a másik oldalon voltak. Kicsit le is égtem, de ez pont az ami bebarnul és nem hámlik le. Azért sikerült ám halat is fogni, sok kis keszeget, amik nem is olyan kicsik a maguk 30-35 centijével. Egész héten csend volt, nyugi, nem jöttek még meg a többi nyaralóba. nagyon jókat beszélgettünk a férjemmel, meg nagyon jókat tudtunk hallgatni is.

Látom,mindenki folyamatban van. Már böködtök, vagy épp punkcióra készültök, hormoneredmények vannak. Fantasztikus, tudunk élni!

Holnap még egyszer elolvasom, mit írtatok, most elfelejtettem felét. Hiába kislányok, anyátok öregszik...

Jó éjt mindenkinek!

Jaaaaaaj, szerdán és csütörtökön kórházban leszek! Kicsibé! messze laksz a klinikától? Nincs egy fölös autónyi hely az udvarotokban????

Pusszantás!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Jucmuc,
akkor semmi extra, csak középidőben felteszik a babákat? Semmit nem kell szedned? Mikor is teszik fel? A héten valamikor ugye?
katata

Zel,
szuper lehetett a nagy csönd, nyugalom. Olyan jó tud lenni egy pár ilyen nap!
katata

Kata,
Már én is kezdek sárkányosodni mondjuk ilyenkor ez már megszokott :oops: kitartást az párodnak :lol: :lol: Amúgy ha fáj a buksid a nagylábujj masszírozás is jó mert ott van a fejnek a pontja és nekem jó szokott lenni.

Zel,
Örülök hogy jól éreztétek magatokat :D
Vendég

Kata,
Már én is kezdek sárkányosodni mondjuk ilyenkor ez már megszokott :oops: kitartást az párodnak :lol: :lol: Amúgy ha fáj a buksid a nagylábujj masszírozás is jó mert ott van a fejnek a pontja és nekem jó szokott lenni.

Zel,
Örülök hogy jól éreztétek magatokat :D
Vendég

Csajszikák!

Segítsen már nekem valaki!
A stimót a lombiknál hanyadik napon kell szúrni???????
m. reni

Reni,
Milyen protokoll? Long vagy short? Mert ha short és van fogigáltó elötte akkor a fogi után 5 nap szünet és kezdheted ott nem ciklustól függő ha másik fajta short akkor a ciklus első napjától szokták.
Vendég

Pandácska!

Nekem nem kell szednem fogigátlót!
Később kellene megjönnie a mensesnek,de lehet hogy hamarabb megjön,és ugye a kaáli meg zárva lessz.
Szerdán kell mennem,de lehet addig megjön....
Most teljesen beparáztam.
Én ugy olvastam,hogy a menses 2-3napjától van szúri!
akkor ez hülyeség?
m. reni

Reni,
Szerintem akkor is lehet kezdeni hiszen ezt a doki határozza meg és ugye ez egyén függő. Én ezt a lombikbaba.hu oldalon olvastam de megkérdezem neked egy másik topicba.
Vendég

Zel,
Akkor most már küldhetem a dvd-t otthon lesztek?
Vendég

Reni,
Megkérdeztem és megnéztem és 1v2. napon kezdődik elöször Suprefact vagy Decapeptyl utánna jön hozzá Gonal vagy valami más tüszőnövelő.
Protokollok:
Short
A ciklus 1.v.2. napjától 6. napig (6 nap) &frac12; amp (0,1 mg) Decapeptyl / nap. A ciklus 3. napjától 50-100 NE Puregon/nap (kb. 8 napig). hCG tüsz&otilde;repeszt&otilde;.
vagy
Egyes intézetekben Marvelon fogamzásgátlót kell szedni a short protokoll el&otilde;tt. A Decapeptyl helyett pedig 4 napig Suprefact (1/2 ml) injekció. A stimuláció 2. napjától 75-150NE Gonal –F. hCG tüsz&otilde;repeszt&otilde;.
Vendég

Pandácska!

Te vagy a leg aranyosabb csaj -e földön!!!!!!!!!!!

Mégegyszer köszönöm!!!!!!!

Közben felhívtam a kaális dokimat és megbeszéltüka dolgot!!!!
m. reni

Reni,
:oops: Köszönöm! Akkor a héten már te is kezded a szurikat :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem jelentkeztem, kellett két nap, hogy magamhoz térjek a pénteki nap után.
Reggeli vérvétellel indult, majd reménykedés egészen fél 3-ig: akkor kellett telefonálnom. Az eredmény negatív.
10 perc múlva már a főnöknél voltam: felmondtak!
domo

Remélem a május egy zebrás hónap lesz!

Mi most spontán próbálkozunk!

puszi mindenkinek
domo

Reni,
nekem sem kellett fogi gátló és ma vagyok az 5. napon és még eddig nem szúrtam stimut. Voltam reggel vérvételen és majd 3 után tudom meg, hogy ma kell-ekezdenem. Szóval ez teljesen egyéni, nyugi, nem lesz semmi baj!

Domo,
:roll: ez szörnyű.... ennyi rossz egy napra sűrítve... Miért mondtak fel? Csak így?
katata

Kép
katata

Kata!
Engem teljesen ledöbbentett, egyáltalán nem számítottam rá. Létszámleépítés volt a cégnél, minden területről elküldtek embereket. Arra hivatkoztak, hogy én találok a legkönnyebben munkát, mert most lesz meg a 2. diplomám. Még azt is hozzátették, hogy aki viszont marad, a nyomomba sem érhet. Két év után azt gondoltam, korrektebben küldik el az embert.

De a negatív eredmény sokkal jobban lesújtott...

Kép
domo

Hát Domo, szerintem ebben a magyarázatban nagy az ellentmondás. Én ha dönthetnék elbocsátás ügyben nem hiszem, hogy a rossz munkaerőt hagynám meg. Persze tudom, hogy azért ez nem ilyen egyszerű.

Azért ugye majd megint mentek inszemre? Egy hónapot hagytok ki?
katata

Sziasztok!

Panda! Igen, most itthon leszek, küldheted a filmet. Köszike!!!!!
Jaj, nagyon szép vonalzóitok vannak. Bár már nekem is lehetne valami ilyesmit várni....

Reni! Hát végre nálad is beindult!

Domo! Szeretnél a munkahelyeden maradni?! A munkatörvény véd, nem rúghatnak ki! Sem létszámleépítés, sem rendes felmondással. Ha maradnál, visszamennél, és kellene egy kis segítség, kicsit bővebben is tudok erről írni. Én is beleestem egy létszámleépítésbe, a három hónapja ott dolgozót tartották meg az én két évemmel szemben, de akkor már tudták, hogy mi babát szeretnénk. Sajnálom a nega teszted. :cry:

Többiek? Mindenki pihen? Nagggyon helyes!
Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
:shock: Sajnálom hát ez borzalmas egy nap lehetett. Hajrá spontán hónap :wink:

Zel,
Akkor szerdán feladom majd figyeld a postást :wink:

Kata,
Köszi hogy beraktál :D
Vendég

Kata! Ellentmondás van, de tudom, hogy tényleg mindig meg voltak velem elégedve. Nem ezért rúgtak ki, hanem mert valakinek útban voltam (ez biztos). Plusz az a hír járta már régóta a központban (én telephelyen dolgoztam), hogy a diploma után távozom (szeptember). Egy darabig cáfoltam, aztán meguntam.
Most úgy tervezem, hogy csak 1 hónap marad ki, utána újra inszem: csak most picit pihentetni szeretném a szerveimet, mert a múltkori 10 tüsző megviselt!

Zel! Pont így jártam: a három hónapja ott dolgozó maradt az én két évemmel szemben! De csak akkor védene a törvény, ha tudtak volna az inszemekről. Én pedig nem szóltam róla. Rendes felmondással raktak ki: még két hónapig kapok fizetést, de nem kell dolgoznom.

Panda! Borzalmas volt, de magam is meglepve nagyon erősen viselem. Persze a párom is sokat segít ebben! Köszi a szurkolást :D

Kép
domo

Ezt a vonalzót már nincs sok értelme küldenem, csak mindig elfelejtem :?

Majd csinálok újat, csak még mindig nem jött meg, bár péntek óta nem szedem a gyógyszereket.
domo

Szia Domo!

Nekem tudtak a mesterségesről. Csak a főnököm letagadta.... Én hat havi fizut kaptam meg és maradtam állományban és a munkavégzés alól fel lettem mentve, igaz már bíróságon volt az ügy.

Lányok!!! Van valaki Pécsett, aki a nőgyógy. klinika környékén lakik, vagy tud valami jó helyet arra, ahol az autómat egy éjszakára hagyhatnám?

Jó éjt mindenkinek!!
puszi

Kép
Kép
Kép
zel

Zel! A mi jó Anyánk! :wink:

Már nagyon hiányoztál!
Milyen volt a vakáció?
Mikor lessz a beavatkozás?

bbilona! :D

Legközelebb összehozzuk a randit!
Attól ne érezd magad kevésvbé nem nőnek,hogy nem szeretsz vásárolni!
Te nő vagy csak a jobbik fajtából!!!!!!
A hajam szupi lett,vörös élénk vörös csíkokkal.
Most egy kicsit új nőnek érzem magam.

Domo! :D

Nagyon sajnálom!
Hát én is át tudom érezni a munkahelyi gondodat, :oops:
Engem is elküldetek.
Azóta sincs állásom!!!!
Tudod én a kereskedelemben dolgoztam,de ugye ott köztudott,hogy vagy dolgozol vagy dokihoz járssz.

Katata!
Már én is Nagyon várom a kezdést!!!hihi

Csajok!!!!!!!!!!!!
A HÉTEN DEBRECENBEN MIHÁLYNAPI VÁSÁR!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM JÖN VALAMELYIKÖTÖK DEBRECENBE?????????????
m. reni

Lányok,
megbolondulok ettől a fejfájástól. :? Semmi nem segít. Most is mindjárt szétszakad. :roll: Most bevettem egy másik hatóanyagú fájdalomcsillapítót, hátha ez használ.
Még nem tudom mikor kell a másik szurit elkezdenem, majd ma délelőtt telefonálnak. Így tuti csúszik minden, mert a stimunak minimum kell 10 nap.

Panda,
szivi. :lol:

Domo,
és most ezerrel keresel másik munkahelyet? Vagy mi lesz?
Nem lehet, hogy mégis van babó? Hanyadik napi volt az a vérvétel? Nem érzel valamit?
katata

Zel :)
Írtam privit.

Kép
Kép
tiza

Kata,
Ha ez vígasztal tegnap óta nekem is folyamatosan fáj a buksim :( Sőt az étvágyamat is elvitte a cica. Kitartást már nem kell sokat szúrnod és jobban leszel!!
Vendég

Kata,
Te még akkor nem kezdted el a tüszőnövelő szurit?
Vendég

Panda,
ohh,sajnálom,hogy neked is fáj a fejed. :? Kitartok, kitartok, nem tehetek mást! :roll:
katata

Panda,
még nem, nem tudom már mire várnak, remélem ma telefonálnak, hogy kezdhetem,mert így jól kinyújtják a ciklusomat. Te mikor kezdted?
katata

Zel! lehet, hogy nekem is szólnom kellett volna ...

Reni! Hát én is megküzdöttem, hogy munka mellett járjak vizsgálatokra. Te mióta nem találsz állást? vagy most nem is keresel a lombik miatt?

Kata! Igen, most keresek és barátnők is segítenek. Úgy szerettem volna elmenni szülni, hogy van egy biztos munkahelyem! De úgy döntöttünk, hogy a babát többé nem pihentetjük, így is sokáig kitoltuk, és már mióta várunk rá. Ha most leszek terhes, és nem lesz munkahelyem: akkor is megoldjuk valahogy (bár egyáltalán nem lesz könnyű).
A Nyírőben úgy van, hogy az inszem után két héttel csinálnak vérvételt, és abból már látni kell a hcg jelenlétét. Nekem nem volt. Az elsőnél csak két napot kellett várnom, és megjött. Most már a negyediknél tartok, de még semmi jele.

Kép
domo

Kata,
Vasárnap kezdtem a tüszőnövelőt Gonalt nekem attól fáj a fejem.
Állítólag a citromos kávé is nagyon hatásos undorítóan hangzik de sokan esküsznek rá.
Vendég

Vendég

Panda,
köszi, megnézem mindjárt ezt az oldalt.

Közben hívtak a rendelőből és pénteken kell kezdenem a stimut..Megkérdeztem, hogy miért olyan sokára, és azt mondták azért, mert nagyon sokan vagyunk és nem győzik, muszáj késleltetni. Végülis ezzel a Decapeptyllel tudják akármeddig. Szóval jót csúszik minden... :roll:
katata

Kata,
Akkor tényleg csúszik de legalább szépen leállnak a hormonok és így biztos nagyon jól fogsz reagálni a stimura és olyan petéid lesznek hogy csak na :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?